Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A fel szezonnyi elony, a kamu tizik, a kiallítasok...PCsabi írta: Hogy tudtunk bajnokságot nyerni?
vicc.Nero. írta:Marca La Liga díjak. :
Év játékosa: Ronaldo
Év kapusa: Navas
Év védője: Marcelo
Év kpja: Modric
Év gólja: James vs Betis
Ev edzője: Simeone
Év szurkolói: Real Madrid
Korrekt.
Minden nap imádkozom az Atleticoért.
És az év csatára hol marad? Vagy mivel az Real játékos ezért nincs is.Nero. írta:Marca La Liga díjak. :
Korrekt.
Csapatként.PCsabi írta: Hogy tudtunk bajnokságot nyerni?
Ebben a szezonban szerintem egyáltalán nem volt kiemelkedő a kis horvát.Normandia írta: Az év kp-ja: Modric
Ez egy vicc.Nero. írta:Marca La Liga díjak. :
Korrekt.
Hogy tudtunk bajnokságot nyerni?Nero. írta:Marca La Liga díjak. :
Ez mondjuk nekünk kedvezne, azzal a kiegészítéssel, hogy ki esik el többször a labdában vagy a saját lábában: Ezt Suarez toronymagasan vinné. Már a második hónapban eldölne a díj sorsa.Esetleg kiesett el legtöbbször?
Suareznek meg tavasszal volt heteken keresztül borzalmas. Mást meg elég nehéz lenne ide találni, kp. v. védő ritkán nyer ilyen kategóriában, gondolom azért nem is volt külön év támadója.palesz77 írta:Cserébe CR egész ősszel gyenge volt, és csak a kicsiket szórta meg. 2016-ra valami megint elkattant nála, ez tény, de ezt ne mfél szezonra kéne osztani gondolom. Mondjuk én nem tudom kinek kéne adni, de CR nálam nem lenne nyerő ebben a kategóriában.LG írta:Az év játékosa mondjuk nálam is Ronaldo. Tudom, sokan Suarezt mondanátok, de ő azért sokkal több támogatást kapott az MSN másik két tagjától, mint CR a Bale, Benzema duótól.
Cserébe CR egész ősszel gyenge volt, és csak a kicsiket szórta meg. 2016-ra valami megint elkattant nála, ez tény, de ezt ne mfél szezonra kéne osztani gondolom. Mondjuk én nem tudom kinek kéne adni, de CR nálam nem lenne nyerő ebben a kategóriában.LG írta:Az év játékosa mondjuk nálam is Ronaldo. Tudom, sokan Suarezt mondanátok, de ő azért sokkal több támogatást kapott az MSN másik két tagjától, mint CR a Bale, Benzema duótól.
Jó, hát Marca.Nero. írta:Marca La Liga díjak. :
Korrekt.
Ezt sose tudjuk meg, de mozogni úgyse tudnak a tabellán és két döntőt is vívnak rövid időn belül, teljesen logikus volt a pihentetés. És ha nyernek az EL-ben akkor a BL-ben indulhatnak.Tromort77 írta:Most olvastam egy érdekes teóriát a Redditen a Sevilla-Granada meccs kapcsán. A lényeg az, hogy a Sevilla-nak megérte kikapni a Granada ellen, ugyanis számukra az EL már be volt biztosítva. Ugyanis a Sevilla-nak az a jó, ha a Barca a bajnok. Azzal, hogy ők kikaptak a Granada-tól a Granada biztos bentmaradó lett, így az utolsó forduló elvesztette a fontosságát. Na és azért jó a Sevilla-nak ha a Barca a bajnok, mert az esetben mindegy mit játszanak a kupa döntőben, ha kikapnak is ők fognak a spanyol Szuperkupáért játszani a Barcával. Valószínűleg baromság, de érdekes helyzet egyébként.
etooka9 írta:La liga worst XI (goal.com)
pau - danilo,abdennour,vidal - turan,van der vaart,andre gomes,isco - vela,llorente,negredo
Két új igazolásunk szépen bekerült.
Elég komoly nevek teljesítettek teljesen maguk alatt.etooka9 írta:La liga worst XI (goal.com)
pau - danilo,abdennour,vidal - turan,van der vaart,andre gomes,isco - vela,llorente,negredo
Két új igazolásunk szépen bekerült.
Szerintem is korrekt, én nem Init, hanem Rakiticet próbáltam volna még beszúrni, de tényleg nem nagyon lehet, Modric és Koke is teljesen megérdemelten vannak ott. Így is ott van 4 játékosunk, elég szép teljesítmény.Az év csapata viszont elég korrekt lett:
Oblak; Juanfran-Godin-Mascherano-Marcelo; Modric-Busi-Koke; Messi-Suárez-CR
Nagyon nem lehet belekötni, Ini hiányzik nekem, de nem tudnám ki helyére betenni igazából én se..Ezt jól összerakták.
igazad van, elszámoltam, tényleg biztosan bennmaradók az egymás elleni meccsek miatt. és igen, ez tényleg nagy segítségferninho írta:...
egymás elleni ami számít pontegyenlőség esetén, és ha jól tudom, és a Granada kétszer verte a Getafét, és egy nyereség és egy x a Gijon elleni mérleg, ez alapján mindenképp bennmaradó.visca el barca írta:közel sem biztos...ferninho írta:Granada meg biztos bennmaradó lett, ez nagy segitség nektek.