Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A két játékos Onana és Philogene, akit említett cca 50 + 13 millióért érkezik a Villához, hozzánk Nico 58ért jönne. Egészen összehasonlítható még akkor is, ha Philogene lutri.bence0330 írta: ↑2024.07.13. 17:19:48Azért ez nem túl igazságos összehasonlítás. Lehet, hogy igaz, és Deco nem túl jó, de nehéz megítélni, ha nekünk sokkal komolyabb korlátaink vannak, mint nekik. Vele együtt már 150 misi körül tarthatnak, amiben volt valami Maatsen 44 millióért a CFC-ből. Így azért lényegesen könnyebb.
Azért ez nem túl igazságos összehasonlítás. Lehet, hogy igaz, és Deco nem túl jó, de nehéz megítélni, ha nekünk sokkal komolyabb korlátaink vannak, mint nekik. Vele együtt már 150 misi körül tarthatnak, amiben volt valami Maatsen 44 millióért a CFC-ből. Így azért lényegesen könnyebb.
Én is így látom Torre helyzetét, másik topicban írtam.bence0330 írta: ↑2024.07.12. 17:57:19Nem látom a posztját. Amúgy nekem is szimpi lenne cserének, többediknek, de a 10-es posztra annyi kiemelkedő szintű focistánk van, hogy még így sem tudom, hogy lesznek majd meg. Gündogan-Raphinha nagyon magas szint ott, Pedri is, csak vele nehezebb számolni, ha meg second strikert akar oda, akkor Fermín is jelentkezik. És a legnagyobb német tehetség is alighanem oda jön fel Darvich személyében, szóval még ifjú reménység is van. Szerintem így neki nem lesz helye, még a németet sem látom ott pár időhúzó percnél többet kapni, pedig rá nagyon kíváncsi vagyok.
Amúgy J. Araujora keresve szembejött velem a Las Palmasban Marmol is, aki ingyen távozott 2 éve a B-ből (nem rémlik, de mivel ingyen volt, felteszem ő akart menni), már 15 milliót ér, amihez ott a kanári szigetekről elég komoly teljesítmény kellhet, komoly szezont mehetett.
Ez is egy kihagyott ziccer.Troym írta: ↑2024.07.09. 14:03:37Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
BVB have received the green light from player side after working on this deal for months.
Guirassy has accepted and formal steps will follow.
BVB will pay the release clause around €17.5m to Stuttgart.
Ő jó lehetett volna 2 csatáros játékhoz ide is.
Nem látom a posztját. Amúgy nekem is szimpi lenne cserének, többediknek, de a 10-es posztra annyi kiemelkedő szintű focistánk van, hogy még így sem tudom, hogy lesznek majd meg. Gündogan-Raphinha nagyon magas szint ott, Pedri is, csak vele nehezebb számolni, ha meg second strikert akar oda, akkor Fermín is jelentkezik. És a legnagyobb német tehetség is alighanem oda jön fel Darvich személyében, szóval még ifjú reménység is van. Szerintem így neki nem lesz helye, még a németet sem látom ott pár időhúzó percnél többet kapni, pedig rá nagyon kíváncsi vagyok.Troym írta: ↑2024.07.12. 14:52:56Pénzünk sok úgysem lenne belőle és a fizetése is elenyésző lehet ezen a szinten, itt kéne tartani.
23-24. számú játékosnak jó lenne a keretbe, egész agilisen játszott nálunk, hátha valamit kihozna belőle Flick. Ő volt az egyik, aki szerintem Xavinál indokolatlanul kevés lehetőséget kapott.
Ha csak Fermin szintű cserejátékost farag belőle Flick, már jól jártunk.
Pénzünk sok úgysem lenne belőle és a fizetése is elenyésző lehet ezen a szinten, itt kéne tartani.
Guirassy-nak azért ez egy kiugró szezon volt, az előzőekben pont a 10 gólokat hozta. Okés, vannak későn érő játékosok, akik 28 éves körül szinten lépnek a semmiből, de én nem vagyok benne biztos, hogy meg tudja ismételni az ideit. Persze ennyi pénzért meg lehet próbálni, pláne egy Dortmund-nak.bence0330 írta: ↑2024.07.09. 15:20:26Guirassy-t nem láttam nagyon, de ilyen statokkal 17 misiért ajándék, függetlenül attól, mennyire volt jó mögötte a gépezet. Ez egy 10 gólos center ára inkább. Hogy nem idejött, nem zavar, amíg Lewy itt van, centert tök felesleges igazolni, főleg, ha Roquét sikerül beépíteni legalább egy erős cserének. Most legyen ő a 2. számú center, adjunk neki esélyt, télen és nyáron pedig majd megnézzük újra, kell-e még valaki. Két csatározni meg 1-2 kivétellel kb sosem fogunk, ha mégis, meg lehet oldani azt is a keretből, csak nem ideális.LG írta: ↑2024.07.09. 15:07:19Pár meccsen láttam, és engem nem győzőtt meg, hiába a jó statisztikák. Összeállt mögötte egy jó csapat, lett egy kiugró szezonja. De szerintem nagyon messze van attól, hogy top szintű támadó legyen.
