Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
OFF:messi6502 írta:OFF:Sanama írta:...
Nálunk a tenisz havi /13500 Ft a pálya bérléssel együtt.
Nem véletlen hívják a teniszt a királyok sportjának![]()
OFF:Sanama írta:...
Öö rosszul fogalmaztam szerintem.Bányász írta:...
Akinek esze van tanul. Igen. És gondolom épp ezért hanyagolja a versenyszerű focit. Mert melyik országba kell diplomához 2 nyelvvizsga?Bányász írta: Akinek meg esze van az tanul.
Neked nem elég vonzó havi 300ezer forint?
Óriási tévedés!Etooka írta:Óriási tévedés!Azért vesznek el azok a tehetségek,mert azok,akik igazán tehetségek,valamilyen szinten intelligensek is,és előlük veszik el a teret az olyan játékosok,aki csak eljön edzésre,lébecól,le se s.z.a.r.j.a.,de vmit látnak benne és tolják felfele...Bányász írta:
Aki pedig igazán tehetséges az hidd el,h előbb vagy utóbb a helyére kerül.A tehetségek nem azért vesznek el mert nincs hol focizni meg ilyesmi.Hanem mert akaratgyengék stb stb.
Minden máshol okos,intelligens focistákat nevelnek ki,csak nálunk nem...
Nemhiába mondta valameilyik Barca legenda(most nem jut eszembe a neve),hogy a foci az okos,ravasz emberek játéka....
Amúgy meg,amíg a magyar focit nem teszik vonzobbá a fiatalok előtt,addig azok az intelligens,tehetséges playáknak eszük ágában sem lesz elmenni focizni...
Óriási tévedés!Azért vesznek el azok a tehetségek,mert azok,akik igazán tehetségek,valamilyen szinten intelligensek is,és előlük veszik el a teret az olyan játékosok,aki csak eljön edzésre,lébecól,le se s.z.a.r.j.a.,de vmit látnak benne és tolják felfele...Bányász írta:
Aki pedig igazán tehetséges az hidd el,h előbb vagy utóbb a helyére kerül.A tehetségek nem azért vesznek el mert nincs hol focizni meg ilyesmi.Hanem mert akaratgyengék stb stb.
Bányász írta:Faluból mit akar?Ha olyan jó igazoljon be városba!messi6502 írta: Én meg inkább, úgy mondom, hogy a focinál talán csak a tenisz a drágább sport!
Lehet, hogy neked ilyen könnyen, ment, de ne, csak azt nézd, h a nagy városokba, milyen könnyű, sok olyan falusi van, aki oda-vissza megveri a városiakat, csakhát faluról mit akar?! Ha netán fel is viszik valahova edzésre, én mint felszerelés költség nem csak a csukára gondoltam, mer aki komolyan űzi a sportot, annak kell minden féle felszerelés.
Voltam olyan versenyen, ahol gyereket nem engedték játszani, csakmer nem volt sípcsont védője...
Pedig szerencsétlen közel 2 hónapja készült rá..
Ja és ismerek gyereket aki, tőbb mint 15000 Ft-ot költ focira havonta..személyi edző, rendes edzés stb..
Szerk.: Jah és a kapusnak se 1 kesztyű az össz-visz felszerelése..
Aki komolyan üzi annak kell csuka meg sípcsontvédő.A kapusnak meg mi kell még ezeken meg a kesztyűn kívül?Meg minek külön személyi edző?
A focinál olcsóbb sport csak az úszás!Ez tuti.
Faluból mit akar?Ha olyan jó igazoljon be városba!messi6502 írta: Én meg inkább, úgy mondom, hogy a focinál talán csak a tenisz a drágább sport!
Lehet, hogy neked ilyen könnyen, ment, de ne, csak azt nézd, h a nagy városokba, milyen könnyű, sok olyan falusi van, aki oda-vissza megveri a városiakat, csakhát faluról mit akar?! Ha netán fel is viszik valahova edzésre, én mint felszerelés költség nem csak a csukára gondoltam, mer aki komolyan űzi a sportot, annak kell minden féle felszerelés.
