Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vigyázni kell velük. Ha jól rémlik tavaly se voltak olyan elsöprőek az őszi szezonban, viszont tavaszra nagyon durván összekapták magukat.S.Agüero írta:Máris kipukkadt a Tico.![]()
Mindenesetre buktak két pontot egy kötelező kategóriába tartozó meccsen, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján tudjuk, hogy a végén 1-2 ponton nagyon sok múlik/múlhat.S.Agüero írta:Máris kipukkadt a Tico.![]()
Adná az ég ha arról kellene beszélni, hogy a magyar bajnokságban ilyen szintű és tudású embereknél fordul el ilyen sörmeccs.recrea írta:Majd egy jó Fradi-Kövesd 1-0, lesz magas színvonal, szakma, meg taktika...nem holmi Sevilla-Espanyol![]()
Kíváncsi vagyok, idén tud-e legalább egy meccset idegenben nyerni a Sevilla.
Félmodnatot ragadtál ki.visca el barca írta:még szerencse h mi csak mezei szurkolók vagyunk, a rossz védekezés miatt idegeskedjen a sevilla meg az espanyol stábja. ha leülök meccset nézni ezt akarom látni, nem a taktikus 1-0-tBob_Marley írta:szakmailag nem lehetett nagy élmény
még szerencse h mi csak mezei szurkolók vagyunk, a rossz védekezés miatt idegeskedjen a sevilla meg az espanyol stábja. ha leülök meccset nézni ezt akarom látni, nem a taktikus 1-0-tBob_Marley írta:szakmailag nem lehetett nagy élmény
Nem lehetett rossz meccs, ha a Sevilla fordított 2-3-ról...Bob_Marley írta:6-4 közben, jó hogy nem látom elég komolytalan lehet.
Vagy inkább izgalmas és élvezetes.Bob_Marley írta:6-4 közben, jó hogy nem látom elég komolytalan lehet.
Igen, ez nem érv, ez remény.visca el barca írta:ez nem érv. a digi is tönkre fog menni PL nélkül, mégsem tudták megtartani. olasz/francia/belga bajnokságból nem fognak megélni... főleg nem 3 csatornamahitoo írta:Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.
ez nem érv. a digi is tönkre fog menni PL nélkül, mégsem tudták megtartani. olasz/francia/belga bajnokságból nem fognak megélni... főleg nem 3 csatornamahitoo írta:Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.
Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.visca el barca írta:tudja valaki h a sport tv-nek meddig van közvetítési joga a la ligára? félek h 2017-től már ott is stremalehetünk...