Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.20. 14:02:20

Döntő is jó volt, meg pl a Guinea-Tunézia se volt szerintem rossz ami kapásból beugrik. Én abszolút látok rációt az emelésben, jót tenne ha jobban szét lennének osztva a csapatok és a pénzek.
S.Agüero írta: BL-es is így van, 6-8 országból össze lehetne válogatni egy jó 32-es mezőnyt.
Remek gondolat lenne még jobban beszűkíteni a piacot, s ellehetetleníteni rengeteg országot. Akkor minden játékos ezekben a ligákban játszana, s még nagyobb lehetne a szakadék.
Szerk:
csababarca írta: Nálam egy világbajnokságon a legjobbak szerepeljenek,akik méltóak rá, ne azok, akiken segíteni akarunk. Hidd el,ettől nem lesz jobb egy ország focija se. Most ott van Costa Rica, kifutottak egy szép eredményt, ettől 10 év múlva nem lesznek beljebb,ami a labdarúgást illeti,sőt valószínűleg sose lesznek ilyen magasságban megint.
Ezzel egyet is tudnék érteni, de magát a kijutási rendszer lehetőségét valamivel növelni kellene. Lehetne az hogy valóban 32 legjobb csapat, de a világranglista alapján és meghatározva hogy melyik kontinensről maximum hány csapat. Minden kontinenssel kellene játszani, nem lennének csoportok hanem interkontinentális selejtező lenne. Utópisztikus, meg ez így hirtelen jutott eszembe kidolgozás nélkül, de ebben nagyobb egyenlőséget látnék mint a mostaniban (persze hogy hozol össze több mint 200 országot? :D ).

A gyengébb országoknak meg ez szerintem segítség lenne, hogy kijutnának 1-1 VB-re. Vagy lehetne főtábla és azon kívül még 8 hely amolyan szabad kártyás részvételi rendszerben, mondjuk a ki nem jutott csapatok kontinensérül a 3 legjobb csapat és plusz 1. Oda visszavágós rendszer és +8 csapat, agy valami hasonló. Ad hoc ötletek, de valami reform lóg a levegőben, mert Afrika, Ázsia, Közép Amerika ordít a több helyért és nem is jogtalanul.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.02.20. 13:59:52

Lehetne színvonalasabb VB 32 csapattal, csak akkor mondjuk a több, mint a fele európai lenne... :)
BL-es is így van, 6-8 országból össze lehetne válogatni egy jó 32-es mezőnyt.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.02.20. 13:54:51

csababarca írta:Hidd el,ettől nem lesz jobb egy ország focija se. Most ott van Costa Rica, kifutottak egy szép eredményt, ettől 10 év múlva nem lesznek beljebb,ami a labdarúgást illeti,sőt valószínűleg sose lesznek ilyen magasságban megint.
Na, ha csak őket vesszük vagy Ecuadort vagy éppen Chilét példának: Ők sem azért fejlődnek - mert ez szerintem látható, minden rendezvényen elfogadhatóan játszanak azért szerintem -, mert kijuttatták őket, hanem, mert elég jók lettek ahhoz, hogy kijussanak és ott se feltétlenül valljanak szégyent.

És az afrikai csapatokkal ellentétben szerintem rajtuk látszik is, hogy akarják játszani a futballt.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.20. 13:50:42

Húú Bob, itt megint tényleg az a probléma,amit Daffy is írt, Te azt mondod,hogy volt színvonalas meccs az Afrika-kupán. :shock: Minden idők talán legszínvonaltalanabb sporteseménye volt,nem én mondom, mások is, komolyabb emberek.
Szóval ez megint meddő vita innentől kezdve, szerintem.

Az én szememnek pl fáj megnézni szinte bármilyen olasz bajnokit, de két angol középcsapat meccsével is vallatni lehetne.
Nálam egy világbajnokságon a legjobbak szerepeljenek,akik méltóak rá, ne azok, akiken segíteni akarunk. Hidd el,ettől nem lesz jobb egy ország focija se. Most ott van Costa Rica, kifutottak egy szép eredményt, ettől 10 év múlva nem lesznek beljebb,ami a labdarúgást illeti,sőt valószínűleg sose lesznek ilyen magasságban megint.

