Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Riadtribizli
Barça B

2011.03.26. 09:06:48

ziipp írta:
Riadtribizli írta:Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...
Ja meg hogy arra verjük a nyálunkat hogy 5 győztes meccs zsinórba. Na de könyörgöm kik ellen? Kötelező győzelmeknek örülünk? Nehogy már egy Finnország legyőzése bravúrnak számítson? Vagy ha tényleg az akkor meg ne legyünk hülyék, hogy utána Hollandokat akarunk verni... Lépcsőn menjünk fokonként, mert a liftbe még nem érjük fel a gombot...
Ismered a mondást: egy meccsen két csapat lép pályára, és bármi megtörténhet... :D Miért ne nyerhettünk volna? Akarnunk kell a győzelmet, másképp nem jön el. Sajnos egy ilyen gonosz lépcsőn kell felmennünk, ahol a finnek után a hollandok jöttek... :D Egyébként tényleg nem lenne rossz, ha szépen, lassan megfelelő ellenfelek ellen köthetnénk le meccseket, mint az ökölvívásban. :D
Miért ne nyerhettünk volna??? Hát nem láttad? Macska-egér harc volt...
Persze hogy akarni kell, meg bármi megtörténhet, de reálisan nézzük már a dolgokat könyörgöm... Ott a realitás, meg az első lépcsőfok, hogy verjük meg az összes többi ellenfelet a csoportba, meg talán egy döntetlent húzzunk ki a svédekkel szemben...
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.26. 09:00:43

Elég volt nekem az első félidő. Egyébként Ettől a meccstől nem lehetett jobbat várni. Egy eleinte jól letámadó magyar csapat fel tudta tartóztatni a nem túl jó formában lévő VB ezüstérmeseket, de a védelmi hibákat egytől-egyig kihasználták.
d
Entrenador del Barça

2011.03.26. 06:48:43

Meccs előtt még azt tartottam, hogy ha mutatunk valami játékot és nem kapunk ki 3 gólnál többel, akkor nem leszek elégedetlen. Hát játékot nem mutattunk és 3 gólnál többel kaptunk ki, de még így sem lepődtem meg.

Felesleges itt bármi személyi változást emlegetni, taktikát elemezni, mert ha a fejünk tetejére állunk sem nyerünk ez ellen a holland csapat ellen.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy más, fociban hasonló szinten járó nemzetek hogyan élik ezt meg, mert abszurd, hogy minden évben háromszor kapunk józanító pofont és mégis a fél ország álomra ringatja magát újra és újra minden évben. Lassan már a "régi szép időkre" sem lehet hivatkozni, mert már apáink idejében is ugyanígy szidták az akkori footballt (még ha a mostani időkjöz képest valamivel sikeresebbek). Képtelenek vagyunk elfogadni, hogy ennyire vagyunk képesek és a földön maradva örülni az így elért eredményeknek.

Gundelt meg felkérném temetésemre beszédet mondani.
PCsabi
aka Game90

2011.03.26. 02:36:52

Néhány észrevétel:
1. Vanczákot felejtsük már el!
2. Dzsudzsák jobb csapatot érdemelne.
3. A játékosainkon azért eléggé meglátszik, hogy alig játszanak a klubcsapataikban.
4. Magyar média elfelejthetné ezt az óriási hype-ot.

Ezt a kezdőt azért kipróbálnám egyszer: Fülöp/Gulácsi - Bodnár, Juhász, Lipták, Laczkó - Koman, Elek, Vadócz, Dzsudzsák - Rudolf, Szalai. Sajnos Gera szerepeltetésének semmi értelme, egy normális meccse nincsen a válogatottban...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.03.26. 02:36:09

fcbarca0827 írta:Satulábú, satufejű, satuidióta Vanczák Vilmos, hogy a tökömbe lett ötven valahányszoros válogatott? Ezt mondja meg valaki. :lol:

Amúgy, nem történt tragédia, A két holland meccstől függetlenül, mi leszünk a csoport másodikak. 8)
Jó hozzáállás. :D

