Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Troym írta: ↑2025.01.17. 22:57:13Kételkedem, nem látom pontosan ki helyett játszana Depay, Adama helyén meg Yamal játszik.
De valóban akár ők is erősítések lehetnének ilyen erővel, ahogy Felix, sőt valószínű nagysaágrendekkel olcsóbban megoldható lenne, de felsorolhatnám valamennyi elmúlt 5 évben nálunk megfordult támadót, szóval ilyen alapon lehet Luuk, Jutgla, Akhomach, Auba, Guiu, Trincao is.
"A több nyilván jobb" alapon ez mindegyikükre igaz.
Most ez hogy jön ide? Mindenki látta Felix itteni produkcióját, beleértve a szakmai vezetést és minden szurkolót is. Flick se akarta, Nico helyett se őt erőltették, mi magunk is láthattuk a kedvetlen arcát a meccsek felén és a gyenge teljesítményt még kiscsapatok ellen is.
Kételkedem, nem látom pontosan ki helyett játszana Depay, Adama helyén meg Yamal játszik.
Raphinhát is jól meg tudtad ítélni.Troym írta: ↑2025.01.17. 19:23:29Nagyon rá vagy indulva, kb 200szor írod le, hogy kéne hozni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 17:43:52
Ahogy írtam, Felixet megnézném Flick alatt, akár középcsatárként is, kölcsönben mondjuk egy 30-40 milliós opcióval
Adama nálunk nagyon jó volt, Dembélé számait hozta le kb, csak jobb munkamorállal. Egy gond van vele, hogy gólképtelen, de hát sokáig Yamal is nagyon kevés gólt lőtt, ezzel nem lenne gond, stílusra pont azt a védősor-zilálós témát hozná, mint a kicsi, gólt meg majd lő más, van rá elég jelentkező, Gavi visszatérésével pláne, nem ez lenne a dolga. Na meg képzeljük el azt az elképesztő sebességet Flick stílusában mennyire jól ki lehetne használni... csont nélkül elfogadnám.Troym írta: ↑2025.01.17. 19:23:29Nagyon rá vagy indulva, kb 200szor írod le, hogy kéne hozni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 17:43:52
Ahogy írtam, Felixet megnézném Flick alatt, akár középcsatárként is, kölcsönben mondjuk egy 30-40 milliós opcióval
Volt itt, nem volt jó. Rossz sem, de jó sem.
Ebben a teljesen másfajta eredményesebb Chelseabe be se fér , és van 1! bajnoki gólja, eljutott oda, hogy 26 évesen fix csere.
Szerintem csak azért nem kell mindenkit idehozni, hátha megtáltosodik Flick alatt, legyen már az az alap, hogy jónak gondoljuk.
Felix fejben nincs ott, hogy igazán jó játékossá váljon és 26 évesen már nem is lesz.
1-1 sikeres csel, látványos mozdulat kevés ezen a szinten.
Ennyi erővel hozhatjuk Adama Traorét, hátha berobban Flick alatt, vagy írhatnám Depayt is.
Nagyon rá vagy indulva, kb 200szor írod le, hogy kéne hozni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 17:43:52
Én nem értem az Arsenalt sem, minek nekik még egy DMC, Merino is csere. Zubimendit amúgy azt hittem, hogy a City viszi majd el, szerintem az egyik legjobb alternatíva lehetett volna Rodri mögé.bence0330 írta: ↑2025.01.14. 17:41:02Halleluja. Nem mondom, hogy nem táltosodhatna meg Flick alatt, de ilyen lusta disznót ide ne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.14. 15:54:30Én most olvasom Kvaradona 70+ változók PSG
Zubimendi 60 Arsenal
Kavaradonat én is el tudtam volna itt képzelni.
Marmoush is jónak tűnik, kíváncsi leszek mennyi lesz a vége, 70-80
Ezekkel be is lövik az árakat.
Valószínűleg Gyökeres ára is ilyesmi lesz.
Bence a Milan a 150 milliós Leao elvárása lehet sok lesz![]()
Az Arsenalban összerakják az új Socit?Kár értük, bármelyiket megnéztem volna itt kettejük közül. Zubimendi mondjuk szerintem kb hajszálra Casado, Merino jobban érdekelne így, hogy Casadónk már van.
A Cityt viszont nem értem. Marmoush-t sem. Értem, hogy Pepnél nincsenek kőbe vésett szabályok, és bármikor átforgathatja a csapatot úgy, hogy két center lehessen a pályán, de azért elég nyilvánvaló, hogy nem centerposzton vannak/voltak a gondok. Télen még belefér nekik így emellé egy DM? Oda kellett volna nekik Zubimendi szerintem.
Az Atletic újság szerint már folynak tapogatózó tárgyalások a Poollal Diaz ügyében. Egy nyári 70 milliós ajánlatot emlegetnek. Gyökeresről hónapok óta nagyon elhallgattak a hangok, teszem hozzá hála Istennek. Remélem elviszi a MU vagy akármelyik klub.
