Nekem amúgy kezd Peppel kapcsolatban olyan érzésem lenni, hogy úgy... nem olyan rettenetesen kiemelkedő edző már. Alighanem a világ legerősebb kerete az övé, a világ legjobb centerével, világ legjobb vkp-val, két sornyi kezdőjátékossal, és szerintem nem elég ötletes amit csinál, nem elég ötletesek a támadások. Nyilván így is nagyon jó edző, hisz nem evidens, hogy sok jó játékos egy jó csapatot alkot, de én valahogy nem érzem már benne a pluszt. Inkább már csak azt érzem, hogy egy kifejezetten magas szinten összetesz pár kimagasló képességű játékost, jól épít csapatot, profi, és így is stabilan top2-3 csapat a világon, de nem érzem, hogy olyan... izgalmas lenne, nem nagyon tudnék nekik szurkolni a játékuk alapján, függetlenül az arab pénzes FFP-szegő helyzettől. Most is, heroikusan védekezett az Arsenal, nem akarom elvenni tőlük, de azért 50 percig nem tudták ezt kb helyzetig sem áttörni ilyen állománnyal.
Az Arsenalt sajnáltam, duplán szívtak, én nem tartottam egyiket sem jogtalannak, a kiállítást sem, max annyit tudnék mondani, hogy "könnyű síppal befújt", meg mai szinten sajnos a kiírt percszámot sem a végén, de mindkettő nagy pech. Viszont amit szögleteknél erre a "repülő Gabriel" témára kidolgoztak, az elképesztő, nem emlékszem, hogy ennyire látványos és különleges szögletstratégiát valaha láttam-e. Korábban is lett belőle gól, és a meccsen is eljátszották kétszer tökugyanazt, másodszor már góllal. És senki nem tud csinálni vele semmit, pedig tudják, mi jön. Nyilván lesz majd rá valami ellenszer, de jelenleg ez nagy ötlet, aki kitalálta, egy zseni. És nézőként is nagyon látványos.
Azért Rodrit is sajnálom, felszólal a túltolt versenynaptárral kapcsolatban, rá 1-2 napra meg lesérül kontakt nélkül. Asszem sikerült alátámasztania a mondandóját...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy