Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben igazad van, de mindenki azon háborodott fel az ellenzék között és a médiában, hogy valami csávó óriási pénzeket szakított közvetítésért a felek között. Valószínűleg jóval előnyösebb lett végül a szerződés, és a lényeg, hogy nagy erkölcsi és anyagi károkat okozott a Barcanak az FFP.csababarca írta: ↑2025.01.27. 22:39:08
Innentől kezdve nincs semmi értelme az okfejtésnek, Laporta szerint...![]()
Laporta szerint már rég az új stadionban játszanánk.
Erre ne alapozzunk ilyen kérdésekben szerintem.
Laporta szerint ha nyáron megkötjük a Nike szerződést az 1/1-hez, 300 milliót bukunk. Mást most ne vegyünk figyelembe. Ez pontosan megfelel pár pont levonásának?
Most erre írhatnám, hogy máshol is vannak szabályok, de mindenki az 5-6 olajos csapat ténykedését figyeli.dingdong írta: ↑2025.01.27. 14:43:06Előttem is írta valaki, hogy ez nem most fáj hanem majd pár év mulva. Ez nem egészséges, hogy ennyire nem mozog pénz a ligában. Mondhatnánk, hogy tél van de nyáron is alig jobb a helyzet. Persze több sebből vérzik az Olmo transzfer de az valami döbbenet, hogy a világ egyik legnagyobb csapatának ennyi év után is ilyen komoly bürokratikus akadály egy 50 millios játékost megvenni. Ennyi pénzért az angol top6 cseréket vesz kb. Az atleti most kiugrott nyáron de pl a real sem költekezik már szezonok óta. Hozták idén a teknőcöt aláírási pénzért + Endrick 35M tavaly Bellingham 100M + Güler 20M. Valami oka van hogy hiány posztokra nem igazoltak a világon senkit. Összehasonlítva mondjuk azzal, hogy a PSG az elmult két szezonban negyed milliárd eurot elköltött de az europai top5 többi csapata is kényelmesen tud vásárolni még ezen a megbolondult piacon is.
Ki fog pukkadni a liga hiába akar mindenki a realban vagy a barcaban játszani.
Előttem is írta valaki, hogy ez nem most fáj hanem majd pár év mulva. Ez nem egészséges, hogy ennyire nem mozog pénz a ligában. Mondhatnánk, hogy tél van de nyáron is alig jobb a helyzet. Persze több sebből vérzik az Olmo transzfer de az valami döbbenet, hogy a világ egyik legnagyobb csapatának ennyi év után is ilyen komoly bürokratikus akadály egy 50 millios játékost megvenni. Ennyi pénzért az angol top6 cseréket vesz kb. Az atleti most kiugrott nyáron de pl a real sem költekezik már szezonok óta. Hozták idén a teknőcöt aláírási pénzért + Endrick 35M tavaly Bellingham 100M + Güler 20M. Valami oka van hogy hiány posztokra nem igazoltak a világon senkit. Összehasonlítva mondjuk azzal, hogy a PSG az elmult két szezonban negyed milliárd eurot elköltött de az europai top5 többi csapata is kényelmesen tud vásárolni még ezen a megbolondult piacon is.Troym írta: ↑2025.01.27. 12:48:10Ennek a hírnek, hogy Spanyolországban senki nem költekezik, pont örülni kéne, mert nem az van, hogy mindenki jobbra-balra erősít, mi meg lemaradunk, hanem semmit nem változott a helyzet nyár óta.
Egyelőre nemzetközi kupa sem mutatja azt a hatalmas hátrányt.
BL-ben 2., 5. , 16., 31. a négy csapat helyezése, ebből a Real 16. helye lényegtelen, mert ahogy továbbjutnak a playoffkörben random csapat becsinál tőlük és simán továbbjutnak a nyolcaddöntőbe. A Girona helye meg nem meglepő, szinte minden BLbe jutott kiscsapat így szenved. A Bologna, Stuttgart, Lipcse? is a mezőny hátsó végén van.
EL-ben 2. a Bilbao, simán elmennek majd a döntőig, ha már hazai pályán lesz nekik és a 18. Sociedad se áll rosszul.
Tebas be like:Messa írta: ↑2025.01.27. 11:24:45A téli transzferablakban a LaLiga csapatai összesen 2,63 millió eurót (!) költöttek átigazolásokra, ezzel globálisan a 34. helyen állnak költéseket tekintve.
A listát természetesen a Premier League vezeti közel 300 millió költéssel.
1. Premier League - 292M
2. Serie A Brasilena - 143M
3. League 1 - 124M
..
6. Serie A - 31M
..
8. Championship - 43M
10. Bundesliga - 33M
..
34. LaLiga - €2,63M
Ezzel olyan bajnokságok is megelőzik költésben a LaLigát, mint az angol másodosztály, a német másodosztály, az olasz másodosztály, a belga másodosztály és az orosz másodosztály.
Kemény.
Ezzel nem most van baj, amikor még minden csapatnak vannak játékosai, jó korban, megfelelő mennyiségben és minőségben.Messa írta: ↑2025.01.27. 11:24:45A téli transzferablakban a LaLiga csapatai összesen 2,63 millió eurót (!) költöttek átigazolásokra, ezzel globálisan a 34. helyen állnak költéseket tekintve.
34. LaLiga - €2,63M
Ezzel olyan bajnokságok is megelőzik költésben a LaLigát, mint az angol másodosztály, a német másodosztály, az olasz másodosztály, a belga másodosztály és az orosz másodosztály.
Kemény.
Mesterhármas. 1 gólra Lewától. Mondjuk, várható volt.dingdong írta: ↑2025.01.25. 22:18:41Mbappe teljesen megérkezett. Innentől bármit kinézek a reálból idénMascherano14 írta: ↑2025.01.25. 21:38:25A real tamadosora kezd összeallni, így még középpalya nélkül is lőnek gólt. Mbappe is alakul, hát, ligát nehéz lesz nyerni.
Mbappe teljesen megérkezett. Innentől bármit kinézek a reálból idénMascherano14 írta: ↑2025.01.25. 21:38:25A real tamadosora kezd összeallni, így még középpalya nélkül is lőnek gólt. Mbappe is alakul, hát, ligát nehéz lesz nyerni.
Nálam mondjuk Lahoz nem úgy maradt meg, mint aki vak volt, mint inkább úgy, mint akinek feltűnési viszketegsége van, mindig szerepelni akar, simán összehozva ilyen 15 sárgás meccseket, és a procedúra folyamán teljesen elveszti a kontrollt. Aztán lehet vak is volt, csak a sok egyéb hülyesége überelte ezt, és azért maradt meg így.Messa írta: ↑2025.01.21. 13:29:10Lahoz kitűnően csinálja ezt a szakértői, bírói elemzői munkát, csak egy a baj, a pályán volt vak, ott nem látott semmit.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 06:57:41Érdekes ez a Kounde lerántás szituáció. Szerintem nem büntető, de lassan mindenki felszólal, hogy büntető volt.
Lahoz, Itturalde, Estrada Fernandez.
Lahoz is kiemelte Gil Manzano "munkásságát" is a szuperkupa döntőn is.
Lahoz kitűnően csinálja ezt a szakértői, bírói elemzői munkát, csak egy a baj, a pályán volt vak, ott nem látott semmit.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 06:57:41Érdekes ez a Kounde lerántás szituáció. Szerintem nem büntető, de lassan mindenki felszólal, hogy büntető volt.
Érdekes, az elmúlt kb 1,5 hónapban én is ezen szisszentem fel a legkevésbé. Az ilyen bokatörő talpalásokhoz meg bigfoot Lewykhez, Cama sárgákhoz képest semmiség is, sikeresen kondícionáltak.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 06:57:41Érdekes ez a Kounde lerántás szituáció. Szerintem nem büntető, de lassan mindenki felszólal, hogy büntető volt.
