Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem mindenki jobban járna ha visszavonulva a nemzeti tizenegytől. Alapbol nem ertem hogy tud úgy jatszani hogy rendszeresen fütyülik a sajátjai. Klubszinten is kemény, nemhogy válogatottba.BarcafanTomee írta:Piqué nem kicsit kapta az ívet a spanyolok edzésén a szurkolóktól. Nem hiszem, hogy ez az állapot sokáig tartható lesz.
Szerintem egy részük csak divatból is fikázza már, indokolni nem mindenki tudna.BarcafanTomee írta:Piqué nem kicsit kapta az ívet a spanyolok edzésén a szurkolóktól. Nem hiszem, hogy ez az állapot sokáig tartható lesz.
Akkor jó sokáig húzta, emlékszem, még a 2000-es évek első felében élte a fénykorát.Veidt_madridista írta:furcsállnám, 2 éve még aktív labdarúgó volt. mondjuk ő biztos nem a defenzív focit preferálnápalesz77 írta: szerk.: Az AS szerint Juan Carlos Valeron lesz az ideiglenes edző.
Ki is rúgták a meccs után Escribát, Javi Calleja az új edző. Eddig a B csapatukat trenírozta, ha minden igaz szezon végéig marad.Sinya22 írta:Villareal se találja önmagát,1 félidő alatt kaptak 4 gólt.
Elképesztően jól igazolnak mostanában.recrea írta:Ceballos hozza a Realt eddig...nem semmi első meccs, két gól.
A kezdőjük most erősebb (nem feltétlen posztokra lebontva hanem az a 11 ember most jobban játszik a mi tizenegyünk.) A kispadot nehéz megítélni, de szerintem lennének nehézségeink ha egyszerre ott lenne a kezdőben mondjuk Vidal, Gomes és Alcacer.visca el barca írta:tavaly az volt, idén már nem.crixus írta:erősebb a keretünk a miénknél.
tavaly az volt, idén már nem.crixus írta:erősebb a keretünk a miénknél.
Ezzel teljesen egyetértek. A bajnoki cím arról szól, hogy ki tud egyenletesebb teljesítményt lehozni. Kikaphatunk a Real ellen mindkét meccsen, ha a többi meccsből 7 ponttal többet hozunk.Bob_Marley írta:
Viccet félre téve, mint mindig csak is magunkra kell figyelni és baj nem lehet. Úgyis szoros lesz mint mindig, csapategységre van szükség és mentális erőre a végén, s meglesz az.
Ki kellett volna vásárolnunk tőlük Martínezt, azzal destabilizáltuk volna őket.Bob_Marley írta: Mi már a szezon kezdet előtt nem nyerhetünk, többen írták, hogy 100% nem nyerünk, a RM.Atletico meg gyengén kezdett,marad a Sociedad.