2017.01.09. 01:35:08
Egyetértek ezzel javarészt amit írsz, de Piquével most nem. Egy olyan meccs után megy ki mutogatni, amit azért nem nyertünk meg, mert öszesen 25 percig játszottunk úgy, ahogy kéne. Az első 10 percben nyomtunk, aztán képszakadás, és a végén megint megpróbáltuk feltörni a védelmüket. Azt a védelmet, ami ha jól tudom jelenleg Európa egyik legjobbja, és teljes erőbedobást igényelt volna.. Persze, a 11-essel lehet összejön, lehet gáláztunk volna utána, de lehet ők pörögnek fel úgy, hogy megfordítják, ez már sose derül ki. De azért ez bőven nem akkora csalás volt, mint a Spanyol-Korea meccs anno pl.. Ha ez után így kimegy ordibálni, az után mit csinált volna?
És igazából engem ez a mentalitás zavar. Szidva volt a Real, meg a szurkolótáboruk is, hogy tavaly bíróztak, mert sok 11-est kaptunk, most nekünk nem megy a szekér, rögtön jön ez a téma. Botrány a játékvezetés, efelől semmi kétség, de elnézve a többi spanyol meccset, nem ellenünk vannak, hanem maga a foci ellen kb.. Év elején a mi meccseinken is volt 2-szer is, hogy Umtitiről nem kaptunk 11-est, pedig lehetett volna, a Sociedad ellen ki kellett volna kapnunk, ha jól vezetik a meccset, de ezek nincsenek megemlítve. Az, hogy a Málaga ellen nem kaptunk meg 1 vagy 2 jogos gólt, és most a 3 meg nem adott 11-esből 2-t mi nem kaptunk, az már vérlázító, és maga Tebas is ellenünk van.. Nem szeretem ezt, és egy játékosnak főleg nem kéne ezt csinálnia szerintem, főleg hogy kb díszpáholyból nézte végig, ahogy Mascherano kézzel blokkol egy lövést. Elhiszem, hogy frusztrált, mert nem jött össze a győzelem, de amikor ez 90%-ban a csapat hibája, szerintem nem kéne kimenni az elnöknek ordibálni. De elnézve az egyéb oldalak reakcióit, lehet bennem a hiba, hogy ez a megmozdulása zavart, még a kezezések tükrében is. Nálam ez inkább felelősség hárítás szagú, mint igazságért kiállás. Gyenge a csapat, azért nem nyerünk. Amikor jobban ment a szekér, akkor megnyertük a bajnokságot, pedig akkor is voltak kétes bírói döntések. Most nem azért vagyunk lemaradva 5 ponttal, mert szövetkeztek Tebasék ellenünk, hanem mert a csapat szinte összes tagja nem azt hozza, amit kéne. Ezen meg nem az fog változtatni, ha elkezdünk méginkább a bírókkal foglalkozni..