Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2012.01.11. 16:09:22

Barcaforever írta: De azt viszont szögezzük le, h mikor ugye összejött ez a 3 hét alatt 4 el classico, akkor mindenki azt mondta, h vhol ki fogunk kapni és ha választani kell, akkor az legyen a kupadöntő.Sztem ebben is megegyezhetünk. :wink:
azaz a bajnoki,nem? ott 5 pont volt a barca előnye és könnyű a sorsolása,míg a realé papíron bitang nehéz. a kupa meg kupa,ahogy írtad :wink:
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.11. 16:05:06

Stalkyard írta:
daffy írta:így is volt,csak miután a real megnyerte és örültek a szurkolók,úgy itt jött a mikiegérkupázás és egyéb remek zrikálások,illetve hogy az a kupa valójában nem sokat ér. ezt nem is vitatnám,mert a 3ból az éri a legkevesebbet,csak akkor idén is így legyen,akár melyik csapat is nyeri meg.
Azért ez fordítva is igaz. Az elmúlt években, amikor a Real 3. ozstályú ellenfelekkel szemben búcsúzott, akkor is ment a mikiegérkupázás, meg a "nem is ér semmit" duma. Aztán meg tavaly megnyertétek, és egyből buszozás volt meg buli hajnalig. Nem mintha kötözködni akarnék, és flamet sem szeretnék kelteni, de ennek az érmének is két oldala van.
Sztem a kis tipikus suhancok mondták ezt a meccs után, h na mind1.Nem volt jó érzés, minden kupa kupa, mint ahogy sztem sokat számított a spanyol szuperkupa is sztem.

De azt viszont szögezzük le, h mikor ugye összejött ez a 3 hét alatt 4 el classico, akkor mindenki azt mondta, h vhol ki fogunk kapni és ha választani kell, akkor az legyen a kupadöntő.Sztem ebben is megegyezhetünk. :wink:
Kép
daffy
Madridista

2012.01.11. 15:51:09

miihii írta:Nekem az rémlik,h nem ez volt az általános vélemény,márpedig ezt sugallja a postod
mert így is emlékszem.ugyanakkor elnézést,ha tévedek,de emellett most kitartok :)
Azért ez fordítva is igaz.
1. és ha valaki más buta,akkor nekünk is annak kell lenni?
2. a barca elég sokat nyert,így kár lenne kiemelni,hogy "a 6 kupa szép,de az a cdr,az semmit nem ér".

én csak azt akartam ezzel az észrevétellel megállapítani,hogy ha most lenézzük a kupát,akkor a magasba emelése után is tegyünk ugyan így.
nálam az idei sorrend-függetlenül a majdani győztestől-: bl,bajnokság,cdr,klub vb,eu szuperkupa,spanyol szk.
miihii
KHAL

2012.01.11. 15:43:09

daffy írta:így is volt,csak miután a real megnyerte és örültek a szurkolók,úgy itt jött a mikiegérkupázás és egyéb remek zrikálások,illetve hogy az a kupa valójában nem sokat ér. ezt nem is vitatnám,mert a 3ból az éri a legkevesebbet,csak akkor idén is így legyen,akár melyik csapat is nyeri meg.
Egészen biztos,h voltak olyanok,akik mikiegér kupáztak,hisz ennyi felhasználó közül egészen túlvilági lenne,ha nem történne meg.DE! Nekem az rémlik,h nem ez volt az általános vélemény,márpedig ezt sugallja a postod.Elég rendesen el voltunk kenődve és rossz érzés volt elveszíteni egy trófeát a célegyenesben,pláne a legnagyobb rivális ellen,mégha mind közül tényleg a legkevésbé rangos is.

Amíg mindkét nagycsapat és a középcsapatok is maximálisan komolyan veszik,nem mikiegérkupa.Ha igenis mindent megtesznek,h minél tovább jussanak,azaz megnyerjék,akkor nem lehet bohóckupáról beszélni.Ha viszont érződik,h a nagyok úgy vannak vele,h cs nyűg és láthatóan robotpilótára kapcsolva nyomják,majdhogynem örülve a kiesésnek (egy gonddal kevesebb...) ,akkor lehet ilyenről szó. Szerintem,ami cs egy vélemény a sokból.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.01.11. 15:36:52

Azért ez fordítva is igaz. Az elmúlt években, amikor a Real 3. ozstályú ellenfelekkel szemben búcsúzott, akkor is ment a mikiegérkupázás, meg a "nem is ér semmit" duma. Aztán meg tavaly megnyertétek, és egyből buszozás volt meg buli hajnalig. Nem mintha kötözködni akarnék, és flamet sem szeretnék kelteni, de ennek az érmének is két oldala van.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.11. 15:33:24

Én úgy emlékszem, hogy a mikiegérkupázás azután jött miután 6 kupás évet zártunk ugye. csak most a Madridisták ezt nagyvonalúan elfelejtik. Úgyhogy semmi meglepő nincs benne hogy ezek után a Madrid által megnyert kupát sokan ugyan így állították be. Úgyhogy nem kell túl érzékenyek lenni.

