Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.01.13. 20:03:56

Így kell telefont lopni.. :D (Gondolom nem Mourinho telefonja volt, azért nem adta vissza a csávó.)
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.13. 19:59:33

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.01.13. 19:44:27

És az is durva, hogy egyből Kínában leresgél az ügynök. Én nem hiszem.
Kép
palesz77

2017.01.13. 19:41:17

Hoppá, elvileg Conte és Costa nagyon összebalhéztak, a spanyol ügynöke már klubot keres kínában.. Daily Mail a forrás, szóval lehet el kell osztani párral, de ha minden igaz, a keretbe nincs benne - nem néztem utána. Érdekes lenne, a bajnoki esélyeiket jelentősen csökkentené Costa kiesése..

Ha meg igaz a hír, a PSG elnökének a helyében már egy csekkel a kezemben kopogtatnék a Chelseanél.
PCsabi
aka Game90

2017.01.12. 21:17:33

Schneiderlin - > Everton.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
palesz77

2017.01.12. 15:34:23

Tromort77 írta:Jut eszembe, el is felejtettem linkelni. Múltkori kupa meccsen:
https://streamable.com/tw7dl
Elég beteg. :D
Én nagyon bírom a csávót, de ilyen szorosan még én se fognám.. :lol: Diego Costa legszebb napjait idézte ez, elég érdekes.. :D
Tromort77 írta:http://www.empireofthekop.com/2017/01/1 ... is-season/ :twisted:

Amúgy a Juvéval mindenkit szóba hoznak.
Egyébként nincs vele bajom, csak támadásban túl körülményes, hátul meg hajmeresztő hibákra képes. Ha javul ezen a téren is és fejlődik akkor egy nagyon jó kis mindenes kp lehet. Olyan Khedira típusú.
Ez meg igaz. Mindegyik része, mostanában nem nézek Pool meccseket, de ahogy hallom tényleg romlott a sérülése óta - lehet az a baja csak, hogy nem nézem. :D

Khedirás rész meg igaz, valami hasonlót nézek én is ki belőle, mint amit a német a Juvéban nyújt. Klopp szerintem képes is lehet kihozni belőle a maxot, talán Khediránál jobb is lesz valamivel, jobb szeme van a játékhoz kicsit szerintem. Meglátjuk, hosszú még az út az biztos, jó lenne, ha visszatérne a jó formája, Pool is jól járna, meg én is örülnék. :D
Tromort77

2017.01.12. 14:39:22

palesz77 írta: Már értem miért csiripeltek reggel a madarak, amikor kinyitottam az ablakot.. :D

Azt olvastam amúgy, hogy őt a Juve vinné nyáron. Ha jól rémlik nem angol forrása volt, szóval még lehet igaz is. Az meg neked lenne ünnepnap.. :D
:lol:

Jut eszembe, el is felejtettem linkelni. Múltkori kupa meccsen:
https://streamable.com/tw7dl
Elég beteg. :D

http://www.empireofthekop.com/2017/01/1 ... is-season/ :twisted:

Amúgy a Juvéval mindenkit szóba hoznak.
Egyébként nincs vele bajom, csak támadásban túl körülményes, hátul meg hajmeresztő hibákra képes. Ha javul ezen a téren is és fejlődik akkor egy nagyon jó kis mindenes kp lehet. Olyan Khedira típusú.
palesz77

2017.01.12. 14:31:00

Tromort77 írta:Gondolom ma ünneplőbe öltöztetted a szívedet ha már ma van Can születésnapja. :D
Már értem miért csiripeltek reggel a madarak, amikor kinyitottam az ablakot.. :D

Azt olvastam amúgy, hogy őt a Juve vinné nyáron. Ha jól rémlik nem angol forrása volt, szóval még lehet igaz is. Az meg neked lenne ünnepnap.. :D
Tromort77

2017.01.12. 14:21:43

Nem gondolom egyébként, hogy Lallana passzolna ide. De azért megnézném. :D Clyne-al együtt. :P

Henderson összeszedett egy kisebb sarok sérülést a City ellen, de elvileg már jól van és a MU ellen már játszani fog.

Matip is lassan visszatér egyébként.

