Barça vs. Real - El Clásico
Hahahaaa erre a margit bekapott gólra a matematikai valószínűség alulról konvergál a nullához
Casillas luft, Utche luft, de csak így jó a másik csatárnak... unbelievable

- SuperMessi
- Capitá del Barça
Ez nem kamu felvétel. Ugyanez a mozdulatsor van meg nekem a meccs eredeti felvételén HD-ben, ott is kikockáztam, csak itt közelebbről van és le is van lassítva. Egyértelműen hozzáért annak ellenére hogy Alves nem elhúzta hanem elrántotta a lábát, de tökéletesen egyetértek azzal hogy nem számít. Ezt le is írtam. De az arcok megérnek egy misét szvsz...geridoss írta:Szálljunk már le erről az eltalálta-nem találta el témáról. Annyi az egész, hogy Alves rájátszott az esésre, de magától nem tud ilyen lendülettel megpördülni a levegőben, fél lábról, ahogy azt tette.
Meg amúgy is... Ha nem találta volna el, már magát a szándékot is piros lappal kell honorálni. Szóval lehet itt kamu videókat/képeket linkelgetni, az élő felvételen látszott, a szakértők is jogosnak tartják a pirosat... Ha meg nem jogos, majd utólag eltörlik, és a Real bebizonyíthatja, hogy mekkora jók is ők 11 a 11 ellen Barcelonában.
Mert nem adják fel, az egyszer biztos. Bajnokság már esélytelen, a BL-ben még van némi remény. Murinho arról híres, hogy felad egy BL párharcot? Ugyan már..
- geridoss
- Director del Fútbol
Szálljunk már le erről az eltalálta-nem találta el témáról. Annyi az egész, hogy Alves rájátszott az esésre, de magától nem tud ilyen lendülettel megpördülni a levegőben, fél lábról, ahogy azt tette.
Meg amúgy is... Ha nem találta volna el, már magát a szándékot is piros lappal kell honorálni. Szóval lehet itt kamu videókat/képeket linkelgetni, az élő felvételen látszott, a szakértők is jogosnak tartják a pirosat... Ha meg nem jogos, majd utólag eltörlik, és a Real bebizonyíthatja, hogy mekkora jók is ők 11 a 11 ellen Barcelonában.
Mert nem adják fel, az egyszer biztos. Bajnokság már esélytelen, a BL-ben még van némi remény. Murinho arról híres, hogy felad egy BL párharcot? Ugyan már..
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ilyen hibát ritkán látni tőle, bár azt hiszem, ha felpörögnek, nem lesz gond a fordítás.Tdavid írta:Casillas idegrendszerét is tönkre vágta a szerdai meccs.
Bár ha meggondolom, nem tökmindegy?
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Xanthor
- Capitá del Barça
Már ne haragudjatok, de ez a videó kamu. Nézzétek, hogy megnyúlik Pepe lába az egyik képkockánKelemen Berti írta:a videón csak Pepe lábfejét nézd...úgy mozdul el hogy eltaláljaSuperMessi írta:Mégis elérte? Na nem mintha sokat számítana, de ezt találtam...
Ebből merevítettem ki:
http://www.youtube.com/watch?v=QaBlMTUc ... dded#at=21

