Barça vs. Real - El Clásico
-
- Jugador del Barça
bingyo
- lui1698
- Llegenda del Barça
ezen látszik, hogy nem ért lábat.bowlinggolyo írta:http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE
viszont az is, hogy az a barom még rá is fordítja a lábát. szinte egy szabályos jokogerit küld rá Alvesre.
a szándék... az nem a labda elérése volt. biztos vagyok benne.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Entrenador del Barça
Ezt a videót küldte nekem egy Real drukker elég érdekes.ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol
http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
megunták. nem láttam olyan embert,aki elégedetten csettintett volna a tegnapi utántorrentkiller írta: Előbb-utóbb a szurkolók is megunják ezt, amit a special5 focinak csúfol.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nem is árt. Most már tényleg elgondolkodhatna, hogy hol a határ. Folyton pofázik, erre még neki áll feljebb, ha véletlen visszaszól neki valaki, vagy már a bíróknak is elegük van belőle. Nem tudom meddig engedik még, de már személy szerint rohadtul elegem van belőle. Ráadásul már nem elégszik meg annyival, hogy burkoltan anyázza a bírókat, hanem már az UEFA-t is bundázással vádolja. Azt gondolom ez a patkány már túl megy minden határon.ab1daL írta:Mourinho nem ülhet le a kispadra a Camp Nouban! És ez még lehet súlyosabb, ugyanis nem felejtették el, hogy a sajtótájékoztatóján szóba vette az Uefa-t, és összeesküvés elméleteket gyártott.
Kiegészítem, hogy még az Unicefet is szóba hozta a sajtótájékoztatón..
Egyébként ezt megint a saját javára fogja fordítani, hogy szegényt mindig bántják, és büntetik.
Csak azt felejti el, hogy a Barca ellen kiállított emberei 90%-ban jogosan kaptak pirosat. A kupameccsen meg gondolom nem volt megsértődve, hogy Pepét és azt hiszem Arbeloát (nem biztos hogy ő volt) nem küldték le fél óra után...
Azok után, hogy otthon, 7 védekező játékossal áll ki, a helyében nagyon nem merném jártatni a számat.
Előbb-utóbb a szurkolók is megunják ezt, amit a special5 focinak csúfol.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- samy85
- Capitá del Barça
"Én a focit nézni is és játszani is a játékért és a sportemberi magatartásért szeretem.Tudom, hogy napjaink célfocinak keresztelt játékát nézve ez az álláspont már túlhaladott, de akkor is ez a véleményem.Tehát ha már mindenképpen összehasonlításokat kell végezni, akkor minden szempontot figyelembe véve a Barca a nyerő.(....)a két edző közül egy remek és eredményes sportembert és egy szintén remek edzőt,aki a végletekig pökhendi, és nem túl számos, de azért időnként előforduló vereségei és rossz lépéseiokait mindig másban, bíróban, ellenfélben vagy az ellenfél játékosában kereső, nagyképű nyilatkozót, aki csak a képességei folytán is lehetne csupán világsztár, de aki szemmel láthatóan évről-évre jobb formában van az újságírók előtt, mint emberek között.Ha az általam szintén fantasztikus edzőnek tartott Mourinho kicsit is többet foglalkozna azzal, hogy bármelyik eddigi csapatában az ilyen szintű nézősereget megmozgató játékot várjon el játékosaitól, és ne olyan focit, ami mind kvalitásaiban, mind sportszerűségben méltatlan ehhez a szinthez és magához a játék szelleméhez, akkor egy szót sem szólnék, és ez mind az akkori Chelsea, mind a kicsit visszafogottabb, ezt megelőző Inter, mind a mostani Reál esetére értendő.Lehet utálni azt a társaságot, ahol végül is "világsztárrá" nevelték az embert, bár úriemberi körökben nem túl sportszerű.De hogy egy felelős edző kritikus helyzetekben olyan taktikával küldje pályára bármelyik csapatát, ami gyakorlatilag azt eredményezi, hogy a játékosai szó szerint minden eszközt