Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
+ mellette sok kisebb sérülés, kihagyott VB majd EB, melyeken még inkább nevet szerezhetett volna. Az első nagy sérülése után is elég sokáig tartott visszanyerni a formáját, érthető is volt több, mint 400 nap után, de egy LCA szakadás után is idő lesz visszanyerni a dinamikát, gyorsaságot, már ha sikerül neki egyáltalán.Feast4 írta:Szegénynek ez lesz a vége.Már a második több hónapos sérülés 3 éven belül.Szerintem ő is olyan játékos lesz aki emiatt nem fig olyan karriert menni mint amúgy tudna.palesz77 írta:Az kemény, pedig még így is csak kereste az igazi formáját.. Így lehet télen hoznak valakit helyette, bár olyat, aki a BL-ben is játszhat, nem fognak találni. Biztos unjátok már, hogy ennyit emlegetem, de Dahoud szerintem pont jó lenne erre a szerepre, nem is gondolom, hogy mozdíthatatlan lenne, csak meg kéne fizetni.. Nem lepne meg, ha télen Pep lecsapna rá.
Szegénynek ez lesz a vége.Már a második több hónapos sérülés 3 éven belül.Szerintem ő is olyan játékos lesz aki emiatt nem fig olyan karriert menni mint amúgy tudna.palesz77 írta:Az kemény, pedig még így is csak kereste az igazi formáját.. Így lehet télen hoznak valakit helyette, bár olyat, aki a BL-ben is játszhat, nem fognak találni. Biztos unjátok már, hogy ennyit emlegetem, de Dahoud szerintem pont jó lenne erre a szerepre, nem is gondolom, hogy mozdíthatatlan lenne, csak meg kéne fizetni.. Nem lepne meg, ha télen Pep lecsapna rá.

Vagy rotálhatna többet. De egyébként valaki úgyis mindig sérült. Januárban Mané meg afrika kupázik. Szóval egy ideig biztos kezdő lesz.palesz77 írta:Origi eddig 7 meccsen volt kezdo, azokon lott 6 golt. Kar, hogy Coutinho felepulese utan ujra padra kerul, de igazabol nem tudom ki helyett lehetne berakni - Firmino max, en meg is lepnem mondjuk, de megertem Kloppot ha nem teszi, par dologban jobb a brazil.
Mondj valakit akinek jól ment LVG alatt akkor.LG írta: Tavaly nem követtem annyira MU-t, de úgy tudom, már akkor sem ment neki igazán. Nem lehet, hogy a Southampontban túl lett árazva? A PL-ben nagy divat a középszerek túlfújása.
Szerintem erőn felül teljesítenek, össze is jönnek nekik dolgok, hosszútávon nem hiszem, hogy fenn lehetne ezt a formát tartani. De ez az őszi menetelés sokat érhet nekik, könnyen lehet, bajnoki címet. Egyedül a City állíthatna meg őket, ha tavaszra összeállnának, a Liverpoolt még kevésnek tartom erre, az Arsenalt pedig még mindig kevésnek, 2-3-4. helyre tökéletesek, de nincs meg bennük az a plusz, ami a PL megnyeréséhez kéne.pep71 írta:A sokak által leírt Fabregas kezd visszarázódninagyon megy a Chelsea, igaz, hogy párszor mázlijuk is volt, de most nagyon(PL szinten) elhúzhathatnak a többi csapat elől, ha valaki még időben nem veri el őket
Tavaly nem követtem annyira MU-t, de úgy tudom, már akkor sem ment neki igazán. Nem lehet, hogy a Southampontban túl lett árazva? A PL-ben nagy divat a középszerek túlfújása.Még nem hivatalos, de nagyon úgy néz ki, hogy létre jön.
A Gueye, Barkley, Schneiderlin kp elég jól hangzik. Koeman meg mint tudjuk tudja használni Schneiderlint, nem úgy mint Mou.
Na, ő világéletében megállíthatatlan volt.palesz77 írta:
Lallana meg ismet betalalt, iden megallithatatlan.![]()
Zóna védekezés. Öziléknek csak lassítania kellene a lendületből érkezőket.Veidt_madridista írta: Mondjuk Wengert is megkérdezném hogy miert állítja oda...