Magyar Válogatott
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnos jó ez a meccs arra, visszaszálljon mindenki a földre!Nagyon messze vagyunk Európától...6an nem tudunk levédekezni 2 embert!Persze próbálunk lestaktikára játszani, de így..

újabb csodálatos cserék...
érthetetlen, hogy Gerának hogy lehet bérelt helye, mikor Fulhamben se jáccik
érthetetlen, hogy Gerának hogy lehet bérelt helye, mikor Fulhamben se jáccik
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnos a hollandok tényleg annyit fociznak amennyi kell!
A védekezésünk kritikán aluli...Támadásban meg nagyon kevés a mozgás, persze kijön az hogy Kuyt megtudja tartani a labdát, nálunk meg elpattan Komannál, Geránál stb, de direkt figyeltem, labdakihozatal 3 ember nem is nézte a labdást...így nem lehet!A hollandok jól zárnak vissza, ha kell felpörgetik, s 1-1ben meg megvernek minket!Varga totális holdtérben mozog, áááá nagyon kijönnek a 2 csapat közti hibák....Vanczák meg totálisan kilóg, folyamatosan ott vernek meg minket....s nem lép a kapitány, nem csak az hogy csserélne, de hogy Elek, Varga sem zár vissza....Dzsudzsák próbálkozik, de hát egyedül kevés....De sajnos ezt lehetett várni
szerk: Pali is jól mondta, nem ütközünk, teszik veszik, forgolódnak, persze, hogy lemaradunk!!!Olyan bosszantók ezek
A védekezésünk kritikán aluli...Támadásban meg nagyon kevés a mozgás, persze kijön az hogy Kuyt megtudja tartani a labdát, nálunk meg elpattan Komannál, Geránál stb, de direkt figyeltem, labdakihozatal 3 ember nem is nézte a labdást...így nem lehet!A hollandok jól zárnak vissza, ha kell felpörgetik, s 1-1ben meg megvernek minket!Varga totális holdtérben mozog, áááá nagyon kijönnek a 2 csapat közti hibák....Vanczák meg totálisan kilóg, folyamatosan ott vernek meg minket....s nem lép a kapitány, nem csak az hogy csserélne, de hogy Elek, Varga sem zár vissza....Dzsudzsák próbálkozik, de hát egyedül kevés....De sajnos ezt lehetett várni
szerk: Pali is jól mondta, nem ütközünk, teszik veszik, forgolódnak, persze, hogy lemaradunk!!!Olyan bosszantók ezek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.03.25. 21:32:18-kor.

-
- Director del Fútbol
Szerintem meg annyit adnak ki magukból amennyi kell. Ha akarnák nem érnénk kb a labdához, persze hogy szép a reménykedés, de egy helyzetet talán én is elvártam volna a srácoktól 45 perc alatt. Ez van, majd Hollandiában nyerünk.ozsimiki írta:
0-2, pedig játékban nem kerekedtek nagyon fölénk,csak hát a szokásos hibák jönnek a védelemtől, helyezkedésről nem is beszélve.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
...magyar. kár beleélni magad abba,hogy itt foci lesz. nem lesz. ez évek óta nyilvánvaló. bizakodni szabad,de nem túlzottan,mert annak ilyen elkeseredés a vége. a meccs előtt is miket lehetett itt olvasni... a hollandok vb döntőt játszottak,megverték a brazilokat,lehoztak 100%osan egy selejtezőt,múltkor megalázták a svédeket idegenben. nem ellenük kell nyerni. a svédeket kell megverni és ha az sem megy,akkor lehet szomorkodni.MessiFan írta:Jó én itt befejeztem a meccs nézését. Ötlettelen, rutintalan, figyelmetlen..
- ozsimiki
- Adminisztrátor
sport1, 2.félidőt meg Gundellel nézemSanama írta:m1 vagy sport1 riportere?:)ozsimiki írta:Szerintem épp most kellene begyűjteni azokat a bizonyos sárgákat, inkább hagyják ki a kulcs (vagy annak vélt) játékosok a legesélytelenebb meccset (idegenben Hollandok ellen),mint az akár sorsdöntő svédek,vagy finnek ellenit.
riporter más véleményen van

0-2, pedig játékban nem kerekedtek nagyon fölénk,csak hát a szokásos hibák jönnek a védelemtől, helyezkedésről nem is beszélve.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ennyi volt akkor. Kár érte, mert ez a holland csapat messze nem olyan jó, mint amennyire tartunk tőlük. Sajnos erre a szintre kevés az, hogy csak 4-5 ember képes arra a futballra,( technikában, taktikailag, és főleg fejben...) amire szükség lenne.
Ez van.
Ez van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Jó én itt befejeztem a meccs nézését. Ötlettelen, rutintalan, figyelmetlen..
Bár még mindig jobb mint a Koeman-éra...
Jóccakát.
Bár még mindig jobb mint a Koeman-éra...
Jóccakát.
vanczák oldaláról 2 gólt kaptunk... zseniális!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Áááá 1-1 ben hagyjuk őket, átforgatják, persze Vanczák helyén senki....Ilyen ovodás gólok...