Még mindig David ár-érték arányban a legjobb. Ingyen igazolás, 24 éves, 11 bajnoki, 4 BL gól. Nem tudom miért akarunk 50 milliókat elszórni, ha ingyen is van megoldás.Chino írta: ↑2025.01.17. 11:51:36Kvara szerintem luxus lett volna. Szélsőnek nem feltétlenül hoznék kezdő szintű játékost, centert annál inkább. Bár Raphát lehet hogy megnézném ss-ben. Marmoush kicsit túl van fújva. Most fut egy jó fél szezont, de sem a Wolfsburgban sem a Stuttgartban sem a válogatottban nem villogott.
Gyökeres a legnagyobb félelmem, inkább maradjon még kezdő Lewy jövőre, minthogy érte adjunk akár 40 milliót. Egy komolyabb bajnokságban nem hiszem, hogy nagyot villantana. Főleg, ha nem ő az első számú tizenegyeslövő. Ha az akciógóljait nézzük a portugál ligában van 14 (108 perc/gól), a BL-ben 6/3. Ez azért egy 26 éves játékostól nem olyan eszeveszett szám, hogy 80 milliók röpködjenek érte.
Ha portugál liga, akkor már inkább bepróbálkoznék 40-50 millióért Aghehowáért a Portóból. 20 évesen 13 akciógól 14 meccsen (85 perc/gól), az EL-ben 6/5. Mondjuk nem valószínű, hogy megszabadulnának tőle. Az egyik, ha nem a legjobb igazolás volt 15 millióért. (nekünk mondjuk esélytelen lett volna, még ha a pénzzel sincs gond) Kölcsönben egy Alavesben is elrakott tavaly 9 gólt a La Ligában (a csapat góljainak negyedét ő lötte 19 évesen).
Kvara szerintem luxus lett volna. Szélsőnek nem feltétlenül hoznék kezdő szintű játékost, centert annál inkább. Bár Raphát lehet hogy megnézném ss-ben. Marmoush kicsit túl van fújva. Most fut egy jó fél szezont, de sem a Wolfsburgban sem a Stuttgartban sem a válogatottban nem villogott.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.14. 15:54:30Én most olvasom Kvaradona 70+ változók PSG
Zubimendi 60 Arsenal
Ilyen árak mellett tényleg csak az ingyen igazolható polcról válogathatunk.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.14. 15:54:30Én most olvasom Kvaradona 70+ változók PSG
Zubimendi 60 Arsenal
Halleluja. Nem mondom, hogy nem táltosodhatna meg Flick alatt, de ilyen lusta disznót ide ne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.14. 15:54:30Én most olvasom Kvaradona 70+ változók PSG
Zubimendi 60 Arsenal
Elég lenne csak pár nagy nevet igazolni, akik jók reklámnak, és a többi helyre mehetnek a közepes játékosok, akik bőven megállnák a helyüket a spanyol, német, olasz ligában. De hát ők tudják. Ezzel a pénzekkel a focinak se tesznek jót.gránit írta: ↑2025.01.10. 15:23:47Mekkora lúzer ez a szaúdi banda.Aki oda megy, annak nagy ambíciói a futballal kapcsolatban már nem nagyon vannak. Ezek meg megvesznek drága pénzért egy olyan kirakatot, amelyben csupa lejárt szavatosságú cucc van.
Sosem fog ez felfutni, akármennyi pénzt tolnak bele. Sokan megpróbálták már ezt Európán kívül, és sosem jött be. Az USA is nekidurálta magát a '70-es években, amikor Pelét, Beckenbauert, levezető szupersztárokat igazoltak le. De ilyen klubokba csak levezetni mennek, még akkor is, ha 25 évesen igazol oda valaki. Az az érdemi pályafutásának a vége. Akármennyi pénzt tolnak bele, ilyen klubokba nem szakmai okokból igazolnak. Ezért nem fog ez sosem felfutni. Az ilyen Neymar-félék meg jól átverik a fejüket, és jól lehúzzák őket. Csak nehogy megkövezzék majd, mert ezek az agyilag középkorban ragadtak képesek lennének rá. Több oda igazolt játékos nem is ott él, hanem valamelyest civilizáltabb, közeli olajországokból repdesnek be, mert nem mernek ott élni.
Osimhen tényleg elférne nagyobb csapatokban is. A Chelsea állítólag nagyon vitte volna, a Lukaku üzletbe be akarták számolni. Hogy aztán miért nem úgy lett azt nem tudom. Mondjuk ez a "csere" is Conte berögződése volt. A belgánál szerintem klasszisokkal jobb Osimhen. Miatta elküldeni elég elcseszett döntésnek tűnik.Csodálom, hogy a Napoli "megengedte" ezt Contenak.LG írta: ↑2024.09.08. 20:40:20Én csak Oshimen esetén lepődtem meg, a másik kettő már egy ideje nem fut jól (Depay mondjuk a válogatottban nem rossz, csak klubszinten gyengélkedik), és idősebbek is, mint a nigéria. Ő azért bőven piacképes játékos. Ezt szerintem mindkét fél elcseszte, és végül senki nem jár jól, max a Galata.
Én csak Oshimen esetén lepődtem meg, a másik kettő már egy ideje nem fut jól (Depay mondjuk a válogatottban nem rossz, csak klubszinten gyengélkedik), és idősebbek is, mint a nigéria. Ő azért bőven piacképes játékos. Ezt szerintem mindkét fél elcseszte, és végül senki nem jár jól, max a Galata.