Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.05. 12:12:51

nekem biztos nem szól, mert 2004 óta olyan szinten gyűlölöm ezt az embert, h azt szavakkal nem lehet érzékeltetni... ;)
még a gondolattól is hánytam, h ez a ... a Barcához kerüljön!
akkoriban még nem fórumoztam, de akárkivel beszéltem, mindenkinek egyetlen edzőt említettem, h szeretném a kispadunkra: a Bilbao, Espanyol korábbi sikeres edzője, aki még mindig csak 46 éves és ugyan megbukott a Villarealnál tavaly, amit a Bilbaoval és az Espanyollal művelt, kiérdemelte maximális megbecsülésem :)
nem "nagy" edző, viszont a látványos játék híve volt és őt minden további nélkül el tudtam volna képzelni Frenkie utódjának ;)

csak azért írtam le, h tisztázzam "magam" :D
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.01.05. 12:05:06

Fecooo írta:tudod, akármennyire is irritáló ez a stílus, még ezt is el lehetne intézni annyival, h igen, ilyen... DE!
amikor áldozatnak állítja be magát, h őt mindenki utálja, őt mindig megbüntetik, rá külön szabályok vonatkoznak, az megint más ám ;)
ha egyszer büszke a nagy pofájára, akkor fogadja el ennek következményeit is... úgy adja elő az egészet, h azok az emberek a hibásak, akik nem tolerálják a viselkedését... remélem érted ;)
Most ez úgy nem csak konkrétan neked szól, vagy lehet, hogy pont neked nem, csak ez volt az egyik utolsó hozzászólás Murinhoval kapcsolatban, szóval azért.
Tehát: ennek a fórumnak rohadtul nincs joga Murinho miatt hőzöngenie, mert, amikor Rijkaard távozása egyértelművé vált, itt akkora hepaj kerekedett abból, hogy márpedig ide Murinho kell, és Pep ide kevés meg minden. Szerintem a fórum 80-85%-a Murinhot akarta (de az biztos, hogy a többség), Pep személyétől függetlenül. Alig lehetett néhány emberrel egyáltalán értelmesen vitatkozni arról, hogy Pep vs. Murinho, mert a legtöbben egyértelműen kijelentették, hogy a piacon elérhető edzők közül Murinho a legjobb, sőt lehet, hogy a nem elérhetőeknél is jobb, és punktum, mindenki mással rosszabbul járunk. De akkor már egész európa tudta, hogy milyen fából is faragták az emberünket. Akkor nem volt baj? Ha most nálunk verné a gyalát akkor jó lenne? Így, hogy a madridnál van így már gáz?
Sajnos rengeteg ember nem látta, hogy a gránát-vörös kék morálba nem fér bele Mou, de nem is érdekelte, rengeteg ember itt csak addig lesz itt Barca drukker, amíg mindenhol minket dícsérnek.
Másrészről meg úgy vagyok vele, hogy Mou a Realt járatja le, mert biztos vagyok benne, hogy több semlegesnek antipatikus, amit csinál, mint ahánynak szimpatikus. És majd úgyis jön egy bíró, aki annyira karizmatikus lesz, hogy ellentmond majd Mou-nak, a többi meg majd követi. És akkor majd több kárt tesz a beszólásaival, mint hasznot.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.05. 11:45:40

daffy írta:csalódtam,ezek szerint lehet,hogy a vízen sem tud járni... :?
Azért mert elcsúszott egy lépcsőn? ugyaaan. attól még simán lehet mindenható :twisted:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2011.01.05. 11:18:28

Lionel85 írta:Mourinho elzakózott a Real kispadjánál

http://www.youtube.com/watch?v=zCXA0HTx ... r_embedded

Még a lépcső sem szereti őt :twisted: :lol: :D

u.i.: várom az El Mundotól és a SPORT-tól a karikatúrákat. :P
csalódtam,ezek szerint lehet,hogy a vízen sem tud járni... :?
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.05. 11:00:54

Mourinho elzakózott a Real kispadjánál

http://www.youtube.com/watch?v=zCXA0HTx ... r_embedded

Még a lépcső sem szereti őt :twisted: :lol: :D

u.i.: várom az El Mundotól és a SPORT-tól a karikatúrákat. :P
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.01.04. 11:24:19