Mindegy, meglátjuk mi lesz, én az ilyen elképzeléseket nagyon nem támogatom,nekem a BL-ben is sok a 32 csapat, de még az a színvonal sem összehasonlítható a VB-n látott borzalmasan gyenge válogatottakéval.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.02.20. 13:48:59

Bob írta:Továbbra is felteszem a kérdést? Mivel lehetne felemelni a kisebb országok labdarúgását.

Ma már másabb a foci mint jó pár évtizede, sokkal több pénz kell hozzá. Hollandok valóban rendbe rakták a focit, amihez kellett a külföldi segítség, nem anyagi hanem szellemi tőke formájában. Ma már a szellemi tőke nem elég az anyagit meg megoldják továbbra is a nagy országok Európán kívül csak éppen lecsapolják a hasznot.
Az a módszer, amit írtál is, hogy kitelepülnek mondjuk európai klubok Ázsiába, Afrikába, begyűjtik a tehetségeket. Ezzel kiválóan lehetne emelni ezen országok 'futball szintjét', hogy ilyen magyartalanul fogalmazzak, csak ehhez az is kellene, hogy ne honosítsák őket, megelégedjenek - vegyük példának a spanyol válogatottat - a saját nemzetiségűekkel és ne honosítsanak afro-amerikaiakat, arabokat. Addig okés, hogy képezzék őket a klub csapatok, de térjenek vissza a SAJÁT NEMZETÜK, saját válogatottjába erősíteni azt és az ország hírnevét.

Utópisztikus, tudom. :oops:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.02.20. 13:48:45

Kifacsarás az jogos, viszont az meg lényegtelen hogy Kamerun-Togo játszik vagy Franciaország-Németország a jó játék a lényeg nem a nevek.
Csak utóbbit tízszer annyian nézik meg, pont a nevek miatt. Meg ott jóval nagyobb az esély egy jó meccsre. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.20. 13:43:02

Kifacsarás az jogos, viszont az meg lényegtelen hogy Kamerun-Togo játszik vagy Franciaország-Németország a jó játék a lényeg nem a nevek. Ázsia kupán is volt pár kifejezetten színvonalas meccs vagy Afrika kupán legutóbb. És folyamatról beszélnénk, nem rövidtávú aspektusról, hogy színvonaltalan lenne a torna. Azzal színvonalasabb ha egy Olaszország van ott, mert nagyobb neve van mint mondjuk Togónak? Költői kérdés, de biztos vagyok benne, hogy lenne jó pár érdekes csapat így mint "újak".

Odadobni egy csontot effektust nem érzem teljesen jogosnak, jelenleg az van hogy van kb 10 ország akik ráadásul még ki is "települnek" Afrikába stb országokba és hozzák el a játékosokat, miért? Mert van rá pénzük, amivel nem is lenne baj, csak utána a válogatottban is ott szerepelnek nem az anyaországukban. Továbbra is felteszem a kérdést? Mivel lehetne felemelni a kisebb országok labdarúgását.

Ma már másabb a foci mint jó pár évtizede, sokkal több pénz kell hozzá. Hollandok valóban rendbe rakták a focit, amihez kellett a külföldi segítség, nem anyagi hanem szellemi tőke formájában. Ma már a szellemi tőke nem elég az anyagit meg megoldják továbbra is a nagy országok Európán kívül csak éppen lecsapolják a hasznot.

Plusz az ötletben az szerepelt, hogy lenne két 24 fős részleg, amiből ugyanúgy a legjobbak kerülnének oda, ezért a színvonal se romlana drasztikusan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.02.20. 13:49:36-kor.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.02.20. 13:39:56

Hollandia fejlődését hoztad fel Bob. Ők sem azért rakták rendbe a labdarúgásukat, az utánpótlás képzést, mert bővítették a létszámot, s így vérszemet kaptak, mert megérezték, milyen VB-n játszani. Annak a súlyát szerintem mindenki érzi, hiszen akkora a felhajtás körülötte, hogy hatalmas presztizse vna. Egyszerűen azért raktak rendet, hogy esélyük legyen nyerni egy ilyen csecse kis trófeát. ;)

A rendszer mindenkinek adott, változni bármikor lehet, csak hajlandóság kell, na meg persze egy rakat pénz.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.02.20. 13:22:13