Voltam olyan versenyen, ahol gyereket nem engedték játszani, csakmer nem volt sípcsont védője...
Pedig szerencsétlen közel 2 hónapja készült rá..
Ja és ismerek gyereket aki, tőbb mint 15000 Ft-ot költ focira havonta..személyi edző, rendes edzés stb..
Szerk.: Jah és a kapusnak se 1 kesztyű az össz-visz felszerelése..
Én meg inkább, úgy mondom, hogy a focinál talán csak a tenisz a drágább sport!Bányász írta:Hát nem tudom srácok de,h én 1000ft-os tagdíjért fociztam az biztos.Félévente vettem egy csukát.A meccsekre utazás ingyen volt.Voltam Párizsba,németbe,Ausztriába többször és sose kellett fizetnem...
A környékünkön a legtöbb kisebb csapatba fizetnek évente egy cipőt,kapusnak meg évente egy kesztyűt.És sok gyereket hoztak el hozzánk kisebb falukból focizni...felfedezték őket.
Nem tudom de én azt mondom a focinál olcsóbb sport kevés van...
Szerintem annyi,hogy ha szegényebb családból származik az illető,ami magyarországon egyre gyakrabban előfordul,inkább dolgozik,mint,h rúgja a bőrt.(16+évnél)Bányász írta:Ezt kifejtenéd?Csak mert érdekel.Magyarázd el,h mi köze a pénznek ahhoz,h a tehetséges fiatalok miért nem fociznak?messi6502 írta: Az meg, hogy a tehetséges fiatalok mért nem fociznak, annak több oka van.
És bizony a pénz ebben is nagy úr..
Nálunk Dúnaujvárosba 3500 Ft/ hó az edzés, mellé a felszerelések, ami megincsak pár 10ezer, ha kapus a gyerek még több...Bányász írta:Ezt kifejtenéd?Csak mert érdekel.Magyarázd el,h mi köze a pénznek ahhoz,h a tehetséges fiatalok miért nem fociznak?messi6502 írta: Az meg, hogy a tehetséges fiatalok mért nem fociznak, annak több oka van.
Ezt kifejtenéd?Csak mert érdekel.Magyarázd el,h mi köze a pénznek ahhoz,h a tehetséges fiatalok miért nem fociznak?messi6502 írta: Az meg, hogy a tehetséges fiatalok mért nem fociznak, annak több oka van.
Bányász írta:Nem akarok szentségtörő lenni de szerinted az akkori sztárok abban az iramban amiben fociztak ma labdába rúgnának az NB1-ben?Kétlem.Változik a világ.Kicsit profibb sport lett a foci és kicsit nagyobb igénybevételt jelent szvsz mint akkoriban.Több edzés meg ilyesmik...
Akire volt pénz ám tehetségtelen volt az hidd el,h kirostálódik.Bármennyire rossz is a magyar foci és bármennyire is az érdekek irányítják olyan nincs,h be vagy fizetve az első osztályba esetleg a lehetőséget megvehetik Neked de azt,h ott játsz huzamosabb ideig az még ebben a gyenge bajnokságban se működik.Mert nem volt pénz itthon,hogy befizessenek,s hogy támogassanak.
Na látod ez viszont igaz.Ha nem is ezer de van egy pár ilyen.Viszont kérdés,h miért vannak ott?Van itt a jubi parkba is pár ügyes focista.De azok azért vannak ott mert már akkor nagyobb arcuk volt amikor még nem értek el semmit mint most ennek a Demjénnek.Ezer gyerek van az utcán,aki oda-vissza oktatná az NB1 hatalmas sztárjait.Csak nincs keret,hogy kineveljék őket.
Keressen csak!Nem az én pénzemet teszi zsebre....És 100x inkább ő mint pl a politikusok mert Ő legalább pár ezer embert szórakoztat.Egy mezei,magyar,sehol el nem ismert figura nem hinném,hogy 300t kéne keressen.A semmire,tegyük hozzá.
