Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért? Semmit nem csinált, erre sem képes, én nem vártam el tőle hogy berúgja. Nem tudja elbelsőzni az egyik sarokba? Nem volt messze.Fecooo írta:káromkodtam...![]()
![]()
Az elejétől emberhátrányban vagyunk, remélem Priskin beáll Koman helyett.Fecooo írta:emberhátrányra fel...
Igen, akkor nem 1-1 lenneFecooo írta:óóóvazze, ha ez bement volna![]()
![]()
szerk:nem mondok semmit...
Nekem továbbra is ez a tippem sajnosalbicelesteX írta:Ilyenkor szokott 1-2 lenni.
Game90 írta: És jobbak vagyunk.
Úgy érzem hogy függetlenül attól ki és szerepel a csapatban, vagy akármelyik sportágban is, a magyaroknak szurkolni KELL! Nem is értem... Inkább az avatarodat cseréld, elég...shutterisland írta:tényleg nem akarok antimagyarnak tűnni, de ebből is látszik, hogy felesleges lenne kijutnunk...azért, hogy kipofozzanak a spanyolok, németek, stb
mekkora írta:
szerk. : GÓÓÓÓLLL!! Nagyon szép volt Imiikééémm !!! Bundesligában megtanultad a szép átpörgetést látom !!!
Köszi a javítást. Hát sztem minimum egy fejjel magasabbak.lluisllach89 írta:Kapuralövés az ami gól, vagy a kapus védése nélkül gól lenne, tehát egy kapufa nem kapuralövés.mekkora írta:Ezek a beívelésük, jézusom. Dani Alves szokott néha iylet csinálni, mikor a nézőket akarja játékba hozni. Volt már kapuralövésünk a tizin kívül ?
Amúgy szánalmas hogy ívelgetünk a svédek ellen.