Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Bob_Marley írta:Egy példa:
http://www.youtube.com/watch?v=7AXHYsiCqOs
Engem ezek hidegen hagynak, hogy most eldurran az agya nagyképű vagy sem, szimplán a cselgépeket nem szeretem!És teljesen egyet értek rinkuval én is ellenzem az ilyen emberek leigazolását!Miénk egy tökéletes kis család, ahol mindenki tudja a kis feladatát!Nem tudni lehet beállna a sorba, de abban biztos vagyok inkább a fülén pattogtatná a labdát mintsem passzolna, ez meg nem foci hanem fókatrükk....
Mondjon ki mit akar,de én szeretném,ha jönne... Nagyon technikás játékos,élmény nézni... Ami pedig a viselkedését illeti,szerintem a klub nagysága hatna rá,hogy egy kicsit lenyugodjon.Na meg Pep.
harminc akárhány milla maradt tisztánFernando írta:És ebből mennyi ment a horribilis hitel törlesztésére? 450?daffy írta:480 milliós bevétele volt a realnak tavaly
És ebből mennyi ment a horribilis hitel törlesztésére? 450?daffy írta:480 milliós bevétele volt a realnak tavaly
De az a feladata. Megvolt a taktika na most azt Pato nagy örömödre le is húzta a wc-ndaffy írta:akkor szerinted kinek kellene megoldani a helyzetet? ha nem pepnek,akkor mi az edző feladata? nem a megoldások keresése?lluisllach89 írta:
Amúgy meg nevetségesnek tartom hogy vki azt mondja hogy süssenek többet kapura, ha már Titoék nem egy figurán gondolkodnak több napon keresztül. Meg zavar az is ha vki keveri a játékosok feltüzelését a taktikával.
akkor szerinted kinek kellene megoldani a helyzetet? ha nem pepnek,akkor mi az edző feladata? nem a megoldások keresése?lluisllach89 írta:
Amúgy meg nevetségesnek tartom hogy vki azt mondja hogy süssenek többet kapura, ha már Titoék nem egy figurán gondolkodnak több napon keresztül. Meg zavar az is ha vki keveri a játékosok feltüzelését a taktikával.
Persze hogy nyerni akarnak,sajnos ez néha görcsössé válik és semmi nem jő be ami máskor minden nehézség nélkül sikerül.Minden csapat életében van ilyen.Subinho írta:egyébként én nem azt gondolom, hogy nem akar a Barca nyerni, mert biztos akar, csak fizikálisan nincsenek 100%-on és az alapozás hiánya magával hozza a sérüléseket is, mint láthatjuk!!!
erre gondoltam a 2 csapat közötti különbségre!!! nem az akarat hiánya, hanem a nem megfelelő fizikai állapot és a "berozsdásodott" lábak sérülései!!
piqué, maxwel, adriano, afelay, alexis, iniesta... azért ez elég sz*r 2-3 hét alatt!! biztosan megvan az oka!!!
nagyon félek, mi lesz ha messi és xavi is megsérül.....
Sok is:)daffy írta:egy "lőjetek már a büdös p-ba" azért elég kell hogy legyenpeccerta írta:
Az Ő dolga, ez már igaz,de amint kimentek a pályára,az edző már vajmi keveset tehet.
Azért mert tőled idéztem, nem kell hogy a hsz egésze erre vonatkozzon, szerintem kombinálhatom mással.daffy írta:nem,mivel nem ezt mondtam,de ha szól,hogy a 16os környékéről rúgjunk kapu felé,ha már bevinni nem lehet,akkor kapura fognak lőni. ez marha egyszerű kérés,nem értem,hogy miért bonyolítod túl?!lluisllach89 írta: Azért tartom elképzelhetetlen mert a Barcáról és Pepről van szó. Ez vagy a madridisták agyszüleménye hogy ő ennyire primitív edző, vagy épp az ellenkezője, akkora respectje van hogy ennyi elég lenne.
De gondolod ez ennyi? Rúgjatok egy gólt és rúgnak? Akkor minden évben annyit mond hogy nyerjetek és nyernek? Azért ne már..
egy "lőjetek már a büdös p-ba" azért elég kell hogy legyenpeccerta írta:
Az Ő dolga, ez már igaz,de amint kimentek a pályára,az edző már vajmi keveset tehet.
Az Ő dolga, ez már igaz,de amint kimentek a pályára,az edző már vajmi keveset tehet.de ilyenkor nem az edző dolga felrázni őket? dehogynem
de ilyenkor nem az edző dolga felrázni őket? dehogynemP.U.Y.O.L. írta:
Voltak távoli próbálkozásaink. Xavinak kifejezetten bíztató kísérletei voltak. Szerintem simán meg tudták volna oldani kis passzokból is a kapu előtt, ha jobban figyelnek, de szerintem (akárki, akármit mond) bizony ráültek egy kicsit az eredményre. Nem látványosan, de nem is szaggatták szét magukat egy újabb gólért.
Voltak távoli próbálkozásaink. Xavinak kifejezetten bíztató kísérletei voltak. Szerintem simán meg tudták volna oldani kis passzokból is a kapu előtt, ha jobban figyelnek, de szerintem (akárki, akármit mond) bizony ráültek egy kicsit az eredményre. Nem látványosan, de nem is szaggatták szét magukat egy újabb gólért.daffy írta:nem,mivel nem ezt mondtam,de ha szól,hogy a 16os környékéről rúgjunk kapu felé,ha már bevinni nem lehet,akkor kapura fognak lőni. ez marha egyszerű kérés,nem értem,hogy miért bonyolítod túl?!lluisllach89 írta: Azért tartom elképzelhetetlen mert a Barcáról és Pepről van szó. Ez vagy a madridisták agyszüleménye hogy ő ennyire primitív edző, vagy épp az ellenkezője, akkora respectje van hogy ennyi elég lenne.
De gondolod ez ennyi? Rúgjatok egy gólt és rúgnak? Akkor minden évben annyit mond hogy nyerjetek és nyernek? Azért ne már..
nem,mivel nem ezt mondtam,de ha szól,hogy a 16os környékéről rúgjunk kapu felé,ha már bevinni nem lehet,akkor kapura fognak lőni. ez marha egyszerű kérés,nem értem,hogy miért bonyolítod túl?!lluisllach89 írta: Azért tartom elképzelhetetlen mert a Barcáról és Pepről van szó. Ez vagy a madridisták agyszüleménye hogy ő ennyire primitív edző, vagy épp az ellenkezője, akkora respectje van hogy ennyi elég lenne.
Azért tartom elképzelhetetlen mert a Barcáról és Pepről van szó. Ez vagy a madridisták agyszüleménye hogy ő ennyire primitív edző, vagy épp az ellenkezője, akkora respectje van hogy ennyi elég lenne.daffy írta:miért olyan elképzelhetetlen ez? pep az isten,ha ő azt mondja,hogy többet lőjetek,akkor többet kell lőniük. ő az edző és neki kell változtatni a taktikán,melynek ez is igen szerves része.lluisllach89 írta: Ezt írd le pls hogy szerinted hogy nézne ki egy ilyen edzői utasítás, nagyon érdekelne.
ugyanakkor a játékosok maguktól is észrevehetnék.