Annyira nem volt katasztrófa szerintem ez a meccs. Ronggyá vertek minket a VB ezüstérmesek. Nagy bumm. Viszont volt veszélyes támadásunk, volt reménysugár. Sőt, a hollandok minden góljában vastagon benne volt a védelem. Az első kettőben főleg. Azt tudom, hogy a legtöbb gólt egy védelmi hiba előzi meg, legyen az kisebb, vagy nagyobb, de lehet kialakítani úgy helyzetet, hogy a védelem igazán nagy hiba nélkül is mattolva legyen. Ezt nem tették igazából a hollandok velünk, csak a hibáinkat használták ki. Ezeken a hibákon meg lehetne javítani, ha valaki jól megszervezné végre a védelmet. Pl nem rohanunk középre szabadon hagyva a jobb-középen érkező Affelayt.

Az meg, hogy alig értünk labdához a második félidőben. :D Egy Barcás tudhatja, hogy milyen nehéz elvenni a labdát az azt magabiztosan tartó játékosoktól.

Nem hittem a győzelemben, egyelőre nem is várom el tőlük. A fejlődést szeretném látni, ami viszont szerintem jelen van a csapatban.
Bogyó10

2011.03.26. 01:06:30

Messa: mindent elmondtál. Hajrá Magyarország!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.03.26. 00:16:41

Azt kell mondjam, reális volt a meccs alapján a 4-0, sokkal jobbak voltak.

Bosszantó hibákból kaptuk a gólokat, ami pedig a 4. gól után történt, hogy vagy 5 percig úgy passzolgattak, mintha tényleg egy könnyed labdás edzésen lennének, elég dühítő volt.

Király Gabiról nem tudok újat írni, hihetetlen rapszodikus az ő teljesítménye. Az első gólban bőven benne volt, oké hogy 11 méterről jött a labda, de konkrétan belelőtték, mégis sikerült mellényúlnia.

Meccs előtt írtam, hogy Vanczák jobb oldalon való szerepeltetése felejtős, hát végülis csak 2 gólt kaptunk róla, de nem akarom én feltalálni a spanyolviaszt...
Lázár Pali sem egy életbiztosítás, de gyanítom többre mentünk volna vele, mint az echte ballábas Vilikével. Az eszem megáll amúgy, nemtudom itt minek kéne még történnie, hogy elfelejtsék a kapitányok az ő behívását. Azt gondolom, ezt a szintet bármelyik itthon játszó jobbhátvéd megütötte volna.

A középpályán nemigazán tudnék kiemelni senkit, Elek és Varga is gyenge volt, előbbi lassú, körülményes, utóbbi súlytalan.

Komant én nem láttam annyira rossznak, nem hoztam volna le. Gera nem játszott jól, bár szvsz nem lógott ki, de hiányzott a megszokott kreativitás tőle, a váratlan megoldások, s legfőképp az, hogy picit hajtsa a társaságot.

Dzsudzsák és Rudolf mindenképp dicséretet érdemel, bár előbbi elfáradt a második félidőre, azért messze a legveszélyesebb, s a legjobb játékosunk, talán az egyetlen, akinek nyugodt szívvel mernek passzolni a csapattársak, mert ő legalább letudja kezelni a lasztit, s ezzel most sok mindent elmondtam...

Rudi pedig 90 percen keresztül robotolt, küzdött, próbálkozott, a legkevésbé sem rajta múlt, hogy kikaptunk.

Kapus poszton változtatnék, de nem a jó Fülöp Marcira gondolok, hanem Bogdánra, vagy Gulácsira. Rosszabbul olyan nagyon nem járhatunk.

Kíváncsi vagyok kedden mit alakítanak a srácok, teher immár nem lesz rajtuk, s addigra már Hajnal is rendelkezésre fog állni. Azértis hajrá fiúk!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gg86
Jugador d'estrella

