Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.01.15. 15:12:27

Nezem a City meccset. De Bruyne baromi jo tamadasban, de vedekezesben megy nagyon vak. :-D
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.01.14. 20:09:18

LG írta: Amúgy nem voltam korábban nagy PL fan, tavaly pl. alig-alig néztem angol bajnokit, de az idei szezon nagyon jó, legalábbis az első 6 versenyfutása, nem mellesleg nagyon jó focit is tolnak a nagyok.
Idén nekem az tetszik, hogy tényleg 6 teljesen más karakter feszül egymásnak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.14. 20:08:08

TripleH írta:Nincs Costa? Sebaj Alonso vert 2-t, Conte nagyon összerakta ezt a teamet.
Kis híján a tripla is meglett. Pedro is meglőtte a gólját. A nagyok ma simán hozzák a meccseiket, igy a halnapi meccsek fontossága felértékelődik.

Amúgy nem voltam korábban nagy PL fan, tavaly pl. alig-alig néztem angol bajnokit, de az idei szezon nagyon jó, legalábbis az első 6 versenyfutása, nem mellesleg nagyon jó focit is tolnak a nagyok.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.01.14. 19:57:26

Nincs Costa? Sebaj Alonso vert 2-t, Conte nagyon összerakta ezt a teamet. Szerintem Messze ő és Pochettino a legnagyobb taktikusok jelenleg a PL-ben, Kloppot is nagyon csípem, de ők ketten kifejezetten jól feltudják készíteni a csapatot az aktuális ellenfélből.
Tromort77

2017.01.14. 18:28:22

TripleH írta:Swensea meg tolt egy dupla vagy semmit, rúgott neki 2-t az Arsenal, meg csapattak 2 öngólt.. :lol: :lol: :lol:
Eddig a fordulóban 4 öngól volt csak. :D
TripleH
Entrenador del Barça

2017.01.14. 18:24:20

Swensea meg tolt egy dupla vagy semmit, rúgott neki 2-t az Arsenal, meg csapattak 2 öngólt.. :lol: :lol: :lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.01.14. 18:09:11

Kivancsi leszek Batshuayi kezdo lesz-e egyaltalan, lehet a Pedro-Hazard-Willian trio all majd ki.
Na, csak bejött. Nem tudom miért került ki ennyire a képbőlő, de remélem nem kallódik el a padon. PSG-be akár mehetne ő is, ha már Costa úgy tűnik nem megy kínába. ESPN-nek nyilatkozta, hogy nem áll szándékában menni.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.01.14. 17:13:52

Kozben Arsenal igen nagy nyomast helyez a Swansea re, mennek kettovel.
Kép
Tromort77

2017.01.14. 15:43:17

Köszi a jelentést :!:

A második félidőt már nagyjából láttam. Voltak szép akicók az biztos. De majd még nézek vissza összefoglalót az elsőről.
Kegyetlen jól össze vannak rakva amúgy. Nyilván most minden összejön nekik - legalábbis gondolom, mert ha így játszanának mindig, kb vezetnék a bajnokságot -, de jó nézni amit csinálnak. 10 másodpercen belül visszaszerzik a labdát az esetek döntő többségében, középen totálisan uralják a pályát, a Rose-Walker duó meg nagyon jól bejátssza a széleket.
Azért idén sok meccset kihagyott Kane. Kell Eriksen-nek, Alli-nak, Walker-nak és Rose-nak, hogy legyen egy ilyen célpontja a boxban. Szóval őt nehezen tudták pótolni. Elsősorban ez amiért pontokat vesztettek szerintem. Illetve Pochettino olyan intenzitást vár el, hogy nem lehet azt bírni. A rendszerének talán ez az egyetlen hátránya, hogy szimplán csak elfáradnak a játékosai a szezon alatt. Azt az összes játékosuk mondja, hogy nekik a legkeményebbek az edzéseik, de akkor sem nagyon tudják tartani ezt az iramot hosszútávon.

