Megválasztották.
Tehát ő képviseli a Ligát, a Liga nevében jár el, a Liga tagjainak meghatalmazását bírja.
Amúgy én sem, meg nem tudnám mondani.
Attól függetlenül, hogy ezt most pont a Real játékosai csinálták, remélem repül a bünti. Egy mezlevételért sárga jár, Simeone is kapott kevesebbért, akkor a bolond torokvagdosó Rüdigert meg a többi jómadarat is szankcionálni kell.Chino írta: ↑2025.03.25. 17:06:29Érdekes lesz mi sül ki ebből.
https://sport365.hu/az-atletico-negy-re ... xKvj6f9H0g
30 milla? Amatőrök, mi állítólag kemény 7 millióért 15 évig megvettük kilóra az összes bírót Negreira név alatt, legalábbis az ellenzők szerintFcBarcelona1 írta: ↑2025.03.22. 11:46:28https://www.sport.es/es/noticias/real-m ... -115231606
Sporton van egy cikk a Real TV működéséről.
„Húsz éve üzemeltetjük a csatornát, és úgy gondolom, hogy az elmúlt évek során a lehető legjobb terméket hoztuk létre, olyat, amely hűen ábrázolja a Real Madridot és a Real Madrid szurkolóit ”
2023-ban Jaume Roures kifejtette, hogy ez "egy nagyon veszteséges csatorna, amely évente 30 millió eurót veszít"
Ennek ellenére a klub nagyra értékeli a csatorna szerepét a Real Madrid szurkolók támogatásában, az általuk igazán nagyra értékelt közönséget.
Azért ha igaz, durva ez a 30 millió/év veszteség
Pontosan ezért azért szorítok, hogy maradjon náluk. Amíg náluk rontja a levegőt, javulnak az esélyeink. Amennyire lezüllött a labdarúgás, mi meg gödörben voltunk, sorra tolniuk kellett volna a hatkupás szezonokat. Ehelyett egyetlen bajnoki kiírásban sem lőtt 17 gólnál többet, Mbappé meg már most 20-nál jár. A helyükben eladnám 100 millióért, és befoltoznám a lyukakat (középhátvéd, mélységi irányító, ballábas csatár, kétlábas szélső). Azért szorítok, hogy ezt ne tegyék meg, és továbbra is húzza őket lefelé. Az ő lehetőségeikkel sokkal termékenyebb játékost is tudnának szerezni, így örülök, ha marad, lehetőleg a kezdőben.
Ehhez sajna hozzá kell szokni, jelenleg ő a legkiválóbb támadó véleményem szerint. Pech, hogy épp a Realba akart menni, de hát hova máshova is akart volna a PSG-s időszaka után? Pénze van kb megszámolhatatlan, most BL-eket és aranylasztit akar, ehhez meg a Real volt a legracionálisabb választás.
Az egyetlen valós kihívója Raphinhának az aranylabdánál is. A Real az egyik legesélyesebb a BL győzelemre, emellett Mbappé húzza már egy ideje a csapatot. Salah kiesett, és bármennyire is jó lenne egy Pedri aranylabda, biztos nem fogja megkapni, ha piros hó esik sem.
Ráadásul ott van még Bellingham. Róla úgy szóltak a hírek, hogy Viniciussal azonos szintű fizetésen lesz a Realos karrierje alatt, úgyhogy valamennyit ő is jó eséllyel kaphat.torotam írta: ↑2025.03.08. 13:00:20Valószínűleg Vinicius még most szeretne egy brutál fizetést kiharcolni, mielőtt Bappe végleg margóra rakja. Azért két játékos ekkora bértömegét (+Bellingham) már lehet ők is megérzik. Nekünk alapvetően csak jó, ha a sztárjaik magas fizetései miatt nem tudják majd a védelmüket rendbe tenni.
Azt meg csak remélem, hogy emiatt egy Rapha nem fog sokkal magasabb fizetést kérni.
Yamalnak meg ennyire magas fizut 18 évesen talán nem is lenne szabad adni, mert mi lesz így ha 23-27 éves lesz, azaz a top éveiben? 50 milliót kér majd? ...
