Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez már kezd sok lenni, de türelmes vagyok.Tocy írta: Te komolyan nem érted meg, amit írtam pl én is? NEM A SZOMSZÉD PISTA BÁCSI véleménye alapján utálják a csapatod, hanem madridi illetőségű emberek nyilatkozták azt, amit, valamint az összes nemzetközileg nívós sportlap elítéli Mourinhot és ezt a gusztustalan produkciót.
Te komolyan nem érted meg, amit írtam pl én is? NEM A SZOMSZÉD PISTA BÁCSI véleménye alapján utálják a csapatod, hanem madridi illetőségű emberek nyilatkozták azt, amit, valamint az összes nemzetközileg nívós sportlap elítéli Mourinhot és ezt a gusztustalan produkciót.Nazario írta:Tehát leragadtál a kiindulópontnál, nem baj. Segítek.lluisllach89 írta:
Mivel leírod hogy a bayernesek nincsenek odáig meg vissza a Realért, akkor annak mi köze van csababarca realos barátaihoz? Szerintem ezzel épp arra reagálsz amikor csababarca mondta hogy csak ti látjátok így.
Az a lényeg, hogy én azért írtam a bayernes fórumot és nem azt, hogy az én Barcás haverjaimnak ég a pofája a színész-válogatottjuk miatt, mert nem akartam nevetségessé válni, a haverodhoz hasonlóan.
A szomszéd Pista bácsi, aki ősmilános, ő is utálja ezt a viselkedést. Na bumm.Ha ez a szint, hát legyen.
A ki mit mondott a piacon és a leírt dolgok között van a különbség. Na, talán most tiszta lesz. De nem volt ez olyan nagy dolog, csak egyből meg kellett volna értened.
A személyeskedés meg úgy mellesleg a Te repertoárodban is ott van.
Tehát leragadtál a kiindulópontnál, nem baj. Segítek.lluisllach89 írta:
Mivel leírod hogy a bayernesek nincsenek odáig meg vissza a Realért, akkor annak mi köze van csababarca realos barátaihoz? Szerintem ezzel épp arra reagálsz amikor csababarca mondta hogy csak ti látjátok így.
Kedves Nazario.Nazario írta:Kedves lluisllach89, én erre reagáltam, mert ezt írta a cimborád: De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se.
Továbbra sem én vagyok a szerény képességű.
Később azt is hozzátettem, hogy én nem akartam a messziről jött ember szerepében tetszelegni. De még így sem értetted meg.
Most ebből te kiragadtad a következő részt most: "De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.csababarca írta: ez már régen volt,viszont vicces hogy a hentest a 36. percben ki kellett volna szórni. legkésőbb...ehelyett a legártatlanabb szabálytalanságáért kapta a sárga lapot![]()
Nazario,te meg megint nem tudom mit erőlködsz.
Az ezzel az egésszel a gond,hogy kb Ti,madridisták gondoljátok úgy,hogy mi vagyunk a gusztustalan csapat,és mi provokálunk. Senki más,csak Ti.
De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se. Ezen el kéne gondolkozni,mert van nálatok 1-2 szakadár vezérürü, és bármit írnak,mentek utánuk.
Mivel csababarca második mondatát már vastagon szedted, ezért jogos a következő kérdés, okfejtésNazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
(Azért nem az Arsenalt írtam, mert nekik szintén vannak sérelmeik.)
Antifoci írta:Csababarca te miről beszélsz hogy végigrugdossuk? Tavasz folyamán még igazad is lenne, de most gondolom nem arról van szó.
Neked a VV5-ben a helyedNazario írta:Ha megnézted volna, mire reagáltam, akkor nem kellett volna feleslegesen billentyűzetet ragadnod. Ennyire egyszerű.
Objektív vélemény pedig nem létezik, az egy tévképzet.
Tocy, ha figyeltél volna, akkor észrevehetted volna, hogy mit írtam az egész balhézás alapjának. Mourinho az egyik. Azt az embert ki nem állhatom. De nem figyeltél.
Én is kicsit erősnek éreztem, de szerintem ha idén is le tudjuk győzni a bajnokságban, illetve nem nyer BL-t, akkor év végén távozik.ab1daL írta:AS-n, meg Marca-n már cáfolták, boldog, és nem akar távozni.![]()
AS-n, meg Marca-n már cáfolták, boldog, és nem akar távozni.
légy oly kedves, mondd meg nekünk, h Guti, Morientes, esetleg Di Stefano véleménye miért nem objektív?Nazario írta:Ha megnézted volna, mire reagáltam, akkor nem kellett volna feleslegesen billentyűzetet ragadnod. Ennyire egyszerű.
Objektív vélemény pedig nem létezik, az egy tévképzet.
Merész kijelentés egy eleve enyhén szóva sem objektív közösség véleményére alapozva.Nazario írta:Mi a baj?Az, hogy nem a messziről jött embert utánoztam, hanem felhoztam egy ellenőrizhető példát? Ha nem ez a gondod, akkor bocs.
Írhattam volna azt is, hogy a szomszéd kutyája jobban ugat, ha meglát egy Barcást, de nem sok értelme lett volna.
Mi a baj?lluisllach89 írta:Ez azért durvaNazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
Ennyi.chonggy írta:Lehet hogy azért,mert agyba-főbe verünk mindenkit?Nazario írta: Marhára nincs veletek az egész futballvilág.![]()
Ez azért durvaNazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
Nazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
ez már régen volt,viszont vicces hogy a hentest a 36. percben ki kellett volna szórni. legkésőbb...ehelyett a legártatlanabb szabálytalanságáért kapta a sárga lapot