Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom elsősorban a madridisták véleményét várod, de azért én is reagálok: Az én véleményem az, h az öregnek MEGINT teljesen igaza van
én nem vagyok benne biztos,hogy a real pihentetésekkel nem nyerné ugyan így a meccseit. szerintem ha 3 játékost kiveszünk az alap kezdőből minden fordulóban,akkor nem jön automatikus hullámvölgy,sőt... talán nem lesz olyan mértékű görcsös akarás,mint azt látjuk pl: kaka-nál.d írta: Ez talán akkor lehetségessé is válhat(na), ha a Real félig-meddig tudatosan feladná a bajnoki címért folytatott kilátástalan versenyt és a BL-re koncentrálna. Persze akkor nekünk is lazul a gyeplő és könnyebb lenne a BL-ben, de mindkét csapat könnyebben juthatna messzebbre.
Ez talán akkor lehetségessé is válhat(na), ha a Real félig-meddig tudatosan feladná a bajnoki címért folytatott kilátástalan versenyt és a BL-re koncentrálna. Persze akkor nekünk is lazul a gyeplő és könnyebb lenne a BL-ben, de mindkét csapat könnyebben juthatna messzebbre.LG írta:Ez így van. A tavalyi rekordpontszámhoz is kellett, h ott loholjanak a nyakunkban. Ezért is örülnék, ha egy nagyobb előnyre tennénk szert, igy talán Pep is egy kicsit bátrabban adna lehetőségeket a fiataloknak(és nem az utolsó 5-10 percre gondolok), illetve a kevesebbet játszó embereknek(Milito, de akár meg Affelay-t is ide venném), és a túl sokat játszó emberek, pedig pihenhetnének(még akkor is, ha nem nagyon akarnak, ahogy láttuk Messi esetét).
Ez így van. A tavalyi rekordpontszámhoz is kellett, h ott loholjanak a nyakunkban. Ezért is örülnék, ha egy nagyobb előnyre tennénk szert, igy talán Pep is egy kicsit bátrabban adna lehetőségeket a fiataloknak(és nem az utolsó 5-10 percre gondolok), illetve a kevesebbet játszó embereknek(Milito, de akár meg Affelay-t is ide venném), és a túl sokat játszó emberek, pedig pihenhetnének(még akkor is, ha nem nagyon akarnak, ahogy láttuk Messi esetét).d írta:Azzal, hogy nőtt az előnyünk nőtt a botlásunk esélye is. Pontot fogunk veszíteni, a madridisták megint reménykedni fognak és kezdődik elölről az egész... mindig ez van, ha nem hajtanak minket hátulról egyből lazul a teljesítmény.
A senki alatt a Barcelona játékosait, edzői stábját értettem.Lionel85 írta:De van rinya, csak mostanában már halványabban, mert már megszokta itt a fórumozók java. Pár újonnan jött emberke még előveszi a témát, de ez már mindennapos a Barça táján, hogy rendszerint bekkelnek 10 emberrel az ellenfelek. Most, hogy a Realnál van ilyen, máris árulást kiáltanak az edzővel az élen. Biztos rövid a memóriája szerencsétlen portugálnak, mert már bizonyára elfelejtette, hogy ő mit művelt tavaly az Interrel a Barcelona ellen. No comment.Gauchomester írta:Az, hogy a Depor meg beállt védekezni....25 fordulóból kb 15-ször ugyanezt csinálják a csapatok a Barcával is, mégsem rinyál érte senki.
Ez már nem a Mourinho-féle lelki-hadviselés része. Egyszerűen szenilis és szándékosan gonosz ember!
