Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem érdekel, hogy ki nyeri a bajnokságot (mondjuk ha választhatnék akkor inkább 100szor a Roma, mint akármelyik milánói csapat).Lionel85 írta:Főleg ha még Sneijder is elmegy, akkor tényleg búcsút inthetnek a scudettónak és a Milan veszi át a stafétát...
Főleg ha még Sneijder is elmegy, akkor tényleg búcsút inthetnek a scudettónak és a Milan veszi át a stafétát...lui1698 írta:Nem szpassál már Samu! Komolyabb ember vagy te ennél. Elmegy a macskajajj-ba mikor még legalább van a lábában 3-4 jó év az európai elitben.bottlikakos írta:Samuel Eto'oAnzsi Malacka;30 milláért;évi potom 20 millió Ojró a zsebbe.........
![]()
![]()
.........................
Felkötöm magam komolyan.
Amúgy Inter-rel meg mi lett, hogy hirtelen megengedhetik maguknak, hogy elmenjen a legjobb csatáruk? Vettek valaki akiről nem tudok? Vagy Pandev lesz az új gólzsák a maga évi 4-5 góljával.
Nem szpassál már Samu! Komolyabb ember vagy te ennél. Elmegy a macskajajj-ba mikor még legalább van a lábában 3-4 jó év az európai elitben.bottlikakos írta:Samuel Eto'oAnzsi Malacka;30 milláért;évi potom 20 millió Ojró a zsebbe.........
![]()
![]()
Nso is lehozta,meg a Sport.es is,...meg még az El Mundo, a Marca is,meg ilyenekbence-barca írta:Akkor egyáltalán nem hivatalos, sporthirado tiltott oldal.bottlikakos írta:
Azt még nem tudom,hogy hivatalos-e,de a Sporthiradó-n írtak erről.
Ott mindennap megjelennek kamu cikkek, említésre se méltóak
Akkor egyáltalán nem hivatalos, sporthirado tiltott oldal.bottlikakos írta:
Azt még nem tudom,hogy hivatalos-e,de a Sporthiradó-n írtak erről.
Azt még nem tudom,hogy hivatalos-e,de a Sporthiradó-n írtak erről.LG írta:Ez már hivatalos? Ne mááár...bottlikakos írta:Samuel Eto'oAnzsi Malacka;30 milláért;évi potom 20 millió Ojró a zsebbe.........
![]()
![]()
Ez már hivatalos? Ne mááár...bottlikakos írta:Samuel Eto'oAnzsi Malacka;30 milláért;évi potom 20 millió Ojró a zsebbe.........
![]()
![]()
főleg hogy az a poszt már nem is létezik , hisz Leo lett false 9....ALEXDP írta:Azért legyünk már őszinték!!!
Eto távozása óta a "gyilkos, sokat mozgó csatár" posztja kicsit üres..
Viszont ha nagyon beigazolnak, az sem olyan jó Dzsudszihonak, mert akkor meg igen gyorsan padon találhatná magát.Barcaman1993 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... al-2089906
A végére kiderül, hogy Dzsudzsák mégis jó helyre igazolt? Bár sztem Etoval is kevesek lennének, de ha Arshavin és a többiek is jönnének, akkor tényleg egy ütős csapat lehetne ebből az Anzsiból.
Arshavinnak lehet, mert amúgy is orosz, de sztem sokaknak nem lenne elég még Etoo oda igazolása sem. Azért úgy gondolom, lehet bármennyi pénze egy csapatnak, ahhoz, h BL győzelemre esélyes csapatot tudjanak felépíteni, évek kellenek. Persze az orosz bajnoki cím meg lehetne már jövőre is, de az nem mindenkinek elég.Ha Eto'o odaigazol, szerintem elég lesz ez Arshavinnak, vagy akármilyen másik magasabban jegyzett futballistának, hogy odaigazoljon.
Én akkor megértettem, h miért kellett mennie Etoonak, csak utólag sírtam vissza. Főleg az első szezonban, mikor Ibrával nem tudtuk pótolni. Villa már egy fokkal jobb volt, de tavasszal megint hiányérzetem volt.Tocy írta:Mégis mindenki Pepet anyázta, hogy elküldteMikor így állt hozzá, és fél év alatt egyetlen értékelhető megmozdulása volt, igaz az pont a BL-döntőben...na mind1, nem akarom ezt fejtegetni, csak érdekes, hogy Samut itt hányan egyenesen Istennek tartják, miközben egy "zsoldos" volt, aki megmondta, hogy több pénz kell neki, megmondta hogy nem marad itt, ha nem nyerünk semmit, közben Cesc, akit fiatal korában teljesen érthetően elcsábított az Arsenal, alattomos, undorító árulónak tartják.
Persze, így máshogy hangzik. De az üzenete mégiscsak ugyanaz, és nyilván ezt Guardiola is tudta. Nem hiába akart rögtön megválni tőle. Igaz, ez csak egy évvel később sikerült.barca99 írta:Én úgy emlékszek ez az Eto'o nyilatkozat a szövegkörnyezetben máshogy hangzott. Azt mondta, hogy ha nem nyerünk semmit, akkor abban valószínűleg az ő teljesítménye is benne lesz, ergo nem érdemli meg, hogy egy ilyen csapatot lehúzzon, ezért inkább elmegy.