De aztán lehet, hogy csak én látom így, már belefáradtam az 5 millió változatba...
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Otthon vezényeljél öcsipók!B. írta:Vegyél már vissza öcskös!Taslit? Ember, gondolkozzál! Nem a szerdai játék után. Globálisan! Nem egy évig nem kéne felvenni, hanem SOHA! Ilyen mocskos, undorító, szándékosan, alattomosan szabálytalankodó, stb. csapat mezét nemhogy nem felvenni, még megvenni sem!!! Ez nem nagyképűség, hanem korrekt értékítélet... Akadjál is ki öregem, de ne ezen, hanem a csapatod "játékán" és a hozzáállásán, az edzőtök és a csapatvezetés nyilatkozatain és tettein. Érted miről beszélek??? Ja nem! Egy ILYEN soha nem fogja felfogni...
Hogy képzeled, hogy így írhatsz 1 klubról?
Asszem túlmentél már egy bizonyos határon
Tudom, hogy fáj! Javaslom próbáld meg feldolgozni.
Asszem a csapatod ment túl egy határon. Ideje lenne észre venni...
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Meg az arcokat is érdemes megnézni. Pepéjét mint aki éppen gyilkolni készül, Alvesén ott van a félelem, és Alonsóén pedig minden...Megnézve ezt a videót, szvsz ez a mozdulatsor egyszerre meríti ki a durva szabálytalanság és az erőszakos cselekedet fogalmát úgyhogy a jutalma nem egy, hanem két piroslap. Ja és RM - Zaragoza 0:1Kelemen Berti írta:a videón csak Pepe lábfejét nézd...úgy mozdul el hogy eltalálja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2011.04.30. 18:43:25-kor.
Persze, ha csak az a legnagyobb kockázat, hogy a Zaragoza kapusa jön ki rosszul vagy a védőjük ad gólpasszt HiguainnakTocy írta: Ez nagyon jó! Jééé, lehet két csatárral is játszani?![]()
-
- Director del Fútbol
a videón csak Pepe lábfejét nézd...úgy mozdul el hogy eltaláljaSuperMessi írta:Mégis elérte? Na nem mintha sokat számítana, de ezt találtam...
Ebből merevítettem ki:
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Mégis elérte? Na nem mintha sokat számítana, de ezt találtam...

Ebből merevítettem ki:

Ebből merevítettem ki:
A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Garay, Carvalho, Nacho; Granero, Pepe, Canales; Kaká; Higuaín és Benzema.
Ez nagyon jó! Jééé, lehet két csatárral is játszani?
Meg Canalest végre kezdetni...Nachora is kíváncsi leszek. Asszem most örömmel ülök le egy Madrid-meccs előtt 
Ez nagyon jó! Jééé, lehet két csatárral is játszani?

Vegyél már vissza öcskös!Taslit? Ember, gondolkozzál! Nem a szerdai játék után. Globálisan! Nem egy évig nem kéne felvenni, hanem SOHA! Ilyen mocskos, undorító, szándékosan, alattomosan szabálytalankodó, stb. csapat mezét nemhogy nem felvenni, még megvenni sem!!! Ez nem nagyképűség, hanem korrekt értékítélet... Akadjál is ki öregem, de ne ezen, hanem a csapatod "játékán" és a hozzáállásán, az edzőtök és a csapatvezetés nyilatkozatain és tettein. Érted miről beszélek??? Ja nem! Egy ILYEN soha nem fogja felfogni...
Hogy képzeled, hogy így írhatsz 1 klubról?
Asszem túlmentél már egy bizonyos határon
B.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagy igazság!Boixos írta:sztem tök mindegy, h hány meccses eltiltást kapott murinnyó, éppen elég baj az a madridnak, h napok (hetek, hónapok) óta az edzőjük megnyilvánulásairól beszélnek/beszélünk ahelyett, h az lenne a téma, h mekkorát játszott a real.
maradjon is ez így sokáig.
Mondjuk murinnyó csapataira az sosem jellemző, h. nagyot játszanának.

Ja, még az összeesküvés elméletekről annyit, még emlékszem, tavaly igen gyanús körülmények között nyert az inter a lazio ellen a bajnokság hajrájában...
Ha picit elővennénk zsozé múltbéli meccseit, bizony kihullana egy-két csontváz a szekrényből...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
Pedig vannak nagyképű barca drukkerek, meg vannak akik nem azok és persze vannak akik csak büszkék a csapatukra, mint ahogy vannak nagyképű madrid drukkerek meg akik nem azok és akadnak akik büszkék a csapatukra..., csak nem tudom mire azok manapság
remélem nem volt még...
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... t-2075342/
kísért a múlt... micsoda véletlen, h 6 évvel ezelőtt is egy ilyen kirohanás okozta egy nagyszerű bíró visszavonulását...
a madridiak ráadásul meg se nézték, h kit környékeztek meg...
(ez nem azt jelenti, h Stark jó bíró, de azért látszik, h műgirnyó milyen rossz hatással van mindenre a foci világában...)
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... t-2075342/
kísért a múlt... micsoda véletlen, h 6 évvel ezelőtt is egy ilyen kirohanás okozta egy nagyszerű bíró visszavonulását...
a madridiak ráadásul meg se nézték, h kit környékeztek meg...