megengednek maguknak, az vérlázító! Amikor a meccs legnagyobb részében bunkerfocit játszó csapatom kikap egy olyan ellenféltől, amelyik játszik, és az eredményes játékot erőlteti a rugdosódással és a méltatlan magatartással szemben, nem lepődöm meg, ha kikapok.Nem mellékesen ne akarjon senki nyerni a Barca ellen ilyen labdabirtoklási adatok mellett, nem szabadna a bíróra hagyatkozni egy ilyen meccsen, hanem nyerni kellene akarni, megengedett eszközökkel.Nem mellékesen pedig nem árt összehasonlítani azt az alázatot, amit Guardiola tanúsított a Király Kupa után, ahol mindenki elismerte, hogy megérdemelt a Reál győzelem, annak ellenére, hogy a játék képe nagyjából hasonló volt a mostanihoz, és lehetett volna akár fordítva is az eredmény, azzal a magatartással, amit a portugál mester szinte most már minden ellenlábasával szemben tanúsítt, és amit most már marhára unok.Amennyiben bárki is úgy gondolja, hogy ezektől az allűröktől színesebb a foci világa...Tehát amennyiben valaki ilyen játékot vár el játékosaitól, és minden nagy csata előtt feltüzeli őket a rossz értelemben, valamint a játékot megelőzően többet foglalkozik a pszichikai hadviseléssel, mint magával a taktikával, az ne csodálkozzon, hogy az utasításait követve esetleg nem 11 emberrel fejezi be a játékot. "
ezt egy fórumer írta egy másik portálon...mellesleg pártatlan foci szerelmes....
ezt egy fórumer írta egy másik portálon...mellesleg pártatlan foci szerelmes....

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
az unicef rendben van,de nehogy már ne lehessen kritizálni az uefát. nekem sem tetszik,amit mourinho csinál,de az sem,amit az uefa. itt nincs diktatúra,ellent lehet mondani a szövetségnek. mellesleg teljesen igaza van abban,hogy az uefa vastagon sáros(ezt más dolgokra értem,nem a mostani párharcra). meszeljék el,mert kritizálta az unicefet,stb,de az uefát joggal kritizálja mindenki.ab1daL írta:Mourinho nem ülhet le a kispadra a Camp Nouban! És ez még lehet súlyosabb, ugyanis nem felejtették el, hogy a sajtótájékoztatóján szóba vette az Uefa-t, és összeesküvés elméleteket gyártott.
Egyébként ezt megint a saját javára fogja fordítani, hogy szegényt mindig bántják, és büntetik.
Vegyük hozzá, hogy a közvetítésben mutatták is, amikor küldte a cetlit a kispadhoz, ami - tudtommal - nem szabályos, hisz azért állítják ki, hogy ne adhasson utasításokat a csapatnak. Ezért is elővehetik majd a szabályok szerint, na akkor mártír lesz már belőle.ab1daL írta:Mourinho nem ülhet le a kispadra a Camp Nouban! És ez még lehet súlyosabb, ugyanis nem felejtették el, hogy a sajtótájékoztatóján szóba vette az Uefa-t, és összeesküvés elméleteket gyártott.
Olvastam itt nagyon jó és hozzáértő kommenteket, örülök, hogy azért sokunk reálisan látja a történteket, klubszimpátiától függetlenül.
Én érdemben nem is tudok mit hozzátenni, Messire nehéz jelzőket találni, valami nyelvújító besegíthetne szerintem.
Annyit azért megjegyeznék, hogy bár szerencsére az interneten találtam egy kifogástalan streamet, eléggé elszomorító, hogy a magyarok nagyrésze megint csak nem tudta nézni sehol a meccset televízión!
Ennek biztosan ezer meg egy oka van, de azért ha a világ jelenlegi 2legjobb csapata játszik egy Bl elődntőt azt "illene" minél szélesebb közönséghez eljuttatni!
Mégis, klubszinten van ennél nagyobb rangadó?
Ez 2011-ben eléggé elkeserítő de még inkább botrányos!
Én érdemben nem is tudok mit hozzátenni, Messire nehéz jelzőket találni, valami nyelvújító besegíthetne szerintem.
Annyit azért megjegyeznék, hogy bár szerencsére az interneten találtam egy kifogástalan streamet, eléggé elszomorító, hogy a magyarok nagyrésze megint csak nem tudta nézni sehol a meccset televízión!
