2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A prémiumokról nincs pontos adatom, de a triplázás évében kb 1 millió euró volt játékosonként. Ha nem tévedek 300-300-400 ezer elosztásban.daffy írta:nem feltétlenül neked címezném,de akár Te is reagálhatsz rá,ha tudsz:noname írta:...
Milyen bónuszokat és prémiumokat fizetett ki a barca az utóbbi 2-3 évben? ez engem nagyon érdekelne,hátha fel tudtok világosítani,hogy közelítőleg milyen összegekről van szó. és még egy kérdésem lenne a keret fizetését illetően: nagyságrendileg milyen pénzeket keresnek a játékosok? értem ezt úgy,hogy itt egy világverő csapat,a történelem talán legjobbja. ez a fizetéseken is érződik(és ezért jön pl a mezszponzor) vagy átlagos a bérezés?
nem feltétlenül neked címezném,de akár Te is reagálhatsz rá,ha tudsz:noname írta:...
Mindamellett a tartozások listát se ártana néha nyilvánosságra hozni, hiszen ha nem tévedek, abban is a Real vezet. Mondjuk komoly verseny van az angolokkal(ha nem tévedek MU-nak is tetemes a tartozása), de utánuk mi is ott vagyunk valahol az élen. Valahogy nem is bánom h végre egy spórolósabb vezetőségünk van. Már most nyáron is alig költöttünk(20-30 milla közt), jövő nyáron pedig alighanem több lesz a bevétel, mint a kiadás(Ibra 24, Caceres kb 8-10, Hleb, Henrique- belőlük is befolyik vmennyi, ráadásul Bojan helye is bizonytalanabb napról napra, ő is ér 10et, míg mindössze cserecsatárt lehet érdemes hozni, aki bőven kitelik a befolyt összegből), ehhez még hozzájön a mezszponzor, ami úgyszintén nagy plusz. Összeszámolva előző évekhez képest 2 év alatt rengeteget spórolunk, mindamellett a csapat ugyanolyan erős(35 mezszponzorból, legutóbbi nyáron 25 milla költekezés a szokásos 60-80 helyett, most nyáron úgyszintén-kivéve ha jön Cesc). Ez akárhogy számolom kb 100 milla + a szokásoshoz képest. Jól jön még ez nekünk.daffy írta:lehet itt szórni a pénzt,úgy tűnik
Talán igen talán nem (talán talándaffy írta:a fizetési sapka bevezetését talán a barca érezné meg a legjobban. a kezdő 80%a mehetne máshova vagy ingyen játszhatna
egyébként számomra meglepő az arsenal és a stuttgart helyezése is. az arsenalé azért,mert sosincs pénzük,a stuttgarté pedig a "remek" szereplésük miatt,hogy így is ilyen pénzt hoznak
a fizetési sapka bevezetését talán a barca érezné meg a legjobban. a kezdő 80%a mehetne máshova vagy ingyen játszhatnaBob_Marley írta:Számomra ebben mindig az az érdekes (mert hát a sorrend évek óta szinte ua.), hogy a Bayern 4ik!Én ebből a szempontból nagyon becsülöm a német klubbot, mert gazdaságilag nagyon jól működik!Nem szórják a pénzt az átigazoláskor!És látható is 7,2%os többletet mutat a tábla tavalyhoz képest!A többi csapatra ez nem mondható el, megmondom őszintén egyszer nagyon örülnék, ha végre bejönne egy „fizetési sapka” szerű szabály, mert ez a mérhetetlen pénz költés semmire nem vezet!Ez a kinek van nagyobb f..sza (pénze) átigazolások terén elég szánalmas!Persze itt a bevételekről van szó, de a kiadások terén is hasonló lenne a lista, csak 1-2 csapat cserélődne Bayern-City pl….daffy írta:lehet itt szórni a pénzt,úgy tűnik
szerk: azért furcsa, hogy az Internazionale csak 9-ik...Bár lehet ebben a Camorra keze is benne van...
