Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én nagyon bírom a csávót, de ilyen szorosan még én se fognám..Tromort77 írta:Jut eszembe, el is felejtettem linkelni. Múltkori kupa meccsen:
https://streamable.com/tw7dl
Elég beteg.![]()
Ez meg igaz. Mindegyik része, mostanában nem nézek Pool meccseket, de ahogy hallom tényleg romlott a sérülése óta - lehet az a baja csak, hogy nem nézem.Tromort77 írta:http://www.empireofthekop.com/2017/01/1 ... is-season/![]()
Amúgy a Juvéval mindenkit szóba hoznak.
Egyébként nincs vele bajom, csak támadásban túl körülményes, hátul meg hajmeresztő hibákra képes. Ha javul ezen a téren is és fejlődik akkor egy nagyon jó kis mindenes kp lehet. Olyan Khedira típusú.
palesz77 írta: Már értem miért csiripeltek reggel a madarak, amikor kinyitottam az ablakot..![]()
Azt olvastam amúgy, hogy őt a Juve vinné nyáron. Ha jól rémlik nem angol forrása volt, szóval még lehet igaz is. Az meg neked lenne ünnepnap..
Már értem miért csiripeltek reggel a madarak, amikor kinyitottam az ablakot..Tromort77 írta:Gondolom ma ünneplőbe öltöztetted a szívedet ha már ma van Can születésnapja.
Ááá, köszi szépen. Ilyet se sűrűn látni azért, hogy papírossal futkározik valaki..Tromort77 írta:Az idézet erre szólt:
https://streamable.com/logea
Meccs közben váltott formációt(ahogy futottak az eredményért) és Studge-nek adta oda papíron. Elvileg mindenki rögtön megértette, csak Firmino-nak esett le kicsit lasabban.![]()
Reggel láttam, eszembe is jutottál, hogy te még örülnél is lehet.Tromort77 írta:Szerk: Adam Lallana on Barcelona radar if Philippe Coutinho move fails
http://metro.co.uk/2017/01/12/barcelona ... t-6376411/
De jó lenne itt a fórumon a hangulat ha Coutinho helyett Lallana landolna itt.![]()
Kár, hogy ez csak a Metro.
Nem néztem, még csak összefoglalót sem. Az eredmény láttán nem volt kedvem hozzá.palesz77 írta:
Tromort77, amúgy nem olvastál semmit a meccsről? Vagy nem nézted esetleg? Bár gondolom nem azt nézted inkább..Csak mert ovlasom ezt most, és nem egészen értem, Klopp rendszert váltott?
Content of Jürgen Klopp's note (1/2): "New system. Whatever we want to call it, 3-5-2. Lucas Leive at the back, Emre Can in the centre. Two wingers, two strikers. Half space for Adam Lallana and Philippe Coutinho."
West Hamnél meg áll a bál, Payet menni akar, a játékot is megtagadta elvileg, de nem nagyon akarják elengedni..
Köszi szépen! Egy ilyen tippem volt, de ennyi idősen ez belefér, főleg ha még akkor se hátrány a csapatnak. Elkezdek nézni pár Tottenham meccset ahogy tudok az biztos, ez alapján pont olyan játékos, akit én bírnék..Tromort77 írta:Hajlamos eltűnni és nem elég kiegyensúlyozott sokszor de rossz formában is jó irányítója a csapatnak.
Kicsit megkésve, de itt vagyok.palesz77 írta:A Tottenhamet kovetoket kerdezem elsosorban, de barki aki tud rola irni, annak szivesen latom a hsz-et..Eriksen mennyire jo jatekos? Belefutottam ebbe a videoba ma, es az allam is leesett, nem tudtam, hogy ilyenekre kepes. De mivel elso kezbol tudom, hogy egy villanasokbol megelo jatekosrol is lehet ilyet kesziteni, ezert kerdeznem aki szokta nezni, hogy tenyleg hasonlo a jateka? Mennyire hullamzoan hozza ezt, nagy meccseken is kepes hasonlokra, stbstb - Chelsea elleni 2 golpassza a napokban szep volt pl. Elore is koszi a valaszokat, mar ha lesznek - Tromort, benned nagyon bizok.
Habár nem nézek meg minden spurs meccset, de azt kijelenthetem, hogy például o az egyik legjobb szabadrúgás lövő a pl-ben, mellé egy rendkívül jó kp-ás, én épp azon elmelkedtem a Chelsea meccs után, hogy az Erikssen, Alli, Kane 3-ast és Pochettinot meddig tudják megtartani.palesz77 írta:A Tottenhamet kovetoket kerdezem elsosorban, de barki aki tud rola irni, annak szivesen latom a hsz-et..Eriksen mennyire jo jatekos? Belefutottam ebbe a videoba ma, es az allam is leesett, nem tudtam, hogy ilyenekre kepes. De mivel elso kezbol tudom, hogy egy villanasokbol megelo jatekosrol is lehet ilyet kesziteni, ezert kerdeznem aki szokta nezni, hogy tenyleg hasonlo a jateka? Mennyire hullamzoan hozza ezt, nagy meccseken is kepes hasonlokra, stbstb - Chelsea elleni 2 golpassza a napokban szep volt pl. Elore is koszi a valaszokat, mar ha lesznek - Tromort, benned nagyon bizok.
Értelek, de Giroud-t is megértem, aki ad két gólpasszt, majd a hosszabbításban döntetlenre menti a meccset.Tromort77 írta:Nem azon a 20 másodpercen múlt. Számomra itt a mentalitás a lényeg, egy ilyen csapatnál nem ennek kellene örülni, hogy visszamásznak háromról. Főleg nem így bohóckodni.
Nyilván nem azon múlott, de ilyen szituációkban általában megfogják a labdát, és viszik a kezdőkörbe, semmi gólöröm, hogy minimális időveszteség menjen el. Ami az egyenlités után történt, az is inkább azt mutatja, hogy az Arsenal megelégedik az x-el, a Bournemouth akarta inkább a 4. gólt.PCsabi írta:Ne vicceljünk már. Mintha azon a 20 másodperces Giroud-gólörömön múlt volna...
Petr Cech has gone the wrong way on four of the six penalties he has faced this season and the other two have gone down the centre.
Nem azon a 20 másodpercen múlt. Számomra itt a mentalitás a lényeg, egy ilyen csapatnál nem ennek kellene örülni, hogy visszamásznak háromról. Főleg nem így bohóckodni.PCsabi írta:Ne vicceljünk már. Mintha azon a 20 másodperces Giroud-gólörömön múlt volna...