Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Casepalesz77 írta:A 2. golelott Casemiro vagy Danilo volt akot szereltek? Nem lattam jol, messzirol meg eleg egyformak..
MessiNeymarSuarez írta:"Hallo, Bruce Springsteen!
Van kedved koncertet adni a Bernabeuban május 27-én?"
![]()
Hát igen, egy Cr Isco csere érdekesen venné ki magát, pedig tökéletesen érthető lenne. Casemiro amúgy nagyon jó játékos, ha labdaszerzésről van szó és annak továbbjuttatásáról Kroos Modric kettősig. De itt meg is áll a tudása, ilyen kiscsapatok ellen teljesen felesleges őt játszatni. Busquets-nél ez pont fordítva van. Nagy csapatok ellen tud hátulütő az lenni, hogy kevés labdát szerez a védelem előtt.palesz77 írta:Mondjuk Zidane helyeben elgondolkoznek, hogy amikor Modric es Kroos mellett Isco is jatszott, vagy esetleg Kovacic is meg, mennyivel jobban ment a jatek. CR -1 ember mezonyben, de Casemironak sincs semmi haszna ma kb. Ennek ellenere tovabbjutnak majd szerintem, de olyan jatekosokkal nem csoda, ha docog a gepezet, akikkel nem lehet azt a focit jatszatni, amit Zidane alapbol szeretne.
68*csababarca írta:Ha így maradna még lenne is reális esélye a Celtának továbbjutni.
De azért ház, kocsi, ékszerek mehetnek a fordításra szerintem, 80+ban.
Szakadok..La Pulga írta:Cristiano bukfenc Ronaldo megint nagyon próbálkozik egy kamu újabb 11-esselA Celta ma kb egy amatőr csapat látszatát kelti.