Gondolom ma ünneplőbe öltöztetted a szívedet ha már ma van Can születésnapja. :D
palesz77

2017.01.12. 14:09:28

Tromort77 írta:Az idézet erre szólt:
https://streamable.com/logea
Meccs közben váltott formációt(ahogy futottak az eredményért) és Studge-nek adta oda papíron. Elvileg mindenki rögtön megértette, csak Firmino-nak esett le kicsit lasabban. :D
Ááá, köszi szépen. Ilyet se sűrűn látni azért, hogy papírossal futkározik valaki.. :lol:
Tromort77 írta:Szerk: Adam Lallana on Barcelona radar if Philippe Coutinho move fails
http://metro.co.uk/2017/01/12/barcelona ... t-6376411/

De jó lenne itt a fórumon a hangulat ha Coutinho helyett Lallana landolna itt. :D
Kár, hogy ez csak a Metro. :P
Reggel láttam, eszembe is jutottál, hogy te még örülnél is lehet. :D Amúgy technikailag nem hiszem, hogy kilógna, Gomesnél még lehet jobban is passzolna ide, de azért nem nagyon támogatom az ötletet.. :D Maradjon csak a Poolban, jó helye van ott most nagyon.

Azt meg elfelejtettem kérdezni, hogy Henderson sérült, vagy csak szimplán nem játszott? Csak mert padon se volt, az meg gyanús.. Nem a tavalyi gondja jött ki újra ugye?
Tromort77

2017.01.12. 13:53:40

palesz77 írta:
Tromort77, amúgy nem olvastál semmit a meccsről? Vagy nem nézted esetleg? Bár gondolom nem azt nézted inkább.. :D Csak mert ovlasom ezt most, és nem egészen értem, Klopp rendszert váltott?

Content of Jürgen Klopp's note (1/2): "New system. Whatever we want to call it, 3-5-2. Lucas Leive at the back, Emre Can in the centre. Two wingers, two strikers. Half space for Adam Lallana and Philippe Coutinho."

West Hamnél meg áll a bál, Payet menni akar, a játékot is megtagadta elvileg, de nem nagyon akarják elengedni..
Nem néztem, még csak összefoglalót sem. Az eredmény láttán nem volt kedvem hozzá. :)

Az idézet erre szólt:
https://streamable.com/logea
Meccs közben váltott formációt(ahogy futottak az eredményért) és Studge-nek adta oda papíron. Elvileg mindenki rögtön megértette, csak Firmino-nak esett le kicsit lasabban. :D

Tegnap Milner Abidalozott egyet:
https://streamable.com/0jlpf :lol:

Bilic: "We have said we don't want to sell our best players but @dimpayet17 does not want to play for us. We are not going to sell him.

Ha már Payet:

Dimitri Payet has created 189 chances in the league since joining West Ham in 2015; more than any other player in Europe's top 5 leagues.

Szerk: Adam Lallana on Barcelona radar if Philippe Coutinho move fails
http://metro.co.uk/2017/01/12/barcelona ... t-6376411/

De jó lenne itt a fórumon a hangulat ha Coutinho helyett Lallana landolna itt. :D
Kár, hogy ez csak a Metro. :P
palesz77

2017.01.12. 13:29:50

Coutinho újra játszott. Már-már Ini szerepkörben a videó alapján ahogy nézem, Kloppnak csak megjön az esze.. :mrgreen:

Tromort77, amúgy nem olvastál semmit a meccsről? Vagy nem nézted esetleg? Bár gondolom nem azt nézted inkább.. :D Csak mert olvasom ezt most, és nem egészen értem, Klopp rendszert váltott?

Content of Jürgen Klopp's note: "New system. Whatever we want to call it, 3-5-2. Lucas Leive at the back, Emre Can in the centre. Two wingers, two strikers. Half space for Adam Lallana and Philippe Coutinho."

West Hamnél meg áll a bál, Payet menni akar, a játékot is megtagadta elvileg, de nem nagyon akarják elengedni..
palesz77

2017.01.11. 07:34:23

City are keen on young Bundesliga midfielders Julian Weigl and Mahmoud Dahoud. [SportBild]

Az mondjuk nem kicsit lenne kemény..
Tromort77 írta:Hajlamos eltűnni és nem elég kiegyensúlyozott sokszor de rossz formában is jó irányítója a csapatnak.
Köszi szépen! Egy ilyen tippem volt, de ennyi idősen ez belefér, főleg ha még akkor se hátrány a csapatnak. Elkezdek nézni pár Tottenham meccset ahogy tudok az biztos, ez alapján pont olyan játékos, akit én bírnék.. :D

Gól vs Kazahsztán. Ez se volt csúnya tőle mondjuk. =D>
Tromort77

2017.01.10. 12:50:18

palesz77 írta:A Tottenhamet kovetoket kerdezem elsosorban, de barki aki tud rola irni, annak szivesen latom a hsz-et.. :D Eriksen mennyire jo jatekos? Belefutottam ebbe a videoba ma, es az allam is leesett, nem tudtam, hogy ilyenekre kepes. De mivel elso kezbol tudom, hogy egy villanasokbol megelo jatekosrol is lehet ilyet kesziteni, ezert kerdeznem aki szokta nezni, hogy tenyleg hasonlo a jateka? Mennyire hullamzoan hozza ezt, nagy meccseken is kepes hasonlokra, stbstb - Chelsea elleni 2 golpassza a napokban szep volt pl. Elore is koszi a valaszokat, mar ha lesznek - Tromort, benned nagyon bizok. :D
Kicsit megkésve, de itt vagyok. :D