Fecooo írta:
zsuni írta: a stilusával lehet vitatkozni, még egyszer-egyszer belefér, de most már ez a folyamatos rinyálás sok egy kicsit. át kell nézni ezeken a dolgokon, és kész. Viszont a valóságtartalma nem támadható, de hát ugy tünik nem tudja, vagy inkáb nem akarja tudni mit szabad kimondani és mit nem. Jobb ha hozzászoktok, mert egy klaviaturát fogtok széthasználni, ha minden ilyen nyilatkozatára irtok valamit a forumba :)
tudod, akármennyire is irritáló ez a stílus, még ezt is el lehetne intézni annyival, h igen, ilyen... DE!
amikor áldozatnak állítja be magát, h őt mindenki utálja, őt mindig megbüntetik, rá külön szabályok vonatkoznak, az megint más ám ;)
ha egyszer büszke a nagy pofájára, akkor fogadja el ennek következményeit is... úgy adja elő az egészet, h azok az emberek a hibásak, akik nem tolerálják a viselkedését... remélem érted ;)
de azon túl,hogy a meccsek után végigfolyik 2 oldalon,hogy mekkora tapló,meg nem is ember stb,mit kellene tenni? értem,hogy nem szimpatikus,de minden héten végigzongorázni ugyan azt...egyszerűbb,ha elfogadjátok,mert változtatni úgysem tudtok rajta és a vérnyomásotoknak sem tesz jót :wink:
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.04. 11:20:50

A Realról viszont az általad említett fél évben is csak azt hallottam, hogy csúnya a játék, mákkal hozzák a meccseiket, a bírók is segítenek nektek, mégis a Barçát emeli ki Mourinho, hogy segítenek minket, aztán valahol mégis ott vagyunk, hogy a Real nyer.
ha nem egy Barca fórumról tájékozodnál, tudnád hogy nem igy van. Nem véletlenül vannak 3-4-5-0-ák, persze tudom az is mák meg miegyebek meg bírók. De a Blben is szétgyalázták az összes ellenfelüket, ami pedig nem a "gyenge" spanyol liga, vagy gyenge spanyol játékvezetés. Még a bírók is csak egy x-et tudtak összehozni a csapatnak.
tudod, akármennyire is irritáló ez a stílus, még ezt is el lehetne intézni annyival, h igen, ilyen... DE!
amikor áldozatnak állítja be magát, h őt mindenki utálja, őt mindig megbüntetik, rá külön szabályok vonatkoznak, az megint más ám Wink
ha egyszer büszke a nagy pofájára, akkor fogadja el ennek következményeit is... úgy adja elő az egészet, h azok az emberek a hibásak, akik nem tolerálják a viselkedését... remélem érted
értem persze. show-elem, nem tünik olyan buta embernek, mint amilyennek beállittatja magát, szerintem tudja ezt ő is. erre mondják keleten azt, hogy "evvan"
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.04. 11:20:10

zsuni írta: a stilusával lehet vitatkozni, még egyszer-egyszer belefér, de most már ez a folyamatos rinyálás sok egy kicsit. át kell nézni ezeken a dolgokon, és kész. Viszont a valóságtartalma nem támadható, de hát ugy tünik nem tudja, vagy inkáb nem akarja tudni mit szabad kimondani és mit nem. Jobb ha hozzászoktok, mert egy klaviaturát fogtok széthasználni, ha minden ilyen nyilatkozatára irtok valamit a forumba :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.04. 11:15:49

zsuni írta:
Örülök, hogy neked egy Getafe az igazi értékmérő és nem egy nagycsapat, mint a Barcelona. Az ötettelen játékot nagy általánosságban értettem, nem konkrétan a Getafe elleni meccsre gondoltam, mert nem is láttam javarészt, csak az utolsó 7 percet.
akkor viszont ezt a meccset nem láttad, a tegnap elöttit viszont igen :D
nem erőmérő. a kiscsapatok ellen sokszor szenved a Barcelona is, az értékmérő számomra a Milan volt, és lejátszották a Seria A listavezetőjét.
Az, hogy a Barca elleni meccs ugy sikerült ahogy, na hát szomoru vagyok, de egy jobb csapattól kikapni nem szégyen. Ráadásul hulladék volt a csapat, taktikástul, hozzáállásostul, mindenestül. Továbbra is úgy gondolom, hogy FÉL ÉV alatt egy vereség igenis szép teljesitmény, de még bőven van hova fejlődni
Sajnos az a szánalmas, hogy a két csapat között egy pont különbség van.
viszont, ha a meccs előtt 5 pont volt a különbség, most meg egy, akkor 4 pontot kapott a Madrid tegnap. Na most már kezdem elhinni a bundagyanut, hogy a szövetség meg mindenki a Realt tolja.
Egyébként nem is lenne hülyeség, ha a 2 nagyon kivül mindenki 4 pontot kapna a gyözelemért :lol:
Éjfél fele a Re-akciót azért megnéztem. :)
A Barcelona elég változatos a kiscsapatok ellen, de ha formában van és nem szezon elején, illetve év elején, akkor azért nyugodtan be szokta húzni azokat is. A Realról viszont az általad említett fél évben is csak azt hallottam, hogy csúnya a játék, mákkal hozzák a meccseiket, a bírók is segítenek nektek, mégis a Barçát emeli ki Mourinho, hogy segítenek minket, aztán valahol mégis ott vagyunk, hogy a Real nyer. Alsóhangon 10 ziccer pedig 7. helyezett ellen nem nagy dicsőség. :) Viszont a tény az tény, a 3 pont megvan és tapad a Madrid.