Persze nagyon jó játékos, meg kell tartanunk, de még bőven van mit letennie az asztalra és van is rá még bőven ideje, nagyon fiatal még. Lehet jobb lenne kisebb alapfizu és inkább ösztönző bónuszok, prémiumok a teljesítménye függvényében.
Szobonak passzol a PL és a Pool is, szerintem ő marad még ott.bence0330 írta: Nyilván én is örülnék, ha a Poolban maradna, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy a nem túl nagy számú technikás és ésszel is játszó, de emellett melós játékos közül egyet biztos meg fog szerezni nyáron a Reál, tippre ez lesz a nagy igazolásuk idén.
Szobonak passzol a PL és a Pool is, szerintem ő marad még ott.bence0330 írta: Nyilván én is örülnék, ha a Poolban maradna, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy a nem túl nagy számú technikás és ésszel is játszó, de emellett melós játékos közül egyet biztos meg fog szerezni nyáron a Reál, tippre ez lesz a nagy igazolásuk idén.
Nem sok jobb középpályás van Valverdénél, nagyon-nagyon tisztelem őt, talán a legjobban a Madridban. De más profil, tudja azt, ami Valverdéből hiányzik, aki kb mindent legfelső szinten tud a fineszen kívül. Én úgy nézem, a legtöbb Madridi szurkoló egy "agyat" szeretne, aki pontos hosszú labdákkal tud operálni, tud szervezni, mint Kroos. Nem mondom, hogy Szobi a nr1 ebben, de ott van az élmezőnyben.
Szerintem a remontada minden rossz eredője. Pénzügyi és sportszakmai összeomlás. Onnantol aztán ellenünk is jöttek a remontadak meg a roadkillek. Számomra az anfield a legfájóbb mert gond nélkül meg kellett volna nyerni abban az évben.
Hopp, igen, ez meg nekem maradt ki, illetve a Real bukásai nincsenek meg annyira, de így akkor nekik is jutott banánhéj....
Nekem ezek már részben összemosódnak, részben elvesztek, de frissítésre előjönnek...
Nekem inkább a 2016/17-es BL "menetelés fáj. Ha ott az a Juve fiaskó nem üt be, azzal a csapattal a döntőben szerintem elkaphattuk volna a Realt. Akkor pedig az egy nagyon legendás győzelem lett volna a 6:1-el.LG írta: ↑2025.02.24. 15:50:20Jól emlékszel. Nekem főleg a 16-os volt fájó, akkor árpilisig nagyon jól ment a csapat, aztán a legrosszabbkor jött egy hullámvölgy, ráment a BL, és a bajnokságban is szoros lett a vége. 14-ben is összejöetett volna, de akkor mi nem voltunk akkora formában, az Atleti meg remekül futott, ott inkább az aktuális forma alapjáb várható eredmény született. 15-öt említette a fórumtárs. 12-ben sem kellett volna sok, a Real büntetőkkel búcsúzott a Bayern ellen, Ramos akkor rúgta az űrbe a labdát, mi meg a Chelsea ellen 2-0-ra mentünk, emberelőnyben 11-est lőttünk, onnan sikerült bukni.Nem is tudom, hogy ez a fájóbb, vagy 2018, amikor utcahosszal nyertük a bajnokságot, sokáig veretlenül mentünk, aztán jött az a római rémálom
![]()
Jól emlékszel. Nekem főleg a 16-os volt fájó, akkor árpilisig nagyon jól ment a csapat, aztán a legrosszabbkor jött egy hullámvölgy, ráment a BL, és a bajnokságban is szoros lett a vége. 14-ben is összejöetett volna, de akkor mi nem voltunk akkora formában, az Atleti meg remekül futott, ott inkább az aktuális forma alapjáb várható eredmény született. 15-öt említette a fórumtárs. 12-ben sem kellett volna sok, a Real büntetőkkel búcsúzott a Bayern ellen, Ramos akkor rúgta az űrbe a labdát, mi meg a Chelsea ellen 2-0-ra mentünk, emberelőnyben 11-est lőttünk, onnan sikerült bukni.
Ha jól emlékszem mindkétszer az Atleti ütött el minket, de egyszer egészen biztosan, pedig a BL-en kívül a bajnokságban és a kupában is elkalapáltuk őket....