Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most ez úgy nem csak konkrétan neked szól, vagy lehet, hogy pont neked nem, csak ez volt az egyik utolsó hozzászólás Murinhoval kapcsolatban, szóval azért.Fecooo írta:tudod, akármennyire is irritáló ez a stílus, még ezt is el lehetne intézni annyival, h igen, ilyen... DE!
amikor áldozatnak állítja be magát, h őt mindenki utálja, őt mindig megbüntetik, rá külön szabályok vonatkoznak, az megint más ám
ha egyszer büszke a nagy pofájára, akkor fogadja el ennek következményeit is... úgy adja elő az egészet, h azok az emberek a hibásak, akik nem tolerálják a viselkedését... remélem érted
Azért mert elcsúszott egy lépcsőn? ugyaaan. attól még simán lehet mindenhatódaffy írta:csalódtam,ezek szerint lehet,hogy a vízen sem tud járni...
csalódtam,ezek szerint lehet,hogy a vízen sem tud járni...Lionel85 írta:Mourinho elzakózott a Real kispadjánál
http://www.youtube.com/watch?v=zCXA0HTx ... r_embedded
Még a lépcső sem szereti őt![]()
![]()
u.i.: várom az El Mundotól és a SPORT-tól a karikatúrákat.
de azon túl,hogy a meccsek után végigfolyik 2 oldalon,hogy mekkora tapló,meg nem is ember stb,mit kellene tenni? értem,hogy nem szimpatikus,de minden héten végigzongorázni ugyan azt...egyszerűbb,ha elfogadjátok,mert változtatni úgysem tudtok rajta és a vérnyomásotoknak sem tesz jótFecooo írta:tudod, akármennyire is irritáló ez a stílus, még ezt is el lehetne intézni annyival, h igen, ilyen... DE!zsuni írta: a stilusával lehet vitatkozni, még egyszer-egyszer belefér, de most már ez a folyamatos rinyálás sok egy kicsit. át kell nézni ezeken a dolgokon, és kész. Viszont a valóságtartalma nem támadható, de hát ugy tünik nem tudja, vagy inkáb nem akarja tudni mit szabad kimondani és mit nem. Jobb ha hozzászoktok, mert egy klaviaturát fogtok széthasználni, ha minden ilyen nyilatkozatára irtok valamit a forumba![]()
amikor áldozatnak állítja be magát, h őt mindenki utálja, őt mindig megbüntetik, rá külön szabályok vonatkoznak, az megint más ám
ha egyszer büszke a nagy pofájára, akkor fogadja el ennek következményeit is... úgy adja elő az egészet, h azok az emberek a hibásak, akik nem tolerálják a viselkedését... remélem érted
ha nem egy Barca fórumról tájékozodnál, tudnád hogy nem igy van. Nem véletlenül vannak 3-4-5-0-ák, persze tudom az is mák meg miegyebek meg bírók. De a Blben is szétgyalázták az összes ellenfelüket, ami pedig nem a "gyenge" spanyol liga, vagy gyenge spanyol játékvezetés. Még a bírók is csak egy x-et tudtak összehozni a csapatnak.A Realról viszont az általad említett fél évben is csak azt hallottam, hogy csúnya a játék, mákkal hozzák a meccseiket, a bírók is segítenek nektek, mégis a Barçát emeli ki Mourinho, hogy segítenek minket, aztán valahol mégis ott vagyunk, hogy a Real nyer.
értem persze. show-elem, nem tünik olyan buta embernek, mint amilyennek beállittatja magát, szerintem tudja ezt ő is. erre mondják keleten azt, hogy "evvan"tudod, akármennyire is irritáló ez a stílus, még ezt is el lehetne intézni annyival, h igen, ilyen... DE!
