Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neked a VV5-ben a helyedNazario írta:Ha megnézted volna, mire reagáltam, akkor nem kellett volna feleslegesen billentyűzetet ragadnod. Ennyire egyszerű.
Objektív vélemény pedig nem létezik, az egy tévképzet.
Tocy, ha figyeltél volna, akkor észrevehetted volna, hogy mit írtam az egész balhézás alapjának. Mourinho az egyik. Azt az embert ki nem állhatom. De nem figyeltél.
Én is kicsit erősnek éreztem, de szerintem ha idén is le tudjuk győzni a bajnokságban, illetve nem nyer BL-t, akkor év végén távozik.ab1daL írta:AS-n, meg Marca-n már cáfolták, boldog, és nem akar távozni.![]()
AS-n, meg Marca-n már cáfolták, boldog, és nem akar távozni.
légy oly kedves, mondd meg nekünk, h Guti, Morientes, esetleg Di Stefano véleménye miért nem objektív?Nazario írta:Ha megnézted volna, mire reagáltam, akkor nem kellett volna feleslegesen billentyűzetet ragadnod. Ennyire egyszerű.
Objektív vélemény pedig nem létezik, az egy tévképzet.
Merész kijelentés egy eleve enyhén szóva sem objektív közösség véleményére alapozva.Nazario írta:Mi a baj?Az, hogy nem a messziről jött embert utánoztam, hanem felhoztam egy ellenőrizhető példát? Ha nem ez a gondod, akkor bocs.
Írhattam volna azt is, hogy a szomszéd kutyája jobban ugat, ha meglát egy Barcást, de nem sok értelme lett volna.
Mi a baj?lluisllach89 írta:Ez azért durvaNazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
(Azért nem az Arsenalt írtam, mert nekik szintén vannak sérelmeik.)
Ennyi.chonggy írta:Lehet hogy azért,mert agyba-főbe verünk mindenkit?Nazario írta: Marhára nincs veletek az egész futballvilág.![]()
Ez azért durvaNazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
Nazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
ez már régen volt,viszont vicces hogy a hentest a 36. percben ki kellett volna szórni. legkésőbb...ehelyett a legártatlanabb szabálytalanságáért kapta a sárga lapot
Nazario írta:Ezért mennyi járna?
Sajnos egyelőre az ilyesmi még csak Angliában megy, ha a spanyol szövetség is elkezdene videó alapján eltiltani embereket, akkor megnézhetné magát a Real. (bár azért az angolokat se kell mindig példaként felhozni, pl. Eduardo lábtöréséért 3 meccs járt...)Subinho írta: azt viszont nem értem, hogy az UEFA miért nem tudja azt csinálni, hogy durva, vagy sportszerűtlen játék miatt az adot játékost eltiltja 1-2 meccsre..