2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De azt is tudjuk hogy a Madrid Képes akár 3 gólos fórt is ledolgozni otthon!!!S.Agüero írta:Ezt azért még így ne jelentsd ki, mert a ha esetleg a mai meccs eredménye 1-0 lesz a Sevillának, és a visszavágón már csak 1 gólt rúgnak akkor a Realnak 3-at kell.Az biztos, h ha a Sevilla nem szerez legalább 2 gólos előnyt akkor a visszavágón esélyük sem lesz.
Wink
Én bizakodom a Sevilla sikerében.
Ezt azért még így ne jelentsd ki, mert a ha esetleg a mai meccs eredménye 1-0 lesz a Sevillának, és a visszavágón már csak 1 gólt rúgnak akkor a Realnak 3-at kell.Az biztos, h ha a Sevilla nem szerez legalább 2 gólos előnyt akkor a visszavágón esélyük sem lesz.
Wink
Casillas; Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa; Lass, Khedira, Xabi Alonso; Özil, Cristiano Ronaldo; BenzemaFecooo írta:ha igaz, akkor a Real ma a daffy által kívánt (és általam megerősített) 4-3-3-ban áll fel 3 vkp-val...
Igen!ElBartimaeus írta:Tény. Ehhez még hozzájön, hogy most nincs jó formában a Madrid. De valahogy mindig összeszedik magukat. Szintén egy küzdős meccset várok, leginkább sok szenvedéssel.samy85 írta:Látom mindenki tippelget, ezért én is mondok egy tippet a magam részéről!!Ha az erő viszonyokat nézzük, akkor egy 1-2, esetleg 1-3 néz ki!
De ez egy kupameccs ahol a Sevilla az utolsó években többször bizonyult már végső győztesnek!!! Ebből kiindulva eltudok képzelni egy 2-1, 2-0,3-1es meccset is!! A Sevilla nagyon oda akar vágni a Kasztíliaiaknak!!!
Alényeg az hogy a mAdrid az idegenben szerezhető találatért mindent elfog követni!!!És remélek egy sevillai sikert.
Tény. Ehhez még hozzájön, hogy most nincs jó formában a Madrid. De valahogy mindig összeszedik magukat. Szintén egy küzdős meccset várok, leginkább sok szenvedéssel.samy85 írta:Látom mindenki tippelget, ezért én is mondok egy tippet a magam részéről!!Ha az erő viszonyokat nézzük, akkor egy 1-2, esetleg 1-3 néz ki!
De ez egy kupameccs ahol a Sevilla az utolsó években többször bizonyult már végső győztesnek!!! Ebből kiindulva eltudok képzelni egy 2-1, 2-0,3-1es meccset is!! A Sevilla nagyon oda akar vágni a Kasztíliaiaknak!!!
Alényeg az hogy a mAdrid az idegenben szerezhető találatért mindent elfog követni!!!
Most inkább ezt úgy vedd, hogy Ade-t szidtam, nem pedig a Realt.zsírosdeszka írta:Az a majom Adebayor oda való.
Az a majom Adebayor oda való.
zsírosdeszka írta:A Sevilla szerintem nagyon fog aprítani. Egyébként meg mostanság keveset szabálytalankodik a Madrid (nem kell felhozni a Ramos esetet a Barca ellen). Szerintem agresszív lesz a Sevilla, de a meccs eredménye 1:2 lesz.A mai Sevilla-Madrid meccsen nem lepődnék meg, ha hazai győzelem születne. Most úgy érzem hullámvölgyben van a Madrid, a Sevilla meg nagyon készül, most megfoghatják őket. Amúgy az utóbbi években elég jó meccsek szoktak lenni e két csapat párharcai, néha elég kemények is, sok szabálytalansággal. Ez benne lehet most is a pakliban.
Tippelek egy merészet: 2-0
megegyeztünkzsírosdeszka írta:
A Sevilla szerintem nagyon fog aprítani. Egyébként meg mostanság keveset szabálytalankodik a Madrid (nem kell felhozni a Ramos esetet a Barca ellen). Szerintem agresszív lesz a Sevilla, de a meccs eredménye 1:2 lesz.
Visszaolvasva a hozzászólásokat, nem háborodott fel szerintem senki.Inkább az a gyerekes, aki képes ezen felháborodni 118-adjára is....Nevetséges....
2004-ben a kupában.Bányász írta:Mikor játszott valamilyen sorozatban utoljára elődöntőt a Madrid?
A Sevilla szerintem nagyon fog aprítani. Egyébként meg mostanság keveset szabálytalankodik a Madrid (nem kell felhozni a Ramos esetet a Barca ellen). Szerintem agresszív lesz a Sevilla, de a meccs eredménye 1:2 lesz.A mai Sevilla-Madrid meccsen nem lepődnék meg, ha hazai győzelem születne. Most úgy érzem hullámvölgyben van a Madrid, a Sevilla meg nagyon készül, most megfoghatják őket. Amúgy az utóbbi években elég jó meccsek szoktak lenni e két csapat párharcai, néha elég kemények is, sok szabálytalansággal. Ez benne lehet most is a pakliban.
a sevilla össze fogja törni a játékosokat,ebben biztos vagyok. tennék pénzt a kiállításra,ha tudnék. nekem x a tippem 2-2LG írta:A mai Sevilla-Madrid meccsen nem lepődnék meg, ha hazai győzelem születne. Most úgy érzem hullámvölgyben van a Madrid, a Sevilla meg nagyon készül, most megfoghatják őket. Amúgy az utóbbi években elég jó meccsek szoktak lenni e két csapat párharcai, néha elég kemények is, sok szabálytalansággal. Ez benne lehet most is a pakliban.
Elfogadom.Szerintem pedig felesleges ezzel foglalkozni zsírosdeszka.....Persze cseveghetünk még, de csak a fekáliának adunk egy pofont.