Miután a Madrid is komolyabban veszi ezt a sorozatot így meg kell szoknunk hogy évenként minimum 4 klasszikus lesz + a szuperkupa is :? nem kicsit unalmas a tavalyi szezon után.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
daffy
Madridista

2012.01.11. 15:22:28

Mihu írta:Hát nemtudom...én nem igazán olvastam itt olyanokat, hogy a kupadöntő le van tojva...sőt...mindenki a bajnokit mondta, hogy tök érdektelen...és a spanyol kupát meg melyik nagy csapat nézi valamibe is? Mindenki B csapattal áll ki. Egészen addig, ameddig össze nem kerülnek egymással vagy legalább egy Valencia, vagy Sevilla, vagy hasonlók. A kupával szerintem a Real is meg a Barca is úgy van, hogy elindulunk, jutunk ameddig jutunk, de nem lesz edzőváltás, ha kiesünk...persze ha összekerülnek egymással, akkor már más a dolog...az már vérre megy.
így is volt,csak miután a real megnyerte és örültek a szurkolók,úgy itt jött a mikiegérkupázás és egyéb remek zrikálások,illetve hogy az a kupa valójában nem sokat ér. ezt nem is vitatnám,mert a 3ból az éri a legkevesebbet,csak akkor idén is így legyen,akár melyik csapat is nyeri meg.

mindemellett nem úgy látom,hogy akár a barca,akár a real félvállról venné a sorozatot
Ettől függetlenül a bajnokság mindig a legfontosabb, de azért a kis CDR sem lesz elhanyagolható!
amíg ramos le nem dobja a buszról,onnantól már senkinek sem kell :D
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.11. 15:19:16

daffy írta:
ab1daL írta:Tavaly a fórum nagy része szerint pont, hogy a bajnoki volt a legkisebb téttel bíró klasszikus tavasszal, de kétségtelen, a BL, és a bajnoki trófea volt a prioritás.
legkisebb téttel,de a kupát nézték semmibe
Hát nemtudom...én nem igazán olvastam itt olyanokat, hogy a kupadöntő le van tojva...sőt...mindenki a bajnokit mondta, hogy tök érdektelen...és a spanyol kupát meg melyik nagy csapat nézi valamibe is? Mindenki B csapattal áll ki. Egészen addig, ameddig össze nem kerülnek egymással vagy legalább egy Valencia, vagy Sevilla, vagy hasonlók. A kupával szerintem a Real is meg a Barca is úgy van, hogy elindulunk, jutunk ameddig jutunk, de nem lesz edzőváltás, ha kiesünk...persze ha összekerülnek egymással, akkor már más a dolog...az már vérre megy.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.11. 15:17:58

Igazából azt nem értem, hogy mindenkit annyira izgat mit gondol egy madridista vagy egy másik szurkoló, meg kiakad azon, hogy milyen videók pörögnek a világhálón!
Kit érdekel, van 90 perc minden héten nekünk is arra kell figyelni, s örülni ha nyerünk!Most attól jó lesz pl ha most egy madridista azt írja gratulálok az 1 ponthoz...:lol:!

Nem személyeskedve de hirtelen shutter ugrik be, aki állandóan informál minket, hogy épp melyik közösségi portálon vagy fórumon ki mit írt :lol:

szerk: amúgy meg még ha presztízst nézve a kupának van a legkisebb jelentősége, azért úgy hogy a RM kerül az utunkba megváltozik a hozzáállás szerintem :)Ettől függetlenül a bajnokság mindig a legfontosabb, de azért a kis CDR sem lesz elhanyagolható!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.01.11. 15:20:08-kor.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.01.11. 15:12:27

ab1daL írta:Tavaly a fórum nagy része szerint pont, hogy a bajnoki volt a legkisebb téttel bíró klasszikus tavasszal, de kétségtelen, a BL, és a bajnoki trófea volt a prioritás.
legkisebb téttel,de a kupát nézték semmibe
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.11. 15:07:21

