Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk Wengert is megkérdezném hogy miert állítja oda...Tromort77 írta:https://streamable.com/qg9h Özil
Még félre is állt.Tromort77 írta:https://streamable.com/qg9h Özil
Pont ennek kapcsán jutott eszembe, hogy sokan örülnének neki itt. Én bármennyire is kedvelem a karakterét szerintem baromira nem működne itt.palesz77 írta: Amúgy igen, miket kapna itt Klopp, ha úgy építene csapatot olyan hibákkal, mint most..![]()
Ettől függetlenül a lehető legtökéletesebb helyre rúgta.palesz77 írta:Csak szerintem lett volna az azért egy fogható szabad?Bravúrral ugyan, de Karius majdnem fogta így is, csak szerintem kicsit mellényúlt.

Én is örülök, hogy nincsenek, a stílusuk sem nagyon ízlik a mieinknek. De amúgy a Leicesteré sem, attól függetlenül, hogy idén közel sem olyan jók, mint tavaly, lehet jobban megszenvednénk velük, mint azt sokan gondolnák.Nero. írta:Top 3 szabadrúgáslövő.TripleH írta:Payet a szabadot nagyon szépen tekerte be egyébként.
A Chelsea megint nyert. Még jó hogy nincsenek a BLben mert egyelőre senki se találja Conte 3-4-3ának az ellenszerét.
Bravúrral szerintem is oda lehetett volna érni.Csak szerintem lett volna az azért egy fogható szabad? Bravúrral ugyan, de Karius majdnem fogta így is, csak szerintem kicsit mellényúlt.
Amúgy igen, miket kapna itt Klopp, ha úgy építene csapatot olyan hibákkal, mint most..Tromort77 írta:Akik szerint Guardiola és Lucho makacs azoknak Klopp micsoda?
Csak szerintem lett volna az azért egy fogható szabad?TripleH írta:Payet a szabadot nagyon szépen tekerte be egyébként.
Top 3 szabadrúgáslövő.TripleH írta:Payet a szabadot nagyon szépen tekerte be egyébként.
Tudom, én is egészen megkedveltem már, de nem akarom, hogy most a kicsit más szerepkör és felelősség miatt valahogy túlpörögje, és bakizzon. Hál istennek semmi ilyen nincs, de a bakit sajna hozták a többiek..Tromort77 írta:Cuki vagy, hogy az év elején lejátszott 3 rossz meccsén rugózol még. Azóta szintet lépett elég szépen és egy olyan pozicióba tanult bele ami nagyon távol állt tőle. Szóval őt nem engedem bántani.![]()
Igazad van, Can olyan brutál szinten játszik, hogy azt egy egyszerű halandó ember feldolgozni se tudja.palesz77 írta: Minden focihoz értő embernek..![]()
Remélem, Lallana megindulásai tényleg kellenek majd, és Hendo is kicsit magasabb fokra kapcsolhat irányítás terén. A lényeg, hogy előbbi ne adogassa el félpályán a labdákat mint szezon elején néha. Origi meg lőhetne ma is egyet, ha már lehetőséget kap.![]()
Igen, a másik csapat játékának tönkretétele még mindig jól megy neki, csak ezzel nem lehet bajnokságot nyerni jelenleg.LG írta: Meg kell jegyezni, hogy Mourinho a rangadókra jól felkészíti a csapatát, a Liverpool és az Arsenal ellen is inkább az ő akarta érvényesült, a Chelsea ellenit csúnyán benézte, de ott nagyon korán kapták az elsőt, onnantól dobhatták is az egészet a kukába.
Meg lehet, ma sem húzták sokáig az elsőt. A védelmük mondjuk ma sem biztató, már a WHU-nak is volt komolyabb lehetősége.7 – All three of Liverpool’s previous PL games on a Sunday this season have produced 7 goals (vs Arsenal, Watford and Bournemouth). Super.
Legyen úgy! És legalább 4-et a Pool szerezzen..
Minden focihoz értő embernek..Tromort77 írta:Ugyan kinek Rajtad kívül?![]()
Hendi, Lallana, Origi hármas megoldja, nyugi.
Sajnos le is sérült, pont mire formába lendült.szerk2.: Miki megint betalalt, 4 meccsen 4 golpont az utobbi idoben. Herrera adta a golpasszt, az is szebbre sikeredett, foleg hogy interception utan rogton
Ugyan kinek Rajtad kívül?palesz77 írta: Can kisebb serulessel bajlodik, tartok tole, hogy hianyozni fog.