Hank1ee-nek teljesen igaza van. Már ez is agyrém, ami a tavalyi VB-n volt. Ki a fene élvezi néhány ázsiai csapat, semmitmondó játékát. Nehogy már az országuk labdarúgása ettől fejlődjön, mert kijutnak egyszer a VB-re. Számtalan példát lehetne sorolni, azon országok csapataiból, akik ki-ki jutnak. Semmit nem fejlődik a labdarúgás náluk ettől.
A jó focira meg van vevő a világ minden pontján, a felhőkarcolók lakóitól kezdve a nádkunyhókig.
Iránban a VB szerepléstől nem fognak tömegével focizni, nem emelkedik drasztikusan a játékosok száma és minőségi képzése, csak attól, hogy nyáron elbohóckodtak 3 meccset.

Arról nem is szólva, hogy a labdarúgók a végletekig ki vannak facsarva az egész évad során, fizikálisan így is szinte lehetetlen 1 hónapig toppon lenni. Nem véletlen, hogy mondjuk 20 évvel ezelőtt a nagyobb válogatottak sztárjai csillogtak a VB-n, most meg néhányra rá se lehet ismerni, olyan gyengék a VB alatt. Messi is végigpihente az egész bajnoki szezont, elsétálgatott egész évben, a VB-re vattázva magát.

Olcsó választási fogás ez, nagyon remélem, hogy nem a Szentkirályi reklám kerül a FIFA székébe.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.20. 13:19:40

Szerintem ettől nem lesz jobb foci sehol,hogy kierőszakolunk nevetséges válogatottakat világeseményre.
Most nézzük a magyar csapatot, véletlen kijutunk az EBre,ott szépen felmossák velünk a padlót, biztos jó lesz a morál. Ez kivetíthető az összes csapatra, nem ezen múlik,hogy valakik fejlődnek e vagy sem,hogy részt vesznek a VB-n. Főleg,hogy az ebből befolyó esetleges pénzek hova vándorolnak, ugye...hát nem a jó helyre, az biztos.
Kicsit ez ilyen fordított gondolkozás, ez nem építkezés így, odalökünk jutalmat egyes válogatottaknak, ahelyett,hogy sarkallnánk őket a fejlődésre. Adok a kutyának egy jutalomfalatot, majd mondom neki,hogy hozza vissza a botot...lesheted, előbb a bot,aztán a falat.

Ez tényleg szimpla szavazatkuruzslás tőle, semmi más.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.20. 13:13:25

Bob_Marley írta:Nagyon nem értek egyet ezzel a gondolatmenettel...
Ez a te véleményed, az meg az enyém. Elég sok mindenben nem értünk egyet.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
daffy
Madridista

2015.02.20. 13:10:59

Bob_Marley írta:Nagy szükség lenne hogy a közép-alsó kategóriás országok futballjának színvonalát emeljék, s ehhez lehetőség egy nemzetközi részvétel, amiből következhetnek dolgok és egy folyamat.
Az nem következik belőle,hogy színvonaltalan lesz a torna? Így sem nézi sok ember a Kamerun - Togo meccset. Ha a vb fele ebből állna,az jó lenne? Ugye itt jön be az a kérdés,hogy a foci szemléleted jelentősen eltér szerintem az átlagtól,így simán elképzelhető,hogy téged adott esetben szórakoztat egy olyan meccs,ami az átlag focinéző nem is néz meg.
Plusz több csapat,több meccs és a játékosok amúgy is a végletekig ki vannak facsarva. Ezt látni a nemzetközi tornákon is már most.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.20. 12:55:35