Ő minden amiért Pochettino játéka ennyire működik. Az átlag játéka nem ez, mint ami a videóban szerepel, de igen, képes ilyenekre. Szerintem ő a PL legalulértékeltebb irányítója. Elsősorban mindig tudja, hol tud helyet teremteni és remekül diktálja a tempót. Nagyon jól mozog a szélek között és baromi jól együtt él a játékkal. Én ezért szeretem nézni a játékát, de emelett nagyon látványos dolgokra is képes. Jól érkezik a kapu elé, jól ad be. Remek szabadrúgás lövő, legjobbak között van a PL-ben. Ugyanakkor nem büdös neki a munka. Nagyon jól tud letámadni és sok labdát szerez. A játékhoz való esze a legnagyobb fegyvere szerintem.

Bár fizikailag nem a legerősebb és nem is túl gyors játékos, az elszántsága kárpótolja ezért. Hajlamos eltűnni és nem elég kiegyensúlyozott sokszor de rossz formában is jó irányítója a csapatnak. Csak sokszor azt látom, hogy az emebrek mindig ilyeneket várnak tőle, miközben ő elsősorban egy irányító. Ami a videóban van az csak adalék. Ha az ő igazi erényeit kellene kiemelni egy videóban az a passzokról, mozgásról, helyzetteremtésről, rögzített helyzetekről és letámadásról szólna.

A nagy meccseken amikor többet kell vállalni az mutatja meg, hogy mennyire jó játékos ő. Rangadókon a legjobb, köszönhetően annak, hogy nehezebb dolga van és neki kell többet vállalnia a csapatból.

2016-ban a PL-ben a második legtöbb helyzetet teremtette Payet mögött. Pontosan 116-t. Ez szerintem magáért beszél.
PCsabi
aka Game90

2017.01.09. 14:15:10

Mesut Ozil wants Arsene Wenger's future clarified before signing new Arsenal deal:
KATT

Torino have rejected a £56m bid from Arsenal for striker Andrea Belotti. (Source: SkySports)
PCsabi
aka Game90

2017.01.08. 14:27:47

Szóval a Chelsea visszahívta Aké-t a kölcsönből a Bournemouth-tól.

Mi viszont nem tudjuk visszahívni Wilshere-t a kölcsönből a Bournemouth-tól. Grat!
palesz77

2017.01.06. 21:15:33

Klopp: "We got a point but it felt like a defeat. I was glad that Pep then had his press conference and nobody spoke about mine!"

Istenem, ez az ember.. :lol: Imádom ahogy odaszól. :D

City meccset nezi valaki rajtam kivul? Zabaleta mit jatszik pontosan? :D Nezem 5 perce, ez alapjan labdakerulo kozeppalyas posztot tippelnem, nem ertem ezt a donteset most Pepnek.. Foleg hogy van egy tehetseges fiatal a padon, akinek pont a posztjan jatszik. Oreg Pep is valtozik ugy latszik, ifi helyett egy jobbhatved a kozeppalyan inkabb.

Szerk.: Ereztem, hogy ez lesz.. :D 20 perc alatt kb az 5. labdaerintese volt, de osszehozott egy tizit, Yaya meg bevagta. Mondjuk az inkabb Silva erdeme volt, az a labda amit elotte adott.. =D>

Szerk2.: Na kozben mar 3-0, Silva eleg laza golt lott.

Szerk3.: És végül 5-0 lett, jó kis meccs volt. Garcia is beállt a végére, egész jól nyomta, ügyesnek tűnik, főleg a korához mérten.