amikor áldozatnak állítja be magát, h őt mindenki utálja, őt mindig megbüntetik, rá külön szabályok vonatkoznak, az megint más ám Wink
tudod, akármennyire is irritáló ez a stílus, még ezt is el lehetne intézni annyival, h igen, ilyen... DE!zsuni írta: a stilusával lehet vitatkozni, még egyszer-egyszer belefér, de most már ez a folyamatos rinyálás sok egy kicsit. át kell nézni ezeken a dolgokon, és kész. Viszont a valóságtartalma nem támadható, de hát ugy tünik nem tudja, vagy inkáb nem akarja tudni mit szabad kimondani és mit nem. Jobb ha hozzászoktok, mert egy klaviaturát fogtok széthasználni, ha minden ilyen nyilatkozatára irtok valamit a forumba![]()
Éjfél fele a Re-akciót azért megnéztem.zsuni írta:akkor viszont ezt a meccset nem láttad, a tegnap elöttit viszont igenÖrülök, hogy neked egy Getafe az igazi értékmérő és nem egy nagycsapat, mint a Barcelona. Az ötettelen játékot nagy általánosságban értettem, nem konkrétan a Getafe elleni meccsre gondoltam, mert nem is láttam javarészt, csak az utolsó 7 percet.![]()
nem erőmérő. a kiscsapatok ellen sokszor szenved a Barcelona is, az értékmérő számomra a Milan volt, és lejátszották a Seria A listavezetőjét.
Az, hogy a Barca elleni meccs ugy sikerült ahogy, na hát szomoru vagyok, de egy jobb csapattól kikapni nem szégyen. Ráadásul hulladék volt a csapat, taktikástul, hozzáállásostul, mindenestül. Továbbra is úgy gondolom, hogy FÉL ÉV alatt egy vereség igenis szép teljesitmény, de még bőven van hova fejlődniviszont, ha a meccs előtt 5 pont volt a különbség, most meg egy, akkor 4 pontot kapott a Madrid tegnap. Na most már kezdem elhinni a bundagyanut, hogy a szövetség meg mindenki a Realt tolja.Sajnos az a szánalmas, hogy a két csapat között egy pont különbség van.
Egyébként nem is lenne hülyeség, ha a 2 nagyon kivül mindenki 4 pontot kapna a gyözelemért
akkor viszont ezt a meccset nem láttad, a tegnap elöttit viszont igenÖrülök, hogy neked egy Getafe az igazi értékmérő és nem egy nagycsapat, mint a Barcelona. Az ötettelen játékot nagy általánosságban értettem, nem konkrétan a Getafe elleni meccsre gondoltam, mert nem is láttam javarészt, csak az utolsó 7 percet.
viszont, ha a meccs előtt 5 pont volt a különbség, most meg egy, akkor 4 pontot kapott a Madrid tegnap. Na most már kezdem elhinni a bundagyanut, hogy a szövetség meg mindenki a Realt tolja.Sajnos az a szánalmas, hogy a két csapat között egy pont különbség van.
nem értek egyet. az utóbbi jó sok év legjobb madridja ez, 17 meccsből 2 döntetlen és 1 vereség; ilyen mérleggel törvényszerű, hogy küzdenek az első helyért. nem a classico-k alapján osztanak az egész idényre vonatkozó pontokat. 1 meccs alapján nem használnék olyan szavakat mint a szánalmas, ők is szinte végigverik a mezőnyt...honda25 írta:Sajnos az a szánalmas, hogy a két csapat között egy pont különbség van.
Örülök, hogy neked egy Getafe az igazi értékmérő és nem egy nagycsapat, mint a Barcelona. Az ötettelen játékot nagy általánosságban értettem, nem konkrétan a Getafe elleni meccsre gondoltam, mert nem is láttam javarészt, csak az utolsó 7 percet.zsuni írta:örülök, hogy a Madrid ötlettelen játékkal is ki tud alakitani 10 ziccert alsóhangon.Bizonyára éppen aludt a saját csapata meccsén, ami nem is csoda, hiszen a Real ötlettelen játéka magáért beszél.
a stilusával lehet vitatkozni, még egyszer-egyszer belefér, de most már ez a folyamatos rinyálás sok egy kicsit. át kell nézni ezeken a dolgokon, és kész. Viszont a valóságtartalma nem támadható, de hát ugy tünik nem tudja, vagy inkáb nem akarja tudni mit szabad kimondani és mit nem. Jobb ha hozzászoktok, mert egy klaviaturát fogtok széthasználni, ha minden ilyen nyilatkozatára irtok valamit a forumbatudjuk-tudjuk, a bírók nekünk fújnak... ez meg nem volt provokáció, csak levette a terhet a játékosokról, ne gondoljunk már olyan abszurd dologra, h ezzel befolyásolni akarja a sporikat...még a feltételezés is sértő
örülök, hogy a Madrid ötlettelen játékkal is ki tud alakitani 10 ziccert alsóhangon.Bizonyára éppen aludt a saját csapata meccsén, ami nem is csoda, hiszen a Real ötlettelen játéka magáért beszél.
