Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudom, én is egészen megkedveltem már, de nem akarom, hogy most a kicsit más szerepkör és felelősség miatt valahogy túlpörögje, és bakizzon. Hál istennek semmi ilyen nincs, de a bakit sajna hozták a többiek..Tromort77 írta:Cuki vagy, hogy az év elején lejátszott 3 rossz meccsén rugózol még. Azóta szintet lépett elég szépen és egy olyan pozicióba tanult bele ami nagyon távol állt tőle. Szóval őt nem engedem bántani.![]()
Igazad van, Can olyan brutál szinten játszik, hogy azt egy egyszerű halandó ember feldolgozni se tudja.palesz77 írta: Minden focihoz értő embernek..![]()
Remélem, Lallana megindulásai tényleg kellenek majd, és Hendo is kicsit magasabb fokra kapcsolhat irányítás terén. A lényeg, hogy előbbi ne adogassa el félpályán a labdákat mint szezon elején néha. Origi meg lőhetne ma is egyet, ha már lehetőséget kap.![]()
Igen, a másik csapat játékának tönkretétele még mindig jól megy neki, csak ezzel nem lehet bajnokságot nyerni jelenleg.LG írta: Meg kell jegyezni, hogy Mourinho a rangadókra jól felkészíti a csapatát, a Liverpool és az Arsenal ellen is inkább az ő akarta érvényesült, a Chelsea ellenit csúnyán benézte, de ott nagyon korán kapták az elsőt, onnantól dobhatták is az egészet a kukába.
Meg lehet, ma sem húzták sokáig az elsőt. A védelmük mondjuk ma sem biztató, már a WHU-nak is volt komolyabb lehetősége.7 – All three of Liverpool’s previous PL games on a Sunday this season have produced 7 goals (vs Arsenal, Watford and Bournemouth). Super.
Legyen úgy! És legalább 4-et a Pool szerezzen..
Minden focihoz értő embernek..Tromort77 írta:Ugyan kinek Rajtad kívül?![]()
Hendi, Lallana, Origi hármas megoldja, nyugi.
Sajnos le is sérült, pont mire formába lendült.szerk2.: Miki megint betalalt, 4 meccsen 4 golpont az utobbi idoben. Herrera adta a golpasszt, az is szebbre sikeredett, foleg hogy interception utan rogton
Ugyan kinek Rajtad kívül?palesz77 írta: Can kisebb serulessel bajlodik, tartok tole, hogy hianyozni fog.
OFF: Fifába kapott egy One to watch kártyát, top comment: Watch how burn ur 50m.LG írta: Pedig még az EB előtt a Barca igazolások topicban is voltak, akik róla álmodoztak, és Umtitire ment a fanyalgás.
Pedig még az EB előtt a Barca igazolások topicban is voltak, akik róla álmodoztak, és Umtitire ment a fanyalgás.palesz77 írta:Stones lehet, hogy ügyes előre játékban, de amennyit hibázik hátul.. Egy több mint 50 milliós védőtől azért ennél többet vártam volna.
Feljebb kell tenni egy egész vagy egy fél sorralpalesz77 írta:Stones lehet, hogy ügyes előre játékban, de amennyit hibázik hátul.. Egy több mint 50 milliós védőtől azért ennél többet vártam volna.
Chelseaben én is megnézném, Pedro és Willian nem rossz játékosok, de azért Mahrezt előre lepésnek érezném hozzájuk képest. A Cityben sem lenne megoldhatatlan feladata a kezdőtagság kiharcolásához, Sterling vagy Navas sem kiszoríthatatlan, utóbbi amúgy is kegyetlenül gyatra mostanában.TripleH írta:Remélem, mert én nagyon csípem a srácot és becsületre méltó, hogy nyáron nem hagyta ott a Lesztert, de neki akkor is egy nagyobb ambíciókkal rendelkező csapatban van a helye, Anglián belül szerintem 4 lehetőség van ahol király lehetne, Chelseaben Conte keze alatt, azokkal a kontrákkal és újra Kantéval, szerintem brutálisat hozna ki belőle az Olasz, Arsenalban is nagyon jó lehetne, Cityben is lenne benne realítás, és akkor a MU-ban ha a szpesöl vánt kivágják.LG írta: Gondolom majd nyáron már elmegy valahova. Ahogy nézem a statjait, most azért nem fut akkora szezont, de a BL-ben azért odateszi magát, ahogy ma is.
Remélem, mert én nagyon csípem a srácot és becsületre méltó, hogy nyáron nem hagyta ott a Lesztert, de neki akkor is egy nagyobb ambíciókkal rendelkező csapatban van a helye, Anglián belül szerintem 4 lehetőség van ahol király lehetne, Chelseaben Conte keze alatt, azokkal a kontrákkal és újra Kantéval, szerintem brutálisat hozna ki belőle az Olasz, Arsenalban is nagyon jó lehetne, Cityben is lenne benne realítás, és akkor a MU-ban ha a szpesöl vánt kivágják.LG írta: Gondolom majd nyáron már elmegy valahova. Ahogy nézem a statjait, most azért nem fut akkora szezont, de a BL-ben azért odateszi magát, ahogy ma is.
Gondolom majd nyáron már elmegy valahova. Ahogy nézem a statjait, most azért nem fut akkora szezont, de a BL-ben azért odateszi magát, ahogy ma is.TripleH írta:Komolyan fáj a szívem ezért a Mahrezért, hogy nem egy top csapatban van.
Főleg, hogy ez ellen a bunker+kontra foci ellen már évek óta tehetetlen.Guardiola kicsit elveszítette a fonalat, ha nem akarja hogy mar most el ússzon a bajnokság akkor gyorsan beújít valamit.
Guardiola kicsit elveszítette a fonalat, ha nem akarja hogy mar most el ússzon a bajnokság akkor gyorsan beújít valamit.LG írta:Hoppá...mondtam én, hogy kemény időszaka lesz a Citynek.
3-0... Mahrez és Vardy a tavalyi formájukat idézik.
Iheanacho kegyetlenül vonzza a gólokat, 20 éves a gyerek, aztán 96 percenként gólokat szerez a felnőtt karrierjét nézve, elég durva.. A gyilkos ösztön biztos nem hiányzik belőle, Pep ha kihozza belőle a maxot, még akár viheti is valamire.LG írta:De a nigériai srác sem ügyetlen, és ahhoz képest, hány percet játszott abszolút korrekten áll gólokban, gólpasszokban is.
Tromort77 írta:Egyébként Agüero eltiltása csak jót fog nekik tenni. Totál nem érzi a játékot és csak fék a csapatnak az utóbbi időben.
Touché.Tromort77 írta:Samper-t minőségileg kell pótolni.