Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
„Azt gondolom, ettől függetlenül továbbra is játszhatok a válogatottban, mert hiszem, hogy sok ember van Spanyolországban, akik nem értenek egyet ezekkel az eseményekkel és hisznek a demokráciában. De ha Julen Lopetegui kapitány és a szövetség (RFEF) azt gondolják, problémát jelentek nekik, nekem nem jelent problémát félreállni és 2018 előtt távozni a válogatottból. A válogatottal játszani nem vet fel semmilyen hazafias kérdéseket, menni kell és a legjobban teljesíteni.”Nero. írta:Meg hogyha o ekkora katalán akkor minek erőlteti a spanyol válogatottat?
A meccs utáni nyilatkozatában is 2018-at emlegette, szóval szerintem akkorra tervezte alapjáraton a visszavonulást.markionni írta:Piquenek ezek utan valszeg nem lesz maradasa a valogatottban. Mondjuk ha jol tudom mar volt hogy pedzegette korabban is a visszavonulast, bar lehet azt pont a vb utanra mondta.
Hát azért egyik eseményen sem volt Ramos jobb, sőt...LG írta:+ nem rosszból, de nem sokat veszítene vele a válogatott, a 14-es VB-n és a 16-os EB-n sem volt sok köszönet a játékában.
Szerintem mindenki jobban járna ha visszavonulva a nemzeti tizenegytől. Alapbol nem ertem hogy tud úgy jatszani hogy rendszeresen fütyülik a sajátjai. Klubszinten is kemény, nemhogy válogatottba.BarcafanTomee írta:Piqué nem kicsit kapta az ívet a spanyolok edzésén a szurkolóktól. Nem hiszem, hogy ez az állapot sokáig tartható lesz.
Szerintem egy részük csak divatból is fikázza már, indokolni nem mindenki tudna.BarcafanTomee írta:Piqué nem kicsit kapta az ívet a spanyolok edzésén a szurkolóktól. Nem hiszem, hogy ez az állapot sokáig tartható lesz.
Akkor jó sokáig húzta, emlékszem, még a 2000-es évek első felében élte a fénykorát.Veidt_madridista írta:furcsállnám, 2 éve még aktív labdarúgó volt. mondjuk ő biztos nem a defenzív focit preferálnápalesz77 írta: szerk.: Az AS szerint Juan Carlos Valeron lesz az ideiglenes edző.
Ki is rúgták a meccs után Escribát, Javi Calleja az új edző. Eddig a B csapatukat trenírozta, ha minden igaz szezon végéig marad.Sinya22 írta:Villareal se találja önmagát,1 félidő alatt kaptak 4 gólt.
Elképesztően jól igazolnak mostanában.recrea írta:Ceballos hozza a Realt eddig...nem semmi első meccs, két gól.