Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is kedveltem, bár nálunk inkább a küzdeni tudása volt példamutató, a játéktudását ritkán tudta megmutatni, sokat is volt fikázva, az emelése a Klasszikuson, vagy az Atleticonak lőtt gólja azért emlékezetes marad.senkialfonz40 írta:Alexis pedig egymaga hozta az ágyúsok meccsét!!! Óriási kedvencem volt itt!
Henry a segédedzőjük, nem csoda.Bob_Marley írta:off: Eddig nem olyan rosszak a belgák. 4 meccs +20 gólarány.

Igazad van, az a szezonja is remek volt, csak a gyenge 15/16-os szezon miatt hajlamos vagyok arról megfeledkezni. Az biztos, hogy sok van a srácban, és a jövőben talán nemzetközi szinten is elérhet vmi komlyabb eredményt, a Chelsea nagyon biztató Conteval, és a belgák is talán végre beérnek 2018-ra Vilmots nélkül, akit én nem értekelek túl jó szöv. kap.-nak.Tromort77 írta:2014-15ös szezon?LG írta:Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.
2014-15ös szezon?LG írta:Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.
Ennek ellenére nem játszott vmi nagy meccset, és nem gondolom, hogy hosszútávon kéne ő a Chelsea kezdőjébe. Bár ki tudja, Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.pep71 írta:A fék Fabregas...ugye sokak szerintmegint két olyan hosszú indítása volt, amit a Barca kp-sok csak álmokban tudnak. Egyikből gól lett, másikat Hazard kihagyta még az első félidőben.
Jól össze lett rakva ez a Chelsea, bár a City tényleg sok helyzetet kihagyott.
Ő tényleg komoly érvágás, pedig eddig Chelsea győzelmet akartam tippelni. De mindegy, maradok a megérzésemnél, még őszi szezon van, ilyenkor még kepes Cesc is nagyot játszani. Tippen 1-2 a Chelseanek.Cesc meglepett, de Matic ha jól látom sérült lehet, mert keretbe sincs. Nagy érvágás szerintem, főleg védekezésben.
Ezt valahol megértem. Én nem tartom magam homofóbnak, de nem szívesen öltöznék együtt meleg férfival. Elfogadnám a másságát, és alapvetően nem tekintenék rá másképp, de ahhoz ragaszkodnék, hogy vagy ő öltözzön, vagy én külön.Tromort77 írta:
Az sem véletlen, hogy nem nagyon tudunk nyíltan meleg focistákról. Még mindig rengetegen nem merik bevallani a nyílvánosság előtt. Ezért fontosak az ilyen előre lépések.
Csak hogy foci is legyen..Tromort77 írta:...
Nem, nem itt tartunk, sokkal lejjebb, mint hiszed, de ez itt off.csababarca írta:ugyanaz pedofilnak lenni mint melegnek?Normandia írta: Jövőhéten a pedofilok mellet fognak kiállni? Nekem ezzel, csak az a baom, hogy mi közöm hozzá?
Most tényleg itt tartunk?
ugyanaz pedofilnak lenni mint melegnek?Normandia írta: Jövőhéten a pedofilok mellet fognak kiállni? Nekem ezzel, csak az a baom, hogy mi közöm hozzá?
Jövőhéten a pedofilok mellet fognak kiállni? Nekem ezzel, csak az a bajom, hogy mi közöm hozzá?nzxtpo írta:Off, de ezt én is kérdezhetném, hova korcsul ez a világ, ha ilyeneken fenn tudnak akadni az emberek 2016-ban is, elítélnek másokat bőrszín és vagy szexuális identitás miatt, illetve háborúznak vallások miatt. Kicsit lehetnénk nyitottabbak embertársaink felé.soadroli írta:jézusom.....