2011.03.25. 23:47:56

Riadtribizli írta: ... meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve.
Ezzel teljesen egyetértek. Én szerencsére nem lettem megetetve, mivel a vacsora előtt kapott étlap után (ahol a vajaskenyérről azt írták, hogy laktatóbb mint a rántotthús) elment a kedvem az egésztől. Nem azzal van a bajom, hogy egy játékos bizakodik, de azért ne essen át a ló túloldalára.
Pl: NS csütörtöki szám, Rudolf: Féljenek csak a hollandok! Nem tudom elképzelni, hogy mondjuk egy Levante játékos ilyet mondana a Barca elleni meccs előtt, pedig az erőviszonyok kb ugyanazok mint a mai meccsen voltak.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.25. 23:47:47

böcsületükre legyen mondva, hogy nagyon akartak. viszont kijött a tudáskülönbség, aztán az akarás átment erőlködésbe. emellett én is éreztem egy kis önbizalomhiányt amihez az is hozzájárult, hogy lelkileg nagyon megtörő időpontokban kaptuk az első 2 gólt. ettől függetlenül olyan dolgokon múlt ma amin változtatni nem igazán lehet. képességen. a középpályánk nagyon lufi volt, de hát az várható, hogy 2 nb1-es szűrű nem fogja meg a világ egyik legjobb irányítóját. szélső védőink ilyen szintű meccsre sajnos nincsenek. satöbbi. ez olyan dolog amin felesleges forogni, úgy gondolom, hogy ugyan úgy ahogy 10ből 1szer tudnánk nyerni Hollandia ellen kikapni sem kapnánk ki mindig 4-0ra. ez most így sikerült, durr. amszterdamban is próbáljunk meg kiállni a címer becsületéért aztán az igazi ellenfeleinknek okozzunk annál több gondot!
menczel
Entrenador del Barça

2011.03.25. 23:30:14

nem mondom hogy ez jó eredmény, de abszolut elfogadható mert ez a papírforma. a vb ezüstérmessel játszott az 50. válogatott.
hőzöngenek itt egyesek a hozzáállás miatt, én egyáltalán nem láttam, hogy hiányzik a hajtás. ha a kezdő playmakereket vesszük 4 -ből 3 Gera Koman és Rudolf se játszik a csapatában. Azt meg hogy akkor helyettük miértnem játszik más... nyilván náluk csak rosszabb labdarugók vannak arra a posztra és a különbséget hajtással meg futással nem lehet pótolni.

mégegyszer: ez a papírforma!

(sztem mostmár évtizedek óta az elégedetlen nagyarcú szurkolók a magyar foci legnagyobb bajai, ugyanis elérhetetlen eredményeket várnak el ráadásul azonnal... )
sjay
Entrenador del Barça

2011.03.25. 23:14:13

FCB.Gabesz írta:
ezt át is gondoltad vagy csak a hasadra ütöttél?

na majd hollandiába csodát teszünk:D
am most ezzel a hozzáállással mi a baj?
első félidőt úgy ahogy néztem,hát szetem az első gól után megzavarodtunk a 2. meg csak szimplán feladtuk,két nagy hibából kaptuk mindkettőt,az egyiket a nagyon tisztességesen helytálló kapusunk is benne volt.(szerintem)
talán túlságosan tiszteltük az ellenfelet,bár a gólig szetem odatették magukat, am hihetetlen ,hogy az első 10percet nem bírjuk ki nagy csapatok ellen gól nélkül.
Átgondoltam :wink:
Nem tudom mi bajod volt Királlyal, Fülöpnek jobban örültél volna?
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 23:09:02

Riadtribizli írta:Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...
Ja meg hogy arra verjük a nyálunkat hogy 5 győztes meccs zsinórba. Na de könyörgöm kik ellen? Kötelező győzelmeknek örülünk? Nehogy már egy Finnország legyőzése bravúrnak számítson? Vagy ha tényleg az akkor meg ne legyünk hülyék, hogy utána Hollandokat akarunk verni... Lépcsőn menjünk fokonként, mert a liftbe még nem érjük fel a gombot...
Ismered a mondást: egy meccsen két csapat lép pályára, és bármi megtörténhet... :D Miért ne nyerhettünk volna? Akarnunk kell a győzelmet, másképp nem jön el. Sajnos egy ilyen gonosz lépcsőn kell felmennünk, ahol a finnek után a hollandok jöttek... :D Egyébként tényleg nem lenne rossz, ha szépen, lassan megfelelő ellenfelek ellen köthetnénk le meccseket, mint az ökölvívásban. :D
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.25. 23:07:45