Ennek biztosan ezer meg egy oka van, de azért ha a világ jelenlegi 2legjobb csapata játszik egy Bl elődntőt azt "illene" minél szélesebb közönséghez eljuttatni!
Mégis, klubszinten van ennél nagyobb rangadó?
Ez 2011-ben eléggé elkeserítő de még inkább botrányos!
Miért is az? Két meccsen keresztül agyonrúgták őket, megtorlatlanul, ráadásul José még Albiol bajnokin kapott piros lapját sem akarta elismerni. Vicc.zsuni írta:ezt kiragadom, mert ekkora böszmeséget elég ritkán látok bárhol.nem hiszem, h jobban meg lehetne ragadni a lényeget... murinnyó kiprovokálta ezt a mieinkből,
Zozzy 5 meg elmondta a lényeget, José ellenszere maga José.
.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Mourinho nem ülhet le a kispadra a Camp Nouban! És ez még lehet súlyosabb, ugyanis nem felejtették el, hogy a sajtótájékoztatóján szóba vette az Uefa-t, és összeesküvés elméleteket gyártott.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
nézd meg a videót+a lassításokat. labdát talált,ez nem kérdés,csak a hogyan a problémahát szerintem viszont nincs!ha vmelyik elöbb volt pár mp-vel,akkor a sorredn úgy helyes ahogy aképek vannak,de akkor azt nem értem,hogy került a labdárol alves térdére pepe stoplisa???nah meg ami nekem szemet szúrt aképen,kehet h ez hülyeség,de az első képen marcelo alves mögött van, a másodikon meg pepe mögül nézi h milesz!!!ez hogy van?
-
- Director del Fútbol
d leírta a lényeget! Nem voltunk mi sem szimpatikusak és rendes gyerekek az utóbbi hetekben, de ezek nem mi vagyunk. Ez egy rossz idegállapotban lévő ( egyébként sem szent, de sokaktól különb) frusztált társaság, melyet ez a győzelem és az esetleges bl döntőbe jutás hozhat végre vissza a rendes kerékvágásba. fáradtak vagyunk, sok a sérült, Abidal esete és erre jött még rá a Mou és a klasszikus gusztustalanul felfokozott, bírózó, durváskodó felhajtása. Emberek ők is, az vesse rájuk az első követ, aki még nem csinált semmit megvetendőt életében ( nem csak a futballpályán). Mourinhonál viszont az a baj, hogy ő mindezt állandó jelleggel csinálja, mondhatnám ismertetőjegye, mint ahogy egy-két reál játékosnak a durvaság ( Pepe és még egy-két ember, de nálatok sem ez a túlnyomó többségre a jellemző). Ami még nagyon veszélyes Mourinhonál az az, hogy egy pszichológus jellem, aki nagyon tudja befolyásolni, fanatizálni a játékosait, mert ugyebár a futballisták többsége egyszerű lélek (nem megsértve senkit) , lehet rájuk hatni különböző trükkökkel. Így még az egyébként jól gondolkodó és tisztességes labdarúgókat ( Pepe vagy Ramos szerintem nem az) is egy-egy meccs erejéig nagyon el tud rontani. Nem mindig teszi ezt, félreértés ne essék,de a Barcelona ellen általános trükkje a fanatizálás. Remélem mi kijövünk ebből a szériából és észhez térünk, aztán a Mu ellen minden idők egyik legsortszerűbb és futballról szóló bl döntőjét fogjuk játszani ( miután továbbjutottunk a reál ellen, de erre azért jó esély van) mondjuk 4-3-as Barca siker mellett 

Igen és tőled ezt el is fogadom, mert nem mondtál olyanokat mint egyesek !
Mindkét dolog csúnya és egyik sem különb .
Mindkét dolog csúnya és egyik sem különb .
