Nemtudom,hogy árak milyenek manapság,de biztos egyre drágul minden pálya/terem használat.
De amit írtál az biztosan igaz. Régebben,a magyar fiuk reggel edzéssel kezdtek, és du. is inkább mentek edzésre,minthogy otthon kelljen kapálni,uborkát szedni.
Ma pedig:
-hát ma nem megyek edzsére mert itt a gép. ezt pár kifogás alá rejtve kerülik ki az edzéseket. Illetve 1-2 más dolog..
De régebben nem volt sz.gép meg 100csatorna a TV-be, hanem volt a kert,ott kellett dolgozni és jóhogy elment a gyerek edzeni mert szerette és jobb volt mintha kapálna egész délután.
Régen volt akarat az emberekben,mostmár egyre kevesebb.
Költségekről pedig el lehet beszélgetni.
Én sem voltam olyan aki sokat költött volna a cuccokra:
2cipő(fűre,teremre)
1abda
1mez(persze nem eredeti)
1gatya
sipcsontvédő,sportszár
Meg ha mentünk tornára az egysület adta a mezt.
A tagdij ekkor pedig 2-4 e FT-ig terjedt.havonta term.
OFF:
Itt írtátok a teniszt is,hogy drága.Szerintem attól függ,hogy hol.
Nálunk speciel, 3 éve heti 3 x90perc került havi 3ezerbe.
Ez úgy volt,hogy 1edző és 4kölyök kb. Ez teljesen jó volt,de jöttek a változások,és kitalálták,hogy már csak tagdij lesz,ami azt jelenti,hogy be kell fizetned 5e ft-t és kapsz heti 2x90percben edzőt. És 7végén du. mehettél ingyen játszani,ha volt üres pálya...
Később meg a sok gazdag emberkét,akik elől játszottak,szúrta a szemüket,hogy a fiatalok miért játszanak ott,csak zavarják őket..
Erre 1 példa: Edzés volt és az edző ordított egy nagyot,mert srác olyan jót ütöt és bíztatta,erre a szomszéd pályáról az ügyvéd megszólal,hogy mit képzel?!

Ebből lett kis baj a klubbnál, mind1 lénye az,h következménye:
1 opcio van: tagdj 12-13 e FT ,télen több. "Ha nem tetszik nem kell jönni,mi tudjuk állni"...
szevasz. Ilyen az emberiség. Ha az aki megengedheti magának anyagilag azt,hogy akkora összeget fizessen, és ő küldi el a gyerekeket,fiatalokat onnan,mert őt zavarja.. Hát igy nem lesznek nagy tenisz játékosok..
ON:Fociban szerencsére ilyen MÉG nincs,de sztem idő kérdése.. na mind1.
focinál olcsóbb a futás is

:D