Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wait... Thiago-nak volt helye?palesz77 írta: vagy Silva veszi át Thiago helyét.
Mai meccs alapján nem hinném el, hogy ezen a középpályán a labdarúgás krémje játszik rajta kívül is, lesz meg ennél jobb meccse szerintem.Tromort77 írta:Thiago egy Liechtenstein ellen nem képes elég gyorsan forgatni a csapatot.
Sajnos SR is ma gyengébb, nagyon lomhán kezeli le a keresztlabdákat, mindig elpattan tőle. Pedig szépeket kapott. Pique és Alba jó. Busi-nak meg totál felesleges egy ilyen csapat ellen kezdenie. Főleg úgy, hogy ő lép vissza és Ramos és Pique is többet szervez nála.brownieheaven írta: Amúgy nekem még Silva néz ki úgy a mai meccsen mint akinek ez az első válogatott meccsePedig utóbbi időkben eléggé húzóember lett, de ma nagyon nem megy neki.
Mieink nem játszanak rosszul, de senki nem alkot túl nagyot.
Amúgy nekem még Silva néz ki úgy a mai meccsen mint akinek ez az első válogatott meccseTromort77 írta:Elég gyér meccs, spanyol dominancia van, más nincs. De arra jó, hogy megmutassa mennyire nem veszített a csapat Thiago eladásával. Még mindig több a füstje mint a lángja.
Ráadásul 6-os mezszámmalBarcafanTomee írta:Hoppá S. Roberto a válogatottban is jobb bekket játszik. OKé, hogy sok a sérült meg Lichtenstein az ellenfél, de akkor is meglepett.
Szegyen jol el is viszik 3kilomat, raadasul helyzetek sincsenek...Bob_Marley írta:Atletico kicsit beragadhat, most épp a másik újonccal "szenvednek".
Én Cancelore, az a gyerek tényleg jó..TripleH írta:arra leszek kíváncsi Gaya-t meddig tudják megtartani.
Születési évek vannak.brownieheaven írta:Kicsit off, de az ilyen U-válogatottaknál nem feltétel hogy a játékosok valóban az adott kornál fiatalabbak legyenek? Mert hiába U-21, megnéztem és kapásból Deu meg Inaki is 22 éves már. Vagy ez csak nekem hülyeség?palesz77 írta: Az U21-nek is kihirdették, Munir és Denis is bekerült Samperrel egyetemben. Érdemes megnézni a névsort, brutál milyen utánpótlásuk van..
Kicsit off, de az ilyen U-válogatottaknál nem feltétel hogy a játékosok valóban az adott kornál fiatalabbak legyenek? Mert hiába U-21, megnéztem és kapásból Deu meg Inaki is 22 éves már. Vagy ez csak nekem hülyeség?palesz77 írta: Az U21-nek is kihirdették, Munir és Denis is bekerült Samperrel egyetemben. Érdemes megnézni a névsort, brutál milyen utánpótlásuk van..
S.Agüero írta:Máris kipukkadt a Tico.![]()