Walker és Rose meg elképesztő. Ők folyamatosan ezt a meló mennyiséget hozzák. Nekem ez a lendület hiányzik a jobb oldalunkról például amit Walker képes produkálni.

Szerk:
https://streamable.com/gtx4j
Így múlik el a világ dicsősége. :D
palesz77

2017.01.14. 14:27:08

Tromort77 írta:Én megmondtam. :P
Majd légyszi írj már a meccsről, mert én nem tudom most nézni sajnos.
Jövőre várunk a Fantasy Ligába! 8)
Hát, én ilyen egyoldalú PL meccset nem sokat láttam még.. :D A kapuig talán 1-szer jutott el a West Brom, de akkor is les lett aztán asszem - mondjuk így is hárított Lloris bravúrral. Teljesen uralja a meccset a Tottenham, ez az Alli-Eriksen duó Kane mögött baromi jónak tűnik, sokat lépnek hátra, ezzel totál uralják a középpályát, de támadásban meg a réseket jól megtalják, főleg Alli, nagyon jók a beindulásai. 2-0, de lehetne nagyjából 5 is, volt egy lesgól a 30. percben, azt majd nézd vissza mindneképp. Eriksen baromi nagy lasztit adott a védelem mögé, Alli meg bokából betette kapásból a kapus mellett. Kane lőtt egy kapufát ballal 25-ről, de ezen kívül is lőhetett volna még, 2 eszméletlen nagy helyzete maradt ki - a gólja mellett. Nagyon élvezem a meccset.. :D

Kegyetlen jól össze vannak rakva amúgy. Nyilván most minden összejön nekik - legalábbis gondolom, mert ha így játszanának mindig, kb vezetnék a bajnokságot -, de jó nézni amit csinálnak. 10 másodpercen belül visszaszerzik a labdát az esetek döntő többségében, középen totálisan uralják a pályát, a Rose-Walker duó meg nagyon jól bejátssza a széleket.

szerk.: Na, csak dicserni kellett oket, eddig visszavettek a masodik felidoben.

szerk2.: Azért ez is sima lett, bár kevésbé, mint az első félidő szerintem. Bő összefoglalót nézz mindenképp, volt pár gyönyörű támadás, bár még így is lemaradsz majd néhány dologról. A 4. gól egészen parádés lett, az az Alli gólpassz.. =D> Előtte amúgy érdemes a támadást is megnézni, a visszajátszásba már nem volt benne, de Eriksen baromi szépen szelidített meg egy labdát, ami elindította aztán a végső fázisát az akciónak. Jó meccs volt, Kane mesterhármas, Alli nagyon jól tolta, Eriksen is, nekem még Wanyama és Dembélé tetszettek, meg Verthongen az első félidőben, de ő lesérült sajna. Ja, meg a Rose-Walker páros, eszméletlen mit lemelóztak..
Tromort77

2017.01.14. 13:53:10

LG írta:Értem. Batshuayi-nak akkor ez komoly lehetőség, ha el rakna 1-2 gólt, akkor még érdekesebb lenne a helyzet. :)
Hát úgy tűnik nem igazán az ilyen típusú játáksot kedveli Conte mint Batshuayi. Legutóbb amikor nem volt Costa eltiltás miatt is inkább Harazd volt hamis 9-es. A balhé előtt komoly hírek voltak, hogy Batshuayt-t kölcsön akarja adni. PSG, Whu és Swansea is komoly érdeklödő. Sőt, voltak róla hírek, hogy Llorente-t vitte volna Conte a Chelsea-be a Swansea-ból. Szereti az erős fizikumú célembereket. Pellé-t is ezért nyomatta a válogatotban. De így most érdekes lesz, hogy megtartja-e és beveti-e élsesben is.

