Troym írta: ↑2025.01.17. 22:57:13
bence0330 írta: ↑2025.01.17. 21:58:13
Ezzel a két játékossal kiegészülve simán mehetnénk kupákért, Depay kezdőbe, vagy legalábbis Lewyvel bírkózna érte, Adama cserének. A támadósor felől legalábbis tuti.
Kételkedem, nem látom pontosan ki helyett játszana Depay, Adama helyén meg Yamal játszik.
De valóban akár ők is erősítések lehetnének ilyen erővel, ahogy Felix, sőt valószínű nagysaágrendekkel olcsóbban megoldható lenne, de felsorolhatnám valamennyi elmúlt 5 évben nálunk megfordult támadót, szóval ilyen alapon lehet Luuk, Jutgla, Akhomach, Auba, Guiu, Trincao is.
"A több nyilván jobb" alapon ez mindegyikükre igaz.
Jaja, egyetértek azzal, amit a végére írtál, ha nem is bárki, de a jobb játékosok szinte mind erősítések lennének, sőt, szélső posztra1-2 már most télen egyszerűen kötelező mennyiségre, mert nincs csere, fizikailag. Szóval igen, ilyen értelemben ha nem is bárkivel, de sokakkal előrébb lennénk.
Én három dolgot néznék, hogy ki lenne a "bárki jobb lenne" témához képest előrelépés:
1: nyilván az ára, fizetése, sajna ez jelenleg elég fontos. Adama szerintem kb a legjobb ár-érték arányú játékos volt, akit az elmúlt években idehoztunk. Nagyon sajnáltam, hogy távozott, tényleg full ugyanazt csinálta, mint Dembélé, csak gombokért, valami 400K fizetés rémlik fél évre. Fanatikus Barcás, tuti maradt volna, és meglepődnék, ha nem ülne repülőre 2 órával az ajánlatunk után.
2: két posztos, mindkettőn minőség, szűk keretnél az aranyat ér, és nyárig a center posztot is félig megoldaná. Ez kerek perec Depay leírása. Annyira nem ismertem, de amennyit tudok Malenről, ő kicsit hasonlő stílus és kétposztos, amikor azok a pletykák jöttek, az számomra jól hangzott nagyon, számunkra ideálisnak - de őt tényleg nem láttam elégszer. Ők nálam mindketten ugyanúgy jönnének: elsőszámú rotációs játékosnak szélre és centerbe. Ugyanez lenne nálam Felix, meg kicsit Rashford is, bár ő 3 posztos, de elsősorban balszél nyilván. Én Olmóban nem bízom, a gálakezdőnk ha az érkező bejönne (Depay elméleti vita, reménykedem egy Rashfordban), szerintem Rashford-Rapha-Yamal lenne, előttük mondjuk idén még Lewyvel. Viszont Sokat lehetne rotálni, Lewy le, Olmo előre, vagy Rashford le, Rapha át, Olmo 10-es, esetleg Yamal lejön, Rapha át, vagy Rapha le, Olmo 10, lehetne sorolni. Ez elég lenne. Felix is ugye főleg balkamuszélső lenne, esetleg néha árnyékék, hébe-hóba 10-es. Mind csereként.
3: illeszkedjen ide Flick rendszerébe, ez nekem most jelenleg a sebességet mindenképp jelentené. Illetve Yamal kidőlésére kéne egy echte szélső, aki tud cselezni, Ferrán még akkor sem lenne ilyen, ha amúgy jobb formában lenne. Erre Adama nekem 100%-os megoldás lenne. Kb a mi Dokunk lenne. Nyilván ez is elméleti vita, nem fogjuk megkeresni, pedig szerintem jelenleg aki gombokért idejönne, és ebben a rendszerben simán benne lenne rengeteg gólpassz, lehetne prioritás abban a helyzetben, amiben a klub van. De ha ő nem, valami cselezni jól tudó profil kéne, mert Yamalon kívül nincs ilyenünk, ezért jelenleg az ő kiesése igazából teljesen pótolhatatlan. Ezt nem szabad így hagyni, neki sem jó, meg a csapatnak sem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy