Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nagy szám, onnan igazolt eleve Európába.Stalkyard írta:Micsoda?? Egy brazil(!) klub argentint(!) igazol 50 millióért?? Mivaa?
azt olvastam,hogy el is fogadták a citysek. a helyére aguero-t szeretnék és az atm is inkább nekik adná el,mintsem a realnak.Fecooo írta:állítólag a Corinthians 50 millió fontot![]()
![]()
ad Tevezért a mancicinek... (forrás: nso)
Besenyő Pista bácsi után szabadon: nóóóóóómális????
Off: Igen igen fantasztikus kép, és köszi szépenmessideco írta:Varatrix: jó az avád, az egyik általam linkelt képből van ugy-e?
ON: Szerintem cserekapusnak igazolt, viszont örülnek a Roma-drukkerek.
Kamenivel mi bajod?albicelesteX írta:
Remélem nem valami hasonló kutyaütőt igazolunk helyette.Kameni nagyon nem tetszik...
Ez már legyen a Liverpool baja.Varatrix írta:DoniLiverpool
Ezt nem egészen értem, hogy minek....
De Gea-Fabio,Vidic,Ferdinand,Evra-Nani,Carrick,Sneijder,Giggs-Hernandez,Rooney. Picit támadó, de ez így baromi jó lenneMessiFan írta:Brutális ez a MU.. Jövőre megint Barca-Manchester döntő?
Barca győzelemmelMessiFan írta:Brutális ez a MU.. Jövőre megint Barca-Manchester döntő?
manchester fanatics-on már az van hogy elfogadta az ajánlatot !Initom írta:
Sneijder karnyújtásnyira a Mu-tól 40-45 millió lehet az ár,csak Sneijderen múlik,most 180.000 eurót keres hetente,ennél többet akar ,vagy legalább ennyit,a Manchesteri csapatnál a legjobban kereső játékos Wayne Rooney,aki 220.000 eurót keres ! Ám a más adószabályok miatt,hogy megkapja a minimális 180.000 et,a Munak 210-220 ezret kéne letenni. De mi van akkor,ha Sneijder többet kér? itt vannak a gondok ugyanis a Manchesteri klub kijelentette,hogy Rooney fizetése a plafon.
én inkább úgy látom, h a Roma is erős volt neki...messideco írta:OMG
Riise a Fulhamben. Annál sokkal jobb játékos szerintem. Visszaesés a londoni csapat a karrierjében, szerintem már a Roma is az volt...
egy 20 éves olasz(Barcaman14 írta:Riisenek szeirntem is tökéletes a Fulham, ráadásul egy csapatban az öccsével. Még a Liverpoolban nagyon szerettem, főleg a 2005-ös BL csapatban, csapatot.![]()
Lentebb nézegetem Initom lisátját. A Valencia jól igazolgat idén nyáron (is). Gervinhora is kíváncsi leszek, továbbá ki az az El Shaarawy akiért a Milan 10 millát fizetett?
30 éves...messideco írta:OMG
Riise a Fulhamben. Annál sokkal jobb játékos szerintem. Visszaesés a londoni csapat a karrierjében, szerintem már a Roma is az volt...
Ezért is fog óriásit szívni az egész Premier League, ha tényleg bevezetik a Financial Fair Play-t.ozsimiki írta: kicsit off, de ezen néztem egy nagyot.
Atya Ég,hogy felmentek az árak itt is, nem rég kb 90.000 hetente nagyon jónak számított,és annyit kaptam a legjobbak,most meg 220.000 (bár Rooney fontba kapja,csak átszámolták) elképesztő...