Ha Costa tényleg megy akkor mélyen a zsebbe kell nyúlniuk, hogy pótolni tudják.
palesz77 írta:
A Tottenham meg nagyon szimpatikus kis csapat. Nezem most a meccsuket, nem tudom eddig miert nem neztem szinte soha.. Eriksen kilora megvett, meg egy szep golpasszt is adott ma. Szep lassan megszeretem a PL-t lehet.. :D
Én megmondtam. :P
Majd légyszi írj már a meccsről, mert én nem tudom most nézni sajnos.
Jövőre várunk a Fantasy Ligába! 8)
palesz77

2017.01.14. 13:48:13

Kivancsi leszek Batshuayi kezdo lesz-e egyaltalan, lehet a Pedro-Hazard-Willian trio all majd ki. Ha jol tudom volt mar hamis 9-es Hazard iden, a "kisebb" belga meg nagyon ritkan jatszik. Mondjuk en drukkolok neki mert komalom, es ha jatszik, rendre eredmenyes is. De Conte nem nagyon bizik benne valamiert.

A Tottenham meg nagyon szimpatikus kis csapat. Nezem most a meccsuket, nem tudom eddig miert nem neztem szinte soha.. Eriksen kilora megvett, meg egy szep golpasszt is adott ma. Szep lassan megszeretem a PL-t lehet.. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.14. 13:03:42

Értem. Batshuayi-nak akkor ez komoly lehetőség, ha el rakna 1-2 gólt, akkor még érdekesebb lenne a helyzet. :)
Tromort77

2017.01.14. 12:48:11

LG írta: arra is választ kaphatunk, hogy mennyire kell komolyan venni a Costa ügyet.
Costa nem utazott velük. Később fog csak kiderülni, hogy mi is igaz. De az összes nagyobb lap lehozta, hogy összebalhéztak Conte-val. Valami komoly gond biztos van a háttérben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.14. 12:46:25

Costa amúgy sem fog játszani, mert sérült.
Vagy legalábbis kifelé ezt kommunikálták, aztán lehet fantomsérülés. :lol:
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.14. 12:36:17

Érdekes lesz azért a mai Leicester-Chelsea. A címvédő pocsék formában van, de 1 meccsre azért felszívhatják otthon magukat, mint a City ellen, meg talán valamennyire arra is választ kaphatunk, hogy mennyire kell komolyan venni a Costa ügyet. Jó lenne, ha pontot buknának, kicsit zárkózhatnának a többiek, már ha tudnak persze, mert a City Liverpoolba látogat az Everton otthonába, simán benne lehet, hogy ők is buknak, a MU-Liverpool rangadóról meg azt hiszem felesleges is bármit írni, nagyon várós. :twisted:

Az Arsenal és a Tottenhamnek verhető ellenfele van, ők nagyon jól jöhetnek ki ebből a fordulóból.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.14. 11:10:11

Mondjuk elég elgondolkoztató, hogy megtagadja az edzéseket stb. Én nem igazán szívesen látnám Marseillebe....Nem lehetünk olyan balgák, hogy eladjuk majd rá másfél évre minimum kétszer annyiért visszavesszük.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.14. 10:43:54

Nero. írta:
PCsabi írta:Dimitri Payet hasn't trained this week because he says he has a back injury. West Ham paid him £1m loyalty bonus in September. (Source: Sky)

:roll: :mrgreen:
Komolyabb csapatban a helye.
pont ezért megy jövőre márszejbe :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2017.01.14. 07:25:31

Azért én eléggé szomorúnak tartom, hogy egyre kevesebb az olyan ember a fociban, akinek karrierjét nem a trófeák és a pénz befolyásolná, hanem a személyes kötődések, érzelmek. A spanyol vagy az olasz focira ez nem teljesen igaz, de Angliában már manapság elképzelhetetlen hogy egy West Ham kaliberű csapatban legyen 1-2-nél több ilyen ember. Most is ott van Noble, és kb annyi. Mondjuk ha Payet tényleg a Marseillebe megy vissza akkor rá aztán nem igaz a glory hunter kifejezés, csak az ő kapcsán fogalmazódott meg ez bennem.