-
- Llegenda del Barça
nem értetted a lényegét. nem a hibátok, hanem mourinho stílusának és taktikájának a következménye. ahogy mourinho rájött, hogy lehet megverni a barcelonát, úgy pep és a barca is rájött arra, hogyan lehet ezt a stílust a madrid ellen fordítani. mourinho még mindig nem veszi észre, hogy a bírók folyamatos fikázásával maga alatt vágja a fát, és közel sem azt éri el, amit akar, nevezetesen, hogy olyan nyomást helyezzen a bírókra, amelyek vitás kérdésben arra ösztönzik, hogy a madrid javára döntsön. elegük van joséból és bizony ne nagyon várja a portugál, hogy olyan sziukban, ahol kétfajta döntésre is rá lehet fogni, hogy jól ítélte meg, nem a kárára fognak ítélni. meseországban lehet következmények nélkül folyamatosan és sokszor alaptalanul kritizálni a játékvezetőket. aki volt már futballpályán és bíró is volt a meccsén, az ezzel tisztában van. mourinho sikeresen elérte, hogy maga ellen fordítsa a bírókat.Antifoci írta:Vito ! Ez szép jó, csak azt mondod nem tetszik hogy színészkednek mégis úgy állítod be hogy ez is a mi hibánk...
Sztd nem vicces már arról is a madrid tehet hogy színészkednek ...
Alves és busketsz csak : a real , inter , cselzi ellen csinálja ezt?
Én nem így látom.
a másik. tény, barcelonában játszanak olyan játékosok, akik hajlamosak adott esetben eljátszani dolgokat. mourinho viszont ezt pontosan tudta. ennek ellenére küldte fel olyan mentalitással a csapatát, amely a fent írt dolgot a lehető legnagyobb mértékben kiprovokálja. ezt a barcelona felismerte és kihasználta. ugyan olyan gusztustalan módon alkalmazkodtak, ahogy a madrid is alkalmazkodott a barcelona futballjához. mert ez profizmus. senki ne várja, hogy olyan szinten mint amilyenen ők tolják és olyan tét mellett, egy játékos vagy csapat nem fog minden adódó lehetőséget kihasználni annak érdekében, hogy elérje a célját. amit tegnap a barcelona részéről láttunk ugyan olyan módszerekben nem válogató céltudatosság, mint amit a madrid részéről is láthatunk. ezért nem okádékoztam én le anno a madrid taktikáját, amikor megvertek azzal a játékkal a kupában, mert akkor ugyan úgy elismertem, hogy akkor ott az vezetett célra. én már játszottam profi játékos ellen és akkor jöttem rá, hogy minden eszköz, amely eredményre vezet anélkül, hogy leküldjenek a pályáról felhasználható. aztán hogy használod-e, az már a te dolgod. ez van, ez is a profizmus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2011.04.28. 14:41:16-kor.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Nagyon nehéz bármit is írni úgy, hogy ne legyen sem provokatív a madridistákra nézve és ne legyen nagyképű odamondogadtás sem.
Viszont, ha az igazat akarom írni, akkor ezek közül a provokáció valamilyen szinten elketülhetetlen.
1. Real: Szégyen és gyalázat! Egy olyan játékoskerettel, ami nekik rendelkezésre áll, így kell immitálni valamit, amit focinak nevezünk és játszani kellene?!
A '90es évek Real-ja sem nyert semmit, de annak a Realnak / Hierro, Sanchís, Amavisca, Raul, Quique, Buyo, Míchel, Redondo, Zamorano...stb./ megvan a respect-je mind a mai napig! ... mert csapat voltak! ...mert játszották a focit! ...és nem pszichológiai hadviseléssel - értsd: pofázással - teltek a napjaik, hanem munkával!
2. Mourinho: Nah, mi van kérem? Ha a bíró nincs belerezelve, akkor nem tudsz nyerni???!!!
Guardiola azt mondta, sokat szertne tanulni tőle a pályán belül, de keveset azon kívül...
Azt mondom, inkább pályán belül is a kevesebb-több elvet kellene alkalmazni, mert az utóbb El clasicók produktumait jobb, ha senki sem tanulja el, legyen ez csak az Ő " spaciális taktikája " - a kutya sem kíváncsi már erre a cirkuszra!
Amúgy nem értem, miért lett volna jogos ÚJRA portugál bírókkal levezettetni a meccset?
