Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Frissítve:salas9 írta:Dzsudzsák Balázs autóbalesetet szenvedett. Egy embert helikopterrel vittek kórházba, de nem tudni, hogy a játékos volt-e vagy a másik autóban ülők egyike.
B. Tamás írta:..........
Rég olvastam ennyire korrekt írást a magyar válogatottal kapcsolatban. Gratula, abszolút osztom a véleményedet. Én is úgy látom, hogy nagyon sokan teljesen elrugaszkodtak a valóságtól és nem hajlandóak a realitásnál maradni. Még 10-15 évvel ezelőtt is csodaszámba ment volna a törökök elleni 4 pont megszerzése és az, hogy 6 forduló után reális esályünk legyen a továbbjutásra. A játék olyan-amilyen, néha egész élvezhető, néha pedig botrányosan gyengék vagyunk, de reálisan nézve a válogatott már kilépett a pofozógép szerepkörből és senki nem mehet biztosra ellenünk. Az utóbbi 20-25 évet figyelembe véve már ez is óriási szó. Ha pedig azt is figyelembe vesszük, hogy globálisan a román vagy a török labdarúgás hol tart a miénkhez képest (válogatott és klubszinten egyaránt), akkor nyugodtan kijelenthető, hogy a srácaink már eddig is erőn felül teljesítettek. A hibákat természetesen észre kell venni, de ugyanúgy vegyük észre a fejlődést is és ne gyötörjük szét ezt a csapatot is az irreális elvárásainkkal.B. Tamás írta:Szerintem nagyon sokan irreális elvárásokat támasztanak a válogatottunk felé.
Akik fanyalognak a tegnapi döntetlen és a mutatott játék miatt, azoktól kérdezném mindenféle szarkazmus és fölényesség nélkül, hogy mit vártak? Törökország nem az a hely, ahol meg szokták alázni a törököket. Még a világ legjobbjai sem úgy jönnek el Isztambulból, hogy hú, de jó volt, játszottunk egyet. Itt többnyire mindenki leizzad.
Ráadásul a magyar válogatott közel sem a világ legjobbja, így nem szabad tőle azt várni, hogy az összképet tekintve is megérdemelt legyen bármilyen pontszerzése. Nem, ott még nem tart ez a csapat, azt viszont ki merem jelenteni, hogy az eredmények önmagukért beszélnek, nem kell túlmisztifikálni őket, de nem is szabad a sorsolásra, Fortunára, a csillagok állására és a meleg tengeri szélre fogni a jó helyezésünket.
Szerintem már tartunk ott, hogy ilyen kiélezett mérkőzéseken is hozzunk eredményeket, mint pl. tegnap. A kulcsjátékosaink olyan légiósok, akik külföldön edződnek, s melléjük szerintem Egervári nagyon jól válogat itthonról.
Románia utolsó percben mentett ikszet, otthon legyőztük a törököket, idegenben iksz, a kötelezőket pedig hoztuk. Szerintem ennél többet semmiképp sem lehet kérni ettől a válogatottól. Hajtanak, küzdenek becsülettel, és ami nagy szó, masszívak. A hollandokon kívül mind a románoknak, mind a törököknek jól kell játszaniuk ahhoz, hogy fölénybe kerüljenek felettünk. Ez pedig az elmúlt 20 év után nagy szó.
A románok múlt pénteken csak szenvedtek ellenünk, ami ránk is igaz, azaz mi sem voltunk szenzációsak, de emlékszem én olyan meccsekre 8 évvel ezelőttről, ahol már az első percben eldőlt, hogy nem tudunk két egyeneset passzolni, védekezni meg pláne nem. A törökök Budapesten nagyon gyengék voltak, meg is vertük őket, itt már jól játszottak, megérdemelt is lett volna a győzelmük a játék képe alapján, ám megbüntettük a kihagyott helyzeteiket. Ez is nagy dolog, és csak olyan együttesek képesek erre, amelyek szervezettek, tudják a céljukat és megfelelő képességekkel rendelkeznek.
Szó, mi szó: nem vagyunk világverők, de annyira rosszak sem, mint az elmúlt 10 évben, szóval a buzdításra szerintem most teljesen rászolgált a válogatott. Úgyhogy hajrá!
Na látod, erről fogalmam sincs.sjd írta: (Amúgy lehet h én tudom rosszul, de vb-ről lévén szó, most nem FIFA-égisze alatt szerveződik az egész dolog? Tehát Platiniéknek semmi közük nincs hozzá)
Igazából pont tökmind1, mert így is, úgy is elcsalják ezt is, mint a BL-tsjay írta:Ha jól rémlik sorsolnak. Valamelyik évben komoly negatív sajtóvisszhang övezte ezt a sorsolást, mert Platiniék kitalálták, hogy legyenek úgynevezett kiemelt csapatok, nem tudom ez a rendszer működik-e még.blupatrik írta:Mi történne ha ha a pótselejtezőre odaérnénk?Kivel kerülnénk össze,mi alapján döntik el?
Ha jól rémlik sorsolnak. Valamelyik évben komoly negatív sajtóvisszhang övezte ezt a sorsolást, mert Platiniék kitalálták, hogy legyenek úgynevezett kiemelt csapatok, nem tudom ez a rendszer működik-e még.blupatrik írta:Mi történne ha ha a pótselejtezőre odaérnénk?Kivel kerülnénk össze,mi alapján döntik el?
Jó meglátás volt.Tarsi88 írta:Mészárosról kapni fogunk megint egy gólt
Itt lehetett volna az alkalom, még úgy is pattanhatott volna mind a két alkalommal hogy nekünk jó legyen.. persze kifelé/kapufára jött mind a kettő :sneobarca írta:Azért hihetetlen, hogy 3m-ről nem tudjuk belőni...