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Vanczák, Gera OFF
Gerának egy előre passza nem volt még. Páros lábbal rúgnám ki őket a válogatottból. Nem értem egyébként, hogy Tőzsért, Némethet, Vasst vagy Filkort miért nem lehet kipróbálni?
Czvitkovics remélem beáll.
Dzsudzsák és Rudolf aki csinált valamit, talán néha Laczkó, Koman.
Közben kettő.
Nehéz labda nélkül meccset nyerni.
Gerának egy előre passza nem volt még. Páros lábbal rúgnám ki őket a válogatottból. Nem értem egyébként, hogy Tőzsért, Némethet, Vasst vagy Filkort miért nem lehet kipróbálni?
Czvitkovics remélem beáll.
Dzsudzsák és Rudolf aki csinált valamit, talán néha Laczkó, Koman.
Közben kettő.
Nehéz labda nélkül meccset nyerni.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Barça B
Fecooo írta:köszönjük Királynak...
egyszerűen ilyen hibákat csinál...
A kaputól 12 méterre, középen teljesen egyedül kapta meg a labdát. Magyar védő három méteres körzetben nem volt, lehet égi fényt, Napfogyatkozást vagy Isten angyalának megjelenését vették észre, de a legfontosabb feladatukkal, azaz a VÉDEKEZÉSSEL nem igazán törődtek. Ilyen helyzetben a kapust elővenni több, mint dőreség, hiba.
Tényleg hibás Király, mert nem mutatott be 1000%-os ziccerben egy hatalmas bravúrt...
szerk. közben 0-2...hol a védelem - hogy Gundel Takácsot idézzem...Szánalmasan gyengék vagyunk. Ennyit érünk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Iniesta_1986 2011.03.25. 21:15:54-kor.
Dzsudzsák az egyedüli ember aki képes kezdeni valamit a labdával. Büszkék lehetünk rá de sajnos 1 ember nem váltja meg a világot. Rudolf még mindig jobb mint Air Sanyi de...
Csak reménykedem hogy a következő félidőben lesz egy rendes kapuralövésünk..
Csak reménykedem hogy a következő félidőben lesz egy rendes kapuralövésünk..
Dzsudzsák remek. Sajnalom hogy azt kell mondani,de akkor járunk a legjobba ha nála a labda,a többiek szinte semmit nem csinalnak.
Rudolf,Koman... Előrejátákban kicsit fel kéne pörögni,mert Balázs már befűzte azt a védelmet vagy 2x
Rudolf,Koman... Előrejátákban kicsit fel kéne pörögni,mert Balázs már befűzte azt a védelmet vagy 2x
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Vanczák sajnos nagy hibapont nálunk, egyből észre is vették a hollandok, minden támadás ott megy, Van Persie is oda mozog ki....Nekünk meg ott lenne a lehetőség, hogy 2en vagy 3an védik Dzuszsákot, több mozgással lenne terület, de a hollandok persze jól játsszák a területvédekezést!
Nagyon nehéz, de Egervári igazán léphetne, nekünk van 1 hibapontunk, s őket is meg lehetne fogni.....
szerk. Balázs megoldja, elcsúsznak védekezésben, erre rálövi....
Nagyon nehéz, de Egervári igazán léphetne, nekünk van 1 hibapontunk, s őket is meg lehetne fogni.....
szerk. Balázs megoldja, elcsúsznak védekezésben, erre rálövi....

b+ vilike.... megalázta Ibi... szánalmas
m1 vagy sport1 riportere?:)ozsimiki írta:Szerintem épp most kellene begyűjteni azokat a bizonyos sárgákat, inkább hagyják ki a kulcs (vagy annak vélt) játékosok a legesélytelenebb meccset (idegenben Hollandok ellen),mint az akár sorsdöntő svédek,vagy finnek ellenit.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem épp most kellene begyűjteni azokat a bizonyos sárgákat, inkább hagyják ki a kulcs (vagy annak vélt) játékosok a legesélytelenebb meccset (idegenben Hollandok ellen),mint az akár sorsdöntő svédek,vagy finnek ellenit.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PErszi itt is bizonyítja,hogy egy suttyó...
Remélem azért nem omlik össze a csapat,találhatunk egy gólt...
Remélem azért nem omlik össze a csapat,találhatunk egy gólt...

nem csak nálad szajko...
Gulácsi rég válogatott lehetne(és elismert kapus 1-2 éven belül!), ha nem a kapustemető albionban lenne...
Gulácsi rég válogatott lehetne(és elismert kapus 1-2 éven belül!), ha nem a kapustemető albionban lenne...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Elek is vastagon benne volt, össze ne zuhanjunk!!!!!
De egyszer prögették fel kicsit, Sneidjer 1-1ben maradt Elek nem is tudta levédekezni....
De egyszer prögették fel kicsit, Sneidjer 1-1ben maradt Elek nem is tudta levédekezni....

Mondja már meg nekem valaki hogy miért bíznak még mindig ebben a mackógyatyás portásban?!
Nem csak neki... a védők merre jártak? Nem most kell kávézni a sarki büfébe...Fecooo írta:köszönjük Királynak...
Amúgy Gulácsi nálam simán beférne a kezdőbe,de ha már nem ő akkor még mindig inkább Babos mint king gabi.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.03.25. 20:43:35-kor.
köszönjük Királynak... 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnos Van der Vaart...pedig jól zártunk eddig, de hát Sneidjer