megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
a meg nem adott 11essel kompenzált.
Olyan nincs!:D Nálaunk is volt az Arsenal ellen 2 meg nem adott 11-es, azt mégis mindenki elfelejtette és 1 teljesen jogos RvP piroson ment a hiszti hetekig, a valódi bírói tévedések emlegetése helyett. Sajnos nagyon nincs egyenlő mérce már jó ideje. Az meg nekem kellemetlen, hogy kb bármelyik fórumra felmegyek, csak a barca szapulása megy. Értem én, hogy kell a kifogás, meg irigység, meg utáljuk a divatszurkolókat meg minden, de sajnos lassan kajakra az lesz az érzésem, hogy én vagyok a [auto_cenzúra] ember, mert nonstop nyer a csapatom.
Ja és ne vedd magadra, mert te pont a szabályt erősítő kivétel vagy, aki full korrektül áll a riválishoz, csak úgy kijött belőlem.

Meg hát nem is értem, hogy amikor annyi csapat van, akit simán zsigerből lehetne rühellni valami miatt, miért mindenki 1 olyan csapatot talál meg, ahol az utóbbi évek arról szóltak, hogy a győzelmek ellenére is mindig tisztelni kell az ellenfelektől kezdve a bírókon át mindenkit(amibe beletartoznak az ellenfél szurkolói is.) Na mind1, nem értem...