Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annak én is nagyon, függetlenül attól, hogy mi követjük-e el, legalább megtanulnák mi is a rend. Illetve a színészkedést is büntetném, az elején lennének eltiltások, de amint rájön a játékos, hogy nem éri meg, egyből leszokna ezekről a hülyeségekrőlTripleH írta: de már annak örülnék ha legalább az alattomos húzásokat ugyan úgy szankcionálnák utólag mint a PL-ben.
Képzeld el, ha olyan lenne a játékvezetés mint az NFLben, videóbíró meg Liga központban elemzés...ZBarca írta: Igen, ez pedig a másik főprobléma. Bár már sokszor kiveséztük, úgyhogy nagyon nem tudok semmi újat írni, de mégis szinte minden meccsre jut egy-két hatalmas játékvezetői hiba, amik akár a mérkőzések kimenetelét is befolyásolhatnák, illetve többször kabaré amit művelnek.
Igen, ez pedig a másik főprobléma. Bár már sokszor kiveséztük, úgyhogy nagyon nem tudok semmi újat írni, de mégis szinte minden meccsre jut egy-két hatalmas játékvezetői hiba, amik akár a mérkőzések kimenetelét is befolyásolhatnák, illetve többször kabaré amit művelnek.TripleH írta:Áhh nem ezek húzzák le a legjobban a ligát, ennél sokkalta nagyobb probléma a megye 3 szintű bírók (bár lehet túlbecsültem őket...)
Áhh nem ezek húzzák le a legjobban a ligát, ennél sokkalta nagyobb probléma a megye 3 szintű bírók (bár lehet túlbecsültem őket...)ZBarca írta:Viccnek tartom, hogy az Atma ellen szombat délután kell majd játszanunk. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem lehetett volna estére rakni azt a meccset. Szerdán ugye nekünk is és az Atma-nak is Király Kupa visszavágó lesz, és egyik párharc sem lefutott teljesen. (A Celta - Atma egyébként 0-0 lett.)
Amíg ilyen és ehhez hasonló felfoghatatlan döntéseket hoznak a szövetségnél, addig lehet bármilyen magas a színvonal a Ligában, sohasem lesz a legjobb bajnokság. Az angoloknál - meg úgy szinte mindenkinél - sokkal jobb döntéseket hoznak a kényes szituációkban és kevesebb hülyeséget is követnek el, mint a spanyoloknál. Ne értsen félre senki, én (is) a La Ligát tartom a legjobb bajnokságnak a világon, mégis úgy érzem, hogy ezen a szinten ennyire megkérdőjelezhető döntéseket nem lenne szabad, hogy hozzanak.
Ebben a videóban mit kéne látni? Azt, hogy most már több mint egy hónapja ott van egy komoly spanyol csapat élén, és annyira él a lehetőséggel, hogy annyit tud spanyolul amit egy átlagember egy óra alatt megtanul? Jókat mondott egy TV-s műsorba? Itt a fórumon volt egy srác, aki szintén csinált hasonló videókat, nem hiszem hogy ez akkora dolog lenne, plána egy olyantól aki éveken át a Unitedbe focizott, jó hogy többet is tud mondani, mint mondjuk egy Puhl Sanyi.Tromort77 írta:Gary Neville és a nyelvtudás
https://www.youtube.com/watch?v=L5_yG9q ... e=youtu.be
Pont ezekért a dolgokért írtam, hogy időt kell neki adni. Bátor döntés volt a részéről elfogadni az állást. MNF-ben sokszor láttam és remek elemzéseket adott. A vérében van a játék minden eleme, hihetetlen jól átlátja mikor mire van szükség. Nyílván idő kell neki annak okán is, hogy tényleges edzői tapasztalata nincs. De remélem beválik mert nagy szüksége lenne a bajnokságnak egy jó Valenciára.
Óbuda lottózó, ott kezdem a reggelt.Normandia írta:Neked lottóznod kellene.recrea írta: Jó volt a megérzésem, este a Real is pontot veszít
Neked lottóznod kellene.recrea írta:
Jó volt a megérzésem, este a Real is pontot veszt..
Ez nem tudom, h kinek nem tűnik egyértelműnek. Ráadásul ez a papírforma. Pontban és lelkileg sokat fog számítani/számítana.S.Agüero írta:Na mindegy, tartom, hogyha elkalapáljuk a két madridi csapatot, nem fogjuk elbukni a bajnokságot.
Peter Limnek hívják. Szerintem a pénze mellett fogalma nincs a labdarúgásról, de az angol edzők sikerességéről bizonyosan nem túl tájékozott.Nero. írta:Nem tudom kinek az ötlete volt Nevillet kinevezeni, de kb. mindenki tudta már az első perctől, hogy ez halott ötlet. Benítez szívesen vissza menne szerintem.
ilyen messzire nem akarok nézni még, de legyen így.S.Agüero írta: Ha megcsapjuk az Atléticot és a Realt is itthon, akkor szerintem behúzzuk a bajnokságot.
Idegenben a Villarreal ellen lesz nehéz, a többit elvileg hozni kellene. Persze biztos, hogy lesz meglepő pontvesztés.
Jó volt a megérzésem, este a Real is pontot veszítS.Agüero írta:Ha megcsapjuk az Atléticot és a Realt is itthon, akkor szerintem behúzzuk a bajnokságot.csababarca írta:Ma nem nyertek, 0-0 otthon a Sevilla ellen.
Elmaradt meccset behúzzuk,meg beárazzuk őket jövőhéten otthon, aztán 6 pont előny...easy.
![]()
(feltételes módban tessék érteni,nem kötözködni)
Idegenben a Villarreal ellen lesz nehéz, a többit elvileg hozni kellene. Persze biztos, hogy lesz meglepő pontvesztés.