alap, a Madrid szinte minden gólját 11-esből lövi, és Ronaldo is. ez van nincs mit tenni..Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.
Barça vs. Real - El Clásico
akkor én is mutatok egy érdekeset:G.Gabe írta: Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.
utolsó 4 meccs a ligában:
levante - real 1-0
racing - real 0-0
real - rayo 6-2
espanyol - real 0-4
a rayo ellen volt 2 büntető,ezt nem tartom soknak,sem elképzelhetetlennek.
egyébkén idén a getafe ellen volt még 1. szóval 3 büntető a 6 fordulóban,nekem ez még nem gyanús.
a bl-ben nem volt tizenegyes. komolyan nem tudom miről beszélsz

ronaldo meg csúnya és sikertelen, nem ?G.Gabe írta:Pepre nem jellemző, hogy "nyomást gyakorol" a bírókra. Most mindenesetre megjegyezte burkoltan, hogy megint nem fújták be a jogos tizenegyest.
Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.
Messinek biztos azért nem fújják be, mert szép, gazdag és sikeres.

pont fülöp mondta talán, hogy a reálnak fújták be a legtöbb 11est a szezonban, meg egy másik kiscsapatnak.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
-
- Capitá del Barça
Pepre nem jellemző, hogy "nyomást gyakorol" a bírókra. Most mindenesetre megjegyezte burkoltan, hogy megint nem fújták be a jogos tizenegyest.
Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- ab1daL
- Director del Fútbol
De Josénak ez nem tűnik fel.MichaaBee írta:Egyébként áldanunk kéne Mourinhót, amiért besegít a Barca játékosok motivációjának fenntartásában. Lehet, hogy rég leeresztettek volna, ha nincs az a kretén a bicskanyitogató megnyilvánulásaival.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ezenkívül Mourinho nélkül a Real fele ennyire se lenne jó, így nekünk muszáj mindig emelni a szintet ahhoz, hogy sikeresek maradjunk. a 2009-es Reallal szemben nem lenne miért hajtani.MichaaBee írta:Egyébként áldanunk kéne Mourinhót, amiért besegít a Barca játékosok motivációjának fenntartásában. Lehet, hogy rég leeresztettek volna, ha nincs az a kretén a bicskanyitogató megnyilvánulásaival.

ser del Barça es el millor que hi ha
-
- Capitá del Barça
Ajjaj, micsoda oltás.18Barca99 írta:http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/j ... rt-2097489
Megint büszkék lehetnek a madridisták rá. Hozta a formáját.

Egyébként áldanunk kéne Mourinhót, amiért besegít a Barca játékosok motivációjának fenntartásában. Lehet, hogy rég leeresztettek volna, ha nincs az a kretén a bicskanyitogató megnyilvánulásaival. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- 18Barca99
- Capitá del Barça
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/j ... rt-2097489

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
shutterisland írta:ja, ezen én is gondolkoztam, hogy akkor, a szuperkupa idején arról volt szó, hogy na majd a madrid ha csúcsformában lesz...csak szerintem azóta nem hogy nem erősödtek, lettek jobb formában, hanem visszaestek, mind egyénileg, mind csapatszinten, mind szervezettségben is.Mezner2 írta:Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket![]()
hozzáteszem, mi pedig ott gyengén játszottunk magunkhoz képest, abszolút idényeleji forma, azóta talán jobban megy a csapatnak. bár közel sincs még a barcahengerhez.
Van itt henger, de sajnos csak hazai pályán. Kicsit én a motiváció vesztés első jelének érzem, hogy idegenben már nem tud annyira felpörögni a csapat, mint amennyire kéne, hazai környezetben 80-90 000 szurkolóval az ember háta mögött azért nyilván még könnyebb.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ja, ezen én is gondolkoztam, hogy akkor, a szuperkupa idején arról volt szó, hogy na majd a madrid ha csúcsformában lesz...csak szerintem azóta nem hogy nem erősödtek, lettek jobb formában, hanem visszaestek, mind egyénileg, mind csapatszinten, mind szervezettségben is.Mezner2 írta:Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket![]()
hozzáteszem, mi pedig ott gyengén játszottunk magunkhoz képest, abszolút idényeleji forma, azóta talán jobban megy a csapatnak. bár közel sincs még a barcahengerhez.
Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket

Nem tudom, hányadik meccse a Madridnak sorozatban, de megint egy viszonylag kiegyenlített meccsen aránytalan gólkülönbséggel nyernek.
Persze, ezért vannak a sztárok egy nagycsapatban, hogy a közepes játékot feldobják 1-1 góllal.
Egyébként tök jó, hogy nem volt madridi favágás: nem volt Pepe, Carvalho, Khedira. Így is lehet focizni? jééé...
Persze, ezért vannak a sztárok egy nagycsapatban, hogy a közepes játékot feldobják 1-1 góllal.
Egyébként tök jó, hogy nem volt madridi favágás: nem volt Pepe, Carvalho, Khedira. Így is lehet focizni? jééé...
teljesen más stílusú játékosok,de a fő különbség,hogy higu inkább ék,míg benzema nem.gianni írta: Szép gólok voltak,amúgy Higuain jobb mint Benzema sztm!
- gianni
- Entrenador del Barça
Szép gólok voltak,amúgy Higuain jobb mint Benzema sztm!shutterisland írta:azért pár higu ellenes biztos visszaköpte a bambitferninho írta:azért Higu 2. gólját érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=7IW3Wo5wjE8
nem volt csúnya![]()
egy kicsit simább meccsnek jobban örültem volna, de jó volt ez így.
Callejón góljánál meg CR-nek külön taps...![]()
cr felidegel, hogy adogatja a gólpasszokat...pedig főként emiatt szoktam messit elétenni
- shutterisland
- Director del Fútbol
azért pár higu ellenes biztos visszaköpte a bambitferninho írta:azért Higu 2. gólját érdemes megnézni
nem volt csúnya![]()
Callejón góljánál meg CR-nek külön taps...