Tavaly a fórum nagy része szerint pont, hogy a bajnoki volt a legkisebb téttel bíró klasszikus tavasszal, de kétségtelen, a BL, és a bajnoki trófea volt a prioritás.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
daffy
Madridista

2012.01.11. 14:39:00

Mihu írta:Úgyis ez lesz :) Nem is az, hogy mondjuk jobb a Barca, nem...az úgy jobban hangzik, hogy nem fontos a kupa :D Meg bírom az olyan madridistákat, akik most verik a nyálukat facebook-on, hogy 5 PONT K.CSÖGÖK!!!!!!!!!!!!! meg hasonlók. Akkor nem olvastam ilyeneket mikor kikaptak 5-0-ra, hogy 5 GÓL!!!!
ha ti mondhattátok tavaly,hogy nem fontos a kupa,akkor most már mi is mondhatjuk,mert tavaly megnyertük. idén már nem fontos(persze nekem az)
kicsit úgy érzem,hogy kezd fura lenni a forum. most a sírás és a gúny van soron. a barcának lehet,a realnak nem. a bírók most a barca ellen vannak(a real ellen természetesen nem),ez a kupaügy dettó. mi történik itt? :roll:
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.11. 14:34:18

Úgyis ez lesz :) Nem is az, hogy mondjuk jobb a Barca, nem...az úgy jobban hangzik, hogy nem fontos a kupa :D Meg bírom az olyan madridistákat, akik most verik a nyálukat facebook-on, hogy 5 PONT K.CSÖGÖK!!!!!!!!!!!!! meg hasonlók. Akkor nem olvastam ilyeneket mikor kikaptak 5-0-ra, hogy 5 GÓL!!!!
Halfkey
Jugador del Barça

2012.01.11. 14:33:31

ugyanis megjelenhet bármi ezen az oldalon egy cikkben, nem kell vele egy barca szurkolónak sem 100%-osan egyetérteni- a szerzőn kívül- ,mégis cinikusan jelezted, hogy mi is írunk ilyeneket...
Így van, ez nagyon igaz. A gondolatot továbbvíve,
mégis napi szinten foglalkoztok vele, főleg a "főkolompos". (na meg a hálivúd csítörsz end ektörsz videók..)
Az meg még inkább igaz, hogy 1 felhasználó véleményét talán nem kéne beállítani egy közösség véleményének. Ami igaz egy főoldalon megjelent cikkre, legyen már igaz a fórumban megjelent hszekre is.

Ugyanez áll a korona mögöttes cikkre, szintén csak a szerző véleménye ugye a dolog . :wink: Ettől függetlenül gondolom rátok is igaz, hogy ha valamit, akkor a kupát lehet beáldozni - ettől persze jó lenne nyerni.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.11. 14:27:20

Ha mi továbbjutunk ellenük, akkor ááá nembaj, úgyis csak kupa, majd a bajnokságban, BL-be kell vitézkedni, de ha kivernek minket, akkor a világlegjobbcsapata, holaszuperbarca stb. lesz. :wink: Tisztelet a kivételnek természetesen!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.11. 14:06:59

Ilúvatar írta:
POR QUÉ? :lol:

Kép
Azt jól látom hogy egy öltés a homlokán? :D A képen bal oldalt :D Ahogy a laptop képernyője meg volt döntve, úgy ugye sötétedett a kép, és látszik 3 függőleges vonal, meg keresztül rajtuk egy vízszintes :D

Közben a Korona mögött blogon máris magyarázkodnak :D "A kupa idén nem preferencia, ki lehet esni a Barca ellen, ... " Előre magyarázzák a bizonyítványt :D Milyen szurkoló az (legyen akár madridista, akár culé), aki azt mondja egy El Clasico-ra, hogy nyugodtan el lehet veszíteni...? Én megértem, hogy elveszítette a varázsát, mert ezt én is érzem magamon. De attól még hiába sz.rrá vertük őket az esetek 95%-ban, továbbra is azt szeretném, ha így maradna. Nem mondanám azt soha, hogy óóó hát nyugodtan ki lehet kapni, már úgyis sokszor nyertünk, egy vereség belefér...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.11. 14:04:47

daffy írta:
Barcaman1993 írta: Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...
...mondod ezt úgy,mintha a real kárára nem tévedtek volna és az nem jelentene + pontot
A Real 3 meccset bukott. Ellenünk sztem megérdemelten vesztettek, a Levante ellen volt egy kezezésgyanús eset, míg a Santander ellen egész meccsen szinte még helyzete sem volt a Madridnak. Nekem ennyi ugrott be...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2012.01.11. 13:57:29

Barcaman1993 írta: Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...
...mondod ezt úgy,mintha a real kárára nem tévedtek volna és az nem jelentene + pontot
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.11. 13:42:52

Tök mind1, mind a két fél kárára tévednek a bírók, csak az bosszant minket (legalábbis engem), hogy mindig azt hallani, hogy a Barcát tolják a bírók, az Uefa, mikor ez korántsem helytálló.

Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.11. 13:39:32

zsuni írta:tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.
Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.11. 13:37:34

Fecooo írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4

sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca...
Nem értem. Pedig csak férfiasan játszanak..

Deus
Boixos Nois

2012.01.11. 13:35:57

Mikaos írta:
Fecooo írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4
sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca, tehát nem lehet belekötni, h elfogult a Sport TV...
Másfél év, 19 piros lap. Önmagában is durva.
De még kb. 19 elmaradt piros lap is van ezen időszakban. És ez még durvább.
POR QUÉ? :lol:

Kép
KépKép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.11. 12:15:33

zsuni írta:
Ahhoz komolyabban kéne írnod. Például nem egy pontatlan "3" szavas hsz kellene hogy legyen a reakció.

Meg némi tartalom, meg objektív gondolkodás sem ártana, meg miután szítod a tüzet nem kéne kihátrálni, jaj de én nem is akartam ám semmi rosszat.
rendben. a Ti oldalatokon jelent meg az a magyarázat, ami most, hogy már forditva aktuális, vicc.
ezzel nem is szándékozok tovább foglalkozni, akkor vedd támadásnak, engem rohadtul hidegen hagy, mint Messi vagy CRonaldo. Felőlem aztán bizonygathatod az igazad.

A bírói tévedések felhozása, meg egy végtelen folyamat, szóval semmi értelme. Ez van, és kész.
Azért most amikor majd sorra jönnek a meccsek, nem lesz egyszerű a RM helyzete se, s bizony ez a kupa klasszikus bizony felforgathatja a dolgokat, mert nagy erőbedobást igényel, s a továbbjutónak még nagyon kemény meccsei lehetnek a kupában, a kiesés meg a riválissal szemben sohasem jó!
azért gondolom, hogy a kupában a RM helyzete könnyebb, mert már én is elkönyveltem, hogy a klasszikusok vége mindig Barcelona győzelem lesz. Szóval max pozitivan caslódunk :) persze ez nem igaz, mert nem szabad feladni előre, de nálam a Barca a nyerő, kupa, bajnokság vagy bl, mind1.
egyetlen esély a bajnokság, ahol a többi meccset be kell húzni, és meglehet.
Szerintem meg nem azzal volt a baj, hogy valamire akartál emlékeztetni, még, ha szerintem ebben a formában nincs is igazad ( ugyanis megjelenhet bármi ezen az oldalon egy cikkben, nem kell vele egy barca szurkolónak sem 100%-osan egyetérteni- a szerzőn kívül- ,mégis cinikusan jelezted, hogy mi is írunk ilyeneket... Pedig aki kritizálta a blog hsz-t, annak köze sincs a cikkhez. Na ez gáz, keverni a szezont a fazonnal). Hanem azzal van baj, hogy mindezt milyen stílusban tetted: Csak nézd meg, lluisllach89 nagyszerűen idézett tőled három mondatot, vagy mondatrészt ( az utolsó az, hogy nem kötekedsz), amiknél az első kettő mutatja, hogy milyen stílusban teszed meg ezt, nem mondom, hogy szándékosan, mert nem látok bele a fejedbe, de provokálva. Ezt minek kell? Nem lehet normális stílusban megfogalmazni a véleményed? Ennyire nehéz? Felnőtt emberek vagyunk állítólag.
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.01.11. 12:11:26

csak az ellenünk lejátszott meccseken maradt el kb 4-5 piros összesen, szóval szvsz reális, amit Mikaos írt...
zsuni
Capitá del Barça

2012.01.11. 12:02:29

De még kb. 19 elmaradt piros lap is van ezen időszakban. És ez még durvább.
szerintem 63.
sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca...
sok a piros, de a Barca elleni meccsek kivételével, csak jobban küzdenek a játékosok, emberhátrányban sok meccset nyertek.
ettöl függetlenül vissza kéne venni, mert tényleg sok, és hiba lenne magyarázkodni, hogy miért
Válasz küldése