Szerk.: Mindenki a magánvéleményét írja a Reallal kapcsolatban, tehát nem tudom se cáfolni, se alátámasztani azokat a kritikákat, amikkel a Madridot illetik. Nem nézem a meccseiket, ezért nem is tudok 100%-os véleményt formálni, de az 5-0 és pár meccsrészlet bennem egy bizonyos képet állít ki a Realról.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.04. 11:14:43

Nem kell most a Madridot szidni azért mert gyengébben játszott, mi sem játszottunk valami jól, de ezzel különösebb probléma nincs is. Nem lehet mindig gálázni, mindkét csapatnak olyan meccs volt, amelyen kötelező a győzelem és kész.

Azt se értem miért kell annyira lehurrogni a Realt. Ellenünk rosszul játszottak, kikaptak nagyon, DE a többi a meccsek nagy részét hozták, ezért teljesen ésszerű, h küzdenek és hisznek is abban, h bajnokok lesznek. A Barcelona jobb jelenleg, de ez nem azt jelenti, h a Real nem lehet bajnok. Még sok van hátra a bajnokságból, még van egy Klasszikus, sok minden történhet.

Nem védem a Madridot, de amikor mindenbe bele kötünk az szerintem már gyerekes. Mourinho nyilatkozataim rendre felháborodik a fél fórum, DE mit vártok? Ő ilyen volt mindig és ilyen is marad. Egy hatalmas játékos, aki szereti ha mindig minden róla szól, engem például néha még szórakoztatnak is a nyilatkozatai.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.01.04. 11:07:03

honda25 írta:Sajnos az a szánalmas, hogy a két csapat között egy pont különbség van.

2
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.04. 11:01:32

Örülök, hogy neked egy Getafe az igazi értékmérő és nem egy nagycsapat, mint a Barcelona. Az ötettelen játékot nagy általánosságban értettem, nem konkrétan a Getafe elleni meccsre gondoltam, mert nem is láttam javarészt, csak az utolsó 7 percet.
akkor viszont ezt a meccset nem láttad, a tegnap elöttit viszont igen :D
nem erőmérő. a kiscsapatok ellen sokszor szenved a Barcelona is, az értékmérő számomra a Milan volt, és lejátszották a Seria A listavezetőjét.
Az, hogy a Barca elleni meccs ugy sikerült ahogy, na hát szomoru vagyok, de egy jobb csapattól kikapni nem szégyen. Ráadásul hulladék volt a csapat, taktikástul, hozzáállásostul, mindenestül. Továbbra is úgy gondolom, hogy FÉL ÉV alatt egy vereség igenis szép teljesitmény, de még bőven van hova fejlődni
Sajnos az a szánalmas, hogy a két csapat között egy pont különbség van.
viszont, ha a meccs előtt 5 pont volt a különbség, most meg egy, akkor 4 pontot kapott a Madrid tegnap. Na most már kezdem elhinni a bundagyanut, hogy a szövetség meg mindenki a Realt tolja.
Egyébként nem is lenne hülyeség, ha a 2 nagyon kivül mindenki 4 pontot kapna a gyözelemért :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuni 2011.01.04. 11:09:08-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.01.04. 11:00:29

honda25 írta:Sajnos az a szánalmas, hogy a két csapat között egy pont különbség van.
nem értek egyet. az utóbbi jó sok év legjobb madridja ez, 17 meccsből 2 döntetlen és 1 vereség; ilyen mérleggel törvényszerű, hogy küzdenek az első helyért. nem a classico-k alapján osztanak az egész idényre vonatkozó pontokat. 1 meccs alapján nem használnék olyan szavakat mint a szánalmas, ők is szinte végigverik a mezőnyt...
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.04. 10:43:03

zsuni írta:
Bizonyára éppen aludt a saját csapata meccsén, ami nem is csoda, hiszen a Real ötlettelen játéka magáért beszél.
örülök, hogy a Madrid ötlettelen játékkal is ki tud alakitani 10 ziccert alsóhangon.
Kép
Kép
Kép
honda25
Jugador del Barça