Csak számomra volt logikus, hogy amennyiben a Schalke-MU-t spanyol bírók fújják, akkor a mi meccsünkön angol vagy német sporik lesznek?!
Nevezzük véletlennek akkor, ez a legkevesebb.
Visszatérve Mourinhora: a meccs utáni nyilatkozat - a legjobb védekezés a támadás, de mi a pályán belül alkalmazzuk és ez így sokkal jobb.
Ez olyan, mint a South Park azon epizódja, amikor a srácok pankrációznak, de verekedés helyett csak a pofájuk nagy azaz sok dumának sok az alja.
Ezzel a sok milliós játékoskerettel focizni kellene, mert a bekkelős techika egy körön jó - mint a F1ben - de hosszútávon nem kivitelezhető, mivel a szükséges fegyelem az hiányzik hozzá - még rövid távon is, mint láthattuk.
El kellene dönteni végre, hogy milyen felállásban és milyen taktikával lehet a leghatékonyabban játsztani azt az egyénieskedő csürhét, ami most a Real kerete és végre csapattá formálni őket. Mourinho erre nyilvánvalóan nem képes, mivel ő sem csapatjátékos, sokkal inkább egoista és összeférhetetlen - tény, hogy nagyon manipulatív személyiség és nagyon ért hozzá, hogyan kell a média adta lehetőségeket maximálisan kihasználni.
Ahogy lentebb valaki már megfogalmazta: rendre győztenesen jön ki ezekből a szituációkból, mivel ő a kezdeményező fél és bárki, aki vissza mer vágni, már saját magát alacsonyítja le vele.
Summa-summárum: ugyanaz, amit már leírtam korábban is nem is egyszer:
- Perez elnök és Valdano igazgató végre állnak a sarkukra és törjék le az egyéniskedő primadonnák szarvát. Mounak jövőre ne kupák nyerése legyen a cél, amit meghatároznak, hanem a csapatépítés, ami az első alapköve a későbbi sikereknek. Ha Mou nem képes csapatot építeni - márpedig nem képes - akkor még a nyáron engedjék az útjára.
Viszont ha továbbra is csak a kupanyerés a cél és a taktika továbbra is a " barbár horda " - felállás, akkor mi szóltunk és a panaszokat már a vendégkönyvbe sem kérjük beírni, mert betelt!
Viszont, ha az igazat akarom írni, akkor ezek közül a provokáció valamilyen szinten elketülhetetlen.
1. Real: Szégyen és gyalázat! Egy olyan játékoskerettel, ami nekik rendelkezésre áll, így kell immitálni valamit, amit focinak nevezünk és játszani kellene?!
A '90es évek Real-ja sem nyert semmit, de annak a Realnak / Hierro, Sanchís, Amavisca, Raul, Quique, Buyo, Míchel, Redondo, Zamorano...stb./ megvan a respect-je mind a mai napig! ... mert csapat voltak! ...mert játszották a focit! ...és nem pszichológiai hadviseléssel - értsd: pofázással - teltek a napjaik, hanem munkával!
2. Mourinho: Nah, mi van kérem? Ha a bíró nincs belerezelve, akkor nem tudsz nyerni???!!!
Guardiola azt mondta, sokat szertne tanulni tőle a pályán belül, de keveset azon kívül...
Azt mondom, inkább pályán belül is a kevesebb-több elvet kellene alkalmazni, mert az utóbb El clasicók produktumait jobb, ha senki sem tanulja el, legyen ez csak az Ő " spaciális taktikája " - a kutya sem kíváncsi már erre a cirkuszra!
Amúgy nem értem, miért lett volna jogos ÚJRA portugál bírókkal levezettetni a meccset?
Csak számomra volt logikus, hogy amennyiben a Schalke-MU-t spanyol bírók fújják, akkor a mi meccsünkön angol vagy német sporik lesznek?!
Nevezzük véletlennek akkor, ez a legkevesebb.
Visszatérve Mourinhora: a meccs utáni nyilatkozat - a legjobb védekezés a támadás, de mi a pályán belül alkalmazzuk és ez így sokkal jobb.
Ez olyan, mint a South Park azon epizódja, amikor a srácok pankrációznak, de verekedés helyett csak a pofájuk nagy azaz sok dumának sok az alja.