Costa meg szerintem kizárt, hogy eligazoljon.
Kép
Tromort77

2017.01.14. 00:57:21

Payet elvileg a Marseille-be akar visszamenni. Ők tettek is érte ajánlatot. Ha jól olvastam 22 millió euróért vinnék. Ugyanakkor Bilic nem akarja elengedni.

"We are not going to sell him. I spoke to the chairman and this is not a money issue. We gave him a long contract because we want him to stay.

"He is refusing to play for us. I have a team to manage. He's probably been tapped up. Until he changes his attitude and shows the commitment the club have shown him, he is out of the team."

Elvieleg az ügynöke tárgyal az elnökkel, hogy fogadják el az ajánlatot. Mondjuk ha ennyiért vihető akkor nem értem, hogy nem kell más csapatnak.

Costa Instán:
https://www.instagram.com/p/BPOKvO4g0sV/
Nem tudom, hogy ezzel azt jelzi, hogy marad, vagy már búcsúzkodik. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.13. 23:40:09

Szomorúan olvasom a Cosatás hírt, pedig kifejezetten örülnék, ha nem a Chelsea lenne a bajnok, és az átigazolásával erre nagyobb lenne az esély, de ha az egyik legjobb formában lévő játékost el tudnák vinni a kínaiak, az semmikép nem lenne jó, mert egyrészt meghozná a kedvet másoknak is az eligazoláshoz, másrészt azoknak, akik maradnak Európában is megnőhet tőle a fizetési igénye. Pl. Messi, akinek a pletykák szerint akár 100 milliós fizetést is adnának a ferdeszeműek (amit persze fenntartásokkal kell kezelni, de tény, hogy nála jóval kisebb kalibereknek ajánlanak 30-40-ket, és igy már nem is olyan irreális :roll: ), miért ne mondhatná a klubnak, hogy legalább a felét adják meg... és akkor már kakiban is vagyunk.

Meg azért az is sokat mondó, hogy kb. 10-12 éve meg Abramovics Chelseaje volt a legjobb anyagi lehetőségekkel rendelkező klub, most meg már Európában is többen minimum felveszik velük a versenyt, Kina pedig bőven veri is őket.
Komolyabb csapatban a helye
Maximálisan egyet értek, csak nehogy ő is nagyon keletre orientálódjon...
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.13. 23:38:18

PCsabi írta:Dimitri Payet hasn't trained this week because he says he has a back injury. West Ham paid him £1m loyalty bonus in September. (Source: Sky)

Komolyabb csapatban a helye.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
PCsabi
aka Game90

2017.01.13. 23:02:52

Dimitri Payet hasn't trained this week because he says he has a back injury. West Ham paid him £1m loyalty bonus in September. (Source: Sky)

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tromort77

2017.01.13. 20:21:06

palesz77 írta:Hoppá, elvileg Conte és Costa nagyon összebalhéztak, a spanyol ügynöke már klubot keres kínában.. Daily Mail a forrás, szóval lehet el kell osztani párral, de ha minden igaz, a keretbe nincs benne - nem néztem utána. Érdekes lenne, a bajnoki esélyeiket jelentősen csökkentené Costa kiesése..

Ha meg igaz a hír, a PSG elnökének a helyében már egy csekkel a kezemben kopogtatnék a Chelseanél.
Elvileg Costa menni akar. Szóval fordítva van, elvileg egy ajánlat miatt van balhé.

BREAKING: Sky Sources: Costa has not trained for three days after becoming unsettled by £30m-a-year offer from club in China

He's being offered £576,000 per WEEK by Chinese Superleague club.

BREAKING: Sky Sources: #CFC owner Roman Abramovich unwilling to sell Costa who has two years left on his contract #SSNHQ

Komoly gyökérség lenne a részéről Januárban távozni.
Válasz küldése