De van rinya, csak mostanában már halványabban, mert már megszokta itt a fórumozók java. Pár újonnan jött emberke még előveszi a témát, de ez már mindennapos a Barça táján, hogy rendszerint bekkelnek 10 emberrel az ellenfelek. Most, hogy a Realnál van ilyen, máris árulást kiáltanak az edzővel az élen. Biztos rövid a memóriája szerencsétlen portugálnak, mert már bizonyára elfelejtette, hogy ő mit művelt tavaly az Interrel a Barcelona ellen. No comment.Gauchomester írta:Az, hogy a Depor meg beállt védekezni....25 fordulóból kb 15-ször ugyanezt csinálják a csapatok a Barcával is, mégsem rinyál érte senki.
http://www.marca.com/2011/02/27/futbol/ ... 62137.htmlLogan10 írta:Tud valaki egy linket Mou nyilatkozatáról a Depor-Real meccs után ???
Az utolsó negyed órán kívül szerintem nem volt izzasztó fölényben a Real.socio66 írta:tegnap csak a végét láttam a meccsüknek,valóban nagy presszió alatt volt a depor kapuja,nem volt szerencséje sokszor a madridnak,de ilyenkor mindig olyan 'igazságot szolgáltatott a sors' fílingem van,mert annyi,de annyi utolsó percekben bepréselt érdemtelen gólt lőtt már a real az utóbbi években,hogy néha igazán elsülhet a visszájára is a dolog.
egyébként így látva a játékukat és a pontvesztéseiket ezt a bajnokságot csak mi bukhatjuk el,minden téren előttük járunk és ennek ki kell jönnie egy hosszú sorozatban,ahogy cruyff is mondta anno.
a hétközi valencia elleni meccsünk lehet még az egyik utolsó mentsváruk,ha onnan is elhozzuk a három pontot akkor szinte biztos vagyok a bajnoki címben.
Ha a világ összes emberét vesszük, tehát civileket, ismert személyiségeket egyaránt, akkor a gyűlölt emberek top 10-es listáján mind a 10 helyét nálam CR foglalja el. Viszont azt hozzá kell tenni, hogy ott először én is mikor megláttam a fejét ahogy fekszik a földön, elhagyta a számat egy-két "szép" és "hízelgő" jelző Roncika irányába. Amikor megláttam a lassítást, akkor azért visszaszívtam, mert nagyon csúnyán rátapostak a bokájára. Lehet hogy nem volt szándékos, sőt...viszont hogy fájdalmas volt, abban biztos vagyok. Azért egy stoplis cipővel ha végigszántanak az ember bokáján, az nem hiszem hogy kellemes. Főleg hogy szerintem ők éles stoplist használnak.Rivaldo11 írta:Elképesztő ez az ember...
van pofája ilyet lenyilatkozni, épp neki...
na, ezért sem kell komolyan venni soha, amit mond. Egyszerűen egy rossz vesztes a pali.
CR-ről meg egy apróság, de jól mutatja a gyerekes, "kihaénnem" jellemét: A Lyon ellen felugrott fejelni, de elég béna módon mellé ugrott, ráadásul szr ütemben. Van ilyen, mással is előfordult már. Ám ronci mit csinált? Hogy ne legyen ciki ez a szitu, ezért lentmaradt, és fájdalmas arccal tapogatta a bokáját, aminek egyébként fél perc múlva, ahogy arra a tájékra került a zsuga újra, semmi baja sem volt...
Gyerekes, nevetséges.
Ja, most az volt a probléma, hogy játszottak a BL-ben és szombaton játszák a bajnokit.Fecooo írta: 2. állandóan sír a szája, pedig az esetek több, mint 90%-ban később játszanak, mint a Barca, és szinte mindig vasárnap lépnek pályára...
Jelenlegi kedvencem a Lyon elleni momentuma. A baloldalon eltolta a labdát a védő mellett és már repült is, holott még hozzá se ért a védő.Bányász írta:Ez lehetséges,h így van.Viszont még mindig van olyan amikor 16os környékén faultot fújnak neki miközben semmi nem történt.Szóval én a magam részéről jobban örülnék neki ha a jogos faultokat megkapná a jogtalanokat meg sose.Mert sztem még így is rengetegszer "veri át" a sporikat.Persze az is igaz,h olyan is előfordul mikor nem fújnak Ronaldo javára holott kellene.CR annyit színészkedett eddig pályafutása során, h a sporik sok esetben akkor se fújják be az esetet, amikor valóban felborítják...