2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem tudom, ez igazából akkor fog kiderülni, ha egy frankón komoly csapattal kerülnek össze, értsd: rajtunk kívűl. mi mostanában tízből nyolcszor vernénk őket.Tocy írta:Ez viszont egész egyszerűen nem igaz. Nagy pech Mordor számára, hogy mi vagyunk az ellenfél, a történelem legjobb Barcelonája, mert tavaly már egyértelmű volt, hogy top4es csapat Európában. Idénre szerintem ez már top2...a MU és a Chelsea ellen lenne érdekes párharcuk, nagyon remélem, hogy idén valamelyiket megkapják a BL-ben. De szerintem bármelyik ellen már a Real az esélyesebb. Hozzánk is közelednek, mi folyamatosan fejlődünk, tavaly már a tökéletes felé tendált a játékunk, idénre ez még jobb lehet, de ők is rohamléptekkel fejlődnek.Boixos írta:Balinho írta: ...
Ez viszont egész egyszerűen nem igaz. Nagy pech Mordor számára, hogy mi vagyunk az ellenfél, a történelem legjobb Barcelonája, mert tavaly már egyértelmű volt, hogy top4es csapat Európában. Idénre szerintem ez már top2...a MU és a Chelsea ellen lenne érdekes párharcuk, nagyon remélem, hogy idén valamelyiket megkapják a BL-ben. De szerintem bármelyik ellen már a Real az esélyesebb. Hozzánk is közelednek, mi folyamatosan fejlődünk, tavaly már a tökéletes felé tendált a játékunk, idénre ez még jobb lehet, de ők is rohamléptekkel fejlődnek.Boixos írta:ez max múltidőben igaz, a jelenlegi madridra már nem.Balinho írta: Kár, mert a bárki bármit mond, a Madrid a világ futballjának egyik (ha nem a) legnagyobb csapata, úriemberek klubja. A Barca dettó. Ideje lenne úgy is viselkedni...
de egy ilyen megalomán fallosszal a vezetésükben, aki vett egy ilyen bohócot a brigád élére, nem is várhatunk mást.
és igaz amit írsz, nagyon nagy kár, h ebbe a játékba olyan zsugások is belemennek, akik eddig rohadtul nem erről voltak híresek. a zombik meg tündökölnek...
nem tudom, h megéri-e úgy általában a spanyol foci egészére nézve, h murinnyót erőltessék vmilyen komolyabb cím leakasztásáért, ami egyébként kummára nem is biztos, ahogy a mellékelt ábra mutatja, mivel egy centiméterrel sem kerültek közelebb hozzánk sem, h a nemzetközileg komolyabb brigádokat már ne is említsük.
ez max múltidőben igaz, a jelenlegi madridra már nem.Balinho írta: Kár, mert a bárki bármit mond, a Madrid a világ futballjának egyik (ha nem a) legnagyobb csapata, úriemberek klubja. A Barca dettó. Ideje lenne úgy is viselkedni...
Erre volt a válasz. 1:00-nél Mou-t nézzétek. Kb. "na most pofázz hülyegyerek".. és igaza is vanMihu írta:Valahogy ezen nem tudok meglepődni azok után, hogy 8 meccs óta folyamatosan alávágnak, letapossák a bokáját, bodicsekelik, beszólogatnak neki...hiába Messi nem egy durva ember, meg egy szerény srác, de van az a határ amikor nála is elszakad a cérna. Más szerintem nem bírta volna idáig, hogy alárúgdosnak. Más már visszaütött volna, mint ahogy R10-et is vagy 2x kiállították nálunk könyöklésért.
NEEEEE
Valahogy ezen nem tudok meglepődni azok után, hogy 8 meccs óta folyamatosan alávágnak, letapossák a bokáját, bodicsekelik, beszólogatnak neki...hiába Messi nem egy durva ember, meg egy szerény srác, de van az a határ amikor nála is elszakad a cérna. Más szerintem nem bírta volna idáig, hogy alárúgdosnak. Más már visszaütött volna, mint ahogy R10-et is vagy 2x kiállították nálunk könyöklésért.
hát na.
viszont ha már sportszerűtlenség és sportszerűtlenség közül kell választani akkor viszont ez igaz.De mint már mondtam,inkább ilyeneket tenne Pepe,Marcelo,Alonso,Ramos, mint hogy agyonrúgják a játékosainkat.
nem volt szép messitől,sőőt.
én meg nem értem, h miért gondolod azt, h ez így van?altercore írta:+ nem értem, hogy miért gondolják a Barca drukkerek azt, hogy a Barca a mindenkikedvencelegeslegeslegeslegsportszerűbbcsupatisztaságszentmennyei klub a világon...
Akárhogyis nézem FCBPOWER egy eurobarca-s cikket idéz.Tocy írta:Ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy nem az eurobarca.hu találmánya a cikk, hanem több európai újság cikkeiből idéz, pl a Madrid által "fizetett" AS-ből is.altercore írta:Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
socio: sry, nem láttam, hogy nálad is ez vanmost raktam ki pár perce
de akk kiveszem, annak reményében, hogy vki csinál egy jó siget belőle, és kitehetem azt
altercore írta:Olyan hülyeségeket mondani pedig, hogy a Barca 60-70%-on játszott nem is értem hogy lehet. Vagy, hogy rövid volt a felkészülés a Barca számára. Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
altercore írta:A sportsajtó nem az általános, hétköznapi fociszerető emberek véleményét nyilvánítja ki.
Ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy nem az eurobarca.hu találmánya a cikk, hanem több európai újság cikkeiből idéz, pl a Madrid által "fizetett" AS-ből is.altercore írta:Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...