Ezzel a sok milliós játékoskerettel focizni kellene, mert a bekkelős techika egy körön jó - mint a F1ben - de hosszútávon nem kivitelezhető, mivel a szükséges fegyelem az hiányzik hozzá - még rövid távon is, mint láthattuk.
El kellene dönteni végre, hogy milyen felállásban és milyen taktikával lehet a leghatékonyabban játsztani azt az egyénieskedő csürhét, ami most a Real kerete és végre csapattá formálni őket. Mourinho erre nyilvánvalóan nem képes, mivel ő sem csapatjátékos, sokkal inkább egoista és összeférhetetlen - tény, hogy nagyon manipulatív személyiség és nagyon ért hozzá, hogyan kell a média adta lehetőségeket maximálisan kihasználni.
Ahogy lentebb valaki már megfogalmazta: rendre győztenesen jön ki ezekből a szituációkból, mivel ő a kezdeményező fél és bárki, aki vissza mer vágni, már saját magát alacsonyítja le vele.
Summa-summárum: ugyanaz, amit már leírtam korábban is nem is egyszer:
- Perez elnök és Valdano igazgató végre állnak a sarkukra és törjék le az egyéniskedő primadonnák szarvát. Mounak jövőre ne kupák nyerése legyen a cél, amit meghatároznak, hanem a csapatépítés, ami az első alapköve a későbbi sikereknek. Ha Mou nem képes csapatot építeni - márpedig nem képes - akkor még a nyáron engedjék az útjára.
Viszont ha továbbra is csak a kupanyerés a cél és a taktika továbbra is a " barbár horda " - felállás, akkor mi szóltunk és a panaszokat már a vendégkönyvbe sem kérjük beírni, mert betelt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára El fanático 2011.04.28. 14:35:32-kor.

Az a szomorú, hogy ez egészen a közelmúltig nem így volt. Kihozta az állatot ezekből a játékosokból ez a pár hét, hónap.zsuni írta:be kell látni a Barca sem különb semmiben, mint a többi csapat, csak a játékukban.
Remélem sikerül újra visszanyerni a méltóságát a csapatnak. Mert igenis, voltunk mi különbek másoknál.
ez vitathatatlan és megkérdöjelezhetetlen. csak ugye van hogy nem megy a játék.Bahh. És itt a pont. Mindennek a lényege. Innentől nincs miről beszélni.
értem én a lényeget, csak ez abban az esetben lenne ugyanaz, ha én szentnek lennék beállitva, illetve ugy tekintenék magamra, hogy különb vagyok mint a többiek. nincs ezzel nagy gáz hogy ilyenek, mindenki ilyen, csak nem szabad abba az illuzioba kergetnie magát senkinek, hogy valójában ebben is különb a Barcelona.előre is elnézést kérek a most következő hasonlatért, de csak így tudom kellőképpen érzékeltetni a lényeget...
többek között ezért nem is tudok ma már jól szórakozni ha focit nézek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuni 2011.04.28. 14:21:45-kor.
előre is elnézést kérek a most következő hasonlatért, de csak így tudom kellőképpen érzékeltetni a lényeget...zsuni írta:ezt kiragadom, mert ekkora böszmeséget elég ritkán látok bárhol. kiprovokálta ezt a viselkedést? fura hogy amikor szorul a hurok, mindig ez megy, akkor ezek szerint csak pont akkor provokálják ki, amikor nem megy a szekér? be kell látni a Barca sem különb semmiben, mint a többi csapat, csak a játékukban. ugyanaz a szimuláns pofázós brigád, mint az atletico vagy a bőcs. ennyi a titkanem hiszem, h jobban meg lehetne ragadni a lényeget... murinnyó kiprovokálta ezt a mieinkből,
tegyük fel, h van egy kishúgod, és elítéled az erőszakot, sose verekedtél senkivel (lehet, h valóban így van, most ez irreleváns...)
történik vmi a kislánnyal. ekkor te mit csinálsz? megmaradsz olyannak, amilyen vagy, vagy bosszúért kiáltasz?
nem kell durva dolog, elég ha úgy megsértik, h sírva megy haza. ugye is belőled is kiszabadulna az állat?