hank1ee írta:48 csapatos vb-n természetesen az Európán kívüli országokat támogatná. :) Értelmes gondolat, tele lenne pakolva Perukkal, Kínákkal meg Új-Zélandokkal a világbajnokság, akik még annyira se lennének tényezők, mint egy Ecuador. Ezeket az újításokat nagyon nem tudom támogatni, persze lehet, hogy egyes országokban, akiknek így nagyobb esélye lenne kijutni, a labdarúgás, mint üzletág fejlődne. Viszont akkor sincs értelme az egésznek, kb ugyanaz, mint a 64 csapatos BL, amit még Platini hozott fel. Így is Schalkék meg Leverkusenek jutnak nyolcaddöntőbe, mi lenne, ha olyan remek csapatok lennének ott évről évre a továbbjutók közt, mint a Besiktas vagy a Dinamo Moszkva? :) (nem megsértve Dzsudzsák Balázst). A BL legjobb - mondjuk - 8 csapata és a többi között méretes szakadék van, ugyanez igaz a VB-re is, ahol az alap Argentína-Németország-Olaszország-Franciaország-Brazília-Hollandia-Spanyolország hetesen kívül a többieknek esélye sincs a döntő közelébe jutni, na jó, Uruguaynak, Angliának, Belgiumnak még talán-talán 20 éven belül, ha nagyon összejönnek a dolgok.

Figo ezzel üzletet meg szavazatokat akar szerezni, semmi több. Az ilyen kezdeményezések csak árthatnak a focinak.
Nagyon nem értek egyet ezzel a gondolatmenettel. Visszakérdeznék akkor, mivel emelnéd fel ezen országok labdarúgását?
Ezen országoknak óriási lökést jelentene 1-1 Vb szereplés, és alapból a TV jogdíjak meg minden pénz jobban szeparálódna. A legnagyobb szereplés a VB-n részt venni, ezzel megmutatni magad a világ előtt, mert ne higgye senki hogy tehetséges játékosok csak Németországban-Brazíliában és a felsorolt helyeken vannak. Kapnának egy jó szerződést, magasabb ligákban játszhatnának még több gyerek nézné ahogy hazája "sztárja" focizik teszem azt egy angol bajnokságban. Én igenis remek ötletnek tartom, hogy emeljék meg a részvételi számot. Bezzeg a húsos fazéknál ülök nem perlekednek emiatt, de Európától meg indulási jogot ha elvennének akkor meg menne a lázadás....Ugyanez a BL. Igen is szükség van Besiktasokra, Shaktarra és stb. Nálam alapból ez ott teljesen elvesztette a nívóját mikor itt jött az emelés, amivel csak a nagy bajnokságok jártak jól. Vagy vissza csak is kizárólag BAJNOKOK Ligájához vagy emeljenek, de így még nagyobb szakadék lesz a csapatok között, mert 10 csapat szépen elosztja a pénzt....Ez egy hosszabb folyamat lenne, az uralom megmaradna még x ideig, de ha felzárkózna pár ország, akkor elmennének ám a pénzek máshová. És lehet szidni egy Monacot vagy PSG-t vagy bárkit, de én meg pont hogy azt mondom inkább áramoljon oda a pénz, mint hogy a legnagyobb befektetők ott vannak 8-10 csapatnál és ezzel kialakul egy monopolhelyzet. És pl ott vannak a hollandok ők kb az utóbbi 40 évben zárkóztak fel, nem mondhatni ős futball nagyhatalomnak. Miért ne lehetne 30 év múlva esetleg egy bombaerős Kína vagy Ausztrália? Nagy szükség lenne hogy a közép-alsó kategóriás országok futballjának színvonalát emeljék, s ehhez lehetőség egy nemzetközi részvétel, amiből következhetnek dolgok és egy folyamat.
Kép
Kép
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2015.02.20. 10:29:42

MQuCsabi írta:
blupatrik írta:A lesszabállyal semmi gond nincsen, csak senki nem használja megfelelően, mivel a támadó csapatot a bíró belátása szerint ( vagy mindenképpen? ) kis mértékben ( talán 30 cm-ig ) segítheti, most meg már egyvonalnál is megy a nyivákolás.
Nekem az rémlik, hogy most az a szabály, bármennyire is belóg a csatár - karja, körme, hajaszála, pöcse -, akkor lest kell inteni. Szerintem ez minden, csak nem jó. Nem segíti a támadó focit. És ezzel együtt állandóan arra figyelnek a bírók, nehogy elengedjenek valamit, ezért befújnak kb. mindent. Az egy méterrel hátrébbról indulót is :mrgreen:
Amennyire tudom, csak olyan testrésze nem lehet előrébb a támadónak,amellyel legálisan gólt szerezhet. :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.02.20. 09:33:55