2011.01.04. 10:35:35

Sajnos az a szánalmas, hogy a két csapat között egy pont különbség van. Meg az is, hogy a kisebb csapatok simán elverhetnék a Madridot, de valahogy sosem jön nekik össze, mint tegnap a Getafe, ha koncentrálnak 1-2-nél, bármi lehetett volna...
Kíváncsi vagyok a Villarrealra, meg tudják-e fogni a Madridot.
Az edzőjükkel meg nem kell foglalkozni, mindig is egy nagyképű ember volt...
Hajrá Barca! És a Honda!
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.04. 10:29:30

tudjuk-tudjuk, a bírók nekünk fújnak... ez meg nem volt provokáció, csak levette a terhet a játékosokról, ne gondoljunk már olyan abszurd dologra, h ezzel befolyásolni akarja a sporikat...még a feltételezés is sértő
a stilusával lehet vitatkozni, még egyszer-egyszer belefér, de most már ez a folyamatos rinyálás sok egy kicsit. át kell nézni ezeken a dolgokon, és kész. Viszont a valóságtartalma nem támadható, de hát ugy tünik nem tudja, vagy inkáb nem akarja tudni mit szabad kimondani és mit nem. Jobb ha hozzászoktok, mert egy klaviaturát fogtok széthasználni, ha minden ilyen nyilatkozatára irtok valamit a forumba :)
Bizonyára éppen aludt a saját csapata meccsén, ami nem is csoda, hiszen a Real ötlettelen játéka magáért beszél.
örülök, hogy a Madrid ötlettelen játékkal is ki tud alakitani 10 ziccert alsóhangon.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.04. 09:57:47

gergo9 írta:Mourinho: "A mai tizenegyest nem láttam, a tegnapit viszont igen. Csapatként nem tetszett a mai teljesítményünk, egyéniségekről pedig nem akarok beszélni, mert igazságtalan lenne. A három pont jogos, mert több helyzetünk volt."
Bizonyára éppen aludt a saját csapata meccsén, ami nem is csoda, hiszen a Real ötlettelen játéka magáért beszél. Ellenben a Barcelonáé, szerintem nagyítóval nézte a meccset, és amint volt egyetlen kétes szituáció is, rögtön árulással vádolja a bírókat, lecsalózza a katalánokat és kiemeli saját magát, mekkora edző, ő az Isten, ő teremtette a Földet és az egész emberiség neki köszönheti, hogy élhet... Kb. ekkora az egója ennek az embernek... Nem hazudtolja meg magát. Azt hittem, hogy az 5-0 után visszavesz az arcból, de nem. A vér nem válik vízzé, ugyanaz a gusztustalan ember, aki eddig is volt.
Kép
Kép
Kép
barca2010
Jugador d'estrella

2011.01.04. 09:52:48

Teljesen felesleges viták mennek itt! Mou egy nagy edző, de egyben egy nagy provokátor is! Mindent megnyert amit csak lehetett, ezért tiszteletet érdemel mindenképpen! Az, hogy így viselkedik azzal meg nem kell foglalkozni! Ezek az emberek azért viselkednek így, hogy foglalkozzanak velük, hogy írjanak róluk! Ő is pontosan tudja, hogy messze vannak a Barcától, de kérdem én, ha mi lennénk ennyivel a Madrid mögött, akkor mindig minden fórumon azt hangoztatnánk, hogy milyen jó a Madrid, meg mi sosem leszünk olyan jók...stb. ??? Nem hiszem! El kell ismerni amit tudnak, és örülni kell annak, hogy a szeretett csapatunk ilyen szinten focizik! Engem is bánt, hogy sokszor gyenge játékkal hozzák a meccseiket, de attól még nem kell mindig fikázni őket! Különben is, sokkal jobb egy jó Realt legyőzni, mint egy gyengét!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Mr. Master
Director del Fútbol

2011.01.04. 09:39:22

Fecooo írta:
gergo9 írta:Mourinho: "A mai tizenegyest nem láttam, a tegnapit viszont igen. Csapatként nem tetszett a mai teljesítményünk, egyéniségekről pedig nem akarok beszélni, mert igazságtalan lenne. A három pont jogos, mert több helyzetünk volt."
tudjuk-tudjuk, a bírók nekünk fújnak... ez meg nem volt provokáció, csak levette a terhet a játékosokról, ne gondoljunk már olyan abszurd dologra, h ezzel befolyásolni akarja a sporikat...még a feltételezés is sértő :D
Mourinho egy shrekkfej és kész. Ezen nincs mit csodálkozni, mert eddig is tudtuk. Majd megint el kell őket rendesen verni a bernabeuban, aztán majd nem fog a sporik miatt sirni a szája.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.04. 09:27:13

tudjuk-tudjuk, a bírók nekünk fújnak... ez meg nem volt provokáció, csak levette a terhet a játékosokról, ne gondoljunk már olyan abszurd dologra, h ezzel befolyásolni akarja a sporikat...még a feltételezés is sértő :D
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.01.04. 08:36:11