Kapus: Király Gabi az, akit nem okolhatunk semmiért, ő szerintem tisztességesen helytállt, a gólokról pedig nem tehetett.[/quote]

ezt át is gondoltad vagy csak a hasadra ütöttél?

na majd hollandiába csodát teszünk:D
am most ezzel a hozzáállással mi a baj?
első félidőt úgy ahogy néztem,hát szetem az első gól után megzavarodtunk a 2. meg csak szimplán feladtuk,két nagy hibából kaptuk mindkettőt,az egyiket a nagyon tisztességesen helytálló kapusunk is benne volt.(szerintem)
talán túlságosan tiszteltük az ellenfelet,bár a gólig szetem odatették magukat, am hihetetlen ,hogy az első 10percet nem bírjuk ki nagy csapatok ellen gól nélkül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB.Gabesz 2011.03.25. 23:09:16-kor.
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 23:01:52

FtcSikiHun írta:Gera? Vanczákkal együtt, addig rugdosnám őket, amíg meg nem tanulnak focizni.

De nekem még mindig Várhidi a legjobb edző, hogy ő miért ment el, nem értem.
EL-döntős, angol első osztályban játszó focistáról beszélsz, aki emberileg is példakép lehet sokak számára. Ha kérhetem, több tisztelettel nyilatkozz legalább róla!

Várhídi nekem is szimpatikus főleg a Sport1-es kommentátori megszólalásai miatt. :D Utólag róla az a véleményem, hogy bár ért a focihoz, motiválni, csapategységet teremteni nem tud. Jó szakember, csak egy válogatott esetében, akik hónapokig nem találkoznak, nem szokják egymás társaságát - egy olyan edző kell, aki utóbbihoz is ért valamennyire.
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.25. 22:59:31

Szörnyen gyengék voltunk.

Egyszerűen a helyezkedés nulla volt, semmi taktika nem volt a játékunkban, a védelmünk pedig egyszerűen gyatra volt. Lehetett ez volna 6 is. Nagyon sok játékost le kell itt cserélni, itt már nem a képességekről van szó, hanem néhány embernél a hajtásról, mert az volt ahol hiányzott.
Riadtribizli
Barça B

2011.03.25. 22:58:00

ziipp írta:Nem olvastam a nyilatkozatokat a meccs előtt, de mégis, mit kéne mondania bárki ember fiának? Hogy a tisztességes helytállás már jó? :S :D A győzelemért játszunk, nyerni akarunk. Amit nem tűzünk ki célként, az soha nem is érjük el. :)
Attól függ, mit akarunk elérni... A sok buta elhitte hogy lehet itt bármihez bármi közünk, meg agyonverjuk az Oranjét mert ők hű de nagyon nagy arcok(kiderült van mire arcoskodni...). Hát az ilyen felesleges hangulatkeltés miatt van az hogy egy ilyen meccs után elfordulnak a szurkolók. Mert meg lettek etetve. Kb olyan ez mint egy választási ígéret. Ott is etetik a jónépet, sok barom meg elhíszi, hogy kolbászból lesz a kerítés... Ez van vak vezet világtalant...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Riadtribizli 2011.03.25. 23:00:11-kor.
sjay
Entrenador del Barça

2011.03.25. 22:51:56

Egyáltalán nem voltam ma megelégedve semmivel a "házunktáján".
A támadósor: Mondhatni 0 volt, nem is értem hogy képzelte Egervári, hogy két ilyen fizikális kolosszust le tud gyűrni Rudolf Geri, Priskin kellett volna ide.

Középpálya: Varga Józsi volt itt a leggyengébb, de Koman sem jeleskedett. Vadócznak kellett volna kezdenie, ő leszedte volna Snejdert (szerintem). Koman sem volt a toppon, hiányoztak a passzai, a labdatartása 0 volt.

Védelem: Vanczák mi a macska farkát keres még itt?? 100x jobb fiataljaink vannak erre a posztra, teljesen nem értem a döntést.