blupatrik írta:A lesszabállyal semmi gond nincsen, csak senki nem használja megfelelően, mivel a támadó csapatot a bíró belátása szerint ( vagy mindenképpen? ) kis mértékben ( talán 30 cm-ig ) segítheti, most meg már egyvonalnál is megy a nyivákolás.
Nekem az rémlik, hogy most az a szabály, bármennyire is belóg a csatár - karja, körme, hajaszála, pöcse -, akkor lest kell inteni. Szerintem ez minden, csak nem jó. Nem segíti a támadó focit. És ezzel együtt állandóan arra figyelnek a bírók, nehogy elengedjenek valamit, ezért befújnak kb. mindent. Az egy méterrel hátrébbról indulót is :mrgreen:
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.19. 23:59:55

48 csapatos vb-n természetesen az Európán kívüli országokat támogatná. :) Értelmes gondolat, tele lenne pakolva Perukkal, Kínákkal meg Új-Zélandokkal a világbajnokság, akik még annyira se lennének tényezők, mint egy Ecuador. Ezeket az újításokat nagyon nem tudom támogatni, persze lehet, hogy egyes országokban, akiknek így nagyobb esélye lenne kijutni, a labdarúgás, mint üzletág fejlődne. Viszont akkor sincs értelme az egésznek, kb ugyanaz, mint a 64 csapatos BL, amit még Platini hozott fel. Így is Schalkék meg Leverkusenek jutnak nyolcaddöntőbe, mi lenne, ha olyan remek csapatok lennének ott évről évre a továbbjutók közt, mint a Besiktas vagy a Dinamo Moszkva? :) (nem megsértve Dzsudzsák Balázst). A BL legjobb - mondjuk - 8 csapata és a többi között méretes szakadék van, ugyanez igaz a VB-re is, ahol az alap Argentína-Németország-Olaszország-Franciaország-Brazília-Hollandia-Spanyolország hetesen kívül a többieknek esélye sincs a döntő közelébe jutni, na jó, Uruguaynak, Angliának, Belgiumnak még talán-talán 20 éven belül, ha nagyon összejönnek a dolgok.

Figo ezzel üzletet meg szavazatokat akar szerezni, semmi több. Az ilyen kezdeményezések csak árthatnak a focinak.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
blupatrik
Jugador del Barça

2015.02.19. 17:05:13

A lesszabállyal semmi gond nincsen, csak senki nem használja megfelelően, mivel a támadó csapatot a bíró belátása szerint ( vagy mindenképpen? ) kis mértékben ( talán 30 cm-ig ) segítheti, most meg már egyvonalnál is megy a nyivákolás.
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.19. 16:53:00

defender3 írta:
A reklamálás büntetésének szigorításának örülök, ha most is így lenne akkor pl Alves kb. 5 meccsenként el lenne tiltva, de rajta kívül is sokan lennének mind nálunk mind más csapatokból.
szerintem pont, hogy nem. az első vagy második eset után, amikor kapnak két meccset a reklamálásért jobban odafigyelnének erre és abbamaradna a sok hiszti. csak az első pár hónap lenne nehéz, meg sok eltiltás, aztán minden beállna egy élvezhetőbb szintre.

de ugyanígy kellene minden szabályt komolyabban venni. bíró kihúzza a vonalat szabadrúgásnál. a játékosok előremennek egy fél métert, odamegy, mondja hogy álljanak vissza vagy szankció következik. ha megint előremennek, akkor odamegy és mindenkinek kioszt egy sárgát, aki átlépte a vonalat, akár négyet is. második sárgád? nembaj. hiszti lenne az elején? igen, de ha következetesen menne ez egy ideig, akkor mindenki tudná, hogy ez sárgát ér, ezért nem csinálom. mintahogy mindenki tudja, hogy a hátulról visszarántás sárga, és csak akkor csinálják, ha egy veszélyes kontrát kell megakadályozni és vállalják is ezt.

visszanézve látszik, hogy színészkedett? a másik meg szándékosan lépett rá a kezére? tök jó, hogy van ez a modern technikánk, akkor az első öt, a másik tíz meccses eltiltást kap. akkora hisztik lennének az ilyenek miatt, hogy esküszöm jó lenne nézni, de ha egy csapat komoly célt akar elérni, akkor kénytelen lenne abbahagyni az ilyen módszereket.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.02.19. 15:21:45

