Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
meg,sajnos.daffy írta:azt meg kell hagyni,hogy carvalho nagyon nagy igazolás volt

mindenesetre azt is meg kell hagyni, hogy Ujfalusiról ennél szerencsésebben nem is pattanhatott volna, az meg hogy Reyes ellen mit nézett a bíró... na mindegy, ettől még jogosan vezet a Real...daffy írta:azt meg kell hagyni,hogy carvalho nagyon nagy igazolás voltkanty írta:Vezet a Real Carvalho góljával, 12 percig birta az Atletico...
én még mindig azt nem értem, hogy milyen poszton játszott volna nálunk. mert az [auto_cenzúra], hogy jöjjön, mert jó kis játékos, én is bírom, de ha egyszerűen nálunk nincs posztja, akkor megint egy felesleges igazolás lett volna. akkor meg az lett volna a baj.. minek egy tizenötmilliós játékos megint, aki nem válik be?menczel írta:Ebben az Özilben hogy a fityfenébe nem sikerült meglátni a tehetséget nálunk?? Elég elkeserítő.

azt meg kell hagyni,hogy carvalho nagyon nagy igazolás voltkanty írta:Vezet a Real Carvalho góljával, 12 percig birta az Atletico...
ez igaz,de ha valaki nem szól vissza,akkor az illető hiheti,hogy nem csinált rosszat. ezek csak "nevelő" célzatú beszólások.zsírosdeszka írta:Már megint túl sok a nem fórumba illő jelző CR-re. Ha éppen kulturáltan beszélgetünk, valaki mindig bedobja, hogy legyen vita. Nem kell szerintem felülni, meg felvenni a kesztyűt .

Azért azt el kell ismerned, hogy az említett két csapatnak mindig is fontosabb volt a kupa, mint nekünkAndris írta: Jelen esetben ez nem áll, ha emlékszel arra a két kupaidényre, ahol a Sevillával, és az Atleticoval toltuk.
Jelen esetben ez nem áll, ha emlékszel arra a két kupaidényre, ahol a Sevillával, és az Atleticoval toltuk.sjd írta:én azért a kupát kivenném, mert ott lehet h az egyik csapat sz*rik rá a másik nemAndris írta: Na, kicsit kiegészítgettem, Ti jártatok közelebb azért, de tulajdonképp mindkét csapatot sokszor kivégeztük, és sokszor borsot törtek az orrunk alá.
Egyetértek gyerekes, minthogy a semmiből most megint felhozni, hogy cr egy genny, majd okosan reagálni rá, hogy igen az egy genny.Andris írta:...
én azért a kupát kivenném, mert ott lehet h az egyik csapat sz*rik rá a másik nemAndris írta: Na, kicsit kiegészítgettem, Ti jártatok közelebb azért, de tulajdonképp mindkét csapatot sokszor kivégeztük, és sokszor borsot törtek az orrunk alá.
Ezek a videok azért nem érnek sokan, mert itt van pl. 1 pepéről, akiről itt a többség azt harsogja mennyire gyenge játékos.c.ronaldo-ról csak ennyit (ez mindent elmond róla,és azt is hogy milyen játékos) :
http://www.youtube.com/watch?v=0uVzyY_E ... re=related
és ezzel most mi a célod?felician333 írta:c.ronaldo-ról csak ennyit (ez mindent elmond róla,és azt is hogy milyen játékos) :
http://www.youtube.com/watch?v=0uVzyY_E ... re=related
példák: amikor odacsúszik piqué-nek,pedig esélye sincs elérni a labdát.
vagy 0:52-nél piqué leszereli,és mint egy idegbeteg odacsúszik,hogy valami azért sikerüljön már.
ja és persze a műesésekről ne is beszéljünk,mert az már megszokott tőle...
ja és még egy klasszikus :
http://www.youtube.com/watch?v=jdSaPuen ... re=related
lassított felvételen amikor hülyén mosolyog,kedvencem:D:D
Épp ez az, h annyira gyenge volt tavaly a bajnokság, h még a Real is 96 pontot tudott gyűjteni. Én amondó vagyok, h manapság a spanyol bajnokságban már nincsenek rangadók, van két jó csapat, meg 18 töltelék. A két nagynak az összes meccs abszolút kötelező győzelem, kivéve a 2 El Clasicot. Nagyon jól megfogalmazta vki, h nemcsak az eredményeket kell nézni, hanem a körülményeket, és az elvárásokat is. Az 2000-s évek elején annyira erős volt a liga, h dobogós helyre nem mondhattuk, h csalódás. Ellenben Rijkaard utolsó szezonjában a 3. hely hatalmas szégyen volt!Andris írta:Ne vedd magadra, csak amennyire kell, de Guardiola pont az ilyenért szokta kvázi lehülyézni az összes újságírót. Ahhoz az ellenfél nélküli bajnoksághoz 99 pont kellett, egy 96 pontos, ezekszerint nemlétező ellenfél miatt, ráadásul az utsó bajnokinak is tétje volt még ha jól emlékszem. Az más dolog h ti mint madridisták nem voltatok elégedettek a játékkal, bár szerintem ez is csak azután alakult ilyenné hogy egyértelműen elvesztettétek. Játék képe alapján most sem lenne semmi okotok elégedettségre.ultrasur írta: -Pep-Barca Tökéletes csapat,tökéletes játék mindenkinek megvolt a maga helye a csapatban. De aztán ment Etoo és 3ból "csak" 1 jött egy ellenfél nélküli bajnokságban.
aztán jön majd a meccs, szópárbajok, bannok és a topik bezárása és remélem sok év után egy madrid győzelem.
Remélem hogy ebből semmi se jön be nagyjából.