Emberek! Szilveszter után vagyunk, ilyenkor azért látszott a fáradtság mind2 csapaton, ti is elég ramaty formában voltatok egy hulladék Levante ellen szóval nem kell hülyeségeket fröcsögni... :roll: Megértem, hogy még mindenki szeme előtt ott lebeg az 5-0 de ha észre veszitek magatokat nem kéne mindig köpködni a Madridot... Ha nyer 8-0ra akkor nem érdemli meg, makkerek, nagy szerencse gólok, a Levante nem is koncentrált a meccsre... S ha minimális arányú győzelmet szerzünk 10-15 elk*rt ziccer mellett, akkor ilyen Stoke Citykkel hasonlítotok össze, s a bíró nekünk fúj, és hogy még ellen is kevesek vagyunk, (akiket összel lefociztunk a Bernabeuba). Holott a 2-1-es meccsetek nem szerencse, akkor meccsközben nem bíróztok amikor nem adja meg a Levantenak a 11-est stb... Amíg nincs formában levő Lass, Xabi duó és elől egy formában levő Benzema akkor láthatunk ilyen meccseket, mint a tegnapi, de míg előbbiekét az ünnepekre fogom, úgy utóbbi formába lendülésében bízom, mert több rejlik benne, mint hogy kapu fölé bombázza 5-6 méterekről...
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.04. 02:34:57

Mourinho: "A mai tizenegyest nem láttam, a tegnapit viszont igen. Csapatként nem tetszett a mai teljesítményünk, egyéniségekről pedig nem akarok beszélni, mert igazságtalan lenne. A három pont jogos, mert több helyzetünk volt."
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.04. 01:17:53

Ez szép és jó, ha a Stoke City, vagy a Hercules játssza...
De miért kell ezt néznem a világ egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) hírnevű csapatától? Miért kell ezt látnom a világ egyik leggazdagabb (ha nem a leggazdagabb) klubjától?
AVAGY: csak én érzem az ellentmondást?

lehetne "régi" Real módjára is művelni a focit (amúgy nem kell olyan sokat visszamenni az időben)
azért nem lehet, mert most már nincs olyan szélsőhátvéd mint RobiCarlos, nincs olyan mint Zidane, nincs olyan mint Ronaldo. A zsenik kihaltak. szélsőjáték van agybafőbe, régen felfutó szélsőhátvédekből állt szélen a Real és ennyi. Ma már ezt kire lehet bizni? az ég világon senkire.
egyébként nekem bejön a pörgös foci, és tudják ők uralni a középpályát, ha akarják, de az kevésbé látványos és lassu is, valamint az összeszokás hiánya miatt rohadt nehezen törik fel a védelmet, nem ugy mint a Barca, ahol Xavi, Messi nézéséböl azt is tudja holnap után milyen rágót fog venni a közértben, nameg egymás auráját is érzik már
Mikaos
Director del Fútbol

2011.01.04. 00:58:09

zsuni írta:
Komolyan érdekelne ez a recept, mert megpróbálnám alkalmazni megye 1ben ezt a féle taktikát.
vegyél egy olyan baromi gyors támadóalakzatot, ami fénysebességgel száguld, és kreativ, hagyd az ellenfélnél a labdát, hogy a félpályán lendületböl, szereléssel egyböl le lehessen futni mindenkit. egyszerü mint az egyszeregy. persze ugyis csak hurrogás jön
Ez szép és jó, ha a Stoke City, vagy a Hercules játssza...
De miért kell ezt néznem a világ egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) hírnevű csapatától? Miért kell ezt látnom a világ egyik leggazdagabb (ha nem a leggazdagabb) klubjától?
AVAGY: csak én érzem az ellentmondást?

lehetne "régi" Real módjára is művelni a focit (amúgy nem kell olyan sokat visszamenni az időben)
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.04. 00:14:34

annyiban igaza van, hogy azért a helyzetkihasználás szánalmas volt, meg a középpálya. a gyözelem elvitathatatlan, de hogy igy alakult az eredmény, izgalmas pörgös meccs volt
Válasz küldése