Számomra ebben mindig az az érdekes (mert hát a sorrend évek óta szinte ua.), hogy a Bayern 4ik!Én ebből a szempontból nagyon becsülöm a német klubbot, mert gazdaságilag nagyon jól működik!Nem szórják a pénzt az átigazoláskor!És látható is 7,2%os többletet mutat a tábla tavalyhoz képest!A többi csapatra ez nem mondható el, megmondom őszintén egyszer nagyon örülnék, ha végre bejönne egy „fizetési sapka” szerű szabály, mert ez a mérhetetlen pénz költés semmire nem vezet!Ez a kinek van nagyobb f..sza (pénze) átigazolások terén elég szánalmas!Persze itt a bevételekről van szó, de a kiadások terén is hasonló lenne a lista, csak 1-2 csapat cserélődne Bayern-City pl….daffy írta:lehet itt szórni a pénzt,úgy tűnik
Azért Wenger sokat hülyült, de itt még nem tart.daffy írta:az AS szerint wenger 30 milliót adna pepéért. egyrészről jó utat kívánok neki,másrészről viszont![]()
![]()
wenger 30 millióból inkább vesz 10 fiatalt és az egyikük "majd beérik".
nagyrészt sajnos igaza van, de vicces, hogy pont ő pofázik egy ilyen meccs után, ahol a csapat szurkolói és a játékosok is elég szánalmasak voltak.,,Cristiano megtehet egy szívességet: tanulnia kellene a világ legjobb játékosától, Messitől; és mielőbb befejeznie ezt a stricis mentalitását. Teljesen elfelejtette, honnan érkezett ide, és mindenfajta alázat hiányzik belőle. Minden hétvégén megcsinálja a problémákat a megmozdulásaival, a gesztusaival, az agressziójával, a fennhéjázásával.. A viselkedéséből adódó ellenszenv pedig nem csak őt, hanem az egész Madridot érinti, olyan játékosok is rossz fényben tűnnek fel, akik egyébként nem ilyenek, vagy legalábbis nem ennyire.Most már ideje lenne elgondolkodnia a Madridnak, miért van az, hogy a Barcelonát éltetik, bármerre jár, a Realt pedig kifütyülik. Ha nem jönnének rá, elmondom szívesen. Amikor a Barcelonát megtapsolják idegenben, az azért van, mert olyan játékosok öltik ott magukra a gránátvörös-kék mezt, mint Iniesta vagy Messi. Nos, ők nem csak a pályán nagyok, hanem azon kívül is, legalább annyira. Az emberek ezt tudják, az ovációjuk pedig ennek köszönhető. Minden tisztelet az övéké. A Madrid pedig nem részesül ilyen fogadtatásban sosem, például azok miatt a dolgok miatt, amiket nálunk is csináltak most vasárnap.”
Igen. Amúgy miért fordult volna meg? Félt, h agyoncsapja a labda, mint a kisgyerekek?espa11 írta:Csak azt nem értem,ha nem szándékos miért fordít hátat a labdának?
Szerintem megfordult a fejében a lehetőség,és bejött.
Teljesen egyetértek, ezt láttam én is. Csuda dolgokat tudnak ám művelni ezek a játékosok,gondoljátok el edzésen,brahibol mik mehetnek.Ne mondjátok már hogy az nem volt szándékos Shocked
Ronaldo a világ egyik legjobb focistája (MESSI UTÁN Razz) és ez ő megcsinálhatja amit láttunk a videón. Szerintem ez szándékos volt. Nézd meg a lépéseit, mármint a lábát. Sokat elárul, hogy azt már előre eltervezte.
Egyetértek daffyval, szerintem sem volt szándékos, de attól még jól néz ki. Messze van ez a Ronaldinho féle háttalpassz, vagy ide nézek oda rúgom féle megoldásoktól.TiTiHenry írta:Tudom ,hogy elvbol fuuuj,de azert na http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... eesernyoz/
ilyet ritkan latunk
a kár az,hogy nem volt szándékos,látszik a mozgásán és a reakciónIlúvatar írta:kár hogy les lett ebből, pedig szép műveletsor voltTiTiHenry írta:Tudom ,hogy elvbol fuuuj,de azert na http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... eesernyoz/
ilyet ritkan latunk
kár hogy les lett ebből, pedig szép műveletsor voltTiTiHenry írta:Tudom ,hogy elvbol fuuuj,de azert na http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... eesernyoz/
ilyet ritkan latunk
Ez egy tipikus nézőpont.Barcafan19 írta:Valdano: "Cristianót nem cserélném el senkire. Jobb, mint Messi...."
Először amikor olvastam jót röhögtem ezen, ezért is akartam a humor topicba tenni. Aztán rájöttem, hogy ezt nagyon is komolyan gondolják arrafelé...![]()