ott van a madridisták kedvence, Zidane... a provokáció mindenkiből kihozza a legrosszabbat, ez természetesen mindenkinél másképp nyilvánul meg, de vhogy megtörténik... "még az angyalból is lehet ördögöt csinálni..." (nem, a Barca játékosok nem angyalok!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.28. 14:19:37-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Azt is érdemes megnézni azért... Így az a kép hiteltelen, amin hozzáér Alveshez. Bár nem, mivel olyan szögbe van az a kép is, amiből tökéletesen nem lehet megállapítani, hogy pontosan hány cm-re van a két láb egymástól. És mindkettő érvedhez annyit írok, hogy olyan a szög. Marcelo nem a kezét fogva állt mellette a második képen, hanem konkrétan Alves mögött áll, csak ezt se lehet jól látni a szög miatt... A kb. 3 tized másodperc különbség meg annyit eredményez, hogy a labda messzebb kerül Pepe lábától, és Alves lába is más szögben van ennyi idő elteltével, így úgy tűnik, hogy feljebb van Pepe lába. Ha a két két ugyanolyan szögből és ugyanabban a tized másodpercben lenne, és akkor lenne ilyen látható a különbség, akkor megérteném itt a népbotrányt. De így én annyit látok benne, hogy az AS egy számára "kedvezőbb" képet használt fel a cikk hitelesítéséhez, és ezt a csodás hatharom.hu máris összeesküvésnek állítja be...Messi-Ini írta:
hát szerintem viszont nincs!ha vmelyik elöbb volt pár mp-vel,akkor a sorredn úgy helyes ahogy aképek vannak,de akkor azt nem értem,hogy került a labdárol alves térdére pepe stoplisa???nah meg ami nekem szemet szúrt aképen,kehet h ez hülyeség,de az első képen marcelo alves mögött van, a másodikon meg pepe mögül nézi h milesz!!!ez hogy van?
Szóval én ebbe semmi manipulációt nem látok, de lehet bennem van a hiba...
Szerk.: Ilúvatar, ez hatalmas!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2011.04.28. 14:20:39-kor.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Lényeg a lényeg: el lehetett volna kerülni a pirosat, ha nem így megy oda Pepe, ráadásul még csak nem is a saját térfele előtt történt az eset, hogy elmondhassa, hogy muszáj volt odalépni. Meg ha előbb vissza húzza a lábát (aminek még csak a törekedését sem látom a mozdulatban) akkor nincs semmi, max sárga.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bahh. És itt a pont. Mindennek a lényege. Innentől nincs miről beszélni.zsuni írta:be kell látni a Barca sem különb semmiben, mint a többi csapat, csak a játékukban.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Deus
- Boixos Nois
ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol

ezt kiragadom, mert ekkora böszmeséget elég ritkán látok bárhol. kiprovokálta ezt a viselkedést? fura hogy amikor szorul a hurok, mindig ez megy, akkor ezek szerint csak pont akkor provokálják ki, amikor nem megy a szekér? be kell látni a Barca sem különb semmiben, mint a többi csapat, csak a játékukban. ugyanaz a szimuláns pofázós brigád, mint az atletico vagy a bőcs. ennyi a titkanem hiszem, h jobban meg lehetne ragadni a lényeget... murinnyó kiprovokálta ezt a mieinkből,
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
hát szerintem viszont nincs!ha vmelyik elöbb volt pár mp-vel,akkor a sorredn úgy helyes ahogy aképek vannak,de akkor azt nem értem,hogy került a labdárol alves térdére pepe stoplisa???nah meg ami nekem szemet szúrt aképen,kehet h ez hülyeség,de az első képen marcelo alves mögött van, a másodikon meg pepe mögül nézi h milesz!!!ez hogy van?Andris írta:Abszolút igazad van.palesz77 írta:Most nézzetek naivnak, de szerintem ez nem megbuhert kép. Hanem konkrétan pár tized másodperccel előbb készült az egyik mint a másik, a szög is teljesen más, és ezért tűnik úgy, hogy mégis az... Aztán lehet tévedek, de első látásra így tűnt.ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol