Magyar Válogatott
- ozsimiki
- Adminisztrátor
azt viszont el kell ismerni,hogy a bekapott bóhoc gólunk óta, JÓL játszunk.
ezért sem kellene ilyen védelmi hibákat összehozni.
az mondjuk zavar,h a lövéseink sebessége vetekszik egy úthengerével, pedig volt két nagy lövőhelyzetünk...
ezért sem kellene ilyen védelmi hibákat összehozni.
az mondjuk zavar,h a lövéseink sebessége vetekszik egy úthengerével, pedig volt két nagy lövőhelyzetünk...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Most láttam a meg nem adott gólunkat. Ha 1-1 valószínű, h nem marad az az eredmény, de ez nagyon nagy szemétség volt a bírótól. Ha hamarabb befújja megértem, de csak akkor fújt, amikor már a hálóban volt a labda. Undorító.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

Vadócz játéka tetszik,Pintér sem rossz!
Nemtudom,hogy most a hollandok altatnak-e(gondolom igen),vagy nem. De ha a meccs igy megy tovább,bármikor találhatunk egy gólt.
A hollandok nem tudom mit pattognak
Rudolf meg már vagy a tizedik akciót rontja el... :/
Nemtudom,hogy most a hollandok altatnak-e(gondolom igen),vagy nem. De ha a meccs igy megy tovább,bármikor találhatunk egy gólt.
A hollandok nem tudom mit pattognak
Rudolf meg már vagy a tizedik akciót rontja el... :/
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Van Perszil sárga?.... Habár már megkapta egyszerozsimiki írta:ez meg a másik, ez a phöts előbb végignézte,h gól lesz belőle, majd visszafújta...szimpiL.Messi 10 írta:Imádom a bírókat...

Szerk.: Ok. hogy Magyar a kommentátor és a Magyaroknak szurkol, de csak engem irritál, hogy ennyire pedáloz?

Most nézem orbán nyilatkozatát... A miénk, de nem mindegy, hogy hogy verik rommá. Ha nem érdemlik meg, küzdenek szívvel-léllekkel a mezért, a címerért, vagy ha szégyenbe hoznak minket a nem akarásukkal, a semmit tevésükkel...
3:0 Hollandiának, rommá leszünk verve, valóban, mert amíg a szuperszónikus Királyt kell a kapuba álíltani, fogunk is kapni ennyit, sőt, többet is...
3:0 Hollandiának, rommá leszünk verve, valóban, mert amíg a szuperszónikus Királyt kell a kapuba álíltani, fogunk is kapni ennyit, sőt, többet is...
Football, bloody hell. /SAF/
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ez meg a másik, ez a phöts előbb végignézte,h gól lesz belőle, majd visszafújta...szimpiL.Messi 10 írta:Imádom a bírókat...

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Imádom a bírókat... 

- Mihu
- Director del Fútbol
Szerintem meg Vili fogta az emberét, és Juhász ment oda hátulról tök feleslegesen második védőnek egy emberre...mögüle jött RvP, úgyhogy szerintem ez Juhász sara volt most...Fecooo írta:de jó nekünk, h Juhász mellett ott van a világklasszis vilike, így pont alkalmas volt arra, h feltartsa Rolit... (legalábbis így láttam...)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem az a szégyen,hogy kikapunk pl most a Hollandoktól ,vagy kikaptunk. Hanem az, hogy mit művelünk védekezés címén. De már hosszú évek óta, össze kellene számolni,hogy melyik válogatott adja ajándékba a legtöbb gólt, magyarázza már el valaki,hogy a fenébe lehet RVP tök egyedül 5 méterre a kapunktól, úgy,hogy még le is tudja venni.
még a legbugyutább válogatottak is képesek arra,hogy megtanuljanak védekezni, ha már támadni nem tudnak, és így olykor meglepetést okoznak, olykor meg a jóval erősebbektől kikapnak 1-2vel.
mi meg...
és nem hiszem,h ezt ne gyakorolnánk, egyszerűen ezek buta emberek, vagy memóriájuk nincs.
teszem hozzá,h én sosem szoktam keményem fogalmazni vereségek után, se Barca,se Magyar válogatott esetén,de ez szánalmas.
még a legbugyutább válogatottak is képesek arra,hogy megtanuljanak védekezni, ha már támadni nem tudnak, és így olykor meglepetést okoznak, olykor meg a jóval erősebbektől kikapnak 1-2vel.
mi meg...
és nem hiszem,h ezt ne gyakorolnánk, egyszerűen ezek buta emberek, vagy memóriájuk nincs.
teszem hozzá,h én sosem szoktam keményem fogalmazni vereségek után, se Barca,se Magyar válogatott esetén,de ez szánalmas.

de jó nekünk, h Juhász mellett ott van a világklasszis vilike, így pont alkalmas volt arra, h feltartsa Rolit... (legalábbis így láttam...)
Az erőviszonyok letisztázódtak, de most van a hajrá minden nagy bajnokságban, vigyázni kell a sérülésekkel is, nem fogják agyonhajtani magukat a hollandok, négy elég lesz közte.
Nem csak egyénileg...csapatszinten is fényévekkel jobbak...Messi-Ini írta:Szerintem a válogatott ma tisztesen helyt fog állni,és sajnos 1-2-góllal ki fog kapniÉn személy szerint nem félek attól hogy megint kapunk egy zakót,szerintem szoros meccs lesz,de kijön az akülönbség,hogy egyénileg sokkal jobbak a Hollandok!De aztán kitudja,még bármi lehet
![]()
Reméljük h ígyvan
![]()
![]()
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Reálisan nézve, a média ökörségeit nem nézve, 0 pontot kapunk ma este. Azaz oda-vissza megvernek minket és ezek után tényleg nagy lesz a mellényük a hollandoknak, akárcsak az első meccs előtt és után. Méghogy "Barçás focival intéztek el minket..." röhög a vakbelem.
Viszont minimális tartása csak van a fiúknak, így én sem gondolom, hogy megint nagy zakóval távozunk, csak egy kisebb méretű "öltönnyel". Végre Vadócz is kezdő, már vártam őt a csapatba, szerintem ő való mindig védekező középpályásnak.
HAJRÁ MAGYAROK!
Viszont minimális tartása csak van a fiúknak, így én sem gondolom, hogy megint nagy zakóval távozunk, csak egy kisebb méretű "öltönnyel". Végre Vadócz is kezdő, már vártam őt a csapatba, szerintem ő való mindig védekező középpályásnak.
HAJRÁ MAGYAROK!

- faithnomore
- Entrenador del Barça
Vili bácsi megint jó vicc hogy egyáltalán válogatott, de még hogy a védelem közepén Juhásszal az....Bob_Marley írta:Fülöp Mártpn – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás.
Cserék: Király Gábor, Komlósi Ádám, Czvitkovics Péter, Koman Vladimir, Varga József, Tököli Attila, Koltai Tamás
Őszintén engem Pintér sem győzött meg mikor láttam játszani, nagyobb a híre mint a tudása, inkább ezt mondanám rá.
Laczkó meccsek óta borzalmas formában van, kár hogy nincs egy normális balhátvéd a helyére. (Halmosit meg ne lássam még egyszer arrafelé kolbászolni)
Priskin szintén no comment.... sose értettem miért van a válogatottban, talán annyi szól mellette hogy külföldön játszik, de ott is ha a csapatában évente lő 3 gólt akkor már tapsolhatunk vígan. Inkább mondanám azt hogy tegyük be Tökölit, ő legalább a kapura veszélyes és bemozog üresbe, nem csak lesen mászkál mint Priskin. (Többször egy meccsen mint Pippo mester, aki lesen született)
Nem várok semmit ettől a meccstől, sima holland győzelem lesz itt. Ha találnánk egy gólt már boldog lennék, de legalább helyzeteink legyenek.
Hajrá Magyarok!
ha a hollandok komolyan veszik,nem ússzuk meg néggyel. egyébként szerintem tudják,hogy nem kell megszakadniuk,de így is 4-0át várokMessi-Ini írta:Szerintem a válogatott ma tisztesen helyt fog állni,és sajnos 1-2-góllal ki fog kapniÉn személy szerint nem félek attól hogy megint kapunk egy zakót,szerintem szoros meccs lesz,de kijön az akülönbség,hogy egyénileg sokkal jobbak a Hollandok!De aztán kitudja,még bármi lehet
![]()
Reméljük h ígyvan
![]()
![]()
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Szerintem a válogatott ma tisztesen helyt fog állni,és sajnos 1-2-góllal ki fog kapni
Én személy szerint nem félek attól hogy megint kapunk egy zakót,szerintem szoros meccs lesz,de kijön az akülönbség,hogy egyénileg sokkal jobbak a Hollandok!De aztán kitudja,még bármi lehet
Reméljük h ígyvan

komolyan mondom sírva fakadok! kit húzogat ez a vilike, h nemhogy válogatott lehet, még kezdő is szinte mindig és mindenkinél!???Bob_Marley írta:Fülöp Mártpn – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás.
Cserék: Király Gábor, Komlósi Ádám, Czvitkovics Péter, Koman Vladimir, Varga József, Tököli Attila, Koltai Tamás
Egy szót tudok írni: Öngyilkosság
Meglátjuk, vannak személyi változások , s remélem egy tisztes vereség lesz a vége!Szívesebben láttam volna, ha felépített védekezés, s abból 1-2 kontra!De hátha Vadóczék megolják jobban a kp-s védekezést!
Hajrá fiúk!
Pintér nem is játszik a Zaragozában! ennyit arról, h foglalkoztatott emberek kerülhetnek a csapatba!

Egész szépen összeszedte magát a csapat, bár most meg kihagytuk a büntetőtdaffy írta:ha valaki nézi 17:00tól a sport1en az u17 magyar-románt,az láthatja az unokatesómat(illés dávid). ilyenkor büszke az ember,még akkor is,ha "csak" egy u válogatott.(igaz,hogy az eto-ban már volt az év játékosa)
szóval öröm ezt látni

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A mai meccstől nem várok túl sokat. Megmondom őszintén hogy le sem ülnék legszivesebben a tv elé, de azért mégis a Magyar válogatottról van szó.
A lényeg hogy ne szégyenüljünk meg teljesen, magyarul jó lenne tisztesen helytállni. Bízom benne hogy egy gólt azért begyötrünk valahogy, és azt gondolom hogy fölösleges beállni védekezni. Játszunk egy jó meccset! A két válogatott közti különbséget már úgy is tudjuk.
A tippem: 3 vagy 4-1!
Hajrá Magyarok
A lényeg hogy ne szégyenüljünk meg teljesen, magyarul jó lenne tisztesen helytállni. Bízom benne hogy egy gólt azért begyötrünk valahogy, és azt gondolom hogy fölösleges beállni védekezni. Játszunk egy jó meccset! A két válogatott közti különbséget már úgy is tudjuk.
A tippem: 3 vagy 4-1!
Hajrá Magyarok

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ha valaki nézi 17:00tól a sport1en az u17 magyar-románt,az láthatja az unokatesómat(illés dávid). ilyenkor büszke az ember,még akkor is,ha "csak" egy u válogatott.(igaz,hogy az eto-ban már volt az év játékosa)
szóval öröm ezt látni
szóval öröm ezt látni

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fülöp Mártpn – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás.
Meglátjuk, vannak személyi változások , s remélem egy tisztes vereség lesz a vége!Szívesebben láttam volna, ha felépített védekezés, s abból 1-2 kontra!De hátha Vadóczék megolják jobban a kp-s védekezést!
Hajrá fiúk!
Hajrá fiúk!

Magyar válogatott meccsre pár évig nem megyek,......hazafelé másnap nagyobb élmény volt a Diósgyőr meccs ( ismét győzelemmel ), főleg az AKARATOT szeretném kiemelni.
...és, hogy mennyire sz.a.r.ják le a szurkolókat itthon ( igy akarnak 10ezres közönséget Csányiék):
http://diosgyor.blog.nepsport.hu/archiv ... N_NEEEEEM/

...és, hogy mennyire sz.a.r.ják le a szurkolókat itthon ( igy akarnak 10ezres közönséget Csányiék):
http://diosgyor.blog.nepsport.hu/archiv ... N_NEEEEEM/

- Capon
- Llegenda del Barça
Annyira be volt harangozva ez a holland meccs hogy az nem igaz. Másról sem lehetett olvasni, a csapból is ez folyt. Nekem már napokkal a meccs előtt el tudták venni tőle a kedvemet. Az eredményt teljesen reálisnak tartom, sőőőt én 5 gólos különbséget vártam azt hittem 0-5 lesz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador del Barça
Kimentünk mi is pár haverral, hogy élőben szorítunk a fiainknak meg aztán a Hollandokra is kíváncsiak voltunk. Bár ne tettük volna és ezt most csak 30%-ban az eredmény mondatja velem. A körülmények gyalázatosak, egy disznó ól különben néz ki Hollandiában, mint ez a stadionnak nevezett valami, ahova bejutni rémálom, benn pedig közlik a szektor bejáratánál, hogy az én jegyem hiába szól oda húzzak el onnan és álljam végig a meccset egy másik helyen ahova úgy kell bekönyörögni magam, hogy legalább lássam a mérkőzést ha már kifizettem a jegyem árát. Na ez is volt ám az utolsó, hogy én ebbe a putriba betettem a lábam, majd ha építenek megyek én ezt a gyalázatot nem támogatom a belépőm árával.
És akkor a meccsről.
A Hollandok kb. 40%-on pörögve könnyedén vertek minket. A taktika mint olyan teljesen hiányzott. Megint kijött az, hogy 20 éve nincs szakemberünk aki bármit is elért volna és ez nem lehet a véletlen vagy a pech miatt. Egyszerűen az élvonaltól nagyon messze kerültünk és nem csak játék tudásban, hanem szakértelemben is. Azaz itthon nincs értelme szakértelemről beszélni. Láttam volt aki azt írta, hogy ő ezt szívesebben nézi, mint a Koeman féle focit, hát egészségére, én inkább nézek egy 0-2-t, mint egy 0-4-et bármilyen körítéssel együtt. Látszott a játékosokon, hogy elképzelésük sincs, hogyan állítsák meg a Holland csapatot. Nem vagyok a nagy rudalózás híve, de amikor 0-4-nél 3 perce nyomozzuk a labdát a középpályán valaki pakoljon már alá az egyik sarkazgatósnak akár egy sárga árán is. Mondom ezt úgy hogy a Holland a kedvenc válogatottam a Magyar után.
A játékosok közül párat el kell végre felejteni. Lackó, Varga, Vanczák. Első körben őket el kell távolítani. Az sem érdekel ha az elkövetkezendő 10 év minden válogatott meccsén más játszik ezeken a posztokon vagy ezen játékosok helyett, de őket többet ne ha kérhetem. Aztán Vadócs és Koman nélkül ez a válogatott nem a legjobb játékosokból áll. El nem tudom képzelni azt a helyzetet amiben egy Varga előnyt élvez Vadócz-al szemben, illetve hogy Cvitkovics Komannal szemben. Ilyet jó itélő képességű ember nem tehet. Akármenyire is volt rossz Koman, annyira nem lehet rossz hogy egy Cvitkovics-ot hozok be helyette, aki látványosan lassú volt. Aki pedig azt látja, hogy Varga jobb játékos mint Vadócz azt nem is tudom hova tenni. Ennek a Magyar válogatottnak az én szememben onnan kéne kezdődni, hogy Juhász-Vadócz-Elek(kicsit félve talán még korai ez neki de biztató)-Koman-Dzsudzsák a többieket pedig ehhez az 5-öshöz igazítani.
Felfoghatatlan dolgok történnek a Magyar fociban kezdve a stadionok állapotától az úgy nevezett szakmai munkáig bezárólag. Ezt tudtuk jól és most helyünkre is kerültünk a Hollandok jóvoltából.
És akkor a meccsről.
A Hollandok kb. 40%-on pörögve könnyedén vertek minket. A taktika mint olyan teljesen hiányzott. Megint kijött az, hogy 20 éve nincs szakemberünk aki bármit is elért volna és ez nem lehet a véletlen vagy a pech miatt. Egyszerűen az élvonaltól nagyon messze kerültünk és nem csak játék tudásban, hanem szakértelemben is. Azaz itthon nincs értelme szakértelemről beszélni. Láttam volt aki azt írta, hogy ő ezt szívesebben nézi, mint a Koeman féle focit, hát egészségére, én inkább nézek egy 0-2-t, mint egy 0-4-et bármilyen körítéssel együtt. Látszott a játékosokon, hogy elképzelésük sincs, hogyan állítsák meg a Holland csapatot. Nem vagyok a nagy rudalózás híve, de amikor 0-4-nél 3 perce nyomozzuk a labdát a középpályán valaki pakoljon már alá az egyik sarkazgatósnak akár egy sárga árán is. Mondom ezt úgy hogy a Holland a kedvenc válogatottam a Magyar után.
A játékosok közül párat el kell végre felejteni. Lackó, Varga, Vanczák. Első körben őket el kell távolítani. Az sem érdekel ha az elkövetkezendő 10 év minden válogatott meccsén más játszik ezeken a posztokon vagy ezen játékosok helyett, de őket többet ne ha kérhetem. Aztán Vadócs és Koman nélkül ez a válogatott nem a legjobb játékosokból áll. El nem tudom képzelni azt a helyzetet amiben egy Varga előnyt élvez Vadócz-al szemben, illetve hogy Cvitkovics Komannal szemben. Ilyet jó itélő képességű ember nem tehet. Akármenyire is volt rossz Koman, annyira nem lehet rossz hogy egy Cvitkovics-ot hozok be helyette, aki látványosan lassú volt. Aki pedig azt látja, hogy Varga jobb játékos mint Vadócz azt nem is tudom hova tenni. Ennek a Magyar válogatottnak az én szememben onnan kéne kezdődni, hogy Juhász-Vadócz-Elek(kicsit félve talán még korai ez neki de biztató)-Koman-Dzsudzsák a többieket pedig ehhez az 5-öshöz igazítani.
Felfoghatatlan dolgok történnek a Magyar fociban kezdve a stadionok állapotától az úgy nevezett szakmai munkáig bezárólag. Ezt tudtuk jól és most helyünkre is kerültünk a Hollandok jóvoltából.