Kapus: Király Gabi az, akit nem okolhatunk semmiért, ő szerintem tisztességesen helytállt, a gólokról pedig nem tehetett.
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:47:44

Nem olvastam a nyilatkozatokat a meccs előtt, de mégis, mit kéne mondania bárki ember fiának? Hogy a tisztességes helytállás már jó? :S :D A győzelemért játszunk, nyerni akarunk. Amit nem tűzünk ki célként, az soha nem is érjük el. :)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.03.25. 22:47:11

ziipp írta: Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem. :D
De ha nem megy legalább engem hagyjál. :mrgreen:
ziipp írta: Dzsudzsákot, Komant, Rudolfot, Vargát, Liptákot, Gerát mindenképp szívesen látnám a csapatomban, ha edző lennék. :)
Gera? Vanczákkal együtt, addig rugdosnám őket, amíg meg nem tanulnak focizni.
Dzsudzsák a második félidőre elfogyott, Rudolf viszont végig jó volt. Varga sem játszott rosszul, nem tudom miért kellett lehozni, Komannal együtt. Tökölit szívesen elnéztem volna utolsó 10 percben mit alkot.

Iniesta1986

Ha nem ez a helyes út, akkor mi? Hogy Bodnárok meg Dárdaik szaladgáljanak a pályán? Van 2-3 idősebb, rutinosabb játékos, de a többiek még eléggé fiatalok, még van idejük összeállni. Legalább az elmúlt 1-másfél évben megmozdult valami. De nekem még mindig Várhidi a legjobb edző, hogy ő miért ment el, nem értem. Vass Ádám eléggé rendszeresen játszik a Bresciában, többet mint Gera az biztos. A kapuba lassan lehetne próbálgatni a Bogdán-Gulácsi párost. A középpályára hamarosan jöhetne Gera helyére Gosztonyi, és előre Németh. Meg a Stieber gyerekről is sok jót hallani, nem értem miért nem próbáltuk még ki. Filkorral nem tudom mi van, és Tőzsérről is ha híreket látok, vagy olvasok, mindig pozitívum.

Czvitkovics keveset ért labdához, alig kapott labdát, pedig szerintem megtudta volna forgatni a védelmet. Az a baj, hogy keveset lövünk, pedig vannak olyan jó képességű játékosaink, hogy 20ról már el lehetne vállalni: Dzsudzsák, Koman, Rudolf, Laczkó, Czvitkovics, Varga.

Az első gólban szerintem nem volt benne Király, 10 méterről örülhetett, hogy egyáltalán bele tudott kapni. Én is voltam kapus, nem könnyű ilyen közelről megfogni egy erős lövést. Védő a közelében nem volt a csatárnak.

Gerának csak hátra passza volt. Laczkó játéka tetszett, bár volt 1-2 megingás.

Na asszem ennyi :D

Nem volt ez olyan rossz szerintem, mégis csak a VB 2.ja ellen játszottunk, és 1 góllal jobb lett mint Kúmannal :D

Szerintem az a baj, hogy mindig ígérgetik, hogy majd a következő versenyre jutunk ki, majd a következőre, de inkább el kéne tervezni, hogy pl. 2016os EB-n ott leszünk, és erre készülni már, összerakni egy 20-28 éves játékosokból álló csapatot, és kész. Köztük Kádár, Németh, Gulácsi, Gosztonyi, Stieber stb.

Elég hosszú lett, de remélem akad aki elolvassa.

Hajrá Magyarok.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
daffy
Madridista

2011.03.25. 22:46:21

FCB.Gabesz írta:engem komolyan idegesít, hogy ilyen sok zseni van,itt ini1986. akkor mutasd meg, h kell,mit ironizálsz itt a magyar focival? talán te eljutottál oda ahol egyesek vannak ott? persze , hogy nem,de észosztás van bőven.
kikaptunk a vb 2.tól ilyenkor kéne a csapat mellett állni,mind1,nemis mondok semmit,úgyis csak a düh beszélne belőlem.
nem a tény a zavaró,hogy 4et kaptunk,ez reális. hanem a média által keltett hype és a mérhetetlen-egyesek részéről nagyképűségbe átcsapó- önbizalom és a valóságtól való elrugaszkodás. ettől üt nagyot egy ilyen eredmény,hogy meglepetést várt az ország jó 60-70%a. a remény és a valótlan elvárások között egy nem túl éles határ húzódik,érzésem szerint a média segítségével sikerült a szurkolók jó részének a határ rossz oldaláról szurkolni.
Riadtribizli
Barça B