A Bundes-ben mondjuk van akit még nála is túlértékeltebbnek tartok: Sesko. Volt egy kiemelkedő hónapja, de én semmi extrát nem látok benne. 45 meccsen lőtt 18 gólt a Lipcsében, ahol azért elég jó a kiszolgálás. A Real ellen természetesen mindent kihagyott, Portugália ellen meg konrétan meccslabdát hibázott nagyon csúnyán.
Sesko olyan, mint Nunez. Eszement jó képességei vannak, ott a nagy pénzt a potenciálért kellene fizetni (asszem hosszabbított). Ijesztően gyors, jól bánik a labdával, ugyanaz a kérdés, mint Nuneznél, fejben megérik-e top centerré, az alapanyag megvan. Szerintem az, hogy fiatalon még bekukorékol valaki pár nagyobb meccsen, nem nagyon viszi lejjebb az értékét. Kevesen vannak az ő korában, akik ebben kifejezetten jók. Vini sajna pl. pont ilyen.
Guirassy-t nem láttam nagyon, de ilyen statokkal 17 misiért ajándék, függetlenül attól, mennyire volt jó mögötte a gépezet. Ez egy 10 gólos center ára inkább. Hogy nem idejött, nem zavar, amíg Lewy itt van, centert tök felesleges igazolni, főleg, ha Roquét sikerül beépíteni legalább egy erős cserének. Most legyen ő a 2. számú center, adjunk neki esélyt, télen és nyáron pedig majd megnézzük újra, kell-e még valaki. Két csatározni meg 1-2 kivétellel kb sosem fogunk, ha mégis, meg lehet oldani azt is a keretből, csak nem ideális.LG írta: ↑2024.07.09. 15:07:19Pár meccsen láttam, és engem nem győzőtt meg, hiába a jó statisztikák. Összeállt mögötte egy jó csapat, lett egy kiugró szezonja. De szerintem nagyon messze van attól, hogy top szintű támadó legyen.
A Bundes-ben mondjuk van akit még nála is túlértékeltebbnek tartok: Sesko. Volt egy kiemelkedő hónapja, de én semmi extrát nem látok benne. 45 meccsen lőtt 18 gólt a Lipcsében, ahol azért elég jó a kiszolgálás. A Real ellen természetesen mindent kihagyott, Portugália ellen meg konrétan meccslabdát hibázott nagyon csúnyán.
Pár meccsen láttam, és engem nem győzőtt meg, hiába a jó statisztikák. Összeállt mögötte egy jó csapat, lett egy kiugró szezonja. De szerintem nagyon messze van attól, hogy top szintű támadó legyen.Troym írta: ↑2024.07.09. 14:03:37Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
BVB have received the green light from player side after working on this deal for months.
Guirassy has accepted and formal steps will follow.
BVB will pay the release clause around €17.5m to Stuttgart.
Ő jó lehetett volna 2 csatáros játékhoz ide is.
Sorry, de a lényegen igazából nem változtat. Nagyon szívják el az embereket, még akkor is ha inkább a nevet helyezik előtérbe és nem az életkort/teljesítményt. És ez nem tesz feltétlen jót az európai focinak.recrea írta: ↑2023.09.14. 13:58:13Ez nem Szaúd-Arábia, hanem Katar.Chino írta: ↑2023.09.14. 13:15:06Na, újabb névvel bővült a szaúdi bajnokság.
Verratti mától hivatalosan is az Al-Arabi SC játékosa. Az arabok 45 milliót fizettek érte. Elképesztő mi történt ezen a nyáron, hány nagy név települt át. Én leginkább Gabri Veigán csodálkozom. Baromi tehetséges, több európai klub szerette volna leigazolni, de 21 évesen inkább elmegy az arabokhoz Kessié meg Mahrez mellé, ahonnan max. a szerződése lejártával léphet le.
Nagyon kíváncsi vagyok az UEFA hivatalosan mikor engedi be a szaúdiakat a Bl-be.
Nekem inkább az jár a fejemben, h a Közel-Kelet mikor engedi be az európai csapatokat. Mert ahol van pénz, ott lesz játékos, edző és minőség, aztán pedig foci is, így még több pénz.