Hát sok ember itt a fórumon mintha egy kicsit csalódott lenne,és már temetnék a csapatot,míg a Real szurkolók pedig már arról beszélnek hogy meg vagyunk fogva...Miért is???Mi tegnap annyit adtunk ki magunkból amennyit kellett,az kicsit nekem olyan volt,mint például az Almeria elleni meccs,csak annyit tettek a fiúk,amennyi ahhoz kellett,hogy meglegyn az az eredmény amivel elégedettek lehetnek!!!És ha megnézzük,Messinek volt 2 helyzete az első félidőben,ha Villanak is volt 1-2-ő,és ha letudja venni a labdát a 93. percbe,akkor szerintem gólja is van!Ahhoz képest,hogy érzésem szerint közel sem pörögtünk 100%-on,volt 4-5 helyzetünk,még úgy is,hogy a Madrid ezt játszotta!!!Ha mi 100%-on fogunk pörögni a kupában,illyetve a Bl-ben,akkor szerintem több helyzetünk lesz,amikből több gólt fogunk majd rúgni!!!Nem kell félni,a fiúk így is elhoztak egy pontot a Bernabeubol,hogy tényleg nem pörögtek teljesen,és egy nyerhető meccset hoztunk x-re!!!A Real szerintem ennél jobban nem tudja már játszani ezt a taktikát,de mi tudunk még mit előhuzni akalapból,úgyhogy én bizakodó vagyok,és azt tippelem h a kupát nyerjük,és aBl-ben is továbbmegyünk!!!