Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szezon elején nagyon hasznos rotációs emberük volt, aztán november közepe óta mellőzött lett. De a Granadában jó lehet, én még nyáron arra is gondoltam, hogy nekünk sem lenne rossz cserének egy ilyen univerzális támadó, de aztán jött Paco.palesz77 írta:A Dortmundos Ramos fél évre kölcsönbe ment a Granadába. Jól fog jönni nekik, mert nem ügyetlen gyerek, a Granadának meg nincs jó 9-ese..
Még 46 évesen is eléggé ki van pattintva.
Lesgól, megadott gól. Nem tudom eldönteni melyik volt a szebb, lehet mindkettő pályázna erre a címe..Bob_Marley írta:Atletico kapar rendesen. Griezmann először átemeli a kapust és les miatt nem adják meg, pedig forduló gólja gyanús volt, na de akkor ellövi 25-ről a következőt és besurran.
Arra pont jók lesznek hogy kiejtsék a nagyokat és kigyalulják az utat az "urak" részére a BL-benBarcafanTomee írta:De azért ők se álltak még rendesen össze erre a szezonra, pedig január van már. A bajnokságban 8 pont a hátrányunk + 1 meccsel többjük van, szóval ők inkább a kupákban lesznek veszélyesek, de ott bárkire.Bob_Marley írta:Atletico kapar rendesen. Griezmann először átemeli a kapust és les miatt nem adják meg, pedig forduló gólja gyanús volt, na de akkor ellövi 25-ről a következőt és besurran.
De azért ők se álltak még rendesen össze erre a szezonra, pedig január van már. A bajnokságban 8 pont a hátrányunk + 1 meccsel többjük van, szóval ők inkább a kupákban lesznek veszélyesek, de ott bárkire.Bob_Marley írta:Atletico kapar rendesen. Griezmann először átemeli a kapust és les miatt nem adják meg, pedig forduló gólja gyanús volt, na de akkor ellövi 25-ről a következőt és besurran.
Szerintem sem volt az, azért ilyeneket nem szoktak lefújni.MQuCsabi írta:Osasuna-Sevillat nezi valaki? Lokes volt a Sevilla harmadik golja? En nem lattam szabalytalannak.
Én is nagyon meglepődtem. Még szerencse, hogy a hideg miatt nem mentem tipszmikszelni, hazaiba húztam volna meg 2,5 gólnál többre.MessiNeymarSuarez írta:Na ez a nemsemmi, Villarreal-Valencia 0-2![]()
Hátha kezdenek éledezni
Az, hogy a támadók is védekeznek, egy külön adalék, ami segíti a kontrát is, mert együtt indul meg a támadás, mert az ellenfél védelme is magasabban helyezkedik, ha nem a 16osnál kempelnek a támadók. Amúgy ez a világ haladása is érdekes dolog, mert régen is volt mind a 2 típusra példa, Makelele, Gattuso és ott volt pl a másik oldalon, Vieira, Essien. Szerintem mindig lesznek vkpsok és tökéletes BTB-k is. Ez a szépsége a focinak, hogy mind a 2-nek van helye egy megfelelő csapatban.Bob_Marley írta:
Kanté jó példa, de az megint más, hogy elől a támadók is kiveszik a részüket a védekezésből, a RM-nál ez nem így van.
Egyébként ez igaz is meg nem is, ha 2 olyan játékos van mellette mint Modric és Kroos, akkor őket alaposan tudja tehermentesíteni, ám ha nekik sem megy éppen, akkor viszont felesleges. De mondjuk ott van Kanté, aki a világon a legtöbb labdát szerzi és úgy megtud vele indulni, hogy nem akad meg a támadás, ez kettőjük között hatalmas különbség.csababarca írta: De mindegy, nálam az ilyen játékosok felett már eljárt az idő, túl egysíkú, nem erre megy a labdarúgás.
mióta visszaerőltette Zidane a csapatba, azóta akadoznak.Bob_Marley írta:Egyik se tud annyit hozzátenni hátra mint Casemiro, óriási balgaság lenne őt kivenni, még ha most hibázott is meg a Depor ellen is. Nem tudsz annyit előre nyerni mint hátra fele vesztesz. Legtöbbet szereli az ember, 1-1ben bárkit levesz.
Egyik se tud annyit hozzátenni hátra mint Casemiro, óriási balgaság lenne őt kivenni, még ha most hibázott is meg a Depor ellen is. Nem tudsz annyit előre nyerni mint hátra fele vesztesz. Legtöbbet szereli az ember, 1-1ben bárkit levesz.palesz77 írta:Akkor meg nagy kegyesen igazolta is amit mondtam, jolvan.Tuti oda igazolnek a nyaron a helyukbe, bar lehet egy ifivel meg is oldhatjak, Llorente ha minden igaz nagyon jol jatszik az Alavesben, es o vedekezes mellett tamadasepitesben is ertekelheto.
Nekem van a hűtőbenMessiNeymarSuarez írta:Na mivan, lehet felmondott Zidane szakácsa és kifogyott a mákosguba?