Én a lesszabály vizsgálatával is egyet értek. Szerintem támogathatnák jobban a támadó focit, mert a mostani állapot ezt nem teszi meg. Egyedül a VB szisztémával van gond.
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2015.02.19. 14:52:56

Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... go-2395881

Valahol a disznófej bedobása óta elvesztette a fonalat ez a fiú. Ez az ötlete azért felülmúl minden józan észt! :roll:
A reklamálás büntetésének szigorításának örülök, ha most is így lenne akkor pl Alves kb. 5 meccsenként el lenne tiltva, de rajta kívül is sokan lennének mind nálunk mind más csapatokból.

A VB keretlétszámbővítésnek nem lenne értelme, mert így is elég hosszú azzal meg még hosszabb lenne a VB amit meg a klubok nem nagyon akarnának meg ezzel nézőszám se igen nőne.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.02.19. 14:24:32

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... go-2395881" target="_blank

Valahol a disznófej bedobása óta elvesztette a fonalat ez a fiú. Ez az ötlete azért felülmúl minden józan észt! :roll:
defender3
Entrenador del Barça

2015.02.18. 12:17:30

http://www.football-observatory.com/IMG ... 02_eng.pdf

Egy svájci tanulmány a 23 évesnél fiatalabb játékosokról. Érdemes elolvasni.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.02.18. 10:35:47

http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozz ... id=2395511" target="_blank

Nem ismerem a srácot, de azt gondolom határozott elképzelése van, sokan mentegetőzésnek látják a dumáját a kommentek közt, de én nem temetném. Az a baj, ha magyar focista, akkor egyből a kifogás keresést látják a nyilatkozatukban.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.16. 19:06:39

doria amugy nagy rejtély, h mi a rákért nem játszott egy percet sem... én biztos vagyok benne h bielsaval összebalházott még a szezon előtt... állítólag, miután megérkezett a sao paulohoz, be is szólogatott neki vmit... azt azért nem hinném h egy közel 6-7 millio piaci értéken lévő játékos nem tudná magát beverekedni egy olyan védelembe mint a márszejé, ahol B-C csapatos gyerekek, meg jobb bekkek játszanak állandóan középen, mert írd és mond a keretben van 1 normalis khv :D

én inkább arra lennék kivancsi h a monacoi ocampos hogy került márszejbe nyárig :D ősszel ahogy nézem elég sokat játszott, bár támadó kp létére a 19 meccses 1+2 nem vmi jó stat... nálunk meg a kp a legerősebb, nem igazán látom sehol a helyét, se ayewt, se thauvint, se payetet nem fogják padoztatni miatta... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.02.16. 18:42:04

Petr írta:Marseille szurkolók!
Így az idény több, mint felénél ismét rákérdezek, hogy mi a helyzet a nyáron szerződtetett Dória-Batshuayi párossal? Régen nyomon követtem a pályafutások, kíváncsi vagyok, hogyan teljesítenek.
Ezenfelül most olvastam, hogy lejár André Ayew szerződése nyáron. Jó játékosnak ismertem meg, még mindig az? Meg lesz hosszabbítva a szerződése? Bielsa még mindig szuperál a padon?
Dória kölcsönbe távozott a Sao Paoloba, miután Franciaországban egy percet nem játszott.
Michy semmi különös eddig, ugye Gignacot sok esélye nincs kiszorítani így sérülések esetén kerül a csapatba és akkor nem feltétlen eredeti posztján, csatárként játszik mindig. Stabil csereember, de azért nem mutat annyit még úgyse, mint amennyit kéne. Persze kérdés hogy játszana akkor, ha rendszeresen játszhatna. Ha Gignac megy nyáron, akkor lehet előléphet elsőszámú csatárnak, ki tudja.
Ayew jó játékos még mindig, pont ezért nem lehet meghosszabbítani a szerződését, mert túl sok pénz lenne és hogy is mondjam, az OM nem egy PSG....
Bielsa jól nyomja még mindig, de pár hsszel lejjebb írtam a jelenlegi krízis okairól, amiről ő nem tehet. De nem valószínű, h él a +1éves opciós jogával a padon sajnos.
Válasz küldése