cr felidegel, hogy adogatja a gólpasszokat...pedig főként emiatt szoktam messit elétenni

azért Higu 2. gólját érdemes megnézni
nem volt csúnya
nem volt csúnya

madridista
- shutterisland
- Director del Fútbol
nos, bár reménykedtem meccs előtt, hátha majd a sok hiányzó...,de a végén mondhatjuk papírforma szerint gáláztak is.
úgy látszik, sajnos újra erőre kaptak mostmár.
úgy látszik, sajnos újra erőre kaptak mostmár.
- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem ebben ott van az igazság, hogy sok csapat eleve úgy megy ki a barca vagy real ellen, hogy már bele van kalkulálva a vereség, és ha jövőhéten egy könnyebb meccs jön nekik, arra tartalékolnak, hiszen nekik "ott kell megmutatni", ott kell pontot szerezni.P.U.Y.O.L. írta:Ezt a "lefekvős" badarságot azért elfelejthetnénk már végre...(a madridisták is hangoztatják, hogy ellenünk kik "fekszenek le". Mindkettőt lehetne már mellőzni.)Pavel írta:Az Espanyol mindig lefekszik nekik.
igazából rossz felfogás ez, mivel egy sportoló nem állhat úgy oda, hogy úgyis kikapunk, meg kell tenni mindent a sikerért...csak nekik azt is át kell értékelni, hogy ha kihajtják magukat mint az állat, csomóan besárgulnak (esetleg piros..) és megdöglenek a pályán, 90%, hogy úgy is kikapnak (csak mondjuk 5-0 helyett 2-0) , viszont így romlanak az esélyeik a kövi meccsre.
nehéz ügy, de én ennek tudom be valahol a 8-0-kat, hogy az ellenfél már középkezdésnél feladja.
láttunk ellenpéldát..levante, racing real ellen, sociedad ellenünk...meg is lett az eredménye...persze ahhoz sem volt elég a küzdés, kellett a szerencse is, akár a bíró is.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ezt a "lefekvős" badarságot azért elfelejthetnénk már végre...(a madridisták is hangoztatják, hogy ellenünk kik "fekszenek le". Mindkettőt lehetne már mellőzni.)Pavel írta:Az Espanyol mindig lefekszik nekik.
- shutterisland
- Director del Fútbol
igen, sajnos mindig akkor bizonyítanak (de evvel azért a barcánál is találkozhatunk) mikor neccesebbnek tűnik egy meccs, mint az átlagos.Fecooo írta:kb néggyel fog nyerni a Madrid...shutterisland írta: otthon eddig behúzta mind a kettőt az espanyol, idegenben mind a 3x kikapott...a tendencia maradhatna
nagy reményt nem fektetek a pontvesztésbe, de azért csak hiányozni fog pepe,carvalho,coentrao,benzema...és di maria is, mert őt eltiltották.
mondjuk tény, az "iker - marcelo,varane,albiol,ramos - khedira,xabi - özil,cr,kaka - higuain" kezdő is bőven erős, és esélyes...csak hátha.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nagy valószínűséggel nem ezt nyilatkozta a kis cafka, mert fél életét fizetnie kéne CR-nek rágalmazásért.Capon írta:http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/c ... it-2097061
„Önző egy pasas, fölényeskedő, és egy kicsit drogfüggő is" – mondta Gallardo.
„Nem intelligens, még véletlenül sem. Mihez kezd, ha abbahagyja a focit?" – tette föl a nagy kérdést Nereida Gallardo.
Ne, hinném, h vmikor is pénzügyi problémai lesznek.

A mai világban szinte minden 3. focista drogozik, annyit keresnek, ebbe semmi meglepő nincs.

kb néggyel fog nyerni a Madrid...shutterisland írta: otthon eddig behúzta mind a kettőt az espanyol, idegenben mind a 3x kikapott...a tendencia maradhatna
- shutterisland
- Director del Fútbol
foggggalmam sincs, miért írtam santandert, fél perccel előtte néztem meg, hogy espanyol ellen toljákozsimiki írta:ott 3at is otthagynak tutira,mivel nem ott lesz a meccs,hanem Barcelonában. esp-realshutterisland írta:nem játszik tudtommal carvalho,pepe,coentrao és benzema sem, hátha ott hagynak két pontot santanderben.

otthon eddig behúzta mind a kettőt az espanyol, idegenben mind a 3x kikapott...a tendencia maradhatna