én inkább arra lennék kivancsi h a monacoi ocampos hogy került márszejbe nyárig

Dória kölcsönbe távozott a Sao Paoloba, miután Franciaországban egy percet nem játszott.Petr írta:Marseille szurkolók!
Így az idény több, mint felénél ismét rákérdezek, hogy mi a helyzet a nyáron szerződtetett Dória-Batshuayi párossal? Régen nyomon követtem a pályafutások, kíváncsi vagyok, hogyan teljesítenek.
Ezenfelül most olvastam, hogy lejár André Ayew szerződése nyáron. Jó játékosnak ismertem meg, még mindig az? Meg lesz hosszabbítva a szerződése? Bielsa még mindig szuperál a padon?
Jól van na, ezt a két várost mindig összekeveremPetr írta:Az PalermoNormandia írta:Párma.
Nem tagadom, hogy ügyes gyerek, de ezekből a statokból a "14 gólban vett részt" ami egyedül számít Aranylabda szavazásnál, az meg 25 meccsen nem mondható kiugrónak még csapaton belül sem, Costa csak gólból többet szerzett, és Fabregas csak gólpasszból többet adott, mint Hazard a kettőből együttvéve. De mondhatnám Neymart is, aki 19 bajnokin 20 gólban vett részt közvetlenül.mess2009 írta:bizony , bizony... jó lesz oda figyelni !
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... et-2394851" target="_blank
visca el barca írta:
nen, most olvasom pontosan h 4 psg játékos megsérült, kettőt már a szünet előtt lecseréltek, 2 meg a második félidőben dőlt ki mikor már nem volt csere...cabaye, lucas, aurier, markinnyosz... jók lesznek igy a cselszkij ellen kedden...
4 perc alatt kettőt lőni a PSG-nek, ez már dzsingisz kán. A meccs párizsi pozitívuma Ibra kickbox gólja és új tetoválásai.visca el barca írta:psg-kán 2:2, vendég gólok a 89. és 93. percben
nen, most olvasom pontosan h 4 psg játékos megsérült, kettőt már a szünet előtt lecseréltek, 2 meg a második félidőben dőlt ki mikor már nem volt csere...cabaye, lucas, aurier, markinnyosz... jók lesznek igy a cselszkij ellen kedden...csababarca írta:visca el barca írta:psg-kán 2:2, vendég gólok a 89. és 93. percben
Csak kicsit volt bundaszagú... Jó hogy a két francia tréfált meg tegnap... Marseille is...
visca el barca írta:psg-kán 2:2, vendég gólok a 89. és 93. percben
Alcantara írta:Marseille szurkolók! Veb és bence-barca magyarázatot követelek!
Miért lett ilyen gyenge a csapatotok? Elvitték a mixemet, pedig most jött a Dortmund, 4 hónap után!
Sajnos rövid a pad ill. az új évben nagyon sok minden sújtotta a csapatot. Sérülések, Afrika-kupa (ugye emiatt Ayew és a védelem vezére N'kolou kiesett) és még ha ezek nem lettek vna elegek eltiltások is. A védelemben kb nem is szerepelt eredeti kh az utóbbi másfél hónapban, mindig a Dja Djedje -Fanni (jhv)-Morel (bhv)-Mendy négyessel álltunk ki, ha tudtunk. Néha még Aloé ifiből.Alcantara írta:Marseille szurkolók! Veb és bence-barca magyarázatot követelek!
Miért lett ilyen gyenge a csapatotok? Elvitték a mixemet, pedig most jött a Dortmund, 4 hónap után!
Engem be is vittek a tippmixen egy párszor a zsákutcába ebben a szezonban.messideco írta:Ismét kikapott az Ajax
Bizony van mire emlékezni vele kapcsolatba. Említetted a barca időszakát, amikor is KEK-et nyertek, talán 81-82 ben. A Bayernt a 80-as évek közepén, ha emlékem nem csal, 3 x vezette bajnoki címhez és talán a német kupát is megnyerték. "Sajna" a 87-es bécsi BEK döntőben kikaptak a Portótól, azt láttam élőben. A németek vezettek 1:0-ra egészen a 80. percig aztán jött Madjer és az ő felejthetetlen sarkalásos gólja, majd Juary és 2 perc alat eldöntötték a meccset. (a Portónak szúrkoltam)Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... rt-2392807
Az isten nyugosztalja!
Óriási edző volt! Én még emlékszem a Barcával elért KEK győzelemre, a 80-as évek elejéről. Micsoda csapata volt!
Szerintem itt már csak Normandia tudja ezt!
MessiNeymarSuarez írta:Mekkora egy szennyládák, úristen....
Amikor mi akartuk megvenni nyáron akkor 50 millió alatt szóba sem álltak, úgy hogy rengeteg hír szerint szívesen jött volna a Barcába, és ha jól tudom utoljára már valami 40 millió környéki összeget ajánlottunk, azt erre rá fél évvel a Special Five-éknak odaadják 33.4 millióért, ráadásul sokak szerint padozni is fog ezerrel....grat.![]()