2011.03.25. 22:42:48

Ritkán írok, de ezt most ki kell írjam magamból, aztán ha nem reagál rá senki az se izgat, de megteszem.
Egy gondolat erejéig "Fankát" idézném: "hogy a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be..."
Hányinger ez a magyar foci. De! Nem az a baj, hogy 4-0ra kikapunk Hollandiától.
Nincs baj a játékosokkal (nyilván van, de nem ez a lényeg) nem őket okolom. A magyar focit körbevevő undorító közeg az ami visszataszító és szánalmas. Fő okozója ennek a média, ami felfújja a dolgokat és gerjeszti a felesleges "hurrá optimizmust"... Nyilván a médiának ez a feladata. Nem is a feladata, inkább ők ebből élnek, tehát érthető a dolog a részükről. Na de hogy hozzáértő emberek, lenyilatkozzák, hogy nyerhetünk és ők maguk generálják ezt a hangulatot... Nevetséges, szánalmas, siralmas... Pl a mai NS-ben Verebes Józsi bá ilyet nyilatkozik: "idős korára nem ment el az esze, ne higgyje ezt senki, de megverjük a Hollandokat 2-1re..."
Na erre mondom én ezt: Ne aggódjon Józsi bácsi nem aggódunk, hogy elment, mert ezek szerint nem volt ami elmenjen... Nyilván ez tiszteletlenség és már most bocsánatért esedezem, de sajnos tényleg itt tartunk. Meg ott, hogy Mezey doktor megmondja a Clasico után, hogy miben hibázott Mou...
Na erről ennyit... Köszönjük Emese... Mondtam a magamét... Falra borsót...!?
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:41:21

Iniesta_1986 írta:Csakhát, a magyarfoci esetében kár ábrándozni, légvárakat építeni...
Szurkolóként csak annyit tehetsz, hogy szurkolsz. :D Nem hiszem, hogy itt légvárakról lenne szó. Az általam felsorolt nagyszerű játékosok alapot adnak arra, hogy eredményes legyen a magyar válogatott, csak hát egy-egy vereség után sokan elkezdik verni a vészharangot, és legszívesebben porba hulló fejeket látnának másnap reggel. :D

A svédekkel szemben pariban lehetünk, csak tanulni kell ebből a meccsből (is), aztán előbb-utóbb jönnek a sikerek. :D Az EB14-re szerintem kijutunk. ;)
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.25. 22:34:54

engem komolyan idegesít, hogy ilyen sok zseni van,itt ini1986. akkor mutasd meg, h kell,mit ironizálsz itt a magyar focival? talán te eljutottál oda ahol egyesek vannak ott? persze , hogy nem,de észosztás van bőven.
kikaptunk a vb 2.tól ilyenkor kéne a csapat mellett állni,mind1,nemis mondok semmit,úgyis csak a düh beszélne belőlem.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.25. 22:34:53

Satulábú, satufejű, satuidióta Vanczák Vilmos, hogy a tökömbe lett ötven valahányszoros válogatott? Ezt mondja meg valaki. :lol:

Amúgy, nem történt tragédia, A két holland meccstől függetlenül, mi leszünk a csoport másodikak. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.03.25. 22:36:48-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 22:28:01

ziipp írta:
Iniesta_1986 írta:Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
Ha pedig szerinted a megkezdett út jó, akkor csak bízzál...de ne nagyon, mert hatalmasat fogsz koppanni, és a felébredés fájdalma széthasítja majd a fejedet.
Ja, és nemhogy veszélyes, de egyetlen ép kéz láb, értelmes támadást sem véltem felfedezni magyar részről. Viszont hátul olyan hatalmas világsikert értünk el, hogy holnaptól a futballiskolákban oktatófilmet készítenek belőlünk, melynek a címe: "Hogyan ne védekezzünk!!!!"
Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem. :D
Ez a hozzáállás az Életed egészére igazán tiszteletre méltó, megbecsülésre okot adó tény!Szerintem, mindannyian így vagyunk ezzel.

Csakhát, a magyarfoci esetében kár ábrándozni, légvárakat építeni...
Válasz küldése