daffy írta:Andris írta:Azért bátorkodtam ilyen jelzővel illetni egy teljes madridot (most először emlékeim szerint) amit szerda óta művelnek. Ugyanis nem elég, hogy szinte minden játékos kiállt az idióta mellett, még a klub is hivatalos közleményben. Sőt ugye.. Eddig is megvolt a véleményem róluk, sok tekintetben már régen elásták magukat, sok tekintetben csak a 3 clasico óta, de ami szerda óta folyik.. az már a legalja.
Kellemes meglepetés, amit a Marca (szvsz általában reprezentatív) szavazása mutat. De a klubról vagy csapatról beszélvén a szurkolókat nem is értem ide.
az nem lehet,hogy mindenki az edző mellett áll ki és nem a mondandója mellett? nálam a 2 nem ugyanaz. nálad igen?
Amit a klub képvisel és ahogy kiáll Mourinho mellett, valamint az emberek véleménye két egymástól független dolog. Hiába szurkol valaki azóta a Madridnak, amióta az eszét tudja, akik igazán látni akarják a dolgokat, nem lehet átverni őket. Márpedig ők szavaztak a Marcán és ők azok, akiket nem lehet megtéveszteni. A legszörnyűbb dolog az egészben az, hogy Mourinho egyszemélyes akcióihoz csatlakozott egy akkora klub, mint a Real. Egy világszínvonalú, hatalmas történelmi múlttal, sok-sok címmel, remek játékossal rendelkező egylet. Ez a legfájóbb (mármint nem nekem, hanem a Madridistáknak), mert nem egy kiscsapatról van szó, hanem még egyszer mondom, egy világszerte ismert klubról van szó. A vezetőség pedig azért, hogy ártson a legnagyobb riválisuknak, minden sutba dobnak és belemennek a párharcba, segítik Mourinhót. Amióta a portugál edző, megsokasodtak a Barcelonát szapuló hangok, az ügyek (dopping, bírózás), amik mint a spanyol fővárosból indultak ki. Mourinho előtt nem nagyon emlékszem ilyen dolgokra, csak néhány ügyre, amik hamar lecsillapodtak. De amióta J0-5é az edző, állandóan feszültség van a médiában, de még ahogy olvastam kb. fél éve, még az öltözőben is (CR-klikk vs. CR-ellenes klikk). Ennek az egésznek akkor lesz vége, ha távozik a portugál, de a klub renoméja annyira megsínyli ezt, hogy idő kell, míg ezek az idő múlásával a feledésbe merülnek. Addig el kell viselnie a legtisztességesebb Madridistának ennek a Josénak az ámokfutásait.