Sosem fogjuk megtudni, mert Lewy fog játszani orrvérzésig... (Btw, Betis ellen nagyon nem hiányzott)csababarca írta: ↑2025.01.20. 23:47:30bence0330 írta: ↑2025.01.20. 16:46:21
Persze, felmagasztaltam Ferránt. Vasvillával küldeném el.Érdekelne ez a felmagasztalós hsz. De igen, most nem fogok utánanézni, de tippre november óta jobb a gól/perc mutatója, ha meg levesszük a tizirúgást, pláne, megint csak tipp, de szerintem nem is kicsi az a különbség. De vegyük kb egálnak. Akkor Ferránnál sincs 20-30 jobb középcsatár Európában? Nagyon remélem, hogy igen. Nálam kb egy szint a kettő hónapok óta, de a statok sem mondanak mást. Voltak napok, mikor Ferránt elé tettem volna a sorban, mikor épp gólokat lőtt beállva, azt meglovagoltam volna kicsit jobban, mert tudja a fene, mikor lesz nála ilyen megint.
Bár nem történt ilyen, de továbbra is fenntartom a jogot, hogy szurkolói érzelmi elfogultságból pozitív, vagy épp negatív fényben tüntessek fel valakit, nyilván viszonylag normális, nem sértő megfogalmazással.![]()
Én Ferránt TÖBBET játszatnám az ilyen meccseken, mert Lewyhez képes szerintem már sok hete jobb megoldás, az ilyen szitukban mindig. Rendre hozott is gólokat. Lewy az égvilágon semmit nem tud hozzátenni egy ilyen meccshez, amúgy még top formájában is necces neki, nemhogy így. Ferrán már azzal több, hogy kiugratható. Szerintem lőtt volna gólt tegnap kezdőként, vagy legalábbis lett volna rá esélye legalább.
Erre gondoltam, de nem csoda hogy elsikkad a folyamatos hsz termelésed mellett.
Igazat is tudnék adni, de a puszta tények teljesen mást mondanak.
Sajnos azt tudjuk, hogy milyen amikor Ferran huzamosabb ideig játszik: gólt lő, gólokat lő, majd full kút. Ez a tendencia évek óta.
Lewa meg olyan amilyen, sose kedveltem a lengyelt. De Ferran nem jobb, se ugyanolyan, pusztán borzalmas.
Akkor inkább játszunk a Yamal-Raphinha kettőssel elől, és egy stabilabb kp-val, szerintem többre mennénk hosszútávon.
Reméljük a legjobbakat, hogy nyáron megoldódik ez a probléma.
Az biztos, hogy Ferran nem megoldás, ez kiderült már párszor.
bence0330 írta: ↑2025.01.20. 16:46:21
Persze, felmagasztaltam Ferránt. Vasvillával küldeném el.Érdekelne ez a felmagasztalós hsz. De igen, most nem fogok utánanézni, de tippre november óta jobb a gól/perc mutatója, ha meg levesszük a tizirúgást, pláne, megint csak tipp, de szerintem nem is kicsi az a különbség. De vegyük kb egálnak. Akkor Ferránnál sincs 20-30 jobb középcsatár Európában? Nagyon remélem, hogy igen. Nálam kb egy szint a kettő hónapok óta, de a statok sem mondanak mást. Voltak napok, mikor Ferránt elé tettem volna a sorban, mikor épp gólokat lőtt beállva, azt meglovagoltam volna kicsit jobban, mert tudja a fene, mikor lesz nála ilyen megint.
Bár nem történt ilyen, de továbbra is fenntartom a jogot, hogy szurkolói érzelmi elfogultságból pozitív, vagy épp negatív fényben tüntessek fel valakit, nyilván viszonylag normális, nem sértő megfogalmazással.![]()
17-19-21 éves kölyköknek "fő le a kávé" max egy év alatt, abszolút nem tartom korrektnek, főleg amikor FT kap 3-4 év türelmi időt, de a játékosmenedzselés szerintem itt az egyik legrosszabb.