És úgy gondolod,h az működne?Mert szerintem ez így valahogy nem működik.Ne viccelj már... Én nem azt mondtam, hogy a klubjában kulcsembernek számító, már nemzetközileg is valamelyest elismert futballisták menjenek dolgozni, hanem a töltelék, aki szinte szóhoz sem jut, csak asszisztál a kispadon egész idényben...
Nem sokat de amíg valaki profi focista lesz szted mennyi áldozatot hoz?10 évesen nem hazamegy a számítógép elé és estig ott ül hanem eljár edzésekre stb.Nem olyan egyszerű dolog ez....különben mindenki focista lenne.Így is jó, ha van heti egy mérkőzés... Egy évben mégis hány órát tölt a munkájával egy profi futballista hazánkban?
Nem nincs rendben.De mihez/kihez képest túlfizetettek?Hidd el az sehol nem keresnek kevesebb pénzt az első osztályú focisták.Még a nálunkénál rosszabb bajnokságokban se.Így talán rendben van, hogy a túlfizetett játékosok nem hajlandóak legalább egy félidőn át hajtani?
Nem akarok szentségtörő lenni de szerinted az akkori sztárok abban az iramban amiben fociztak ma labdába rúgnának az NB1-ben?Kétlem.Változik a világ.Kicsit profibb sport lett a foci és kicsit nagyobb igénybevételt jelent szvsz mint akkoriban.Több edzés meg ilyesmik...S akkor még szót sem ejtettünk arról az időszakról, s azokról az emberekről, akik a magyar futball fénykorában világsztárok, klasszisok voltak, s ennek ellenére ugyanúgy dolgoztak gyárban, útépítésen, építkezésen, majd amikor megcsinálták maguknak a szerencsét, úgy már csak a futballból éltek.
Ennyi.Ezt bárki mondja szánalmas lenne.Lesz visszhangja.Máskor hamarabb kéne gondolkodni.Saviola írta:Ah,ah. Én is rúgtam már szép gólokat,mégsem dobtak fel a youtubera.Ha értene hozzá,nem itt lenne.Egy ilyen kijelentés meg bárkitől szánalmas.Robee írta:nyilván nem adok igazat neki, ez egy elcseszett kijelentés volt még ha így is gondolta, de nekem az az érzésem, hogy te ebből a pár mondatából szűrted le hogy ez egy [auto_cenzúra] játékos - tévedsz. Nem magyarázkodok, elhinni nem fogod, inkább itt egy gól tőle: http://www.youtube.com/watch?v=GT3gXGHr6T8
Mert nem volt pénz itthon,hogy befizessenek,s hogy támogassanak.Pont ezért.Ezer gyerek van az utcán,aki oda-vissza oktatná az NB1 hatalmas sztárjait.Csak nincs keret,hogy kineveljék őket.S ők lehet,hogy a feléből,sőt,negyedéből élnek,mint ez a gyerek.Bányász írta:Meg kritizálni azt mindenki tud de akkor miért nem Ti fociztok a DVSC-ben?Ez egy ilyen "szakma",h az ember megengedheti magának,h magasak legyenek az igényei.
Persze és akkor még szarabb lenne a magyar foci mert munka mellett nem lenne ideje de tán kedve se még egy két órás edzésre.torrestoni írta:Nem beszélve arról, hogy mellette egyéb munkával egészíthetnék ki a jövedelmüket, akár kétkezi munkával, s tanulhatnának szakmát is...
Ja, vagy ez, vagy megszüntetni a profi focit. Minek? Itthon nincs rá szükség. Egy nagy kamu az egész. Milyen cél lebegjen a kölykök előtt? A ciprusi megyei bajnokságokban nagyobb az iram, mint itthon az első osztályban... és elég szép pénzeket kapnak érte ezek a nagyképű labdakergetők. Felháborító. Mondjuk nem is lehet mit várni a játékosoktól, ha az egész rendszerben mindenki csak elvenni akar mindenből, és hozzátenni pedig semmit. Az egész tökéletesen példázza a magyar mentalitást.gekkodan írta: Ismét Csongor barátommal tudok egyetérteni alattam: atomot az összes pályára.