Azért visszavennék a helyedben
Attól mert te ennek a csapatnak szurkolsz, ő meg másiknak, és most éppen a tied jobb, még nem jogosít fel, hogy így beszélj vele
És pontosan neki van igaza, az ilyen emberek miatt van az a vélekedés h a Barca-fanok nagyképűek.

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Taslit? Ember, gondolkozzál! Nem a szerdai játék után. Globálisan! Nem egy évig nem kéne felvenni, hanem SOHA! Ilyen mocskos, undorító, szándékosan, alattomosan szabálytalankodó, stb. csapat mezét nemhogy nem felvenni, még megvenni sem!!! Ez nem nagyképűség, hanem korrekt értékítélet... Akadjál is ki öregem, de ne ezen, hanem a csapatod "játékán" és a hozzáállásán, az edzőtök és a csapatvezetés nyilatkozatain és tettein. Érted miről beszélek??? Ja nem! Egy ILYEN soha nem fogja felfogni...blanee írta:na ehhez csak gratulálni tudok. Ha megkérdezted volna, remélem adott volna egy taslit. Szerinted a szerdai játék után minden madridistának el kéne égetnie a meglévő mezét, 1 évig nem hordania? Sajnos erről szoktak beszélni, amikor azt mondják, hogy nagyképűség jellemez sok barca drukkert. Ilyet egy random idegen arctól csak ilyen kérdezne. Bocs de az ilyen nagyon kiakaszt. Haverodnak mondod, oké, de így...szóval érted mi a gondom, jól tetted hogy nem kérdezted.Ma láttam egy srácot BL-es real mezben, 23-as számmal... Majdnem megkérdeztem, hogy büszkén viseli-e a történtek után?
-
- Llegenda del Barça
sztem tök mindegy, h hány meccses eltiltást kapott murinnyó, éppen elég baj az a madridnak, h napok (hetek, hónapok) óta az edzőjük megnyilvánulásairól beszélnek/beszélünk ahelyett, h az lenne a téma, h mekkorát játszott a real.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Messi199
- Jugador d'estrella
Hát igen ez függetlenül , hogy Barca drukker írta szubjektív írás .Zozzy 5 írta:http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... ek_mindig/
nem tudom, volt e már linkelve, úgy láttam, nem. mindenesetre ajánlom barcások és madridisták figyelmébe egyaránt, mert elfogultság nélkül összefoglalja a kemény igazságot, amit páran már itt is körbejártunk. ezt elolvasva nincs is miről tovább beszélni.
Tényleg szenzációsan meglátta azokat a tényezőket , amik az elmúlt 3 meccsen , és főképp legutóbbin történtek . Meg egyben megkaptuk azt az össze tömörített álláspontot , amit többségében mi is osztunk .
Objektívat akartál szerintem írni.
Tots Unit Fem Forca !!
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Zozzy 5 írta:http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... ek_mindig/
nem tudom, volt e már linkelve, úgy láttam, nem. mindenesetre ajánlom barcások és madridisták figyelmébe egyaránt, mert elfogultság nélkül összefoglalja a kemény igazságot, amit páran már itt is körbejártunk. ezt elolvasva nincs is miről tovább beszélni.
Ebbe belekötni se nagyon lehet.Összefoglalja azokat a dolgokat amik eddig összevissza lógtak a levegőbe.Nagyon tetszett.

Legjobb rész: "Sergio Roberto - A buli méltó megkoronázásaként a katalán öntudat felmutatta a középső ujját a birodalmi fővárosban."

-
- Llegenda del Barça
http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... ek_mindig/