Oscar meg megérkezett Kínába, süt róla az öröm.. :lol:

TripleH:
Azt tudom, hogy jo szabad lovo, engem a jateka erdekel igazabol, hogy miert nincsenek rola nagyon pletykak egy nagyobb csapattal se. Tul hullamzo, vagy mi az oka? Vagy rossz ujsagokat olvasok csak? :D Koszi a valaszt azert. :)
TripleH
Entrenador del Barça

2017.01.06. 07:19:54

palesz77 írta:A Tottenhamet kovetoket kerdezem elsosorban, de barki aki tud rola irni, annak szivesen latom a hsz-et.. :D Eriksen mennyire jo jatekos? Belefutottam ebbe a videoba ma, es az allam is leesett, nem tudtam, hogy ilyenekre kepes. De mivel elso kezbol tudom, hogy egy villanasokbol megelo jatekosrol is lehet ilyet kesziteni, ezert kerdeznem aki szokta nezni, hogy tenyleg hasonlo a jateka? Mennyire hullamzoan hozza ezt, nagy meccseken is kepes hasonlokra, stbstb - Chelsea elleni 2 golpassza a napokban szep volt pl. Elore is koszi a valaszokat, mar ha lesznek - Tromort, benned nagyon bizok. :D
Habár nem nézek meg minden spurs meccset, de azt kijelenthetem, hogy például o az egyik legjobb szabadrúgás lövő a pl-ben, mellé egy rendkívül jó kp-ás, én épp azon elmelkedtem a Chelsea meccs után, hogy az Erikssen, Alli, Kane 3-ast és Pochettinot meddig tudják megtartani.
PCsabi
aka Game90

2017.01.06. 01:50:52

Tromort77 írta:Nem azon a 20 másodpercen múlt. Számomra itt a mentalitás a lényeg, egy ilyen csapatnál nem ennek kellene örülni, hogy visszamásznak háromról. Főleg nem így bohóckodni.
Értelek, de Giroud-t is megértem, aki ad két gólpasszt, majd a hosszabbításban döntetlenre menti a meccset.

Mondjuk a mentalitást jelzi az is, hogy sikerült visszamászni három gólos hátrányból.

Állítólag Sánchez-zel könnyebb lesz hosszabbítani, viszont Özil sokkal több pénzt akar.
palesz77

2017.01.06. 01:31:34

A Tottenhamet kovetoket kerdezem elsosorban, de barki aki tud rola irni, annak szivesen latom a hsz-et.. :D Eriksen mennyire jo jatekos? Belefutottam ebbe a videoba ma, es az allam is leesett, nem tudtam, hogy ilyenekre kepes. De mivel elso kezbol tudom, hogy egy villanasokbol megelo jatekosrol is lehet ilyet kesziteni, ezert kerdeznem aki szokta nezni, hogy tenyleg hasonlo a jateka? Mennyire hullamzoan hozza ezt, nagy meccseken is kepes hasonlokra, stbstb - Chelsea elleni 2 golpassza a napokban szep volt pl. Elore is koszi a valaszokat, mar ha lesznek - Tromort, benned nagyon bizok. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.04. 22:22:42

PCsabi írta:Ne vicceljünk már. Mintha azon a 20 másodperces Giroud-gólörömön múlt volna...

Petr Cech has gone the wrong way on four of the six penalties he has faced this season and the other two have gone down the centre.
Nyilván nem azon múlott, de ilyen szituációkban általában megfogják a labdát, és viszik a kezdőkörbe, semmi gólöröm, hogy minimális időveszteség menjen el. Ami az egyenlités után történt, az is inkább azt mutatja, hogy az Arsenal megelégedik az x-el, a Bournemouth akarta inkább a 4. gólt. :roll:

Éreztem, hogy a Chelseanek meleg lesz a pite, szezon elején a City nagy lendületét is a Tottenham törte meg. A vereség után kicsit megrogynak a kékek, akkor nagyon izgalmas küzdelem lehet még a bajnoki címert.
Tromort77

2017.01.04. 22:17:38

PCsabi írta:Ne vicceljünk már. Mintha azon a 20 másodperces Giroud-gólörömön múlt volna...
Nem azon a 20 másodpercen múlt. Számomra itt a mentalitás a lényeg, egy ilyen csapatnál nem ennek kellene örülni, hogy visszamásznak háromról. Főleg nem így bohóckodni.
PCsabi
aka Game90

2017.01.04. 21:46:31

Ne vicceljünk már. Mintha azon a 20 másodperces Giroud-gólörömön múlt volna...

Petr Cech has gone the wrong way on four of the six penalties he has faced this season and the other two have gone down the centre.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.04. 02:09:38

Ezért nem lesz soha bajnok az Arsenal. Ennél már csak Totti szelfizése volt komolyabb.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tromort77

2017.01.04. 01:21:30

https://streamable.com/4zbw6 Giroud ](*,)

https://twitter.com/andremar655/status/ ... 4112870400 Sanchez

Szerintem ebben a két videóban minden benne van. Hatalmas dolog visszajönni háromról, de egy igazán győztes mentalitású csapat rögtön megy a negyedikért is. Főleg, mert volt még bőven hátra a hosszabbításból.

Mou és Pep helyében a világ összes pénzét letenném Sanchezért.
Válasz küldése