Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tőlünk ki az, aki legtávolabb áll?Sanama írta:Másik srác akit tisztelek a Realból(bár őt amúgy is...sajnálom hogy ott játszik)
Legnagyobb...Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
Mindig, szakadok mikor megnézem:
http://www.youtube.com/watch?v=pdzaBWfAax8
Szerintem ez csak részben igaz.Messi-Ini írta:Hát ha rajtam múlna,akkor már ma pakolna,és küldeném el alaszkába az eskimúk közé.peccerta írta:Mou nak vége Ő is tudja.
A lapjait kiteregette,bíztak benne ,szerették de szerintem itt a vége mindenféle bizalomnak,ezt semmilyen Real nem viseli el nem hogy a mostani.
Remélem eltakarodik a világ végére a mocskos munkájával együtt.
Szép volt fiuk:)
amúgy szerintem az a gond,hogy még ha Mourinho el is takarodna,a játékosok olyanok maradnának,ahogy itt hagyja majd őket.szerintem ha ő le is lép,Ramos,Pepe,Marcelo,Arbeloa és Xabi Alonso akkor sem fogja hirtelen megszeretni a Barcásokat,és akkor is elfog borulni az agyuk ha esetleg nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt tervezték...szerintem amíg ez a kemény mag itt marad Madridban,addig sok ilyen favágós,bunyós meccset látunk még...
Én nagyon bírom Kakát, már akkor sajnáltam, amikor eligazolt, de látva, hogy hozzá még egy fikarcnyit sem hasonlítható emberek játszanak a Madridban, még jobban sajnálom.Sanama írta:Másik srác akit tisztelek a Realból(bár őt amúgy is...sajnálom hogy ott játszik)
Hát ha rajtam múlna,akkor már ma pakolna,és küldeném el alaszkába az eskimúk közé.peccerta írta:Mou nak vége Ő is tudja.
A lapjait kiteregette,bíztak benne ,szerették de szerintem itt a vége mindenféle bizalomnak,ezt semmilyen Real nem viseli el nem hogy a mostani.
Remélem eltakarodik a világ végére a mocskos munkájával együtt.
Szép volt fiuk:)
Nem erre értem. Mert ebben ki nem volt benne?El fanático írta:Azért ő sem tűrtőztette magát, ne adjunk glóriát a fejére, bár Pepéhez, Marcelohoz, Ramoshoz és Mou sötét nagyúrhoz képest csak tanonc egyenlőre...Sanama írta:
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...
Azért ő sem tűrtőztette magát, ne adjunk glóriát a fejére, bár Pepéhez, Marcelohoz, Ramoshoz és Mou sötét nagyúrhoz képest csak tanonc egyenlőre...Sanama írta:
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...
ziipp írta:"rutinból még a feleségének is odalépked tánc közben..."Zozzy 5 írta:s nyújtott lábbal megy a boltba tejért is.![]()
![]()
Zozzy 5 írta:világ egyik legjobb hátvédje lehetne ha lenne agya. de nincs. és pont. olyan szinten ostoba, hogy az eltereli az egész képet a képességéről. ilyen a világon nincs, hogy ha 2szer befűzik utána borul a fejébe minden mint egy domino és nyújtott lábbal megy a boltba tejért is.
Küff.Buitre írta:Gratula a kupához!
Mostanában ez a menő. "MI FELVÁLLALJUK A FAULTOKAT". Meg hogy VV aljas. Elkövette ő is mint más, a bíró nem fújta be, de azt megvettük, UEFA, UNICEF, siófoki lovasrendőrök.Buitre írta:Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)
Isszák Mourinho szavait, ennyire vezetve csordát max az Alföldön látni.Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
úgy gondolom Ronaldot egy szem kritika sem érheti,sőt,példát statuál a többinek. Végigrobotolja a meccseket,nála nincs olyan hogy lehetetlen.Corvy írta:Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
De C-ben legalább tisztelem hogy kimarad a favágósdiból. Egy felfújt hólyag, de legalább nem gyilkol.
Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
Talán pályafutása vége,1 v. két éven belül lesz...mert előbb említett hentesek elintézhetnék,de ami valószínűbb,előbb utóbb komoly eltiltásokat fog kapni.ab1daL írta:Pedig egyetértek, Pepe nem lehetne egy rossz védő, de amíg ilyen eszetlen marad (erre nagy esély van, hogy pályafutása végéig megmarad ilyennek) addig nem hogy világklasszis, még a klasszis szót is sértőnek találom rá.csababarca írta:Pepe a mindekori real madrid szégyene. Ha megírták volna az alapításkor,hogy milyen játékost nem akarnak látni sose a madridban,akkor őt írták volna le.
Az meg,hogy világklasszis védő. Lehet,de nagyon jól titkolja.
Leírtam én is,hogy a színészkedéseinket nem szeretem,de inkább ez,mint a brutalitás.