Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Miért? Semmit nem csinált, erre sem képes, én nem vártam el tőle hogy berúgja. Nem tudja elbelsőzni az egyik sarokba? Nem volt messze.Fecooo írta:káromkodtam...![]()
![]()
Az elejétől emberhátrányban vagyunk, remélem Priskin beáll Koman helyett.Fecooo írta:emberhátrányra fel...
Igen, akkor nem 1-1 lenneFecooo írta:óóóvazze, ha ez bement volna![]()
![]()
szerk:nem mondok semmit...
Nekem továbbra is ez a tippem sajnosalbicelesteX írta:Ilyenkor szokott 1-2 lenni.
Game90 írta: És jobbak vagyunk.
Úgy érzem hogy függetlenül attól ki és szerepel a csapatban, vagy akármelyik sportágban is, a magyaroknak szurkolni KELL! Nem is értem... Inkább az avatarodat cseréld, elég...shutterisland írta:tényleg nem akarok antimagyarnak tűnni, de ebből is látszik, hogy felesleges lenne kijutnunk...azért, hogy kipofozzanak a spanyolok, németek, stb
mekkora írta:
szerk. : GÓÓÓÓLLL!! Nagyon szép volt Imiikééémm !!! Bundesligában megtanultad a szép átpörgetést látom !!!
Köszi a javítást. Hát sztem minimum egy fejjel magasabbak.lluisllach89 írta:Kapuralövés az ami gól, vagy a kapus védése nélkül gól lenne, tehát egy kapufa nem kapuralövés.mekkora írta:Ezek a beívelésük, jézusom. Dani Alves szokott néha iylet csinálni, mikor a nézőket akarja játékba hozni. Volt már kapuralövésünk a tizin kívül ?
Amúgy szánalmas hogy ívelgetünk a svédek ellen.