Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elképesztően jól igazolnak mostanában.recrea írta:Ceballos hozza a Realt eddig...nem semmi első meccs, két gól.
A kezdőjük most erősebb (nem feltétlen posztokra lebontva hanem az a 11 ember most jobban játszik a mi tizenegyünk.) A kispadot nehéz megítélni, de szerintem lennének nehézségeink ha egyszerre ott lenne a kezdőben mondjuk Vidal, Gomes és Alcacer.visca el barca írta:tavaly az volt, idén már nem.crixus írta:erősebb a keretünk a miénknél.
tavaly az volt, idén már nem.crixus írta:erősebb a keretünk a miénknél.
Ezzel teljesen egyetértek. A bajnoki cím arról szól, hogy ki tud egyenletesebb teljesítményt lehozni. Kikaphatunk a Real ellen mindkét meccsen, ha a többi meccsből 7 ponttal többet hozunk.Bob_Marley írta:
Viccet félre téve, mint mindig csak is magunkra kell figyelni és baj nem lehet. Úgyis szoros lesz mint mindig, csapategységre van szükség és mentális erőre a végén, s meglesz az.
Ki kellett volna vásárolnunk tőlük Martínezt, azzal destabilizáltuk volna őket.Bob_Marley írta: Mi már a szezon kezdet előtt nem nyerhetünk, többen írták, hogy 100% nem nyerünk, a RM.Atletico meg gyengén kezdett,marad a Sociedad.
Ők lesznek a bajnokok.Nero. írta:Sociedad eddig 3/3
De jó lenne ha tudnának valamit kezdeni a Reallal az Anoetaban...
Múltkor beszéltük, h spanyolban nem jár automatikusan eltiltás egyből piros után se. Sose lehet tudniS.Agüero írta:Fellebbeztek? Én nem tudok róla, úgyhogy biztos, hogy nem lesz a Soci ellen. Jó lenne ott is egy iksz.recrea írta:Marcelo kapott meccset vagy holnap döntenek?
Nekünk nem kell tartalékos csapattal kiállnunk a verésért Sociba, anélkül is meg szoktuk oldani
Fellebbeztek? Én nem tudok róla, úgyhogy biztos, hogy nem lesz a Soci ellen. Jó lenne ott is egy iksz.recrea írta:Marcelo kapott meccset vagy holnap döntenek?
Nekünk nem kell tartalékos csapattal kiállnunk a verésért Sociba, anélkül is meg szoktuk oldani
10 gólt is lőttek eddig összesen. A Real emellett Ronaldo, Marcelo, Benzema nélkül lép pályára. Ha mi Messi, Alba, Suárez nélkül mennénk az Anoetába egy jó formában lévő ellenfélhez, bizony félnék rendesen, de sajnos a Real rendszerint veri a Socit.Nero. írta:Sociedad eddig 3/3
De jó lenne ha tudnának valamit kezdeni a Reallal az Anoetaban...
Ezért emelték meg pl. az olasz ligából automatikusan BL-be kvalifikáló csapatok számát. Egyébként meg az is a baj egy szuperligával, hogy abszolút értéküket veszítenék a nemzeti bajnokságok, nem lenne idegenbeli szurkolás, stb.visca el barca írta:úgyis minden a pénz körül forog, a maribor meg a qarag viszont nem hoz pénzt sehova.palesz77 írta:de ez a showról szól
Szerintem jó ez úgy ahogy van, meg kell adni a lehetőséget a kicsapatoknak is, persze kiesnek nem ők lesznek a favoritok de, ott vannak, küzdenek akarnak.visca el barca írta:sokkal inkább néznék egy olyan tornát, ahol van egypalesz77 írta:de ez a showról szól
A, real, napoli, bayern, cselzi, mancity, benfica, ajax
B, barca, atleti, juve, bvb, mu, psg, zenit