MessiNeymarSuarez írta:Mekkora egy szennyládák, úristen....
Amikor mi akartuk megvenni nyáron akkor 50 millió alatt szóba sem álltak, úgy hogy rengeteg hír szerint szívesen jött volna a Barcába, és ha jól tudom utoljára már valami 40 millió környéki összeget ajánlottunk, azt erre rá fél évvel a Special Five-éknak odaadják 33.4 millióért, ráadásul sokak szerint padozni is fog ezerrel....grat.

Nem értem miért háborogsz ezen. A MU is akarta a nyáron, nekik is annyiért kínálták. Nagyon jól teljesített a VB-n, természetes, főleg olasz csapatnál, hogy felnyomták az árát, hátha akad balek aki fizet. Sem mi, sem a MU nem volt hajlandó az akkori összeget kifizetni nekik. Teljesen jogosan!
Az olaszok sem hülyék, tudják, hogy kb. ez úgy a valós értéke, jövőre ennyit sem fog érni ez a gyerek, így hát odaadták, aki kérte.
Ezek a találgatások, hogy szívesen jött volna, meg sokak szerint padozni fog, hát nem tudom honnan vannak ilyen értesüléseid, főleg a jövőre vonatkozóan. Attól, hogy nem ide jött, még szerintem felesleges ezeket nyomatni.
Mellesleg, ha éppen padozik is, még az is jobb a Chelsea-ben neki, mint a "Fióban" játszani.