Bizonyára éppen aludt a saját csapata meccsén, ami nem is csoda, hiszen a Real ötlettelen játéka magáért beszél. Ellenben a Barcelonáé, szerintem nagyítóval nézte a meccset, és amint volt egyetlen kétes szituáció is, rögtön árulással vádolja a bírókat, lecsalózza a katalánokat és kiemeli saját magát, mekkora edző, ő az Isten, ő teremtette a Földet és az egész emberiség neki köszönheti, hogy élhet... Kb. ekkora az egója ennek az embernek... Nem hazudtolja meg magát. Azt hittem, hogy az 5-0 után visszavesz az arcból, de nem. A vér nem válik vízzé, ugyanaz a gusztustalan ember, aki eddig is volt.gergo9 írta:Mourinho: "A mai tizenegyest nem láttam, a tegnapit viszont igen. Csapatként nem tetszett a mai teljesítményünk, egyéniségekről pedig nem akarok beszélni, mert igazságtalan lenne. A három pont jogos, mert több helyzetünk volt."
Mourinho egy shrekkfej és kész. Ezen nincs mit csodálkozni, mert eddig is tudtuk. Majd megint el kell őket rendesen verni a bernabeuban, aztán majd nem fog a sporik miatt sirni a szája.Fecooo írta:tudjuk-tudjuk, a bírók nekünk fújnak... ez meg nem volt provokáció, csak levette a terhet a játékosokról, ne gondoljunk már olyan abszurd dologra, h ezzel befolyásolni akarja a sporikat...még a feltételezés is sértőgergo9 írta:Mourinho: "A mai tizenegyest nem láttam, a tegnapit viszont igen. Csapatként nem tetszett a mai teljesítményünk, egyéniségekről pedig nem akarok beszélni, mert igazságtalan lenne. A három pont jogos, mert több helyzetünk volt."
tudjuk-tudjuk, a bírók nekünk fújnak... ez meg nem volt provokáció, csak levette a terhet a játékosokról, ne gondoljunk már olyan abszurd dologra, h ezzel befolyásolni akarja a sporikat...még a feltételezés is sértőgergo9 írta:Mourinho: "A mai tizenegyest nem láttam, a tegnapit viszont igen. Csapatként nem tetszett a mai teljesítményünk, egyéniségekről pedig nem akarok beszélni, mert igazságtalan lenne. A három pont jogos, mert több helyzetünk volt."
azért nem lehet, mert most már nincs olyan szélsőhátvéd mint RobiCarlos, nincs olyan mint Zidane, nincs olyan mint Ronaldo. A zsenik kihaltak. szélsőjáték van agybafőbe, régen felfutó szélsőhátvédekből állt szélen a Real és ennyi. Ma már ezt kire lehet bizni? az ég világon senkire.Ez szép és jó, ha a Stoke City, vagy a Hercules játssza...
De miért kell ezt néznem a világ egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) hírnevű csapatától? Miért kell ezt látnom a világ egyik leggazdagabb (ha nem a leggazdagabb) klubjától?
AVAGY: csak én érzem az ellentmondást?
lehetne "régi" Real módjára is művelni a focit (amúgy nem kell olyan sokat visszamenni az időben)
Ez szép és jó, ha a Stoke City, vagy a Hercules játssza...zsuni írta:vegyél egy olyan baromi gyors támadóalakzatot, ami fénysebességgel száguld, és kreativ, hagyd az ellenfélnél a labdát, hogy a félpályán lendületböl, szereléssel egyböl le lehessen futni mindenkit. egyszerü mint az egyszeregy. persze ugyis csak hurrogás jönKomolyan érdekelne ez a recept, mert megpróbálnám alkalmazni megye 1ben ezt a féle taktikát.